Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hármasban masztizunk az éjszakai parkban

Volt egy barátnőm, – aki csak barát volt, – aki egy éjjel felhívott. Hajnali kettőkor csöngött a telefonom, aminek a hangjára  felébredtem.

– Halló.  -nyöszörögtem bele, a mobilba, mert még félig aludtam.
– Szia, megkérhetlek valamire?
– Az éjjel közepén? remélem valami fontos dolog.
– Igen. Az van hogy még bent vagyok a munkahelyemen, és nem tudok hazamenni. Arra gondoltam, hogy hazavihetnél.
– Jó jó. – motyogok bele a telefonba.
– Jaj de jó. Fél óra múlva itt tudnál lenni?
– Persze, nem gond. – mondom neki még álmosan, majd kinyomom a hívást.

Felülök az ágyon, és próbálok magamhoz térni. Pár percnyi ásítozás után magamra kapok egy nadrágot, és egy pólót, majd elindulok a garázs felé. Beülök az autómba, és elindulok, majd tíz perccel később már ott vagyok az irodaépület előtt a parkban, és várok. Mivel nyár van, jó idő, és még az éjszaka közepén is megleg van, kiszállok a kocsiból, és egy közeli padra telepedek. Senki nem jár már ilyenkor az utcán. Rágyújtok és várok. Amig szívom a cigit, megvakargatom a tököm, és azt veszem észre, hogy félárbócon van. Érdekes hogy nem is vettem észre. Ahogy tovább mogyorózom, egyre jobban megkeményedik, hogy már alig fér el a nadrágban. Körül nézek, és mivel nem látok senkit, a környéken, kiszabadítom a nadrágból, és rendesen megsimogatom. Fincsi.

Néhány perccel később, már keményen áll, én meg rendesen maszturbálok a szabad ég alatt. Teljesen belefeledkezek a műveletbe, amikor Zsuzsa leül mellém a padra, és így szól hozzám.
– Sokáig kellett rám várni?
Meglepetésemben gyorsan betuszkolom a farkam a nadrágba, de nem fér be. Igyekszem eltakarni, de az sem meg, így csak ráhúzom a pólómat.
– Bocsi, kicsit elkapott a hév.
– Azt látom. Miért hagytad abba?
– Hogy hogy miért, mert nem illik.
– És a néződdel mi lesz?
– Milyen néző? – kérdezem tőle, és közben körül nézek. Két paddal mellettem, egy nő ül a padon, derékig felhúzott szoknyával, és engem néz.
Kicsit elpirulok, ám a farkam megint ágaskodni kezd.
– Én is néztem a játékodat.
– Tényleg?
– Aha. Ha nem esik nehezedre folytathatnád, hogy lássam a végét is.
– Na és az a nő ott? – mutatok abba az irányba, ahol a nő ül a padon, és még mindig néz.
– Szerintem neki is tetszik. Ugyan már, ne kéresd magad.
– Ne már. Hisz mi csak barátok vagyunk. Milyen az hogy kiverem neked a faszom.
– Vedd úgy hogy egy kis extra a barátsághoz.

Mivel a farkam már megint keményen ostromolja a nadrágomat, inkább kiszabadítom, hogy ne nyomorodjon hiába.
– Ez az Peti. Rajta, hadd lássam.

Lassan hozzálátok a művelethez, és meghúzgálom, amikor azt veszem észre hogy Zsuzsa felhúzza a ruháját, pont mint az a másik nő a másik padon, majd benyúl a bugyijába, és simogatja magát. Ettől még inkább megjön a kedvem, és egyre hevesebben húzom a farkam, amitől hamar a csúcs közelébe érek. Ahogy nézem őt, amint a keze ütemesem mozog a bugyiban, megint elfog a vágy, amitől a farkam lüktetni kezd, ami előjele annak, hogy mindjárt elélvezek. Minden figyelmem Zsuzsa bugyijára és a kezeire összpontosul, így nem is veszem észre hogy az a nő, a másik padról, ott áll előttünk.
– Szabad ez a hely? – kérdezi halkan, mire én összerándulok, és felnézek rá. Mielőtt válaszolhatnék, Zsuzsa ad választ a kérdésére.
– Persze, ülj csak le, szabad a hely.

A nő leül, és csak nézi a farkam, ami a markomban merevedik, ám mozdulatlan. Ránézek Zsuzsára, aki csak kacsint egyet, és folytatja a masztizást. Én is újra indítom a masztit, és húzgálom a farkam, közben az idegen nőt nézem, ahogy a ruháját felhúzza, ahogy az előbb is volt, és a keze megint a punciját simogatja. Persze nincs rajta bugyi, így látom hogy mit hogy csinál, és ettől még izgalmasabb a dolog.

Így ülünk a padon hármasban maszturbálva, és egymást nézzük közben. Mondhatom, baromi izgalmas a helyzet, így a szabad ég alatt, egy idegen, és egy barát társaságában maszturbálni. Úgy tűnik, hogy nekik is pont ennyire izgalmas, mert Zsuzsa elélvez mellettem. Halkan sikongat, kicsit dobálja magát, és remeg mint a kocsonya. miután ő kész van, az idegen csaj következik, aki már nem annyira visszafogott, hangos sikkantásokkal élvez el, miközben az egész teste kimerevedik. Amikor túl van az orgazmuson, akkor ugyan abban a helyzetben pisilni kezd, ami jó messzire spriccel.

Amig nézem őt, ahogy élvezi a játékot, én is a csúcsra érek. Csak csendben, visszafogottan kilövöm a gecit, ami messzire száll, és eltűnik a pad előtt álló pisitócsában. miután én is kész vagyok. Végre a farkam is eléri a kezelhető méretet, így elteszem a nadrágba.

Az igen nő feláll, elsimítja a ruháját, és ránk néz.
– Köszönöm. – mondja halkan, majd elindul az éjszakába.
– Most már mi is indulhatunk. mondja Zsuzsa. – Kérlek vigyél haza.

Amikor megérkezünk hozzá, és kiszáll mellőlem, csak annyit mond.
– Köszönöm. – Majd elindul a ház felé, én meg beindítom a kocsit, és én is hazamegyek.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Véletlenül a szomszéd férfit szoptam - Szex Blog Történetek

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam Véletlenül nem szoktam szopni, de pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradícionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget. Ilyen volt a Mikulás ünnepség, amire meghívtuk a két szomszéd házaspárt is – akiknek...
Élvezetek a buszon hazafelé - Szex Blog

Élvezetek a buszon hazafelé

Ahogy az ujjam mozdul a keményre duzzadt csiklómon, a vágy teljesen letaglóz, az ujjam lassú mozdulatokkal simogatja. Felbátorít egy kicsit a helyzet, és mélyebben merülök a nadrágomba, és még intenzívebben simogatom a pinácskámat.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük