Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A kolléganőm titkos szexkalandja

A kolléganőm a főszereplője ennek a történetnek, ami már elég régen történt. Adódott egy alkalommal, hogy a cégnél, ahol dolgoztunk, épp nem volt munka, mert a számítógépek leálltak, és vártuk a szerviz érkezését. Egy pihenőhelységnek nevezett szobában voltunk, és beszélgettünk, és iszogattunk. Az ivás nem volt mindennapos, ám ekkor már a műszak vége felé jártunk, és esélytelen volt, hogy a gépek időben használható állapotba kerüljenek.

Szóval beszélgettünk mindenféle dologról, ami között szerepelt minden, még a szex is. Kibeszéltünk mindent és mindenkit, persze csak annyira, amennyire az illető beszélt magáról, a szokásairól. Egy egyik kolléganőm, Melinda, elmondta nekünk, hogy ő még soha nem szexelt kollégával, vagy olyan emberrel, akinek a munkához bármi köze lett volna. Ez persze furcsa volt abból a szempontból, hogy tudta róla mindenki, hogy nincs pasija, így azt gondolták róla, hogy ő is egy pinanyaló. Tévedtek.

Egy téli napon, amikor olyan hideg volt, hogy a lélegzetünket le lehetett volna törni a szánkról, összefutottam Melindával, aki épp hazafelé tartott, és egyedül álldogált a buszmegállóban, és én meg megszólítottam.
– Szia, hazafelé?
– Igen. És te? Te nem is erre laksz.
– Valóban, én a másik irányba megyek, csak megláttalak, és…
– Hazafelé mész? Meg fogsz fagyni.
– Igen. Erre van esélyem.
– Nekem mondod, én még csak tíz perce állok itt, de már megfagytam. – mondja nekem, miközben láthatóan didereg a hidegtől. A háta mögé állok, és átkarolom őt, ami egy picit elviselhetőbbé teszi számára a hideget.
– Ez így nagyon jó. – mondja nekem, miközben egyre jobban hozzám nyomja magát.
– Tarts ki, nemsokára jön a busz. – mondom neki vigaszképpen.
– …hacsak el nem akad valahol a hidegben.
– Na ja. hol laksz pontosan?
– Csak egy megállónyit kellene mennem, de már bánom hogy nem indultam el gyalog.
– Még nem késő meggondolni. – válaszolok neki, amikor megjelenik a várva várt busz. – Már itt is van, mindjárt otthon leszel.
– Köszönöm hogy melegítettél, így könnyeb volt.
– Nincs mit, ennyit igazán megtehetünk egymásért.
– Ha nem sietsz haza, akkor meghívnálak egy italra, ha elfogadod.
– Persze, miért ne. – mondom erre, majd felszállok mögötte én is a buszra.

Nem sokkal később, a busz megáll, és mi leszállunk. Innen már csak pár lépés, és megérkezünk a házhoz, ahol ő lakik. A kapun belül már nincs annyira hideg, ami megkönnyebbülést okoz, majd némi lépcső mászás után ott állunk az ajtaja előtt. A táskájában keresgélve hamar megleli a kulcsot, aztán belépünk a melegbe. A kinti hideg után, ez már szinte forráságbak hat.
– Helyezd magad kényelembe, én mindjárt jövök.
Mellinda eltűnik egy időre a szemem elől, majd némi vízcsobogás után egy köntösben lép ki a fürdőből és elindul a konyha felé.
– Mit innál? Én egy kis vodkát iszom, az majd felmelegít.
– Az nekem is megfelel. Miközben a konyhában ténykedik, én a nappaliból nézem őt. Egy perc, és más jön is, kezében két pohár, amiből az egyiket a kezembe nyomja.
– Ez a tiéd. Gyere ülj ide mellém. Mesélj, merre jártál?
– Egy rokonomat látogattam meg, mert elhívott, hogy segítsek neki a laptopját rendbe tenni.
– És? Sikerült rendbe tenni?
– Persze.
– Az jó. Nekem sem ártana hogy valaki rendbe tenne.
– Miért? – kérdezem tőle, naivan, mint aki nem is veszi észre a szavai mögött rejlő utalást.
– Nagyon fáj a vállam már egy ideje, hiába járok kezelésre, nem akar enyhülni.
– És én miben segíthetek?
– Ha lennél olyan jó, és egy kicsit megmasszíroznád, az biztosan segítene.
– Persze, szívesen. – mondom neki, mire ő azonnal leengedi a köntösét a háta közepéig, és háttal felém fordulva mondja.
– A lapockám mindkét oldalon.
– Nem baj ha hideg még a kezem?
– Nem. Majd megmelegszik.

Elkezdem masszírozni a kért helyen, miközben egyre jobban csúszik le róla a köntös, ami már szinte nem is takar belőle semmit.
– Várj egy kicsit.
Felkel a kanapéról, ledobja magáról a köntöst, és csak úgy, meztelenül lehasal.
– És most hol szeretnéd? – kérdezem tőle, miközben a szemem majd kiugrik, amint bámulom a meztelen testét.
– A lapockám, és a hátam. Ha kérhetem. Nagyon jól csinálod. Igazi megkönnyebbülés.

Ami neki a megkönnyebbülés, az nekem az izgalom, hisz a farkam már úgy áll, hogy majd’ beletörik a nadrágomba. Hozzálátok a masszírozáshoz. Előbb a lapockáit beszem kezelésbe, majd a dereka következik, ahol is megáll a kezem.
– Ne hagyd abba. nagyon jó így, csak folytasd még.
Hát jó, én folytatom. A kezem ismét a derekára simul, és masszírozom tovább. A fenekét is alaposan megdolgozom, aztán a lábakat, és a lábfejét. Amikor itt tartok, akkor megfordul, és a hátára fekszik.
– Ugye nincs ellenedre, ha megkérlek rá, hogy elől is masszírozz meg egy kicsit?
– Persze hogy nincs, de itt már más metódus használandó.
– Reméltem hogy így van. Kezdheted.

Eleinte csak néztem a hatalmas melleit, ahogy szétterülnek rajta. A lapos hasát, ami egy kis szörpamacsban végződik a lába között. Kissé tétován ráteszem a kezem a mellekre, amitől kissé megremeg az egész nő, és mivel nincs további instrukció, úgy csinálom, ahogy nekem jól esik. A tenyeremmel simogatom a hatalmas halmokat, majd egyenként veszem őket kezelésbe. A markomba fogva, egyenként dögönyözöm őket, amitől a bimbója egy nagy és kemény gombóccá formálódik. Az ujjam közé csippentve csavargatom, és húzgálom, miközben a másik kezem marokra fogva gyúrja.

A mellei után a hasa következik, bár ott nincs túl sok látnivaló, ezért hamar megérkezek a lábai közé, ami magától megnyílik, amikor oda érek. Megcsapja az orrom a finom punci illata, miközben csak bámulom, ahogy az érintésemre megnyílnak az ajkai. Egy ideig csak simogatom, időnként az egyik ujjam beleszusszan, majd ismét a gyöngyszemet morzsolgatom. Egyszerűen nem tudok neki ellenállni, ezért letérdelek a kanapé mellé, és ráhajolok az illatos rózsára, majd a nyelvem hegyével érintve megízlelem. Aztán már csak nyalom, és lefetyelem, a számba veszem a húsát és megszopkodom, amitől nagyon hamar elélvez.
– Hmmm. – mondja Melinda alig hallhatóan. – Kérhetek még ebből a finomságból?

Válasz helyett, ismét ráborulok, és nyalom ahol érem, aminek hatására ismét egy orgazmus boldog gazdája lesz. Ekkor felül, és a fejemet a combja közé szorítva így szól hozzám.
– Ez igazán finom volt, nem számítottam rá, hogy egy férfi ilyen csodákra is képes. Ezért most én akarlak téged kényeztetni, ha akarod.
– Már hogy a fenébe nem akarnám?
– Akkor vetkőzz.

Nem kellett kétszer mondania, egy pillantás is elég volt, hogy ledobáljam magamról a ruháimat. Ahogy ő ott ül előttem, csak megmarkolj a farkam, és maga felé húz, majd egy pillantás alatt eltűnik a farkam a szájában, ahogy szopja, és szívja. Érezhető hogy ért hozzá, mert nem enged el a csúcsig, csak játszik velem. Aztán abbahagyja, és megfordulva feltérdel az ülőalkalmatosságra, és felém fordítja a seggét.
– Azt akarom hogy basszál meg. – Mondja nekem határozottan, aminem nem volt értelme ellenállni, így hamar bevezettem a forró és lucskos pinájába a farkam, és baszni kezdtem. Eleinte csak lassan, aztán ahogy egyre jobban élvezte a dolgot, én is gyorsítok, egészen addig, amig az egész nő megmerevedik, és szinte hang nélkül ordít, miközben az egész teste remeg.

Amikor lecsillapodik, ismét mozogni kezd rajtam, és újra együttes erővel növeljük a tempót. Amikor már majdnem jó lenne nekem is, ismét lemerevedik, és remegni kezd, miközben a punci belsejében beindul egy szivattyú, és elkezdi kiszívni belőlem az anyagot. Amig ő élvez, és remeg, én is elélvezek. Kihúzom belőle a farkam, és néhány erőteljes rántással kilövöm rá minden felgyülemlett energiámat, és egy hatalmas orgazmus közben kiverem a rá a felgyülemlett gecimet. Amikor már nincs több, ismét felém fordul, és alaposan leszopja a farkamról a maradékot.

Ezek után feláll, magára veszi a köntöst, és a konyhában leül az asztalhoz.
– Igyunk még egyet. – mondja nekem, miközben látom rajta, hogy azt várja hogy én szolgáljam ki. Megtettem.

Öntök a poharainkba még egy adag vodkát, és leülök mellé az asztalhoz.
– Egészségünkre. – mondom neki.
– Egészségünkre. Van valami, amit el akarok mondani neked.
– Hallgatlak.
– Ez az este, nekem nagyon jó volt, igazán, minden a legjobb, de nincs folytatás. Ezt el kell fogadnod.
– Miért? kérdezem tőle, de talán a választ magam is tudom.
– Mert nem akarok kapcsolatot. És főleg nem munkahelyi kapcsolatot. Szeretném, ha ez az egész köztönk maradna, és nem szerezne róla tudomást senki.
– Rendben.
– Rendben?
– Persze, elfogadom, és tiszteletben tartom a kérésed. De…
– Mi de?
– Még tart ez az este, hozzuk ki belőle a legtöbbet.
– Mire gondolsz?
– Erre.

Felállok az asztaltól, a kezénél fogva őt is felállítom, majd rádöntöm az asztalra, és mögé állok. Nem ellenkezik, nem szól egy szót sem, így hát ismét magamévá teszem. Ismét a forró pinájába csúszik a farkam, és néhány pillanattal később ismét elélvez. Aztán feláll az asztalról, és velem szemben visszaül rá, és így szül hozzám.
– Rendben. Amig a nap fel nem kel, addig folytatjuk, de aztán vége.
– Oké, legyen így.

Immár velem szemben ül, a puncija pont a farkam magasságában van, így hát betolom neki ismét, és megint baszunk, mintha még sose csináltunk volna ilyet. Annyi izgalom, lelkesedés volt ebben, ami ritka, és egyben felemelő érzés is. Élmény volt nézni őt, az arcát, amikor elélvezett, és izgató volt az is, amikor a farkamat kivertem rá, ő padig szemével követte minden cseppjét.

Az este folyamán többször is megismételtük, mindannyiszor hatalmas élvezet volt a beteljesedés eredménye. A megállapodás, miszerint vége, majdnem össze is jött. Miért majdnem? Mert ezután még néhányszor találkoztunk, és reggelig szexeltünk. Összesen még három alkalommal. Aztán végleg vége lett.

A munkahelyen senki sem tudott meg semmit, és még csak nem is sejtették, így ez örökre a mi titkunk maradt, egészen mostanáig.


Az önkielégítés tudománya

Az önkielégítés tudománya

Az önkielégítés tudománya A szexualitás rejtett izgalmai közben nem árt, ha saját testünk felfedezéséről sem feledkezünk meg. Amivel önmagát boldogítja, az a párját is felvillanyozza.BemelegítésA bőr rendkívüli érzékenysége rengeteg öröm forrása lehet. Próbáljuk a kezeket végigfuttatni a testen, úgy, hogy közben a bőr bársonyosságát figyeljük. Figyeljük meg, hogy fújással hogyan hűtjük, illetve melegítjük a bőrünket. Csiklandozzuk az egész testfelületet egy madártoll-szerű anyaggal, hogy megtudjuk, hol vagyunk a legérzékenyebbek. A bőrünk ízét érezzük, ha megnyaljuk az elérhető...
Igaz történetem - Szex Blog

Igaz történetem

Amikor is a férfitest megfeszült, és kirobbant belőle magja, meleg spermája, egyenesen Amina szájába, aki egyetlenegy cseppet sem hagyott kiszabadulni börtönéből. Akkor Jázmin nyögött fel, és szorította össze combjait, Amina kezével együtt, amivel a nő izgatta sokat látott pináját. Ugyanakkor az orgazmusa hatására, ujjaival megszorította a lány csiklóját. Amina először fájdalommal reagált, majd a fájdalom átalakult élvezetté, az élvezet hullámai meg felostorozták orgazmusát, ami még neki is szokatlan hevességgel jött, rombolt le mindent, és ment. Hangosan hörögve, nyögve élvezett el, csukott szemekkel, még épp időben elengedve mind a férfi makkját, mind heréit, belekarolva az ízlésesen izmos meztelen férficombba.

Nudista élmények - Szex Blog

Nudista élmények

Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük