Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Rejtélyes nő a vonaton

A pályaudvar kapujában ácsorgó turistákon áttörte magát, majd bérlete után kotorászott a táskájában, mert a peronkapukban az őrök ezúttal éberen vizslatták a felmutatott jegyeket. Az akadályokon átjutva már futni kezdett, hogy a legtávolabbi külső vágányon álló vonatot elérje. Lihegve esett be az utolsó kocsiba, a szerelvény árnyékos oldalán talált helyet. Lezökkent az ülésre, táskájából újságot húzott elő, hátradőlve olvasni kezdett. A vonat kis döccenéssel indult el, és egyre gyorsabban gurult kifelé az állomásról.

Térdén kis érintést érzett. Felnézett az újságból, a szemközti ülésen harmincasnak kinéző miniszoknyás nő kotorászott a táskájában, kiszedett belőle valamit, a mellette levő szatyorba süllyesztette, aztán a szatyorból könyvet vett elő, egy darabig lapozgatta, aztán belemélyedt az olvasásba.

A délelőtti vonaton kevesen utaztak, a kocsi végében levő két négyes ülést csak ők ketten foglalták el. Továbbra is úgy tett, mintha olvasna, de az újság fölött ki-kipillantott a nőre, akinek meztelen térde a vonat zöttyenéseitől továbbra is időnként hozzáért a lábához. A rövid barna frufru alatt keret nélküli szemüvegen keresztül hosszú szempillákkal keretezett zöldes szemek ütemes mozgással tapogatták a könyv sorait. Rápillantott a keménytáblás kötetre: Klinikai pszichológia. A könyv mögött türkiz színű, erősen kivágott póló, a pólóval harmonizáló nagy kövekből készült nyaklánc.

A nő megérezte, hogy nézik, felnézett a könyvéből, szeme egy pillanatra találkozott a férfi újság mögé visszacsúszó pillantásával. Térdük újra meg újra rövid időre összeért. A férfi egy picit lejjebb csúszott az ülésen, és az időnkénti összekoccanást tartós összeéréssé változtatta. A nő egy pillanatra elhúzódott, aztán hagyta, hogy a férfi lába érintse a térdét.

A férfi most az újság alatt nézett ki. Végig mustrálta a nő néhány pántból álló szandálba bújtatott lábát, napbarnított lábszárát és a combjából annyit, amennyit az elölgombolós miniszoknya látni engedett. A zárt combok nem engedték tovább pillantását, de szemét a köztük levő sötétségre szegezte. Nyelt egyet, és térdével egy picit oldalra nyomta a nő hozzáérő térdét. A mozdulat lehetett véletlen is, a lány úgy tett, mintha nem venné észre. A férfi újra próbálkozott, a lány rezzenéstelenűl olvasott tovább, de combjai szinte észrevehetetlen mértékben egy kicsit széjjelebb nyíltak. A férfi érezte a mozdulatot, de semmivel se látott többet a hosszú combokból. Felnézett a lány arcára, ami semmilyen érzelmet nem mutatott, szeme szorgosan szántotta a könyv sorait, időnként felnézés nélkül lapozott.

A férfi visszabújt az újságjába, de térdét szorosan a nő térdéhez nyomva tartotta. A vonat megállt, az állomás hangosan beszélője a szerelvény következő megállóit sorolta. Mindketten kibámultak az ablakon. A csaknem üres peronról senki sem szállt a kocsiba. Mielőtt visszasüllyedtek volna olvasmányukba, szemük találkozott. A nő lassan lenézett a könyvére, majd egy pillanatra újra felemelte a tekintetét, mintha meg akarna győződni róla, hogy a férfi már olvas, de újra a férfiéval találkozott a tekintete. Pár hosszú másodpercig néztek egymás szemébe, aztán szint egyszerre néztek le.

A férfi egyszerre azt érezte, hogy a lány térde már nem ér hozzá. Kinézett az újság alatt, és megint nagyot kellett nyelnie, mert a két térd között tenyérnyi távolságot látott, a szűk mini legalsó gombja feszült a gomblyukban, a combok között magasan pedig a fehér bugyi pici foltja volt látható. A nő nyugodtan olvasott tovább. A férfi óvatosan megmozdította térdét, a nő térde belső oldalához ért hozzá. Az érintésre a combok összébb záródtak a férfi lába a nő két térde közé került. Egy pillanatnyi szorítást érzett, aztán a két térd megint eltávolodott, amennyire a szoknya engedte. Nem tudta, hogyan léphetne egy kicsit tovább. Nem akarta megszólítani a nőt, félt, hogy elrontja a játékot. Szeretett volna a kezével is hozzáérni a nő sima bőréhez, de inkább nem mozdult. Aztán térdével lassan hozzáért a nő combjához, és az ülésen még egy kicsit lejjebb csúszva közelebb húzódott. A combok hirtelen szorosan rázárultak a térdére, és úgy maradtak. A nő továbbra sem nézett fel a könyvéből, de lassan megmozdította combjait, előbb az egyiket, aztán a másikat emelve leheletnyit feljebb, szinte simogatva a férfi térdét.

A férfi a másik lábát közelebb húzta, és ő is térde közé szorította a nő lábát. A nő egy pillanatig nem mozdult, aztán hátrébb csúszott az ülésen, kiszabadította lábait, az ülésre tette a könyvét, felállt, és elindult az illemhely felé. A férfi hosszasan nézett utána, szeme a nő kerek fenekére tapadt, és a hosszú lábakat nézte. A nő eltűnt a kocsi másik végében, ő pedig egy darabig kinézett az ablakon, aztán újságjába temetkezett, nem akarta, hogy a nő észre vegye, hogy várja.

Hamarosan a már ismerős, szinte véletlen érintést érezte a térdén, felnézett az újságból, a nő mosolyogva nézett vissza, aztán megigazította a szemüvegét, felvette a könyvet, és folytatta az olvasást. Nem nézett ki az újságjából, de megpróbálta térdével a már meghódított pozíciót újra elfoglalni. Érezte, hogy a szemközt ülő térdei eltávolodnak, maguk közé engedik a térdét, majd rázáródnak. Letette az újságot, és lenézett a térdét szorosan tartó combokra. A mini alsó gombja már nem feszült, mivel nem volt begombolva. A nő észrevette, hogy nézi, de úgy tett, mintha nem látná, és lassan széjjelebb nyitotta a combját. A férfi szeme lassan siklott fölfelé a combok belső oldalán, és a fehérségből sokkal nagyobb darabot látott, mint korábban. A nő újra összezárta lábait, amennyire a férfi köztük levő térde engedte, majd újra széjjelebb tette, majd megint összezárta. Minden összezárásnál egy kicsit erősebben szorította a férfi térdét. Közben lapozott a könyvben, de a férfi látta, hogy a zöld szemek nem siklanak ide-oda a sorokon, hanem egy pontra szegeződnek, mintha csak egy képet nézne.

A férfi újságjáért nyúlt, közben, mintegy véletlenül ujja hegyével végigsimított a nő térdén. A nő letette a könyvét, és kinézett az ablakon. Kicsit az ablak felé fordult az ablak felőli lábát feltette a fűtőtestre, miközben másik lába helyben maradt. A férfi már nem is titkon bámult a tágra szétnyíló combok közé, ahol a vékony fehérnemű mögött tökéletesen kirajzolódó domborzat völgyénél pici nedves foltot fedezett fel. Önkénytelenül saját ágyékához nyúlt, és eligazította kényelmetlenül feszülő szerszámát, hogy kevésbé nyomja a nadrág. A nő figyelmét nem kerülte el a mozdulat, szeme sarkából jól látta, milyen hatást váltott ki, elmosolyodott, majd rendkívül illedelmesen egymáshoz szorított térdekkel visszafordult, és komoly arccal kutakodva nézett a férfi szemébe. Aztán felvette a könyvét, szeme elé emelte, hátrébb húzódott, hogy ne érjen a férfi térdéhez, és folytatta az olvasást. A férfi zavarában szintén felvette az újságot, de nem tudott egy sort se elolvasni. Szíve a torkában dobogott. A vonat megint megállt, itt sem szállt fel senki.

Indulás után belekezdett egy cikk olvasásába, próbálta figyelmét koncentrálni, amikor finom érintést érzett a bokájánál. Aztán a nadrágja alá bekúszó lábujjak simogatását a lábszárán. Kinézve az újság alatt látta, hogy a nő levette szandálját és bal lábával simogatja, miközben továbbra is mereven a könyvre szegezi a tekintetét. A láb kibújt a nadrágszárából, és elindult felfelé a lábán, majd megállapodott a térdénél, ahol pici mozgással befurakodott a férfi combjai közé. Remegett kezében az újság, nem merte letenni, félt, hogy vége lesz az álomnak. A puha láb egyre feljebb kúszott, majd pici nyomással megállt a férfi legérzékenyebb részénél. A következő kis nyomásra érezte, hogy újra megkeményedett, dudorodó nadrágja alatt nekifeszül a nő talpának.

Lerakta az újságot, és észrevette, hogy útitársa már nem tesz úgy, mintha olvasna, hanem az ő slicce környékét nézi, közben másik lábát visszatette a fűtőtestre, olyan látványt kínálva combjai között, amitől a férfi csaknem zavarba jött. A leheletvékony fehér bugyi alatt kirajzolódtak a szétnyíló ajkak, és a közülük kiemelkedő csikló. A nő követte a pillantását, majd amikor látta és érezte is, hogy elérte a kívánt hatást, kezét combjai közé csúsztatta, és ujja hegyével megérintette a fehér pamuton keresztül a csiklóját, közben lábával lassan és ütemesen taposta a férfi ágyékát. Lábujjai rázáródtak a vászonnadrágon keresztül a férfi farkára, aminek nyomán a sötét nadrágon egy sötétebb folt jelent meg.

A férfi megbabonázottan nézte a nő kezét, amint az ágyékán mozog. A nő kis mozdulatokkal az ujjbegyével ütögette a csiklóját, aztán félrehúzta a bugyiját, és a kisajkai között megnedvesített ujjával dörzsölgetni kezdte. A simára borotvált nagyajkak csillogtak a szétkenődött nedvességtől, a csikló környéke vörösen duzzadt a gyorsuló érintések nyomán. A férfi egy kicsit hátrébb húzódott, mert attól félt, hogy már egy pillanatig sem bírja tovább, de szemét nem vette le a nő ágyékáról. Néhány másodperc múlva látta, hogy a nő ujjaival erősen összeszorítja nagyajkait, mély, szaggatott sóhaj hagyja el a torkát, majd elernyedve lejjebb csúszik az ülésen, közben görcsbe húzódó lábujjai nagyot szorítanak a fogságukba esett testrészen. A férfi érezte, hogy forróság önti el, és látta a nadrágján gyorsan szétterülő foltot. A nő mosolygott, visszarendezte ruháját, begombolta a szoknya alsó gombját, és könyve után nyúlt.

A férfi újságjával takargatta nedves nadrágját, majd zavartan a mosdó felé indult, hogy valamennyire rendbe hozza magát. A mosdóban elhasznált egy fél csomag papírzsebkendőt, mire egy kicsit megszárította alsóneműjét és nadrágját. Az újságot továbbra is maga elé szorítva igyekezett vissza a helyére, de a nőnek csak hűlt helyét találta. A mosdóban nem vette észre, hogy megállt volna a vonat. Ezért végig ment az egész szerelvényen, de sehol sem találta. Visszament a helyére, bámult ki az ablakon. Még félórányira volt úti céljától. Olvasni nem volt kedve, és mivel a táj sem volt érdekes, újra körülnézett a kocsiban. A szemközti ülés sarkában valami fehér gombócot látott. Érte nyúlt, felismerte a nő pici alsóneműjét. Széthajtotta, és meglátta a kék filctollal ráírt telefonszámot.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Viki a bosszúálló szexdémon - Szex Blog

Viki a bosszúálló szexdémon

A korlátnak támasztom a hátam, és csak nézem, ahogy Tomi szájbakúrja a csajomat, és én nem tehetek ellene semmit. Bassza meg a ribanc.
Amikor Viki feláll, megint a lába közé nyúl, és kissé megsimogatja a pináját, majd előrehajol, és szinte hívogatja Tomit, hogy kúrja meg. Tomi meg is teszi. Kicsit szöszmötöl, de aztán mikor már benne van, úgy bassza Vikit, mint egy gép. Viki csak nyöszörög, és amikor észreveszi, hogy őt nézem, akkor megint mosolyog, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Pedig nincs.

Az új lakótárs

Az új lakótárs 1998-ban történt. Budapesten kezdtem el dolgozni, de mivel vidékről jöttem fel 1997-ben, a munkahelyem biztosított nekem szállást. Kis apartmanokat bérelt, és potom összegért adta ki két dolgozójának. Egy szoba - komfortos kis lakások voltak, 2 lány vagy két fiú részére. Meg volt benne minden, ami ahhoz kell, hogy az ember a fárasztó munka után jól érezze magát benne. Egy évig egyedül voltam, nem volt lakótársam. Aztán egyszer csak szóltak a személyezi osztályról, hogy a...
Maszturbátor: Anyu velem élvezi - Szex Blog

Maszturbátor: Anyu velem élvezi

Az ágyamon ülünk és mindketten a saját játékszerünkkel izgatjuk magunkat, és csak nézzük a másikat. Nagyon fura ez nekem. Láttam már nőket maszturbálni vibrátorral és minden mással is, de az anyámat még soha. Egy kissé felzaklat, és felizgat egyszerre, ám az izgatottság az erősebb. Ahogy nézem őt, hogy egyre hevesebben és egyre mélyebben nyomja magába a vibrátort, az én izgalmam is fellángol, ezért a műpinát ráhúzom a farkamra. Addig se bámulja, mert talán ez zavar a leginkább.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük