Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szeretek maszturbálni

Szeretek maszturbálni, és amikor csak van rá lehetőségem, meg is teszem. Ha csak hozzáérek a csiklómhoz, átjár a remegés, és szinte magától siklik az ujjam alá. Minden alkalom egy olyan lehetőség, amit nem akarok kihagyni, mert tudom, hogy max három perc, és elélvezek. Tudom, hogy mi a vége, egy kibaszott nagy orgazmus, és bevallom tényleg élvezem, és hülye lennék, kihagyni akár csak egy lehetőséget is.

Ez persze nem azt jelenti, hogy éjjelnappal ujjazom magam. Van saját életem van munkám, egzisztenciám, és persze van párom is. Sokszor együtt masztizunk, vagy csak egymást kényeztetjük.

Ez a szenvedélyem, még egészen fiatal koromban kezdődött. Talán 6-8 éves lehettem, amikor az első tudatos felfedezést tettem. Otthon, a kádban fürödtem, és persze körbevettem magam játékokkal, mint egy igazi kiscsaj. Volt egy amolyan sárga gumikacsám is, ami a kedvencem volt. Egyszer ezt játszottam, hogy a kacsa elbújt, és a többi állatnak meg kellett keresni. Az elbújás csak annyit jelentett, hogy lenyomtam a víz alá, de mivel az mindig feljött, a lában közé szorítottam. Pont jó helyre. Éreztem, hogy csiklandik, és hogy ez mennyre jó, de akkor még nem tulajdonítottam neki túlzott jelentőséget. Aztán jött a váltás, és már nem a kacsa volt, akit meg kellett keresni, hanem egy másik állat. Arra már nem emlékszem hogy mi volt az. Fogtam az állatkát, és betettem a lában közé, a puncimhoz. És akkor belém nyilallt az érzés, Ami nagyon jó volt. Mondhatom nagyon tetszett, és elkezdtem mozgatni az állatkámat. Nagyon hamar elélveztem, de mint egy ismeretlen érzés, ami akkor még idegen volt számomra, egy kicsit meg is ijedtem tőle, mert azt gondoltam, hogy ez valami… Nem tudom mi.

Aztán másnap ismét a fürdés, és az élmény megismétlődött. Ismét elélveztem, de most már nem csak egyszer, hanem háromszor. Kurva jó volt. Azán ez a szokás megmaradt bennem, minnem egyszer, amikor már nagyobbacska voltam, olyan 13 éves lehettem, egy barátnőm nálunk aludt, és persze együtt fürödtünk. Akkor is velem volt a kedvenc állatom, de akkor valahogy szégyenlősebb voltam, előtte nem akartam csinálni. Helyette inkább beszélgettünk. A beszélgetés során a téma a fürdésre terelődött, (vajon miért) és akkor szóba került az is, hogy az mennyire jó. Akkor elmondta nekem, hogy ő, amikor fürdik, a punciját mindig nagyon megmossa, mert az annyira jó. Kicsit kifaggattam, hogy hogyan, mikét jó, és akkor kiderült hogy ő is élvezi. Na gondoltam, ezt nekem is ki kell próbálni. Tizenéves fejjel, mindig azt gondoltam hogy ez az érzés a műanyag állat miatt van.

Kicsit később, amikor már ágyban voltunk, rákérdeztem, hogy hogy kell csinálni, hogy jó legyen, és ő megmutatta. Az ujjaival simogatta a punciját, a csiklóját, erre külön kitért, hogy ott a legjobb. Na gondoltam, ezt én is kipróbálom. Hozzáláttam a simihez, és valóban nagyon jó volt, így együtt élveztünk el. Ettől kezdve váltogattam a kezem és az állatot. Sőt lett még néhány kedvenc állatom, amivel mondhatni intim kapcsolatba kerültem.

Boldog gyerekkor, amikor még mindig mindenre van idő. Ma már kevésbe. Most már elmúltam 21 éves, és a mai napig minden nap megsimogatom magam, de van hogy többször is, ha van rá lehetőségem. Mióta nagylány vagyok, sok módját kipróbáltam ennek a kellemes időtöltésnek, de mindig csak lányokkal. Masztizunk együtt, egymás előtt, simogatjuk egymást, és amióta van vibrátorom, azt is rendszeresen használjuk.

Így alakult, hogy az egyik barátnőm, kifejezetten kereste velem a kapcsolatot, mindig feljött hozzánk hogy masztizzunk együtt, én meg persze szívesen belementem a játékba. Aztán egy idő után, ez a közös játék komolyra fordult, és azóta együtt élünk. Kiegyensúlyozottan, és boldogan. Nekem nem volt szexuális kapcsolatom fiúval, ám amiket ő elmondott, attól a hideg kiráz, ezért nem is vágyom arra, hogy egy fiú előtt maszturbáljak, vagy hogy megnézzem, hogy ő hogy csinálja.

Röviden ez az oka annak, hogy szeretek maszturbálni.
Nemsokára elmesélek nektek egy történetet, ami még most is tűzbe hoz engem.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Egyedül élvezem a magányt - Szex Blog képregény történet

Egyedül élvezem a magányt

Cindy megmutatja neked a legújabb csipkésen szexi fehérneműjét, és amig őt nézed, annyira izgalomba jön, hogy nem bírja megállni, hogy ne nyúljon magához. Előtted maszturbál, és élvez el, hogy megközelebb mindenképpen visszatérj a Szex Blog oldalra!

A Szeximádó bébiszitter - Szex Blog Történetek

A Szeximádó bébiszitter

Szép rózsaszín pinája volt, nem volt szétkúrva, nem volt salátás, hanem szép friss – persze már szűz sem volt, de ez cseppet sem zavart. Nem borotválta teljesen, hanem csiklója felett hagyott egy függőleges csíkot.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About Cyntia

Leszbikus nő vagyok, szeretem a nőket, imádom a női testet. Sok izgalmas dolog esett meg már velem, néhány ilyen történetet megosztok veletek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük