Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Egy bombanő a férje előtt szopott le

Egy bombanő a szabad ég alatt, a férje előtt szopott le. Mindjárt elmesélem hogy ez hogy történt.
A múlt héten, nagyon jó idő volt, igaz még nem kánikula, ám szélcsendes és napos. Ennek örömére kimentem a szigetre egy kicsit nudizni, és napozni. Kerestem egy magányosan álló padot, és letelepedtem. A pad, valójában egy asztal, a két hosszabbik oldala mentén egy-egy pad van, ami így egyben egy egységet képvisel. A napos oldalon a padot elfoglaltam, levetkőztem, és egy könyvet olvasva élveztem a napsütést.

Nem sokkal később, egy pár áll meg előttem, és érdeklődnek, hogy a másik oldal szabad-e, és hogy nem zavarna-e engem, ha ők ketten ott vernének tanyát. Miért zavarna. Mondtam hogy persze, csak nyugodtan. Amig én az olvasással vagyok elfoglalva, ők ketten az asztal másik oldalán a padon pakolásznak, és halkan beszélgetnek, amiből nem értettem semmit. Egy idő után elcsendesedtek, amiből arra következtettem, hogy végre kényelembe helyezték magukat. Tévedtem.

Amint épp lapozok, a nő megáll előttem, és megszólít. Mielőtt válaszolhattam volna, alaposan szemügyre vettem. Mi mást tehettem volna, hisz ő is tök pucér, és baromi jó az alakja. A szemügyre vétel egy kicsit hosszabbra sikerült mint illett volna, mert a csaj ismét feltette a kérdést.
– Ha szépen megkérem, bekenne a napolajjal?

A kérdés ismét meglepetést okozott, hisz a férje most is ott ül az asztal másik oldalán, a padon, nem értem, hogy miért nekem kellene őt bekennem. Bár az igazság az, hogy az idomait mustrálva szívesen bekenném őt.
– Hogy én? – kérdezem tőle meglepetten.
– Igen. Megtenné?
– Persze, de nem értem miért nem a férje csi….
– Nos a férjem egy kissé különc, neki más elképzelése van erről. Szóval megteszi nekem?
– Persze- válaszolok neki, miközben a csapdát kerestem a kérésében. Kissé fura, de vonzott a dolog.

Felállok, hogy átvegyem tőle a naptejes flakont, amikor ő megfordul, és visszamegy az asztal másik oldalára, a saját térfelére, ahol megáll, és csak néz rám. Hát jó, legyen. Megyek utána, majd a kezembe nyomja a flakont, és hátat fordít nekem. Ránézek a férjre, aki csak ül a padon, és néz minket. Talán dilis a pasi, gondolom magamban, majd a tenyerembe nyomok egy adagot a naptejből, és elkezdem a nő hátát bekenni.

– Jó vastagon ha kérhetem. – mondja nekem, mire én egy újabb adagot nyomok a kezemre, és folytatom a kenést. Amikor a háta már kész, ő még mindig ott áll, háttal nekem, mintha várná a folytatást.
– Kész is vagyok. -mondom neki, mire ő hátra fordul, és így szól hozzám.
– Lejjebb is legyen szíves alaposan bekenni.
– Biztos? – kérdezem tétován.
– Igen, szeretném. – mondja ő.

Újabb adag krémet nyomok a kezemre, hogy a fenekét is bekenjem. Mielőtt hozzálátok, egy pillantást vetek a férjre, aki még most is ugyan úgy ül, mozdulatlanul, de mintha az arca más lenne, mintha vigyorogna, de ebben nem vagyok biztos.
– Mi lesz már?  – türelmetlenkedik a nő.
– Csinálom.

A krémet elkenem a fenekén, és igyekszem viszonylag szolidan érinteni, nem akarom, a dilis férjet felbőszíteni.
– Még több krémet, ha kérhetem.
Nyomok még a markomba a krémből, amikor a pillantásom ismét a férjre esik. A pasinak áll a fasza, és most még konkrétabban vigyorog, mint az előbb.
Miután túljutok a meglepetésen, folytatom a nő seggének a bekenését, jó alaposan, sok krémmel, ahogy kérte. A formás seggét bekenni hamar sikerült, amikor a lábat kissé szétteszi, és egy kicsit előre is hajol.
– Ha kérhetem, az érzékeny részeket is kenje be, ne legyen szégyenlős. – jön a újabb instrukció.
– Úgy érti hogy…
– Igen úgy értem.
Ám legyen. ahogy a krém olvadozik a tenyeremen, és ahogy a nő seggét bedörzsölöm vele, azt veszem észre hogy az én farkam is merevedni kezd.
– Beljebb is kérem bekenni. – mondja nekem a nő, miközben a terpesz is egyre nagyobb, hogy jobban hozzáférjek.

Újabb adag krémet nyomok a markomba, majd a feneke alatt benyúlok alá, és a pináját és az ánuszát is alaposan bekenem. Ekkor a farkam már teljesen mereven áll, mit nem is értek, hisz csak egy nő pináját simogatom.
– Most jöhet a lában is, de kérem alaposan krémezze be, nem szeretnék leégni.
Ismét egy újabb adag naptej a markomba, majd leguggolok, és a combjait kenegetem, majd le egészen a bokájáig. Mivel ez a szakasz nem annyira érdekes, hamar végzek vele, és a nő is úgy gondolja, hogy itt elég a szimpla réteg, mert kiegyenesedik, majd megfordul. Én is felállok, szemben vele, így a farkam a hasához ér, ami miatt lépek egyet hátra, mert nem tudom mi a férj vélekedése erről. Amikor ránézek, már mindent értek. A férj, most is vigyorog, mint egy jóllakott napközis, ám a keze az álló farkán van, és lassan maszturbál, miközben a nőt nézi, és engem, pontosabban a farkamat bámulja.

– A melleimet is bekenné? – hallom a n hangját, miközben még a pasit bámulom, nyomok a kezembe egy kevés krémet, és a vállánál kezdem el bekenni. Erre ő felemeli a karjait, így a vállak után a hóna alját is bekenem, amim tökéletesen sima, nincs ott egy kósza szőrszál sem, ahogy a pináján sem éreztem egyet sem. A vállai után a melle következik. Először csak tétován kenegettem, hisz viszonylag nagy mellei vannak, ami egy kissé megereszkedett, ami számomra izgató, mert szeretem az ilyet. Amikor a melleit már bekentem, következik a hasa, ám a nő megállít, és újabb utasítást kapok tőle.
– A mellem még nincs kész.
– De hát most fejeztem be.
– Valóban befejezte, de csak felül. A mellem alatt, az oldalán még egy csepp krém sincs. Kérem hogy alaposan kenjen be.
Amikor ezt mondja nekem, közben az álló farkam bámulja, majd egy lépéssel közelebb lép, hogy a hasa hozzáérjen. A farkam már jó érzi magát, teljes pompában feszül neki a nőnek, csak attól félek hogy mindjárt elsül. Ezért inkább egy újabb adag naptejet nyomok a kezemre, és a melleit veszem ismét kezelésbe. Alányúlok, és megemelve alaposan bekenem a krémmel, különös tekintettel az oldalára is, nehogy kimaradjon egy milliméter is. Be kell hogy valljam, már kifejezetten élvezem a műveletet. Az egy kicsit zavar, hogy a férj még mindig minket bámul, azt, hogy mit csinálok a nővel, de a meginkább az, hogy a farkamat bámulja még mindig.

Mindegy. Túlteszem magam ezen is, és inkább a nő testére összpontosítok, mert az igazán élvezetes. Miután a hasát is bekentem jó alaposan, következik a puncija. Nem is várom meg hogy megmondja mit tegyek, egyszerűen egy nagy adag krémet nyomok a markomba, és vastagon bekenem. Előbb a nagy ajkakat, majd a belső kisebbeket is, amiről kiderült, hogy nagyobb mint a szokásos, de azért elboldogulok vele. Amikor azt gondolom hogy készen vagyok, hogy ennél többet már nem tehetek, akkor ismét kapok egy utasítást tőle.
– Beljebb is krémezzen be.

Ne már, oda ne is süt a nap, miért kellene beljebb is bekenni? De eszembe jut, hogy ez nem is a napról, a napozásról szól. Ezt igazolj a a férj, is, aki immár vadul veri a faszát, mintha tudná, hogy mindjárt végzek a nővel.

Benyúlok a lába közé, a vastagon krémes kezemmel keresem a nyílást. Bedugom a két középső ujjam, ami könnyedén becsúszik. Ezután további ujjaimat tolom előre, így mind a négy akadálytalanul behatol. Erre a nő egy kicsit megroggyantja a térdeit, hogy még könnyebben mozoghasson a kezem. Behajtom a hüvelyk ujjam is, és megnyomom a kézfejem, ami könnyedén bemegy. A nő csukott szemmel élvezi a műveletet, és még egy kicsit rá is mozog, hogy még jobb legyen neki. Erre én is rásegítek, így az öklöm ki-be jár benne.

A nő, az egyik kezével az asztal lapjába kapaszkodik, a másikkal meg a vállam fogja, miközben fel-le ugrál a kezemen, én meg kicsit rásegítek, mert látom rajta hogy mindjárt elélvez. Nem tévedtem. Alig egy perce öklözöm a pináját, amikor egy nagy nyögés kíséretében összehúzódik a pinája, és löktetve tör ki belőle az orgazmus. Amikor elélvez, a kezemen folyik a lé, ami lehet az ejakulátuma is, le lehet hogy csak bepisilt örömében.

Miután elélvez, felegyenesedik, és rám néz.
– Nagyon köszönöm. Ez igazán jól esett. Mivel hálálhatom meg önnek?
Mielőtt bármi is mondhatnék, ő leguggol előttem, szó nélkül a szájába veszi a farkam, majd szopni kezdi. Mondanom sem kell, hogy nagyon jól csinálja. Nézem őt, ahogy a farkam eltűnik a szájában. Megmarkolom a haját, és a fejét ütemesen ráhúzom a faszomra, amitől az egészen a torkáig hatol be, de ez őt nem zavarja, csak szopja a faszom, amitől pillanatokon belül elélvezek. Pont ekkor a férj is morogni kezd, és amikor odapillantok, azt látom hogy ő is elélvez, szanaszét lőve a sok gecit. A vigyor még mindig eszement, és még mindig csak néz minket, ahogy a neje lenyalogatja a farkam. A nő fel áll előttem, és mutatja a száját, ami tele van a gecimmel. Majd lép egyet a férje felé, megáll előtte, és megcsókolja, miközben a gecimet átcsorgatja az ő szájába, ami az lelkesen szív magába. A szája szélén ami lefojt, az a nő nyalogatja le róla. Ettől a farkam már csak lógni képes.

Szó nélkül otthagyom őket, és visszatérek a saját térfelemre és leülök a padra. Rágyújtok, és mire a végére érek, már lenyugszom annyira, hogy ismét a könyv történetébe elmerülhessek.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Egy csodás nyári nap története - Szex Blog Történetek

Egy csodás nyári nap története

Mi ketten szinte tátott szájjal néztük végig az egész műsort, Vera nagyokat nyelt közben és a mellbimbóját masszírozta, időnként a punciját  gyömöszölte. Láthatóan teljesen felizgatta a látvány. Miután vége lett, csak egymásra néztünk, és nevetünk majd felálltam és hoztam friss hideg innivalót, mert mindkettőnk szája kiszáradt a nagy izgalomtól. Ittunk aztán megkérdeztem a barátnőmet.

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte - Szex Blog

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte Ez a történet a parkban már régen volt, akkoriban 30 éves körül voltam, a pontos évszámra már nem emlékszem. Elég sok időt töltöttem otthon, mert a munkám ezt lehetővé tette, és így volt időm a neten bogarászni, és persze csajokat is keresgélni. Akkoriban volt valamilyen oldal, ahol lehetett ismerkedni, és ahol elég sok bevállalós csaj is megfordult. Egy ilyen alkalommal rám írt egy nő, hogy tetszem neki....

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük