Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

figyelmeztetést küld felém, hogy ide kérem a farkadat

Csak nézlek, csodállak, ahogy jössz-mész a lakásban, ahogy serénykedsz, és mindeközben áll a farkam, és bizsereg mindenem tőled. Igaz hogy nincs még egy órája sem hogy leszoptál, de állandóan kívánlak, és a vágy irántad sosem csökken. Reggel arra ébredtem, hogy áll a farkam, és te matatsz rajta, szinte még magamon kívül, az ébredés még csak kerülget, de már érzem hogy a szádban van, és a nyelved fel és alá jár rajtam végig és alaposan. Ahogy kinyitom a szemem, téged látlak, ahogy a lábam közt térdelsz, ahogy ütemesen eltűnik benned tövig, és érzem ahogy a nyelveddel élvezettel simogatsz. A vágyam irántad, és ahogy szorgoskodsz, meghozza az eredményét, hamarosan érzem hogy csak másodpercek vannak hátra. Te is érzed, és ezért még intenzívebben szívod, az egyik kezed, megmarkolja a tövét, és a szopás ütemében, masszírozza a farkam, a másik kezed pedig a zacsit simogatja, finoman és egyben határozottan. A pillanatban amikor kitörni készül belőlem az élvezet, szinte megáll körülöttem az idő, minden lelassul, de bennem él tovább a lüktetés, érzem ahogy kilövell belőlem a forró nedű, ahogy szétárad a szádban, és érzem ahogy a túlcsorduló lé végigfolyik rajtam.

Ezután odajössz hozzám, és a maszatos száddal, egy nagy csókot adsz, majd megfordulsz, és egész egyszerűen ráülsz a számra és egyre gyorsuló tempóban mozogsz rajtam, és pedig nyallak, ameddig csak elér a nyelvem. Nálad is hamar jön az élvezet, amit a heves mozgásból már jól ismerek, és egy pillanattal később már érzem is a lüktetést és az arcomra csorgó síkos nedvedet. Miután neked is jó volt az ébresztés, kapok ismét egy csókot, de immár puncisat.

Ezek után már vidáman indul a napunk. Én az íróasztalnál a gép előtt teszem a szokásos dolgomat, neked pedig néhány házi munka kerül a kezed ügyébe.

És most itt tartunk, én csak bámullak, ahogy mozogsz, teszel-veszel, és érzem hogy a vágy ismét szétárad bennem. Egy kevésbé izgalmas festékfolt köti le a figyelmed, amit valószínűleg a gyerekek csináltak, és ez érdekes piros mintát rajzolt a padlóra. Abbeli igyekezetedben, hogy a színes folt eltűnjön a nemkívánatos helyről, nemes egyszerűséggel odatérdelsz elé, és egy kefével sikálod. A mozgás, ami a hátsó feled ringásában csúcsosodik ki, egyre jobban a hatalmába kerít, le sem tudom venni rólad a szemem. A legjobb hogy kimelegedsz ettől a sikálástól, ezért leveted a pólódat, és úgy folytatod a munkát, látszólag rólam teljesen megfeledkezve.

Térden állva egy szál bugyiban, úgy mozogsz, hogy attól még a jég is megolvad. A látvány magával ragad, teljesen elmerülök a gyönyörködésben, ám egyszer csak arra eszmélek, hogy a farkam már a kezemben van, és lüktetően kívánja, hogy még közelebbről is megszemléljük a művedet. Odalépek hozzád és mindkét kezemmel megsimogatom a feneked, amitől megáll a kezedben a kefe, és ezzel együtt megáll a mozgásod is. Én folytatom a simogatást, Te pedig a sikálást, igaz most mér lassabb tempóban. A kezem már a bugyi alatt, és egyre követelőzőbben, kényeztetem a hátsódat, és ezzel együtt a kezed is mintha lassulna.

A bugyidat lehúzom, egészem a térdedig, letérdelek mögéd, és a simogatásokkal együtt széthúzom a feneked, és hátulról benyalok neked, a puncitól az ánuszig, majd ugyanezt visszafelé is, közben itt-ott elidőzök egy picinykét. Ekkor észreveszem a kis asztalon az a játékszert, amit előző nap vettünk, de még nem volt lehetőség kipróbálni, de most itt az alkalom. Egy néhány centi vastagságú, a szélességénél valamivel hosszabb, mintha egy gomba lenne, nagy kalappal, és a végén egy nagy piros ékkő, ami persze valószínűleg csak műanyag, de a többi része rozsdamentes acél.

ide kérem a farkadat

Kezembe veszem, kissé megnyalom, majd az ánuszodat is, de jó alaposan, körbenyalogatom és a nyelvemmel olyan mélyen szétfeszítem amennyire csak tudom, majd a csillogó ékszer hegyesebbik végét odaillesztem, és lassú mozdulatokkal egyre beljebb tolom. Eleinte érzek némi ellenállást, de ez hamar megszűnik, és néhány pillanattal később szinte magába szippantja, és úgy beáll, mint a dugó az üvegbe. Nagyon szexi, mint egy jelzőlámpa, ami fontos figyelmeztetést küld felém, hogy „ide kérem a farkadat

Nem is várakoztatom sokáig, egy kicsit megmártom a punciban a farkam, és már tolom is be neked, és egyre hevesebben kúrom a puncidat, és Te egyre hevesebben tartasz rá, hogy még nagyobb legyen az élvezet. Ahogy befelé nyomom a farkam érzem hogy a fém belsőrész, nekifeszül a makkomnak, és ahogy beljebb csúszik, szinte lepattan róla, és ez egy különleges élményt ad hozzá, ami láthatóan neked is tetszik, mert szinte pillanatokon belül elélvezel, de én még nem állok meg, és baszom tovább a már lucskos pinádat, és ettől neked szinte egybefüggő sorozatban követik egymást az orgazmusok.

IMÁDOM.

Aztán egy gyors váltással kihúzom a fenekedből a díszt, és helyette a farkamat tolom be. Ekkor már a fotelben könyökölsz, és amíg a popsilukad kúrom, a kezeid szinte tépik a melledet, csavargatod és markolod a bimbókat, és ezzel együtt ismét elélvezel, ám most a popsiban, ami a gyönyör hatására mint egy szivattyú szívja farkam, és én már nem bírom tovább és beleélvezek a popsidba.
Ahogy a farkam kihúzom belőled, néhány csepp fehér tej is kibuggyan, ám ezt a makkommal alaposan elkenem rajtad.

Ezek után lecsüccsenünk egymás mellé a padlóra, és néhány hosszú csókkal köszönjük meg egymásnak az újabb felejthetetlen élményt. Némi öleléses ücsörgés után ismét folytatódhat egy újabb szép nap.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Egy különleges kaland a szaunában - Szex Blog

Egy különleges kaland a szaunában

A sima puniján a méz egyre jobban csillogott. Ezt látva a farkam is egyre kezdett más formát ölteni. Leültem vissza a helyemre és én is tovább kenegettem magam. Tinka tekintete egyre fátyolosabb lett. Jobb kezével a puniját simogatta egyre nyíltabban, majd a bal kezével a melleit kezdte masszírozni. A látvány hatására már én is csak egy pontomra koncentráltam. A legtermészetesebb módon el kezdtem magammal játszani. Egymás szemébe, ölébe elmélyedve folytattuk ezt az élvezetes játékot.

A szopógép Judit helyett inkább Csilla - Szex Blog

A szopógép Judit helyett inkább Csilla

Ekkor megérzem, ahogy a puncija körbeöleli a farkam, majd ezt ütemesen ismételve mindaddig, amíg el nem ernyed a karjaimban. Csilla lecsúszik a derekamról majd a kezébe veszi a farkam és néhány intenzív rántással befejezi nálam is az aktust. Egészen addig simogat, amíg lassan el nem ernyed az ujjai között. Ezután még egy ideig ott állunk a vízben, miközben csak öleljük és csókoljuk egymást. Amikor úgy tűnik, hogy minden alapraállt, lassan visszasétálunk a társasághoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük