Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Egy bombanő a férje előtt szopott le

Egy bombanő a szabad ég alatt, a férje előtt szopott le. Mindjárt elmesélem hogy ez hogy történt.
A múlt héten, nagyon jó idő volt, igaz még nem kánikula, ám szélcsendes és napos. Ennek örömére kimentem a szigetre egy kicsit nudizni, és napozni. Kerestem egy magányosan álló padot, és letelepedtem. A pad, valójában egy asztal, a két hosszabbik oldala mentén egy-egy pad van, ami így egyben egy egységet képvisel. A napos oldalon a padot elfoglaltam, levetkőztem, és egy könyvet olvasva élveztem a napsütést.

Nem sokkal később, egy pár áll meg előttem, és érdeklődnek, hogy a másik oldal szabad-e, és hogy nem zavarna-e engem, ha ők ketten ott vernének tanyát. Miért zavarna. Mondtam hogy persze, csak nyugodtan. Amig én az olvasással vagyok elfoglalva, ők ketten az asztal másik oldalán a padon pakolásznak, és halkan beszélgetnek, amiből nem értettem semmit. Egy idő után elcsendesedtek, amiből arra következtettem, hogy végre kényelembe helyezték magukat. Tévedtem.

Amint épp lapozok, a nő megáll előttem, és megszólít. Mielőtt válaszolhattam volna, alaposan szemügyre vettem. Mi mást tehettem volna, hisz ő is tök pucér, és baromi jó az alakja. A szemügyre vétel egy kicsit hosszabbra sikerült mint illett volna, mert a csaj ismét feltette a kérdést.
– Ha szépen megkérem, bekenne a napolajjal?

A kérdés ismét meglepetést okozott, hisz a férje most is ott ül az asztal másik oldalán, a padon, nem értem, hogy miért nekem kellene őt bekennem. Bár az igazság az, hogy az idomait mustrálva szívesen bekenném őt.
– Hogy én? – kérdezem tőle meglepetten.
– Igen. Megtenné?
– Persze, de nem értem miért nem a férje csi….
– Nos a férjem egy kissé különc, neki más elképzelése van erről. Szóval megteszi nekem?
– Persze- válaszolok neki, miközben a csapdát kerestem a kérésében. Kissé fura, de vonzott a dolog.

Felállok, hogy átvegyem tőle a naptejes flakont, amikor ő megfordul, és visszamegy az asztal másik oldalára, a saját térfelére, ahol megáll, és csak néz rám. Hát jó, legyen. Megyek utána, majd a kezembe nyomja a flakont, és hátat fordít nekem. Ránézek a férjre, aki csak ül a padon, és néz minket. Talán dilis a pasi, gondolom magamban, majd a tenyerembe nyomok egy adagot a naptejből, és elkezdem a nő hátát bekenni.

– Jó vastagon ha kérhetem. – mondja nekem, mire én egy újabb adagot nyomok a kezemre, és folytatom a kenést. Amikor a háta már kész, ő még mindig ott áll, háttal nekem, mintha várná a folytatást.
– Kész is vagyok. -mondom neki, mire ő hátra fordul, és így szól hozzám.
– Lejjebb is legyen szíves alaposan bekenni.
– Biztos? – kérdezem tétován.
– Igen, szeretném. – mondja ő.

Újabb adag krémet nyomok a kezemre, hogy a fenekét is bekenjem. Mielőtt hozzálátok, egy pillantást vetek a férjre, aki még most is ugyan úgy ül, mozdulatlanul, de mintha az arca más lenne, mintha vigyorogna, de ebben nem vagyok biztos.
– Mi lesz már?  – türelmetlenkedik a nő.
– Csinálom.

A krémet elkenem a fenekén, és igyekszem viszonylag szolidan érinteni, nem akarom, a dilis férjet felbőszíteni.
– Még több krémet, ha kérhetem.
Nyomok még a markomba a krémből, amikor a pillantásom ismét a férjre esik. A pasinak áll a fasza, és most még konkrétabban vigyorog, mint az előbb.
Miután túljutok a meglepetésen, folytatom a nő seggének a bekenését, jó alaposan, sok krémmel, ahogy kérte. A formás seggét bekenni hamar sikerült, amikor a lábat kissé szétteszi, és egy kicsit előre is hajol.
– Ha kérhetem, az érzékeny részeket is kenje be, ne legyen szégyenlős. – jön a újabb instrukció.
– Úgy érti hogy…
– Igen úgy értem.
Ám legyen. ahogy a krém olvadozik a tenyeremen, és ahogy a nő seggét bedörzsölöm vele, azt veszem észre hogy az én farkam is merevedni kezd.
– Beljebb is kérem bekenni. – mondja nekem a nő, miközben a terpesz is egyre nagyobb, hogy jobban hozzáférjek.

Újabb adag krémet nyomok a markomba, majd a feneke alatt benyúlok alá, és a pináját és az ánuszát is alaposan bekenem. Ekkor a farkam már teljesen mereven áll, mit nem is értek, hisz csak egy nő pináját simogatom.
– Most jöhet a lában is, de kérem alaposan krémezze be, nem szeretnék leégni.
Ismét egy újabb adag naptej a markomba, majd leguggolok, és a combjait kenegetem, majd le egészen a bokájáig. Mivel ez a szakasz nem annyira érdekes, hamar végzek vele, és a nő is úgy gondolja, hogy itt elég a szimpla réteg, mert kiegyenesedik, majd megfordul. Én is felállok, szemben vele, így a farkam a hasához ér, ami miatt lépek egyet hátra, mert nem tudom mi a férj vélekedése erről. Amikor ránézek, már mindent értek. A férj, most is vigyorog, mint egy jóllakott napközis, ám a keze az álló farkán van, és lassan maszturbál, miközben a nőt nézi, és engem, pontosabban a farkamat bámulja.

– A melleimet is bekenné? – hallom a n hangját, miközben még a pasit bámulom, nyomok a kezembe egy kevés krémet, és a vállánál kezdem el bekenni. Erre ő felemeli a karjait, így a vállak után a hóna alját is bekenem, amim tökéletesen sima, nincs ott egy kósza szőrszál sem, ahogy a pináján sem éreztem egyet sem. A vállai után a melle következik. Először csak tétován kenegettem, hisz viszonylag nagy mellei vannak, ami egy kissé megereszkedett, ami számomra izgató, mert szeretem az ilyet. Amikor a melleit már bekentem, következik a hasa, ám a nő megállít, és újabb utasítást kapok tőle.
– A mellem még nincs kész.
– De hát most fejeztem be.
– Valóban befejezte, de csak felül. A mellem alatt, az oldalán még egy csepp krém sincs. Kérem hogy alaposan kenjen be.
Amikor ezt mondja nekem, közben az álló farkam bámulja, majd egy lépéssel közelebb lép, hogy a hasa hozzáérjen. A farkam már jó érzi magát, teljes pompában feszül neki a nőnek, csak attól félek hogy mindjárt elsül. Ezért inkább egy újabb adag naptejet nyomok a kezemre, és a melleit veszem ismét kezelésbe. Alányúlok, és megemelve alaposan bekenem a krémmel, különös tekintettel az oldalára is, nehogy kimaradjon egy milliméter is. Be kell hogy valljam, már kifejezetten élvezem a műveletet. Az egy kicsit zavar, hogy a férj még mindig minket bámul, azt, hogy mit csinálok a nővel, de a meginkább az, hogy a farkamat bámulja még mindig.

Mindegy. Túlteszem magam ezen is, és inkább a nő testére összpontosítok, mert az igazán élvezetes. Miután a hasát is bekentem jó alaposan, következik a puncija. Nem is várom meg hogy megmondja mit tegyek, egyszerűen egy nagy adag krémet nyomok a markomba, és vastagon bekenem. Előbb a nagy ajkakat, majd a belső kisebbeket is, amiről kiderült, hogy nagyobb mint a szokásos, de azért elboldogulok vele. Amikor azt gondolom hogy készen vagyok, hogy ennél többet már nem tehetek, akkor ismét kapok egy utasítást tőle.
– Beljebb is krémezzen be.

Ne már, oda ne is süt a nap, miért kellene beljebb is bekenni? De eszembe jut, hogy ez nem is a napról, a napozásról szól. Ezt igazolj a a férj, is, aki immár vadul veri a faszát, mintha tudná, hogy mindjárt végzek a nővel.

Benyúlok a lába közé, a vastagon krémes kezemmel keresem a nyílást. Bedugom a két középső ujjam, ami könnyedén becsúszik. Ezután további ujjaimat tolom előre, így mind a négy akadálytalanul behatol. Erre a nő egy kicsit megroggyantja a térdeit, hogy még könnyebben mozoghasson a kezem. Behajtom a hüvelyk ujjam is, és megnyomom a kézfejem, ami könnyedén bemegy. A nő csukott szemmel élvezi a műveletet, és még egy kicsit rá is mozog, hogy még jobb legyen neki. Erre én is rásegítek, így az öklöm ki-be jár benne.

A nő, az egyik kezével az asztal lapjába kapaszkodik, a másikkal meg a vállam fogja, miközben fel-le ugrál a kezemen, én meg kicsit rásegítek, mert látom rajta hogy mindjárt elélvez. Nem tévedtem. Alig egy perce öklözöm a pináját, amikor egy nagy nyögés kíséretében összehúzódik a pinája, és löktetve tör ki belőle az orgazmus. Amikor elélvez, a kezemen folyik a lé, ami lehet az ejakulátuma is, le lehet hogy csak bepisilt örömében.

Miután elélvez, felegyenesedik, és rám néz.
– Nagyon köszönöm. Ez igazán jól esett. Mivel hálálhatom meg önnek?
Mielőtt bármi is mondhatnék, ő leguggol előttem, szó nélkül a szájába veszi a farkam, majd szopni kezdi. Mondanom sem kell, hogy nagyon jól csinálja. Nézem őt, ahogy a farkam eltűnik a szájában. Megmarkolom a haját, és a fejét ütemesen ráhúzom a faszomra, amitől az egészen a torkáig hatol be, de ez őt nem zavarja, csak szopja a faszom, amitől pillanatokon belül elélvezek. Pont ekkor a férj is morogni kezd, és amikor odapillantok, azt látom hogy ő is elélvez, szanaszét lőve a sok gecit. A vigyor még mindig eszement, és még mindig csak néz minket, ahogy a neje lenyalogatja a farkam. A nő fel áll előttem, és mutatja a száját, ami tele van a gecimmel. Majd lép egyet a férje felé, megáll előtte, és megcsókolja, miközben a gecimet átcsorgatja az ő szájába, ami az lelkesen szív magába. A szája szélén ami lefojt, az a nő nyalogatja le róla. Ettől a farkam már csak lógni képes.

Szó nélkül otthagyom őket, és visszatérek a saját térfelemre és leülök a padra. Rágyújtok, és mire a végére érek, már lenyugszom annyira, hogy ismét a könyv történetébe elmerülhessek.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A feleségem megerőszakolása - Szex Blog Történetek

A feleségem megerőszakolása

Amikor végre benne van a faszom, elkezdek mozogni. Kezdetben lassan, aztán egyre gyorsabban. Ahogy a tempót növelem, úgy szűnik az ellenállása is. Mielőtt elérném a csúcspontot, kicsit lazítok a szorításon is, hogy neki is legyen elég ideje eljutni az orgazmusig. Váltogatom a tempót. Hol a lassabb dugás, hol pedig a gyors baszás. Amikor gyorsítok, akkor már ő is láthatóan élvezi, hisz a fenekét úgy nyomja rá a farkamra, hogy az tövig belecuppan.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük