Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Erzsi néni, aki nem csak beszél

Vasárnap reggel van, alig múlt kilenc óra, de még mindig az ágyban heverünk. A tévé be van kacsolva, de egyikünk sem kíváncsi rá. Azon tanakodunk, hogy felkeljünk-e, vagy még ráérünk vele. A kezem, Liza combján pihentetem, miközben a másik kezét nézem, ahogy a melleit simogatja. Nem úgy, csak mert jól eső érzés neki, tudom, hogy szereti. Ekkor kopognak az ajtón.

De nem ám, csak úgy kopognak, hanem megdöngetik alaposan. Liza lemászik az ágyról, magára kapja a köntösét, majd elindul az ajtó felé. Sajnos elbaszta a dolgot, mert nem lesett ki a lukon, hogy vakon ki lehet az, így csak kinyitja azt, amikor belép rajta a szomszéd asszony.

– Jó reggelt. Remélem nem ébresztettelek fel? Képzeld, elfogyott a kávém, és már majd’ meg veszek egy jó kávéért. Azért rád gondoltam, hogy csinálsz nekem egy kávét, mert nálad mindig finom. Jaj, Szia Tamás. De mondd, Liza, biztos hogy nem zavarlak titeket ilyen korán reggel, ha meghívatom magam egy kávéra? Ha akarod segítek is. elkészíteni…

Erzsi néni, a szomszédunk egy dumagép, egyfolytában jár a szája, és beszél, és beszél, és beszél. Csoda, hogy nem poros a nyelve, hisz többet van a száján kívül mint belül. Erzsi néninek hívom, mert igaz, hogy fiatalabb, mint mi, ám úgy öltözködik, mint egy nagymama. Látom Liza arcán, hogy sokként éri a betolakodó, de mivel mi is épp kávézni akartunk, bemegy a konyhába, és hozzálát, hogy elkészítse.

Amikor a kávé elkészül, Liza behozza nekem a szobába, majd visszamegy Erzsi nénihez, aki még most is beszél. Leülnek az asztalhoz, majd hozzálátnak a kávét kevergetni, miközben látom Lizát, és az arckifejezését, hogy mennyire nem örül a korai látogatónak. Erzsi nénit nem látom, mert az asztal másik oldalán ül, ahol máskor is, ám a hangja eljut hozzám. Sajnálom Lizát ezért, de hát a szomszédok már csak ilyenek.

Belekortyolok a kávémat, majd leteszem a bögrét a kisasztalra, aztán ismét elheverek az ágyon, és csak Lizát nézem. Gyönyörű nő, ezen kívül kedves, és imádnivaló, nem véletlenül választottam őt. Szóval csak nézem őt, ahogy a köntösben ül a széken, és sűrűn bólogat, mert márt úgysem képes, hisz szóhoz sem jut.

Liza néha rámnéz, a szemében vágyakozást látok. Unja már a szomszédot, én nem kevésbé. Kissé letolom magamról a takarót, hogy Liza jól láthasson, mert tudom, hogy ezt szereti. Amikor felém néz, meghimbálom felé a farkam, hogy kissé kizökkentsem az unalomból, amit Erzsi néni okoz neki, és aki még most is beszél.

Egy idő után azon veszem észre magam, hogy amint őt nézem, a farkam megint feláll. Még jobban letolom magamról a takarót, hogy Liza láthassa. Persze meg is látja, ahogy marokra fogom, és húzgálom. Erre ő is reagál, úgy, hogy a köntösét egy kissé széthúzza magán, hoz láthatóvá váljon számomra a puncija. Erzsi néni még mindig beszél, most éppen arról, hogy a gyerekei milyen csodálatosak. Ezt persze már tudjuk, hiszen legtöbbször ez a fő téma.

Szerintem Liza is ismeri a történetet, mert nem is figyel már Erzsi nénire, inkább a puncijával játszik, én meg gyönyörködök benne. Úgy ül, hogy jól láthassam, ám az asztal másik oldaláról, ahol Erzsi néni ül, semmi nem látszik belőle, ezért egyre bátrabban izgat fel engem.

Egy pillanatra csend áll be, a vendégünk nem szól egy szót sem. Liza is kissé összébb húzza magán a köntöst, és felé fordul. Én nem tudom mi történik, mert nem látok rá, de aztán világossá válik minden. Erzsi néni feláll az asztaltól, kilép a konyhaajtóba, és benéz a szobába. Pont akkor rejtem el a farkam a takaró alá, így talán nem is vesz észre semmit az egészből, de ebben nem vagyok biztos. Felém pislog néhányat, majd ismét eltűnik a szemem elől, amikor ismét meghallom a hangját, ahogy folytatja az anekdotáit.

Liza ismét felé fordulva bólogat, amiközben a keze ismét a lába közé téved, hogy az egyre nedvesebb punciját simogathassa. Én is folytatom a megkezdett játékot, újra a kezemben a farkam, és egyre gyorsabban verem. Érzem, hogy nem sok kell már hozzá, ám ahogy Lizát nézem, rá kell jönnöm, hogy ezt most csak egyedül fogom befejezni, mert ő nincs abban a helyzetben, hogy ténylegesen maszturbáljon, hisz a szomszéd egyfolytában beszél neki.

Izgalmas a helyzet, ahogy Liza a konyhában simogatja magát, miközben a szomszédasszony ott ül mellette az asztal másik oldalán. Egyre jobban belemelegedek, miközben csak nézem Liza kezét, ami a csiklóját izgatja, ám néha becsusszan a puncijába, hogy aztán újra a legkényesebb ponton folytassa a simogatást.

Az izgalmam a tetőfokára hág, és már szinte a csúcson vagyok. Még egy- két rántás, és…
Olyan hirtelen tör ki belőlem az orgazmus, hogy szinte én is meglepődök rajta. A szemem még most is Liza puncijára tapad, ám az élvezet magával ránt. Aztán megfeszülök, a kezem meg örült tempóban veri a faszom, a geci meg csak fröcsög belőlem. Behunyt szemmel adom át magam az élvezetnek, amíg az utolsó csepp is elszáll belőlem, majd a végén elernyedek.

Amikor kinyitom a szemem, megdöbbenek. A szoba ajtóban ott áll Liza, mellette meg Erzsi néni, akinek az arcán a döbbenetet látom. Magamra húzom a takarómat, és csak vigyorgok rájuk. Bevillan egy kép, miszerint Erzsi néni visítva rohan ki a lakásból, és még az ajtót is becsapja maga mögött, ám őt nem ilyen fából faragták.

Néhány pillanatig csak néznek engem, majd Erzsi néni ismét önmagára talál, és beszélni kezd.
– Egyszer már láttam ilyet, amikor a férjem még élt. Egyszer, amikor a konyhában beszélgettünk, egyszer csak otthagyott engem, és bement a szobánkba, ami nem volt megszokott, főleg nem napközben. Mág az ajtót is becsukta maga után. Aztán csak vártam, hogy visszajön hozzám, de nem jött. Akkor én utána mentem, és amikor benyitottam a szobába, pont ilyen látvány fogadott. Ő is maszturbált, és a gecijét szana-szét fröcskölte, amit persze utána nekem kellett feltakarítani. De azt is megoldottam. Szóval otthagytam őt, és visszamentem a konyhába, majd egy perccel később ő is jött, és megkérdezte, hogy főzök-e neki kávét. Apropó. Liza kedves nem innánk még egy kávét, mielőtt hazamegyek?
– Persze, máris csinálom. – mondja Liza, majd ismét eltűnik a konyhában.
Erzsi néni megy utána, és persze tovább mondja a mondókáját a férjéről, meg ami épp eszébe jut.
– Tudod, Liza, ilyenek a férfiak. Mindig csak a maguk élvezetére gondolnak, a nőt meg csak akkor gyűrik maguk alá, ha már nagyon feláll nekik. A te férjed is mindig csak rejszol, vagy néha azért téged is kielégít? Na mindegy, ehhez úgysincs semmi közöm, csak hát gondoltam, neked sem lehet valami kellemes.

Erzsi néni, még akkor is mondja a magáét, amikor már felöltözve, én is csatlakozok hozzájuk, hátha maradt egy kis kávé nekem is, de tévedtem. Liza most is a széken ül, és csak bambán bólogat arra, amit végig kell hallgatnia. Én fogom a kévésbögrémet, és visszamegyek a szobába, majd fogom a mobilomat, majd írok egy SMS-t, és elküldöm. Egy pillanattal később meg is hallom, ahogy megérkezik.

Liza otthagyja a konyhát, és megy a mobilja után, ami az előszobában van a táskájában. Kézbeveszi, majd irány vissza a konyha, leül, és olvasni kezdi.

Rázd már le a banyát, mert kibaszottul kívánlak!

Liza felnéz, majd rám mosolyog, a mobilt meg leteszi az asztalra. Megírom a következő SMS-t, és elküldöm. Ismét csipog a telefonja, és megint a kezébe veszi, és olvassa.

Sajnálattal közöljük, hogy az ön távoli rokona, (a nagybátyád) a korházi kezelés ellenére elhunyt.

Liza megint az asztalra teszi a mobilját, de az üzenet még most is a kijelzőn van. Aztán ijedt arcot vág, és Erzsi néni felé fordul.
– Úr Isten! – kiált fel Liza, majd a két kezét az arcához teszi, mint Kevin abban az utálatos filmben.
– Mi történt? – Kérdezi Erzsi is, akire szintén átragad az ijedtség.
– Meghalt a nagybátyám. – mondja Liza, majd feláll, bejön hozzám a szobába, ledobja a köntösét, ami alatt persze tök pucér, majd magára rángat egy nadrágot, meg egy pólót, miközben engem is nógat, hogy öltözzek, mert mennünk kell.

Amíg belebújok a nadrágomba, ő elmondja, hogy a kórházból küldtek egy SMS-t, és most be kell mennünk leintézni ami ilyenkor szükséges. Amikor én is készen állok, Erzsi nénit maga előtt terelgetve Liza kilép a lakásból, én meg utána, majd bezárom az ajtót, és megyünk a lift felé. Arra várunk, hogy Erzsi néni végre a saját lakásához lépjen, és eltűnjön az ajtó mögött, de csak toporog.

Megérkezik a lift, kinyitom az ajtót, és belépek, Liza a nyomomban, már nyomnám is a földszint gombot, amikor meghallom, hogy az ajtó nyílik, majd hangos csattanással be is csukódik. Ekkor ismét kinyitom a liftajtót, majd mindketten szinte futva megyünk az ajtónk felé. Persze nem zártam be, csak úgy csináltam, így egy pillanat alatt bent vagyunk, majd Lizát magamhoz szorítva, megcsókolom.

– Nekem nincs is Nagybátyám. – mondja Liza.
– Persze hogy nincs, de ezt ő nem tudja.
– Ez igaz.
Ismét a szobában vagyunk, amiközben a ruháimat a szőnyegre dobálom Liza pólója és nadrágja mellé, majd az ágyra döntöm őt, és hozzálátok ahhoz, ami már reggel óta ott motoszkál a fejemben. Behasalok a lába közé, majd az arcom belefúrom a nedves és illatos puncijába és nyalni kezdem. Imádom Liza pináját nyalni, mert mindig nedves, és nagyon hamar el tud élvezni, és ilyenkor csak úgy fröcsög belőle a nedve.

Amikor már kétszer is elélvezett, helyet cserélünk. Én fekszem a hátamon, ő pedig fölém térdel, majd ráereszkedik a farkamra, ami tövig hatol bele. Lassú vágtába kezd rajtam, ami ismét csak az orgazmus szárnyain repteti őt, ám én is követem néhány pillanattal később. Amikor megérzi ezt, akkor mellém fekszik, majd a farkam a szájába véve szopni kezd. Szopásban is verhetetlen, még soha nem volt olyan nőm, aki ennyire ért a faszom kényeztetéséhez.

A testem megfeszül, miközben átadom magam az élvezetnek. Érzem, ahogy a nyelvével játszik a makkomon, miközben olyan szívást alkalmaz, a mitől egy pillanat alatt elélvezek. Az első néhány lövést kiszopja belőlem, majd a többit csak úgy a levegőbe csapja ki, miközben gyönyörködik a látványban. Amikor kész vagyok, Liza mellém fekszik, amikor meghallom a hangokat.

Felülök, és hallgatózok. Az ejtőn túlról jön az alig hallható, ám konkrét hang. Liza is figyel, majd felkel az ágyról, az ajtóhoz lép, ami nincs becsukva, inkább félig nyitva van. Megfogja a kilincset, majd teljesen kitárja, aztán hátrahőköl, és ijedten néz ki a szobából. Ekkor már és in ott állok mellette, így együtt nézzük, ahogy Erzsi néni épp magára húzza a bugyiját, majd a nadrágját kezdi felrángatni magára, miközben rajta a meglepettség látszik. Néhány pillanatig csak nézünk egymásra, keressük a szavakat, ám ezt csak a kukkolónk találja meg.
– Bocsi, hogy így rátok törtem, de az előbbi jelenet, engem is felizgatott kissé, és arra gondoltam, hogy… Arra viszont nem számítottam, hogy éppen az ágyban vagytok, ami megint csak felizgatott, ezért úgy gondoltam, hogy én is élvezem ezt a dolgot, még ha csak lesből is, de hát… Most mi van miért néztek rám így?

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
  • +11
  • -0
  • 11
11 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük