Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Izabella kiszolgálja magát

Katona évemre szívesen emlékszem és nem csak azért, mert írnokként minden hétvégén haza mehettem és úrként élhettem a többiek között hanem is, mert itt éltem át első szexuális kalandjaimat. Kiskunfélegyházán szolgáltam és a rossz közlekedés miatt minden pénteken stoppal jártam haza. Találkoztam egy-két igen érdekes személyiséggel.

Ilyen érdekesség volt Izabella is. Április volt, kellemes tavaszi időben ballagtam az úton. Próbáltam stoppolni, de nem sok sikerrel. Feltűnt egy kék 1600-as Lada. Leintettem, de rögtön meg is bántam, mert HA-s rendszáma volt.

Berezeltem. Öltözetem sok minden volt csak szabályos nem. Ugrott egy betétlapom és örüljek ha megúszom ennyivel. Az autót egy 35-40 év körüli fekete félhosszú göndör hajú az arányosnál kicsit teltebb nő vezette. Megállt mellettem, áthajolt a kocsin és kinyitotta az ajtót.

– Erőt, egészséget! – Köszöntem, hátha javít a helyzetemen.

De ő csak felkacagott. Fiatalos gyöngyöző nevetése volt.

– Szia! – Válaszolt. – Ne tévesszen meg a kocsi. A férjemé. Én nem vagyok hivatásos. Szállj be! Szentesre megyek, elviszlek egy darabon.
– Megköszönném. – feleltem.

Beszálltam és elindultunk. Gyorsan túlestünk az udvarias formulákon és hallgatásba merültünk. Beszélgetés közben szemrevételeztem. Nagyon jól nézett ki. 170 magas lehetett és 70 kiló. Formás lábak Kellemesen vastag combok, széles csípő, átlagos derék, nagy, kerek mellek. Öltözete sem hagyott kívánnivalót maga után. Királykék kosztümöt viselt, alatta nagyon halvány kék árnyalatú selyemblúzt. Fekete körömcipő és fekete (mint később kiderült) harisnyatartós harisnyát. (Három hete nem látta a férjét. Pont hozzá igyekezett, azért volt így kicsípve.)

Hallgattuk a rádiót, a keze a sebváltó gombján dobolt. Amikor észrevette, hogy figyelem a kezét abba hagyta a dobolást és elég egyértelműen erotikusan játszani kezdett vele. Megvárta amíg a szemébe néztem. Gyönyörű barna szeme volt. Kacsintott és a nedvesítette a szája szélét. Majd beleszédültem a pillanat varázsába. Igaz akkor már én is egy hete nélkülöztem a szex nyújtotta örömöket. De az érintése villámcsapásként ért. Majd ki ugrottam az ülésből. Míg egymást néztük ő a combom belső oldalán végigsimítva a sliccemhez kapott.

Nem tudtam elszakítani a tekintetemet az övétől. Éreztem amint próbálja kibontani nadrágomat, de nem sikerült neki. Az útra nézett és megszűnt a varázs. A legközelebbi mellék úton lefordult és egy hobbykert fái közé kormányozta a kocsit.

– Ne tégy semmit, majd én kiszolgálom magam. Rég voltam ilyen fiatal fiúval. Ki akarom élvezni minden percét. Csak arra kérlek hagyd, hogy irányítsak és nem bánod meg.

Hátra döntötte az ülésemet. Kicsit megemeltem a csípőmet, így már könnyen megszabadított a nadrágomtól. Finoman két kézre fogta az egyre jobban ágaskodó ékszeremet és apró csókokkal halmozta el, miközben az ujjai a golyóimat cirógatták. Beleremegtem a kéj érzésébe. Erősen megcsókolta a makkom hegyét és szívni kezdte. Éreztem, hogy itt a vég, pedig még el sem kezdődött. Ívben megfeszültem. Megpróbáltam betolni a szájába a farkam, de nem sikerült. Rángatózva élveztem el.

De valami nem stimmelt. Nem jött az üresség, az ellazulás érzése. Olyan erős volt az extázisom, hogy észre se vettem amikor elszorította a farkam tövét. Egyetlen csepp sperma díszelgett a makkom hegyén. Ezt az ujja hegyére vette és nagyokat cuppogva ízlelgette. A keze sem pihent, lágyan simogatta a combom és az egyre lankadó ékességem. Amikor a magom íze végképp elhalványodott a szájában, újra szopni kezdett. Nem lágyan, simogatóan, hanem erőszakosan, követelőzve. Szólni akartam, de meggyőzött a stílus eredményessége. Imént elélettelenedett farkam ismét petrencésrúdba ment át. Izabella is elégedett volt az eredménnyel. Szopás közben elégedett morgásokat hallatott. Most már én sem akartam tétlenül figyelni az eseményeket. Jobb kezemmel a nyakát, tarkóját kezdtem simogatni, ballal a blúz gombjait babráltam. Hamar beljebb is kerültem. Szép feszes és nagy mellei voltak. És (istennek hála) elől kapcsos melltartója.

Lágy, de határozott mozdulatokkal masszíroztam a mellét. Éreztem, ahogy beleborzongott a gyönyörbe. Benedvesítettem az ujjhegyeimet és a mellbimbóit vettem kezelésbe. Ekkor már néha megállt és sóhajtozott. Tovább akartam kutatni a kezeimmel, de nem értem el az ölét. Észrevette az igyekezetemet. Kinyitotta a felőlem levő kocsiajtót, Felhúzta a szoknyáját (ekkor derült ki, hogy

harisnyát és nem harisnyanadrágot visel. Piros betétes fekete csipkés harisnyatartóval). Átmászott az ülésen és felém helyezkedett. De még nem vezette magába a hímtagom, hanem csak a csiklóját ingerelte vele. A szeméremszőrzetét borotválta, és a vénuszdombja kissé borostás volt, ami csökkentette a kéjt (illetve megakadályozta azt, hogy másodjára is elsüljek). Lágyan ringatózott az ölemben. Végig kigomboltam a blúzát és a tenyereimbe vetem a két hatalmas alma alakú mellét. Fölültem és felváltva játszottam a nyelvemmel a két bimbón.

Egész világos mellbimbója volt nagy udvarokkal. Úgy meredeztek előre mint két potméter. Lágyan megcsavargattam őket. Erre egyre vadabb és vadabb lett. Felbátorodtam és finoman csipkedni kezdtem a bimbókat és a körülöttük levő udvart. Izabella dobálta magát az ülésben és sikongott. Hamar elragadta a kéj.

Megfeszült, rám borult és nyüszített a kéjtől. A csípője egy pillanatra sem állt meg. Vadul körözött az ölemben. Megremegett és beleharapva a vállamba sikított egy hatalmasat. Éles fájdalom nyilallt belém a fogai között. Nyilvánvaló volt, hogy elélvezett. Pár másodpercig döbbent csönd, majd felpattant és a táskája után nyúlt. Egy zsebkendőt rakott a vállamra:

– Bocs, de véresre haraptam a vállad. Olyan jó volt majdnem elájultam. Remélem a sérülés nem szegte kedvedet, mert a puncikám már epedve vár. Jaj hát vele meg mi történt. – Nyúlt maga alá ahol a farkam ismét döglött gyíkként kókadozott. – Ennyire fájt?
– Volt már kellemesebb élményem is. De a látvány kárpótolt minden kínért. Cseréljünk helyet!
Kiszálltam. Izabella átült a helyemre.
– Csússz lentebb, szeretném kipróbálni a melleidet.

Elhelyezkedett. Én fölé térdeltem. Az ekkor már nem is annyira lankadt farkamat az izgató mellei közé helyeztem. Izabella Két kézzel rájuk zárta félgömböket. Egyik kézzel kapaszkodtam, a másikkal a gyönyörfészkét simogattam. Közben lágyan mozogtam előre hátra. Én nagyon élveztem, de két perc sem kellett hozzá, hogy Izabella szemei is homályosodni kezdjenek. Kihúztam az ékszeremet a mellei közül és finoman tereltem, hogy forduljon meg. Nem is akadékoskodott. Ráhasalt a hátra hajtott ülésre és felemelte a fenekét. A duzzadt szerelemtemploma a bő gyönyörlétől csillogó bejárattal még egy tibeti szerzetest is megingatott volna. Ki akartam élvezni minden porcikáját ennek a szépségnek. A mutató ujjammal hatoltam be először. Forrón lüktetőn ölelt körül. Hosszan felsóhajtott. Néhány kutató mozdulat után megállapítottam, rövid, de rugalmas hüvelye volt. A középső ujjamat is társítottam az előzőhöz. Szinte beszívta magába. A mozdulataim ütemében halkan nyögni kezdett. Gyorsítottam.

– Ne! Mindjárt ismét élvezek, de azt már nem a kezedtől szeretném átélni.
– Legyen akaratod szerint!

A másik kezem két ujját is benedvesítettem. Óvatosan a nyílásához illesztettem a gyönyörlécem és egy határozott mozdulattal belehatoltam. Kifehéredtek az ujjai, ahogy szorította az ülés támláját. Két oldalt lenyúlva megkapaszkodtam a melleiben. Nagyon lassú mozdulatokkal mozogtam. Türelmetlenül siettetni kezdte az ütemet. Szabályosan felnyársalta magát. Éreztem, amint a makkom a méhének nyomódik. Az ujjaim is munkába kezdtek. Saját nedvével síkosítottam meg a bimbóit és kezdtem gyűrögetni. A 15.-20. lökéstől elélvezett. Illetve elkezdett élvezni. Nem akartam lemaradni mögötte ezért gyorsítottam. Minden lökésnél apró tűszúrásokat éreztem a vállamban a foga helyén. Ezért nem tudtam elélvezni. Izabella nyögött, nyüszített, sikítozott és közben sírt. Néha erőt vett magán és a fogai között kisziszegte, hogy \”Nehogy abba hagyd!\” Másfél perc vágta után kezdtem fáradni.

Épp feladni készültem, amikor egy erősebb lökéssel megnyomtam a méhét. Ettől a hüvelye összeszűkült. Én új erőre kaptam a megerősödő kéjtől és még mélyebbre hatoltam. Ő (ha lehet még fokozni akkor) vadabbul dobálta magát. Néha azt hittem kicsúszom belőle. Egy öngerjesztő folyamat kezdődött, Minél erősebben löktem annál mélyebbre hatoltam. Minél mélyebbre hatoltam, annál nagyobb fájdalmat okoztam. Minél jobban fájt annál jobban szorított. Minél jobban szorított annál nagyobb élvezetet nyújtott mindkettőnknek. Minél jobban élveztem annál erősebben hatoltam bele. De mint minden, ez sem tarthatott örökké (mondom én PerpETum mobiE:)).

Görcsösen megfeszültem és egy hatalmas lökéssel felszabadult bennem a gyönyör. Az előjáték és az egy hét szexszünet hatott rám és kiapadhatatlan forrásként zubog fel belőlem a mag. Éreztem, ahogy kitölti, majd kifolyik belőle. Lelki szemeimmel láttam amint elindul a patak a combján. Kicsit megáll és felgyülemlik a harisnya szélénél, de a mozgás tovább görgeti. Végig a fekete harisnyán az ülésig. Fekete alapon fehér csík. Új erőt adott a gondolat és még több utánpótlást pumpáltam ki magamból. Sajnos én is elapadtam egyszer. Extázisomban egész megfeledkeztem a partneremről. De Izabella nem is igényelt túl sok figyelmet. Minden ereje elhagyta. Kinyújtózva, remegve a fáradtságtól és a gyönyör utóhatásától hasalt az ülésen. A lába között lassan folydogált mindaz, amit az előbb kapott tőlem.

Mellé dőltem a másik ülésre és az ujjaimmal szétkentem rajta az együttlétünk nyomát. Rám nézett. Szemeiből sugárzott a hála és a megelégedettség. Egész idő alatt meg sem mozdult. Csak a levegővételéből és a pislogásából tudtam, hogy még ébren van és él. Amikor végeztem az ujjaimat egyenként a szájába dugtam és ő engedelmesen lenyalogatta őket. 10 perc pihenő után a táskáját kérte. Kivett belőle 4-5 illatosított nedves törlőkendőt. Remegő végtagokkal megtörölte magát, közben pajkosan rosszalló pillantásokat eresztett felém, amiért mindenütt összekentem. Én is kérni akartam egy kendőt, hogy megtöröljem magam mielőtt teljesen rám szárad.

– Majd én! Ez minimum jár neki. Még soha nem éreztem ilyet. Legalábbis nagyon régen.

Egy ideig elbíbelődött a harisnyával, majd reménytelennek találva a helyzete inkább lecserélte. Amint végzett magával betartotta az ígéretét. Szájával tisztogatott meg. Felöltöztünk. \”Szerelvényt igazítottunk\”, majd visszaültünk a helyünkre. Indulni akart, de remegett a lába a pedálon. Kérdőn rám nézett és én nem tudtam nemet mondani. Helyet cseréltünk. Én vezettem. A vállamra borult és elaludt. Az ölébe ejtettem a kezem és eljátszottam a fehérneműje csipkéjével. Álmában széjjelebb nyitotta a lábát. Elmosolyodott és elfészkelte magát. A házunktól nem messze álltam meg és ébresztettem fel.

– Hol vagyunk?
– Martfűn. Nem zavar, hazahoztam magam? Talán nem haragszol érte.
– Nem, semmi baj. Álmomban ott folytattuk, ahol előtte abbamaradt.
– Mennem kell. És neked is. Nagyon köszönöm a fuvart és minden mást. Még életemben nem volt ilyen jó. Magasra állítottad a lécet a következők számára. Komolyan. De egy kérdésem lenne, miért tetted? Van nálam szebb is jobb is.
– Nem tudom. Csak jött és kész. Nem bántam meg, csodás volt. De tudod, hogy többé nem ismétlődhet meg.
– Tudom.
– Szia.
– Szia.

Míg kiszálltam ő átült. Indított és elment. Soha többet nem találkoztam vele. Pedig valahányszor stoppolok (mind a mai napig) reménykedem, hogy feltűnik a távolban egy HA-s kék Lada melyet ő vezet.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Betty egy létrán állva lesz az enyém - Szex Blog

Betty egy létrán állva lesz az enyém

Kidugom a nyelvem, és belenyalok, minek hatására enyhe remegés fut végig rajta. Ez felbátorít, és újra belenyalok, ám most mélyebben és hosszabban teszem. Betty, mintha élvezné a játékot, kicsit hátrébb nyomja a fenekét, amitől a puncija kerül közelebb számhoz, és amiből láthatóan folyik a nedve.

Mara meglesett minket szex közben - Szex Blog

Mara meglesett minket szex közben

Mara meglesett minket szex közben Amióta Mara a szeretőm, vagy én az öve, de mindegy is, tök jól alakulnak a dolgok körülöttem. Az egyik ilyen pozitív változás, hogy végre becsajoztam, és minden heppi. Elmondtam Marának is, hogy van egy barátnőm, és ő örült neki. Nem csak mondta, hanem tényleg. Biztosított arról is, hogy ez nem változtat semmin, ami köztünk van, hisz a lány nem lakik itt, és így folytathatjuk az élmények gyűjtögetését. Élmények, ezt mondta, vagyis...

Szexélményem 2 pasival 3. rész

Szexélményem 2 pasival 3. rész A víz lassan töltötte meg a kádat. Finom érzés volt ahogy emelkedő szintje érintette a bőrömet. Alex behunyt szemmel, hátrahajtott fejjel lustán simogatta a hajamat, a másik keze pedig a hasamon nyugodott. Ati is ernyedten dőlt a kád széléhez, és félig lehunyt szemmel minket figyelt. Enyhén szétterpesztett lábai között pont az ágyékára láttam. Milyen ártalmatlannak tűnt így ellazult állapotban. Elmosolyodott látva mit nézek, és egy kicsit jobban széttárta a lábait. - Ha...
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük