Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Megtanítalak maszturbálni

Megtanítalak téged is, mert nagy eséllyel nem tudod hogyan és mit kell csinálni, hogy igazán élvezd a szexet. Ez az ötlet néhány évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, amikor egy barátnőm nálam volt a hétvégére, és beszélgettünk. Naná hogy a szex és az élvezetek is beszédtéma volt.

Akkor jöttem rá, hogy a barátnőm, – nevezzük őt Erikának, – nem tudta, hogy mi fán terem az orgazmus. Annyit tudott csak, hogy a puncit kell piszkálni, és akkor majd jó lesz. Ám ez nem ennyire fapados dolog. Elmondta nekem, hogy rendszeresen szokta magát simogatni, ami számára nagyon jó, ám amikor rákérdeztem, hogy milyen volt az orgazmusa, akkor csak bután nézet rám, és láttam rajta hogy fogalma sincs arról, ami a legjobb az egészben.

Kicsit jobban kifaggattam, és kiderült hogy közel sem járt még ahhoz, hogy igazán elélvezzen. Persze az is lehet, hogy csak a fiatal kora miatt volt ennyire tudatlan, – akkor még csak tizenhat éves volt, – ami később akár változhatott volna, persze csak akkor ha van megfelelő felvilágosítás. És ez a kulcsa a dolognak. Nincs semmilyen felvilágosítás!! Csak annyi, amiennyi a porzó meg a bibe… Bla bla bla… Ez semmi.

A valódi felvilágosításnak ki kellene terjednie arra, hogy az ember megismerje a saját biológiáját, a fiziológiát, és az ok-okozati összefüggéseket. A felvilágosításnak ki kellene terjedni arra, hogy mi a punci, hogyan működik, miért működik úgy, ahogy, és mit kell vele tenni, hogy az valódi örömet okozzon minden nőnek.

Mielőtt még valaki azt gondolná, hogy egy esetből vontam le ezt a következtetést, az téved. Sok nőtől megkérdeztem, és a válaszadók fele azt állította, hogy még soha nem volt orgazmusa. Ez nagyon gáz.

De térjünk vissza Erikához. Ő volt az első „tanítványom” és utána még sokan. Erikával vagyunk olyan jó viszonyban, hogy elfogadta a segítségemet, és akart is változtatni a helyzetén. Megjegyzem sokan nem vallják be még saját maguknak sem, de a legtöbben egyenesen letagadják, hogy ezzel problémájuk van.

Erika esetében az első dolog az volt, hogy megismertettem vele a saját punciját. A felvilágosítás szégyene, hogy az alapvető dolgokat sem tudta, nem hogy a működéssel is tisztában lett volna. Megtanulta, hogy mi micsoda, mi mire való, és mi a funkciója. Ezek után elmagyaráztam neki, hogy mit kell csinálni, hogy valódi öröme legyen. Megtanítottam arra, hogy hol miként kell stimulálni, (izgatni) hogy beinduljon a folyamat. Megtanítottam azt is, hogy amit érez, azok jelek, és ennek megfelelően kell változtatni a stimuláción, vagyis a jeleknek megfelelően kell a változtatásokat belevinni a játékba. Igen, ez egy játék, nincs veszteni valód, ám annál többet nyerhetsz, ha jól megtanulod, hogy a saját tested, ez esetben a puncid, mire hogyan reagál, és mi vezet a sikerhez.

Erika esetében először szóban instruáltam, hogy mit tegyen, közben mondja el mit érez. Persze időnként nem csak szóban kellett őt irányítani, esetenként hatásosabb volt, ha saját magam mutattam meg, hogy mit hogyan csináljon.

A tanítás nagyon sikeres volt. Erika, az első alkalommal, az első órában eljutott odáig, hogy saját maga által elélvezett. Persze ő volt akkor a legboldogabb nő a világon. Ezek után, minden alkalommal sikerült elérnie az élvezet csúcsát, mindenféle segítség nélkül is.

Talán hallottad már azt, amikor egy nőre azt mondják, hogy csak színleli az orgazmust. Ez nem egy vicc, ez egy valódi jelenség. Felmérések alapján, ez derült ki, hogy a nők fele, esetleg nyolcvan százalékuk soha, vagy csak ritkán jut el az orgazmusig. A pontos adat feltérképezése lehetetlen, hisz ezen nők nagy része eltitkolja hogy bármilyen problémája is lenne ezen a téren, inkább megtanulták eljátszani az orgazmus meglétét. Az a baj, hogy ezzel nem másokat csapnak be, hanem saját magukat.

Amikor az évek során egyre több nőről derült ki, hogy nem jut el az orgazmusig, elgondolkodtam azon, hogy mi lehet ennek az oka.
Az első ok, amit említettem, az a felvilágosítás teljes hiánya. Közvetlenül ezután következik a törvényi szabályozás. Ez az a törvény, ami megengedi a fiatalkorúaknak, hogy szexeljenek, és ugyan ez a törvény, megtiltja hogy bármilyen információhoz jusson a fiatal. Ez a jelen esetben úgy néz ki, hogy Erika, használhatja a testét szexuális tevékenységre, de azt nem tudhatja meg hogy kell azt jól csinálni.

Mi marad a felvilágosítás helyett?

A pornó oldalak. Persze ezt is törvény védi, ugyan az, amelyik megengedi a fiataloknak hogy szexeljenek. Egy tizenhat éves tini, csak fiatal, és nem hülye. Ha meglátogat egy pornó oldalt, akkor nyugodtan rákattint az „elmúltam 18 éves” gombra, mert nem történik semmi. De igen, történik, csak nem veszed észre azonnal. A tini belép egy ilyen oldalra, és tanul, mert hajtja a vágy. A valódi felvilágosítás helyett, itt megtanulja, hogyan kell egy nő szájába vizelni, hogyan kell úgy megalázni, hogy soha ne legyen képes a szexre gondolni.

Vissza az elejére

Miért csak a lányok kerülnek szóba, a kielégületlenség szempontjából? Mert a fiúknak ilyen problémájuk nincs, vagy legalábbis elenyésző ezek száma. Ha elég ideig húzgálja, akkor tuti, hogy el fog élvezni, még akkori s ha ez két percnél is tovább tart.

Egy nő nemi összetettsége, jóval meghaladja a fiúk eszköztárát. Egy nőnek nem elég a 2-3 percnyi piszka, ami abból a szempontból is probléma, hogy a fiúk, a férfiak sem ismerik a női nemi funkcionalitást. Ezt soha sehol nem tanítják, de még a nőknek sem. Erre persze lehet mondani, hogy az iskolai képzés egy felsőbb szakaszában részletes információt kaphatnak erről, ám ez egy tini számára nem megoldás, mert ő ma este akarja odaadni magát a kiválasztottjának, nincs arra még 6-8 éve, hogy eljusson arra a képzési szintre, ahol azt megszerezheti.

Egy nő számára ma is probléma, hogy nem ismerheti meg a saját működésének az alapjait. Amikor erre rájöttem, elkezdtem kutatni az internetet, hogy vajon van-e bármilyen megoldás, vagy kiskapu, ami segít megoldani ezt a kérdést. Nincs ilyen. Viszont találtam egy olyan weboldalt, ami egy skandináv kezdeményezést mutat be, aminek a lényege, a nők kielégületlenségének a kezelése. Magyarul megtanulhatsz maszturbálni.
Ez nem magáról a masztiról szól, nem ezt népszerűsíti, hanem az által elérhető önismeretet, ami által megismerheti a nő, hogyan működik, hogyan kell helyesen használni, és hogyan érhető el ezáltal, a legjobb végeredmény.

Mindezek eredményeképpen, arra az elhatározásra jutottam, hogy megtanítom a nőket arra, hogy valóban élvezzék a nemiség nyújtotta örömöket. Csináltam egy weboldalt, ami részletesen bemutatta a tematikát, volt hozzá helyszín, kiscsoportos vagy akár személyre szabott foglalkozások megtartására. És a lényeg, hogy mindez ingyen. Azt gondoltam, hogy ez egy remek dolog, hogy ezzel sok nőnek sikerül élményt szerezni, és visszaadni az önértékelés és az önbecsülés lehetőségét. De nem így lett.

Rám zúdult a mocsok. Képletesen és szó szerint is. Első körben a látogatók véleményeztek engem, vagyis egy olyan személyt, aki nem ismernek. Aztán jöttek a válogatott jelzők, mint a perverz, pedofil, stb…
Ezek után a szülők támadása indult be, aztán meg a törvény is lecsapott rám, hisz valami olyat kínáltam, ami szerintük illegális. Ez volt az a pont, amikor feladtam. Hiába akarok jót, hiába változtatok meg életeket pozitív irányban, az nem számít. Csak az számít, ami az emberek fejében felbukkan ebben a témában, és amiről meg vannak győződve hogy igaz.

Ezt a témakört még sokféle aspektusból lehetne feszegetni, de nincs értelme. A világnak a civilizáltabb részein már működik valamilyen szinten, ám ott ahol nincs józan ész, ahol a törvények utalják a gondolatokat, itt nincs erre remény sem. Marad a Pszichoanalízis, ahol diplomás, fehér köténybe bújt lények, állítják azt, hogy majd ők segítenek a mentálisan sérült nőknek.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Szex a metrón - Szex Blog Történetek

Szex a metrón

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel előrenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett.

Libegő gyönyör

Libegő gyönyör Hát ez mi? Éreztem kezeit a combomon felfutni, és megint a gombjaimon matatni. Mit akar? Álló dákóval kell majd kiszállnom odalent? De ő csak folytatta a ki- és felszabadító tevékenységét, és hamarosan bejutván az alsómba, megmarkolta farkamat. A 21-es busz nagy nehezen felkecmergett velünk végállomására, a Normafához. Mihelyt menetrendjére várva leállította a motorját, végre jó levegőt szívhattunk, és Kedvesem csókja még jóízűbb lett, mint bármikor. Gyönyörű őszi napsütés öntötte el a hegyet, és az...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

One thought on “Megtanítalak maszturbálni

  1. Dia szerint:

    Ismerős a helyzet. Emlékszem arra, amikor még csak alig 10-12 éves voltam, és „piszkálgattam” puncimat, és egyszer csak elélveztem, vagyis akkor még nem is tudtam hogy mi az, de jó volt. Ettől kezdve rákattantam, és egyre többször próbálkoztam megismételni, de nem sok sikerrel. Gyerekként az ember lánya, nem tudja hogyan működik a világ, és nem tudja hogy a teste milyen élményeket rejt magában. Abszurd az a törvény, ami megtiltja nekem, vagy másoknak, hogy megismerjék a saját testüket, mert abból indulnak ki, hogy mindenki perverz, és ők csak jót akarnak. Szerintem ők a perverzek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük