Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Kerékpáros nyaralás

Arra gondolt, hogy a válás óta nem érzett ilyen erős, intenzív érzést az alfelén. Sajgott a combja és a popsija. A volt férje tudta, hogyan kell használni a szerszámot, de sajnos ezt a képességét másoknak is megmutatta így Judit összepakolta a gyerekeket és otthagyta a férfit. A válás viszonylag gyorsan és zökkenőmentesen lezajlott. Ennek lassan 6 éve már. A gyerekek közben megnőttek és az asszony is lassan a 40 évét töltötte be. Elkezdett sportolni és látványosan dobta le a kilókat. Most pedig újra dögösnek érezte magát. Így ki is akarta használni az alkalmat és csinált magának egy szabad hétvégét. Most pedig, hogy lassan közeledett a csúcshoz és egyre ziláltabban vette a levegőt, arra gondolt, hogy ezt hamarabb is megtehette volna. Megemelte a csípőjét és egyre jobban mozgatta a hátsóját. Ebben a pillanatban azonban…
Egy fehér furgon húzott el mellette, nagyon is közel és az anyósülésről valaki rácsapott a fenekére. Judit leszállt a bicajról majd szentségelve jegyezte meg a kocsi rendszámát. Rápillantott az órájára és újra szentségelt, mert ez egy jó idő lehetett volna. Nagyot kortyolt a vizéből majd feltolta a bicajt a Misina tetejére, ahonnan szép lassan elkezdett legurulni.

Már majdnem Orfűn volt, mikor egy vendéglő előtt meglátta az ismerős rendszámot. Mivel nem volt sok vendég, egyből kitalálta, hogy kiket keres és megindult a leghangosabb társaság felé. Miközben elhaladt az autó mellett, elolvasta a feliratot, amit útközben nem látott: „Ifjúsági vízilabda válogatott”
– Na szép. – gondolta magában – a jövő olimpikonjai – mormogta, miközben hallgatta, ahogy susmognak és róla beszélnek. Majd megállt az öt fős társaság előtt és megszólította őket.
– Na melyik az a kis taknyos, amelyik nem tudja a markát kordában tartani?
– Húúúú. – huhogták közösen.
– Nyugi anyuci – mondta az egyik srác, miközben a mellizmait mutogatta – Azt hittük, hogy egy tinipunci teker. Bár hátulról jobban tetszett kinézni. – mondta röhögve.
Judit erőt vett magán mélyen a vihogó fiú szemébe nézett, a hüvelyk és mutatóujját majdnem összeérintve mondta:
– Innen látom, hogy ennyire aprócska.

A srác köpni nyelni nem tudott, csak vörösödött, ezért Judit rámosolygott még egyszer majd megfordult és gondosan ügyelve arra, hogy kellőképpen riszálja, visszasétált a bicajához. Már éppen felült volna rá, amikor az egyik srác odafutott hozzá.
– Elnézést kérünk a viselkedésünk miatt, nem akartuk megbántani.
– Nocsak, van köztetek jól nevelt is? – kérdezte mosolyogva
A srác visszanevetett.
– Tetszik tudni, ma van az utolsó napunk a 3 hetes edzőtáborban és hát, egy kicsit kanosak vagyunk
– És ez ellen az a megoldás, hogy rácsaptok kerékpárosok fenekére?
– Ne haragudjon, de tényleg azt hittük, hogy velünk egykorú. Hátulról elég jól nézett ki. És hát…. Elölről is bombának tetszik lenni.

Judit egyszerre volt sértődött, a korát ért megállapítás miatt és egyszerre volt lenyűgözve a srác bókjaitól.
– Tudod, sokat változott a világ és az udvarlási szokások.
– Tudom, tudom, anyám meséli mindig, hogy neki 1 évig udvarolt apám, mire megengedte neki, hogy megfogja a kezét.
– Nem feltétlenül volt ez igaz. Én apám trabijával vittem el a fiúmat egy erdőbe, ahol lecumiztam, miközben a sebességváltó izgatta a puncimat. – mondta, de szinte ledöbbent, hogy ezeket kiejtette a száján.

A srác nem tudott megszólalni a meglepetéstől, ezért az asszony úgy gondolta, hogy ideje most gyorsan indulni, azonban a fiú reagált.
– Esetleg nem lenne kedve partizni velünk?
– A gyerekeim lehetnétek.
– Higgye el, hidd el, hogy jó lenne. Tele vagyunk energiával és a golyóink is tele vannak. Kérhetsz bármit cserébe.
Judit elgondolkodott. A srácok vonzóak voltak és őt igazából nem dugta meg alaposan senki az elmúlt évek alatt. Hirtelen ötlettől vezérelve megszólalt.
– Van egy ötletem. Sikondán van a szállásom. Adtok 20 perc előnyt. Ha előbb érek a tóhoz, mint ti, kifizetitek a szállásom.
– És ha mi érünk oda előbb?
– Akkor parti lesz. – mondta és a fiúra kacsintott. – Óra indul. – mondta harsányan és már el is indult. Visszanézve látta, hogy a fiú őrült módra fut a többiekhez.

A gondolatait próbálta a csodás Baranyai tájra terelni, de nem ment. Egyszer arra gondolt, hogy de jó, ha kifizetik a szállást, és ilyenkor őrülten tekert, míg a következő pillanatban a fiatal bikafarkak gondolata lassította le. Ám egyszer csak érezte, hogy nem a vágy lassítja le. Lenézett a kerekekre és döbbenten tapasztalta, hogy a hátsó kerék teljesen lapos. Mikor leszállt a bicajról, meg is találta a bűnöst egy nagy 100-as szög személyében. Egy pillanat alatt meghűlt benne a vér. És nem attól félt, hogy mit fognak a fiúk tenni vele, hanem attól, hogy vajon mikor találják meg a „helyi erők”, hiszen az Ormánság kellős közepén, nem jó dolog magányosan csatangolni. nagyjából 10 perc eltelt, mikor hallotta, hogy nagy sebességgel jön mögötte egy autó. Mikor megpillantotta az ismerős rendszámot, kicsit nyugodtabb lett, ugyanakkor tudta, hogy ebben a helyzetben ő most nem áll jól.
– Yessss!!! Ez az! A sors is azt akarta, hogy megkúrjam ezt a picsát- szállt ki a nagyarcú fiú a kocsiból.
– Nyughass már, segítenünk kell neki. – szállt ki a sofőr, akivel a fogadást kötötték.
– Te nem lehetsz ekkora marha! Fogadtatok, vesztett. Ennyi. Dugjuk meg, aztán hagyjuk a picsába.
Judit a dühtől tajtékozva ráförmedt.
– Ide figyelj te kis szarházi! Ha apuci meg anyuci nem támogatna, akkor most valahol egy sikátorban szívnád magadba a technokolt. De remélem a farkad is akkora, mint a pofád, mert megnyugtatlak, ki fogom üríteni- majd a többiek felé fordult és nyugodtabb hangon szólt.
– Srácok, új üzlet lép életbe. A fogadást elvesztettem. Nyilván nem a saját hibámból. De tartom a szavam. Viszont az lenne a kérésem, hogy ne itt csináljuk, hanem vigyetek be a szállásra és valaki csinálja meg a kerekem.

– A bicajjal nem lesz gond. – szólt az egyik fiú, aki még nem beszélt Judithoz. – Pikk pakk megcsinálom, ha valahogy el tudjuk vinni, mert ez a nagyobb gond.
Azonban 10 perccel és némi logisztikával később már utaztak is Sikondára. Judit a hátsó ülésen keresztbe elfeküdt a három fiú ölében. A bicaj a tetőn volt, de rögzítés hiányában a két hátsó ablakon kinyúlva tartotta két fiú.
– És mi lesz, ha elkap a rendőr? – kérdezte az egyik.
– Semmi baj! majd leszopom őket is! – válaszolta ironikusan Judit, amin a többiek hatalmas hahotázásban törtek ki.

Kicsivel később a srácok ügyesen megcsinálták a bicajt, majd mindannyian lezuhanyoztak. Judit próbált csinosan felöltözni, hiszen mégiscsak „alkalom” van, aztán eszébe jutott, hogy mit akar ő? Mit akarnak a fiúk? Miért akarná nekik a legszebb ruhát felvenni, hiszen úgyis csak a teste érdekli őket. Kinézett a háló ajtaján és látta, hogy a többiek ülnek a székeken, kanapén és várják. Ledobott magáról mindent, kisétált és letérdelt a szoba közepén a szőnyegre.
– Uraim! A desszert tálalva! – mondta és mosolygott.
A srácok nem jöttek zavarba és egyből a tettek mezejére léptek. Pillanatok alatt Judit arca körül anakondák tekeregtek és a lány elégedetten állapította meg, hogy egyik sem mikró és puhapöcs. A srácokon látszott, hogy ki vannak éhezve, nem finomkodtak Judit szájával, aki élvezte a helyzetet és ha volt egy szabad keze, akkor veszettül dörzsölte a csiklóját. Egyszer érezte, hogy a levegőben van. A fiúk felemelték és ráfektették a dohányzóasztalra. A nő mellei az asztal lapjához préselődtek, de mire tudott volna bármit is szólni, betömték a száját, majd a csatakos puncija megérezte az első behatoló faszt. Ezek után váltva döngették meg. a srácok cserélgették egymást és Judit érezte a saját nedvét szopás közben, így mindig tudta, hogy ki volt a pinájában. A fiúk vadak voltak, de nem durvák. Érezte, hogy ujjak tágítják a popsiját és valaki síkosítót is használ. Tudta, hogy mi következik, és már érezte is ahogy az egyik kemény fasz utat tör magának a popsijába. Mi után sikeresen kitágult. Az egyik fiú a kanapéra ült, a többiek pedig könnyedén ráillesztették a popsijára. Majd miután átadta magát az ilyen jellegű élvezetnek, a punciját is újból kezelésbe vették. Azelőtt is volt már része dupla behatolásban, hiszen a volt férje mindig megdugta a seggét egy műfasszal, miközben ő a puncijában volt. De hús vér farkakkal most volt először. Körülbelül 35 percig tartott az egész orgia, aminek az lett a vége, hogy újra a szopókör közepére helyezték és a három hét alatt összegyűlt ragacsos spermaözön mind az arcán és a mellein landolt.

Másnap még mindig sajgó fenékkel ébredt. Összepakolt, rendbe hozta magát és készült a hazaútra. A kicsekkolásnál a recepciós hölgy barátságosan adta oda a számlát és közölte, hogy a fiúk mindent rendeztek. Judit meglepődött, de mosolyogva elköszönt. Már az ajtóban volt, mikor a recepciós utánaszólt.
– Hölgyem! Irigy vagyok magára!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Miranda nagyszerű ötlete - Szex Blog

Miranda nagyszerű ötlete

Miranda nagyszerű ötlete Egy kis tudományos kutatómunka, Rick? - kérdeztem a pasimtól. Amikor ugyanis beléptem a dolgozószobájába, éppen kemény pornót nézett. Ahogy meghallott, megpróbálta a Tálcára küldeni az ablakot, de már késő volt... Már megláttam a monitoron a nagyon is konkrét képet. A pasim zavarban volt, amiért rajtakaptam. Tudtam, hogy ha öt perccel később jövök be, már maszturbált volna. - Szia... Miranda. Mi újság? - Semmi különös. Csak beugrottam. Már órák óta itt gubbasztasz. - Hát befejeztem a munkát, és......
fantázia

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses. Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük