Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szex reggeli

Szex reggeli: Hozzávalók: 3 tojás, 3 nagy szelet kenyér, kis pohár tej, reszelt sajt (lehetőleg füstölt), csipet só, tea és nem utolsó sorban, egy csinos férfi az ágyban.

Gyakran felmerül a kérdés, hogy mit adjunk reggelire a férfinak, aki az éjszakát nálunk töltötte? A kérdés fontosabb, mint amilyennek tűnik, hiszem a reggeli a nap alapétkezése. A férfi napja nagy részét idegeskedéssel, futkosással, és hiábavaló dolgokon való töprengéssel tölti, ezért még akkor is etessük meg, ha mi magunk általában nem reggelizünk.

A recept elkészítésére a hétvége legjobb, amikor mindkettőnknek elég ideje van, nem kell sietni munkába. Keljünk fel korán, mikor emberünk még alszik. Vegyük le hálóruhánkat, vetkőzzünk teljesen meztelenre, de kössünk magunkra egy könnyű kis kötényt. Nem baj, ha az alapanyag a vállunkra, a lábunkra, a mellünkre vagy a fenekünkre tapad, hisz a nap során még rengeteg idő lesz zuhanyozni. És nem utolsósorban díszíti a tálalást. Vigyázat! A meztelen bőrre spriccelő forró olaj égési sérüléseket okozhat, ezért nagyon vigyázzunk a sütés során!

Tegyük a tűzre a teáskannát. Nagyon fontos, hogy legalább fél liter teát főzzünk, hogy emberünk folyadékháztartását pótoljuk. Amíg a víz felfő, készítsük elő a bundás kenyér hozzávalóit. Ha már lobog a víz, tegyük bele a filtereket, fedjük le, és hagyjuk hűlni. Így az étel elkészültére pont megfelelő hőmérsékletű lesz.

Porciózzuk ki a tejet és a felvert, megsózott tojást. Tegyünk a tűzre olajt, és amíg felforrósodik, mártsuk a kenyérszeleteket előbb gyorsan a tejbe, aztán a tojásba. Ügyeljünk rá, hogy a kenyér mindkét oldalát teljesen befedje a tojás. Ezután óvatosan helyezzük be fakanál segítségével a forró olajba, és süssük ropogósra. A megsült kenyérszeletek közül kettőt helyezzünk egy tányérra, ez lesz emberünk adagja, a harmadikat pedig tegyük el magunknak az asztal másik végére. A sütőt persze gondosan zárjuk el, nehogy ebből később galiba legyen. töltsük ki a teát, ízesítsük ízlés szerint, és szórjunk reszelt sajtot mindhárom bundás kenyérre.

Ezután gyorsan kell dolgoznunk, nehogy kihüljön a finom étel. A köténykét magunkon hagyhatjuk, de a praktikus papucsot cseréljük le egy nem annyira praktikus, ám a tálalás szempontjából igen fontos, tetszetős tűsarkú cipőre. Ilyen különleges öltözetben tipegjünk be a hálószobába, ahol a férfi már minden bizonnyal ébredezik az eddigi tevékenységünk hangja és illata miatt. Ébresszük fel teljesen úgy, hogy szőrös mellkasába túrunk, és finoman végig nyalunk a fülén. Ezután ragadjuk meg félkemény reggeli merevedését.

A férfi tiltakozni fog, félig nem is tudja, mihez kezdjen, de azért ne hagyjuk, hogy félrevezessen, jólesik ez neki. Nyomjunk pár csókot keményedő farkára, s miután már kellően csillogó szemmel figyeli a műveletet, egyenesedjünk fel, és határozott mozdulatokkal, a farkánál fogva húzzuk magunk után a konyhába. Itt ültessük le, toljuk elé a reggelit. A szavak igazából nem fontosak, inkább az, ami utána következik.

Vegyük kezünkbe saját tányérunkat, rajta a bundás kenyérrel, s miközben vendégünk saját adagját eszi (ha kell, adjuk a szájába), guggoljunk le elé, kapjuk be farkát, és finom, de határozott mozdulatokkal kezdjük bólogatni rajta. Itt is igyekezni kell, ez nem a felfedező, lassú, érzéki cirógatás ideje, hanem a kemény, profi szopásé. Egyetlen cél lebegjen szemünk előtt: minél hamarabb kifejni a friss, fehér, forró spermát. Amikor már emberünk nagyokat nyög, és a reggelijét sem bírja normálisan lenyelni, kiengedhetjük szánkból a szerszámát. Szabad kezünkkel keményen kezdjük el verni, és ügyes, jól célzott mozdulatokkal engedjük az összes nedvét a bundás kenyerünkre.

Kész is a finom reggeli. Szív alakúra sütött tükörtojással körítve az igazi. A sperma pompás aromája remekül illik a füstölt sajt jellegzetes ízéhez. Ott fogyasszuk el, guggolva, hadd lássa a férfi, hogy milyen huncut mosollyal harapjuk a zsíros kenyérszeletet, és hogy nyúlik nyelvünkön az olvadt sajt és a fehér sperma. A sperma pompás aromája remekül illik a füstölt sajt jellegzetes ízéhez. Ott fogyasszuk el, guggolva, hadd lássa a férfi, hogy milyen huncut mosollyal harapjuk a zsíros kenyérszeletet, és hogy nyúlik nyelvünkön az olvadt sajt és a fehér sperma. Ha a bundás kenyér jól sikerült, kedves vendégünk elmosogat, majd utánunk jön a zuhany alá, és eszméletlenül jót fogunk szeretkezni.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A szomszéd lány - Sex Blog

A szomszéd lány

Nika azonnal megmarkolta és a szájába vette. Nagy szenvedéllyel kezdett szopni, és közben a szemembe nézett. Nagyon élveztem, a szívem ezerrel kalapált, végül már semmi mást nem akartam , csak megdugni ezt a gyönyörű istennőt, aki kényeztet, és olyan élvezetet okozni neki, amekkorát csak képes vagyok.

Pajzán Viccek gyűjteményé 1 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 1

– Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
– Rendben van édesem!

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük