Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi

Bevallom, én is szoktam pornófilmet nézni, és mint sokan mások, én is maszturbálok, ha olyat találok, ami felizgat, ám most nem ez az oka annak, hogy írok.
A pornóoldalak manapság már más tartalmakat prezentálnak, mint régebben, ma már az amatőr videók a legnépszerűbbek. Ezen belül is vannak olyanok, amik sablonosnak tekinthetők, mint például az, amikor becsenget a pizzafuti, meghozza a kívánt kedvencet, ám a háziasszony pucéran fogadja, és bizony sok esetben még extrákat is kapnak egymástól, amennyiben erre nyitottak.
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha én is előadnék egy ilyen huncutságot. Az ötlet arra alapul, hogy nálunk nem pasik, hanem csajok hozzák ki a megrendelt finomságot, és így meglephetném őket. Máskor is rendeltem már pizzát, amit mindig egy harmincas, dögös csaj hozott nekem házhoz. Mi lenne, ha egyszer meglepném őt?

Néhány nappal később egy szombati napon, amikor nem volt kedvem máshoz, megrendeltem a pizzát, és hozzá valami innivalót is. A rendelésfelvételnél a csaj azt mondta, hogy negyven perc, így van időm felkészülni. Jó, de hogy készüljek egy ilyen kalandra? Azt már tudom, hogy pucéran nyitok ajtót, és alaposan megfigyelem a reakcióit. Nem, jobbat tudok. Beállítok egy kamerát, ami fel is veszi, hogy miként reagál a meglepetésre. Igen ez jó lesz. Persze ha elkészül a felvétel, az csak saját magamnak készül. Már most izgulok, hogy mi fog történni, pedig még van legalább harminc perc, hacsak nem jön hamarabb, mert ilyen is volt már.

A nappaliban heverészek a kanapén, és a dögös csaj jár a fejemben. Mennyire jó csaj, és milyen izgató ahogy beszél, ahogy mozog, ha tudnám, hogy nincs partnere, biztos csapnám neki a szelet. Az elmélkedés odáig jut, hogy a farkam már jócskán meredezik, amit hiába markolok, és próbálom nyugalmi állapotba masszírozni, sehogy sem megy. Egyre keményebb, és… talán még ki is csapom előtte, csak nehogy akkor csengessen, amikor épp elélvezek. Mindegy, úgysem lehet rossz. Egyre intenzívebben húzgálom, már közel van a csúcs, és az óra szerint is van még negyedórám.
Egyre jobban kezdek belemelegedni a rejszolásba, amikor megszólal a csengő. Bassza meg, ettől tartottam.
Feltápászkodok, és megyek az ajtó felé, ám előtte még a tükörben megnézem magam, hogy… Baszki, ezt is a csajok csinálják így, amiket a videókban láttam. Odalépek az ajtóhoz, kezem a kilincsen, majd lenyomom, és kitárom az ajtót.

Nem a dögös csaj áll előttem, hanem egy dögös Bögyös nő. Egy pillanatra zavarba jövök, és csak bámulom az ajtóban álló pizzafutit, aki zavartan lép egyet hátra, majd csak annyit mond.
– Hú bazmeg!
Ebben a pillanatban elmúlik a zavarom, és alaposabban is megnézem a futárt, aki a pizzámat az ajtómig elhozta. Napszemüveg van rajta, ám az arca többi része is takarásban van egy kendő által. Ahogy a tekintetem lejjebb siklik, a következő, ami szembetűnik, a két hatalmas dudor, a bőrdzsekije elején. Alul csak egy színben a dzsekihez illő bőrnadrág van rajta. Tetszik a látvány, de leginkább a két nagy melle, amit szinte a szemem elé tol.
– Remélem nem zavarok!? – mondja ismét a csaj, miközben leveszi a szemüvegét, és tovább stíröli a farkam.
– Á, nem, dehogy. Csak épp… izé…
– Úgy látom épp szex közben zavartalak meg.
– Nem, dehogy, csak…
– Csak masztizál?
– Igen.
A csaj még most is csak áll és néz engem, ahogy én is őt.
– Ezt nekem hoztad?
– Igen.
– Mennyivel tartozom?
A csaj mondja az összeget, miközben én csak a szemeit nézem, és nem győzök betelni a látvánnyal. Így szemüveg nélkül még vonzóbb látvány.
– Bocsi, mennyit mondtál?
Megint mondja az összeget, de most sem jut el a tudatomig. Most a kabátja elejét bámulom, azt találgatva, hogy vajon ami benne van, az mind a sajátja, vagy esetleg ki van tömve valamivel. Megfordulok, és megyek a pénztárcámért, majd vissza, és ismét megállok előtte. Kiveszek egy ezrest, majd még egyet, és egy újabbat is, amikor megint megszólal.
– Az sok lesz.
– Mennyit mondtál?
– Ezernyolcszáz kereken.
Megfogok két ezrest, és felé nyújtom, de ő nem nyúl érte, csak nézi.
Először azt hittem, hogy a pénzt nézi, de tévedtem. Még most is a farkamat bámulja, ami nem áll keményen, de nem is lankadt, inkább csak kíváncsian néz vissza a lányra.
– Megfoghatom? – kérdezi a csaj.
Én meg, amilyen naiv vagyok, még előrébb tolom a két ezrest, és még hozzá is teszem.
– Persze, ez a tiéd.
A következő pillanatban a csaj keze megindul felém, már majdnem eléri a felé nyújtott címleteket, ám a keze továbbmegy, majd megmarkolja a farkam. Én a meglepettség mellett még jobban felizgulok, aminek hatására egy pillanat alatt a csaj kezében keményre mered a farkam.
– Hú! – mondja röviden és tömören.
– Húú! – jön ki belőlem is az önkéntelen reakció.

Ott állunk mindketten a nyitott ajtóban, a kezemben a két ezres, a csaj kezében meg a farkam, és szinte megáll az idő. Erre nem számítottam, nem is tudom mit kellene tennem, de a csaj megoldja a problémát. Leteszi a táskáját a padlóra, majd letérdel, és még közelebb húz magához. Ezt nem hiszem el, a csaj mindjárt leszopna, ha nem térnék magamhoz.
– Mit szólnál, ha beljebb jönnél? – mondom neki kissé bátortalanul, mert attól tartok, hogy inába száll a bátorsága, és lelép. Szerencsére tévedtem. A csaj felnéz rám, majd feláll, megfogja a táskáját, és benyomul mellettem a lakásba. Én megbabonázva megyek utána, majd megállunk a nappali közepén. A csaj ismét letérdel előttem, majd minden bevezetés nélkül rábukik a farkamra, és szopni kezdi.

Alig telik bele néhány perc, amikor elélvezek, amit ő lelkesen szív ki belőlem, majd a végén alaposan lenyalogatja a lankadó farkam. Én meg csak állok, mint akibe a villám csapott, a kezemben még mindig ott a pénz. A csaj feláll, ad egy csókot, amin jól érezhető a gecim.
– Köszönöm – mondja vigyorogva, majd kiveszi a kezemből a pénzt, rám kacsint majd megfordul, és megy az ajtó felé. Kilép rajta, majd becsukja maga után.
Én még most is csak állok ott, amíg rá nem eszmélek, hogy vége a „bulinak”. Lehuppanok a kanapéra, amikor eszembe jut a videó. Felállok, majd a kezemben a mobilommal ismét leülök, és izgatottan keresem a felvételt, hogy megnézzem. Megvan.

A legjobb az egészben, hogy pont a kamera előtt történt az akció, így mindent felvett a mobil. Megnézem a felvételt, aztán megint, és újra, amíg a gyomrom nem jelez, hogy enni kéne. Még jó, hogy rendeltem pizzát. Hozzálátok, és az utolsó morzsáig mindet megeszem.

***

Délután megint eszembe jut a délelőtti jelenet, ami arra késztet, hogy megismételjem. Jó a pizza vacsira is. Meg is rendelem, majd alig fél órával később megszólal a csengőm. Megyek ajtót nyitni, ám most nem az, és nem úgy történik, ahogy az előző esetben volt.
A nyitott ajtóban egy szakállas faszi áll, aki vigyorogva néz rám.
– Igen? – teszem fel a kérdést neki.
– Szia Mucika, meghoztam a vacsorádat.
Az a hang, és ahogy mondja, megfagyasztja az ereimben a vért. Ez a faszi csatak buzi, és mintha tudná, hogy… De nem. Az nem lehet, nem hinném, hogy a csaj elmondta volna bárkinek is, hogy mi történt.
– Beengedsz édesem? – kérdezi ismét vigyorogva, amitől megint kiráz a hideg.
– Egy pillanat – mondom neki, majd becsukom az ajtót az orra előtt, és kézbe veszem az előkészített két ezrest.
Ismét kinyitom az ajtót, a pasi még most is ott áll, kezében a pizzásdobos, amit kikapok a kezéből, majd a pénzt átadom neki, és hirtelen mozdulattal megint becsukom az orra előtt az ajtót.
Visszamegyek a kanapéhoz és hozzálátok az evéshez, amikor megint megszólal a csengő, de én nem foglalkozom vele, majd elmegy.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A Szeximádó bébiszitter - Szex Blog Történetek

A Szeximádó bébiszitter

Szép rózsaszín pinája volt, nem volt szétkúrva, nem volt salátás, hanem szép friss – persze már szűz sem volt, de ez cseppet sem zavart. Nem borotválta teljesen, hanem csiklója felett hagyott egy függőleges csíkot.

Hétvégi orgia a haverokkal - Szex Blog

Hétvégi orgia a haverokkal

Ettől egy kicsit felgyorsulnak az események. Már nem csak simogatások és érintések vannak, mert elszabadulnak a fantáziák. A következő páros, aki Viki és András, egy jó kis műsort adnak nekünk elő. Viki a kanapén ül, András meg előtte áll, és a farkát veri, hogy minél nagyobb és minél keményebb legyen, majd betolja Viki szájába. Viki ellenkezés nélkül befogadja, és úgy szopja, hogy attól András elélvez, és telelövi a csaj száját. Amikor vége van, Viki úgy csinál, mintha ízlelgetné a spermát, majd mindenki meglepetésére kitalálja, hogy András volt az.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük