Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A kolléganőm titkos szexkalandja

A kolléganőm a főszereplője ennek a történetnek, ami már elég régen történt. Adódott egy alkalommal, hogy a cégnél, ahol dolgoztunk, épp nem volt munka, mert a számítógépek leálltak, és vártuk a szerviz érkezését. Egy pihenőhelységnek nevezett szobában voltunk, és beszélgettünk, és iszogattunk. Az ivás nem volt mindennapos, ám ekkor már a műszak vége felé jártunk, és esélytelen volt, hogy a gépek időben használható állapotba kerüljenek.

Szóval beszélgettünk mindenféle dologról, ami között szerepelt minden, még a szex is. Kibeszéltünk mindent és mindenkit, persze csak annyira, amennyire az illető beszélt magáról, a szokásairól. Egy egyik kolléganőm, Melinda, elmondta nekünk, hogy ő még soha nem szexelt kollégával, vagy olyan emberrel, akinek a munkához bármi köze lett volna. Ez persze furcsa volt abból a szempontból, hogy tudta róla mindenki, hogy nincs pasija, így azt gondolták róla, hogy ő is egy pinanyaló. Tévedtek.

Egy téli napon, amikor olyan hideg volt, hogy a lélegzetünket le lehetett volna törni a szánkról, összefutottam Melindával, aki épp hazafelé tartott, és egyedül álldogált a buszmegállóban, és én meg megszólítottam.
– Szia, hazafelé?
– Igen. És te? Te nem is erre laksz.
– Valóban, én a másik irányba megyek, csak megláttalak, és…
– Hazafelé mész? Meg fogsz fagyni.
– Igen. Erre van esélyem.
– Nekem mondod, én még csak tíz perce állok itt, de már megfagytam. – mondja nekem, miközben láthatóan didereg a hidegtől. A háta mögé állok, és átkarolom őt, ami egy picit elviselhetőbbé teszi számára a hideget.
– Ez így nagyon jó. – mondja nekem, miközben egyre jobban hozzám nyomja magát.
– Tarts ki, nemsokára jön a busz. – mondom neki vigaszképpen.
– …hacsak el nem akad valahol a hidegben.
– Na ja. hol laksz pontosan?
– Csak egy megállónyit kellene mennem, de már bánom hogy nem indultam el gyalog.
– Még nem késő meggondolni. – válaszolok neki, amikor megjelenik a várva várt busz. – Már itt is van, mindjárt otthon leszel.
– Köszönöm hogy melegítettél, így könnyeb volt.
– Nincs mit, ennyit igazán megtehetünk egymásért.
– Ha nem sietsz haza, akkor meghívnálak egy italra, ha elfogadod.
– Persze, miért ne. – mondom erre, majd felszállok mögötte én is a buszra.

Nem sokkal később, a busz megáll, és mi leszállunk. Innen már csak pár lépés, és megérkezünk a házhoz, ahol ő lakik. A kapun belül már nincs annyira hideg, ami megkönnyebbülést okoz, majd némi lépcső mászás után ott állunk az ajtaja előtt. A táskájában keresgélve hamar megleli a kulcsot, aztán belépünk a melegbe. A kinti hideg után, ez már szinte forráságbak hat.
– Helyezd magad kényelembe, én mindjárt jövök.
Mellinda eltűnik egy időre a szemem elől, majd némi vízcsobogás után egy köntösben lép ki a fürdőből és elindul a konyha felé.
– Mit innál? Én egy kis vodkát iszom, az majd felmelegít.
– Az nekem is megfelel. Miközben a konyhában ténykedik, én a nappaliból nézem őt. Egy perc, és más jön is, kezében két pohár, amiből az egyiket a kezembe nyomja.
– Ez a tiéd. Gyere ülj ide mellém. Mesélj, merre jártál?
– Egy rokonomat látogattam meg, mert elhívott, hogy segítsek neki a laptopját rendbe tenni.
– És? Sikerült rendbe tenni?
– Persze.
– Az jó. Nekem sem ártana hogy valaki rendbe tenne.
– Miért? – kérdezem tőle, naivan, mint aki nem is veszi észre a szavai mögött rejlő utalást.
– Nagyon fáj a vállam már egy ideje, hiába járok kezelésre, nem akar enyhülni.
– És én miben segíthetek?
– Ha lennél olyan jó, és egy kicsit megmasszíroznád, az biztosan segítene.
– Persze, szívesen. – mondom neki, mire ő azonnal leengedi a köntösét a háta közepéig, és háttal felém fordulva mondja.
– A lapockám mindkét oldalon.
– Nem baj ha hideg még a kezem?
– Nem. Majd megmelegszik.

Elkezdem masszírozni a kért helyen, miközben egyre jobban csúszik le róla a köntös, ami már szinte nem is takar belőle semmit.
– Várj egy kicsit.
Felkel a kanapéról, ledobja magáról a köntöst, és csak úgy, meztelenül lehasal.
– És most hol szeretnéd? – kérdezem tőle, miközben a szemem majd kiugrik, amint bámulom a meztelen testét.
– A lapockám, és a hátam. Ha kérhetem. Nagyon jól csinálod. Igazi megkönnyebbülés.

Ami neki a megkönnyebbülés, az nekem az izgalom, hisz a farkam már úgy áll, hogy majd’ beletörik a nadrágomba. Hozzálátok a masszírozáshoz. Előbb a lapockáit beszem kezelésbe, majd a dereka következik, ahol is megáll a kezem.
– Ne hagyd abba. nagyon jó így, csak folytasd még.
Hát jó, én folytatom. A kezem ismét a derekára simul, és masszírozom tovább. A fenekét is alaposan megdolgozom, aztán a lábakat, és a lábfejét. Amikor itt tartok, akkor megfordul, és a hátára fekszik.
– Ugye nincs ellenedre, ha megkérlek rá, hogy elől is masszírozz meg egy kicsit?
– Persze hogy nincs, de itt már más metódus használandó.
– Reméltem hogy így van. Kezdheted.

Eleinte csak néztem a hatalmas melleit, ahogy szétterülnek rajta. A lapos hasát, ami egy kis szörpamacsban végződik a lába között. Kissé tétován ráteszem a kezem a mellekre, amitől kissé megremeg az egész nő, és mivel nincs további instrukció, úgy csinálom, ahogy nekem jól esik. A tenyeremmel simogatom a hatalmas halmokat, majd egyenként veszem őket kezelésbe. A markomba fogva, egyenként dögönyözöm őket, amitől a bimbója egy nagy és kemény gombóccá formálódik. Az ujjam közé csippentve csavargatom, és húzgálom, miközben a másik kezem marokra fogva gyúrja.

A mellei után a hasa következik, bár ott nincs túl sok látnivaló, ezért hamar megérkezek a lábai közé, ami magától megnyílik, amikor oda érek. Megcsapja az orrom a finom punci illata, miközben csak bámulom, ahogy az érintésemre megnyílnak az ajkai. Egy ideig csak simogatom, időnként az egyik ujjam beleszusszan, majd ismét a gyöngyszemet morzsolgatom. Egyszerűen nem tudok neki ellenállni, ezért letérdelek a kanapé mellé, és ráhajolok az illatos rózsára, majd a nyelvem hegyével érintve megízlelem. Aztán már csak nyalom, és lefetyelem, a számba veszem a húsát és megszopkodom, amitől nagyon hamar elélvez.
– Hmmm. – mondja Melinda alig hallhatóan. – Kérhetek még ebből a finomságból?

Válasz helyett, ismét ráborulok, és nyalom ahol érem, aminek hatására ismét egy orgazmus boldog gazdája lesz. Ekkor felül, és a fejemet a combja közé szorítva így szól hozzám.
– Ez igazán finom volt, nem számítottam rá, hogy egy férfi ilyen csodákra is képes. Ezért most én akarlak téged kényeztetni, ha akarod.
– Már hogy a fenébe nem akarnám?
– Akkor vetkőzz.

Nem kellett kétszer mondania, egy pillantás is elég volt, hogy ledobáljam magamról a ruháimat. Ahogy ő ott ül előttem, csak megmarkolj a farkam, és maga felé húz, majd egy pillantás alatt eltűnik a farkam a szájában, ahogy szopja, és szívja. Érezhető hogy ért hozzá, mert nem enged el a csúcsig, csak játszik velem. Aztán abbahagyja, és megfordulva feltérdel az ülőalkalmatosságra, és felém fordítja a seggét.
– Azt akarom hogy basszál meg. – Mondja nekem határozottan, aminem nem volt értelme ellenállni, így hamar bevezettem a forró és lucskos pinájába a farkam, és baszni kezdtem. Eleinte csak lassan, aztán ahogy egyre jobban élvezte a dolgot, én is gyorsítok, egészen addig, amig az egész nő megmerevedik, és szinte hang nélkül ordít, miközben az egész teste remeg.

Amikor lecsillapodik, ismét mozogni kezd rajtam, és újra együttes erővel növeljük a tempót. Amikor már majdnem jó lenne nekem is, ismét lemerevedik, és remegni kezd, miközben a punci belsejében beindul egy szivattyú, és elkezdi kiszívni belőlem az anyagot. Amig ő élvez, és remeg, én is elélvezek. Kihúzom belőle a farkam, és néhány erőteljes rántással kilövöm rá minden felgyülemlett energiámat, és egy hatalmas orgazmus közben kiverem a rá a felgyülemlett gecimet. Amikor már nincs több, ismét felém fordul, és alaposan leszopja a farkamról a maradékot.

Ezek után feláll, magára veszi a köntöst, és a konyhában leül az asztalhoz.
– Igyunk még egyet. – mondja nekem, miközben látom rajta, hogy azt várja hogy én szolgáljam ki. Megtettem.

Öntök a poharainkba még egy adag vodkát, és leülök mellé az asztalhoz.
– Egészségünkre. – mondom neki.
– Egészségünkre. Van valami, amit el akarok mondani neked.
– Hallgatlak.
– Ez az este, nekem nagyon jó volt, igazán, minden a legjobb, de nincs folytatás. Ezt el kell fogadnod.
– Miért? kérdezem tőle, de talán a választ magam is tudom.
– Mert nem akarok kapcsolatot. És főleg nem munkahelyi kapcsolatot. Szeretném, ha ez az egész köztönk maradna, és nem szerezne róla tudomást senki.
– Rendben.
– Rendben?
– Persze, elfogadom, és tiszteletben tartom a kérésed. De…
– Mi de?
– Még tart ez az este, hozzuk ki belőle a legtöbbet.
– Mire gondolsz?
– Erre.

Felállok az asztaltól, a kezénél fogva őt is felállítom, majd rádöntöm az asztalra, és mögé állok. Nem ellenkezik, nem szól egy szót sem, így hát ismét magamévá teszem. Ismét a forró pinájába csúszik a farkam, és néhány pillanattal később ismét elélvez. Aztán feláll az asztalról, és velem szemben visszaül rá, és így szül hozzám.
– Rendben. Amig a nap fel nem kel, addig folytatjuk, de aztán vége.
– Oké, legyen így.

Immár velem szemben ül, a puncija pont a farkam magasságában van, így hát betolom neki ismét, és megint baszunk, mintha még sose csináltunk volna ilyet. Annyi izgalom, lelkesedés volt ebben, ami ritka, és egyben felemelő érzés is. Élmény volt nézni őt, az arcát, amikor elélvezett, és izgató volt az is, amikor a farkamat kivertem rá, ő padig szemével követte minden cseppjét.

Az este folyamán többször is megismételtük, mindannyiszor hatalmas élvezet volt a beteljesedés eredménye. A megállapodás, miszerint vége, majdnem össze is jött. Miért majdnem? Mert ezután még néhányszor találkoztunk, és reggelig szexeltünk. Összesen még három alkalommal. Aztán végleg vége lett.

A munkahelyen senki sem tudott meg semmit, és még csak nem is sejtették, így ez örökre a mi titkunk maradt, egészen mostanáig.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Alaposan felizgatjuk egymást- Szex Blog

Alaposan felizgatjuk egymást

Alaposan felizgatjuk egymást Ez az eset még fiatal koromban történt velem, amikor vidéken éltünk, egy nagy házban, egy kellemesen csendes kis faluban. Mint ilyen, nem igazán volt társasági élet, nem volt olyan hely, ahova egy fiatal fiú elmehetett volna szórakozni. Akkor még csak tizenhét éves voltam, és szinte az egész napomat otthon töltöttem, bár néha elmentünk néhány haverommal a környéken csavarogni. Ezzel csak az volt a baj, hogy a haverok másik településen éltek, és így ritkán...
Pajzán Viccek gyűjteményé 1 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 1

– Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
– Rendben van édesem!

A szomszéd nő egy valódi kukkoló - Szex Blog Történetek

A szomszéd nő egy valódi kukkoló

Ettől megint kiver a víz, és a farkam ismét teljes hosszában kimerevedik. – Igen, így jó lesz, csináld csak. Hátra dőlök a fotelban, és úgy nézem, mint egy mozifilmet. Ahogy az egyik keze ujjai a szeméremajkait simogatják, a másik kezével a feneke alatt közelit a punci felé, és előbb egy, majd két ujja belecsúszik, és így a két kéz szinkronban dolgozik. Ekkor már én sem fogom vissza magam, és a farkam simogatom, ami láthatóan Timinek is tetszik, mert az ujjai egyre gyorsabban mozognak. Ki-be, fel-le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük