Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Fotózás a nudista strandon

Fotózás és nudizmus, szinte mindenkinek azt jelenti, hogy megörökíti a meztelen élményeit. A nyáron én is ezt tettem, és a végeredmény nagyon jó lett. Az eredeti cél az volt, hogy a csajomat meglepjem vele, mert ő is szereti az ilyen huncutságokat, ám a végén mégsem mutattam meg neki a képeket, azt is mindjárt megtudod, hogy miért nem.

A nyáron, ahogy máskor  is, amikor van rá lehetőségem kimegyek a nudira. Általában olyan helyet választok, ahol nincs senki, mert az úgy elég nyugis. Most is ilyen helyet keresek, hogy nyugton legyek a leskelődőktől, és hogy nyugodtan csinálhassak néhány jó képet. Van is egy ilyen hely, ami körben nádas, részben fás, és csak egy ösvényen lehet megközelíteni, így ha bárki jön, az időben látni fogom. Letelepedek egy száraz, majdhogy nem homokos részre, és bemegyek a vízbe egy kicsit pancsolni. Miután kijövök, rágyújtok, és hagyom hogy a szellő megszárítson, eközben előveszem a mobilomat, és az állványt, felkészülök a fotózásra.

Mónikára izgatólag hat, ha olyan képeket mutatok neki magamról, amin épp áll a faszom, vagy maszturbálok, esetleg nyilvános helyen ugyan ezek valamelyike. Erre nagyon rá tud gerjedni. Amikor együtt vagyunk, akkor is szereti ha eleve meztelenül megyünk a legjobb helyet megkeresni, és azt is imádja, amikor így séta közben feláll a faszom. Ilyenkor nagyon be tud gerjedni. Szóval a feladat, hogy ilyen képeket csináljak. Nem lesz nehéz.

Felállítom az állványt, beállítom a mobilt a fotózásra, és teszek egy próbát, az időzítővel is. Remek, így pont jó lesz. Lövök néhány képet, hogy leteszteljem a beállításokat. Elégedett vagyok, így hát mehet élesben is. Felmasszírozom a farkam, hogy keményen álljon, majd megnyomom az időzítőt, és beállok a gép elé. Megnézem az eredményt és rájövök, hogy tök jó lesz. Ismét az időzítő, majd a beállás, és még egy fotó kész van. Ez így elég hosszadalmas, ám egyben élvezetes elfoglaltság is. Mindemellett fel is izgat a dolog.

A következő lépésben sorozatra állítom az exponálást, és úgy állok a gép elé, hogy az álló farkamé legyen a főszerep. Miután elkészült vagy tizenöt kép, a mobilt leveszem az állványról, és leülök az árnyékba, hogy megnézzem a képeket. Lapozgatok és látom hogy jók a képek. Már vagy tíz képet ellapozok, amikor valami feltűnik az egyik képen. Mintha valaki lenne mögöttem. Ránagyítok, és egyben rácsodálkozok, arra a nőre, aki engem figyel, miközben pózolok a gép előtt. A következő képen is ott van, sőt az utolsó négy kép mindegyikén látható. Az is látszik, hogy ő is meztelenül van, elvégre ez egy nudista terület, így ez nem meglepő. Viszont kíváncsivá tesz.

Elindulok abba az irányba, ahol a képen is láttam, majd egy bokor mögött meg is pillantom őt. A motyója mellett guggol nekem háttal, és valamit keres a táskájában. Amikor előveszi azt, már késő bármit tennem, mert egy mobil bukkan fel a kezében, amivel egyből csinál is egy szelfit magáról. Aztán amikor ránéz a képre, amit készített, egy pillanat alatt megfordul, és szinte rémülten néz rám.

– Szia. Judit vagyok. – mondja nekem.
– Szia. Én meg Tamás. – viszonzom a köszönését.
– Bocsánat, csak egy szelfit akartam csinálni, de nem vettem észre hogy benne vagy a képben.
Odalép hozzám, és megmutatja nekem. Eközben alaposan szemrevételezem a nőt, és meg kell állapítanom, hogy nagyon jó csaj. Még annak ellenére is, hogy benne van már a negyvenes éveiben, de az alakja kifogástalan, a mellei csodásak, és a tekintete megigéző. Miután véget vetek az alapos mustrának, megnézem a képet is. A képen is remekül néz ki, és mintha a mellei is nagyobbak lennének.
– Jó kép, nekem tetszik. – mondom neki, mire ő egy kicsit elpirul, és megköszöni a bókot.
– O, aranyos vagy. Mondd, megtarthatom, vagy inkább akarod hogy töröljem?
– Tartsd meg nyugodtan. – Mondom neki, majd a kezemben tartott mobilomat felé mutatva folytatom. – Az a helyzet, hogy én is lőttem néhány szelfit magamról, és hát, azokon meg te vagy rajta.
– Tényleg? Megnézhetem?
– Ha nem zavar, hogy… hogy is mondjam? Szóval a képeken éppen olyan dolog van, ami…
– Nem zavar, láttam én már olyan képeket.

A kezébe adom a mobilomat, a kérdéses képekkel és ő elkezd lapozni köztük. Már rég túl van a kérdéses négy képen, gyakorlatilag mindet megnézte.
– Jó képek, azt hiszem te is megtarthatod azokat amin rajta vagyok.
– Köszönöm.
– Megtudhatom hogy milyen célból készülnek ezek a képek?
– Persze, a barátnőmet akartam vele meglepni.
– Ohhh. akkor ezeknek biztosan nagyon fog örülni.
– Bizonyosan, csak hát így egyedül elég lassan haladok vele.
– Ha elfogadod a segítségemet, akkor én szívesen segítek neked a képeket megcsinálni.
– Tényleg? Nahát, ez igazán kedves tőled, ám ah a helyzet, hogy nem csak meztelen képet akarok csinálni, hanem egy kicsit huncutabb dologra gondoltam.
– Igen, ez nyilvánvaló.
– Honnan tudod?
– Épp az imént néztem meg a képeidet. Rémlik?
– Ha igen. Szóval így is akarsz segíteni?
– Persze, így még izgalmasabb. Hol szeretnéd?
– Talán ott, ahol a többi is készült.
– Rendben, kezdhetjük.

Átsétálunk az én motyómhoz, és visszateszem a mobilt az állványra, amikor rájövök, hogy erre így most nincs is szükség. Amig a mobillal szöszmötölök, Judit egy pillanatra eltűnik, hogy aztán ismét megjelenjen, immár a saját cuccaival, amit az enyém mellé pakol a homokba.
– Szóval, mi a terv?
– Nincs konkrét terv, csak egy pár képet akarok csinálni, amitől a csajom magához nyúl.
– Azt hiszem ezzel nem lesz probléma. – mondja nekem, miközben rám kacsint.
– Tessék, itt a mobilom, ezzel csinálj olyan képeket, ami szerinted is megfelel a célnak.
– Bízd csak rám, én kattintok, te meg csak pózolsz.
– Rendben. Így jó lesz? – kérdezem tőle, miközben egy olyan pózba merevedek, ami leginkább a testépítő versenyeken látható, ám ott sokkal több izom kíséretében.
– Legyen inkább természetes, nem kell pózolni, csak mozogj úgy ahogy máskor is.

Igyekszem az instrukcióknak megfelelően mozogni, miközben Judit lelkesen kattintgat, én meg csak nézem őt. A látvány hatása nem marad el, a farkam lassan kezd merevedni, és ezt ő is észreveszi.
– Így már sokkal jobb. Tudnád még egy kicsit keményebbre formázni?
– A farkamra gondolsz?
– Naná hogy arra, és nem csak gondolok, hanem csodálom is. Nagyon szép faszod van.
– Köszi. Így gondoltad? – kérdezem tőle, miközben egy kicsit marokra fogom, és meghúzgálom.
– Igen, pont erre gondoltam. Így nagyon jó.

Én tovább markolom a farkam, és különböző mozdulatokat csinálok, amig ő képeket készíti. Van amikor közelebb jön hozzám, de van hogy leguggol, vagy éppen fellép egy nagy kőre. Látom rajta hogy élvezi a helyzetet, ezért megkérdezem tőle.
– Ha végeztünk, szeretnéd ha én is csinálnék rólad képet?
– Persze hogy szeretném. De most még te vagy soron. Állítsd fel rendesen, hogy szépen mutasson a képen, csinálok néhány közelit is.

Megteszem a mit kér, ám ezzel lesz egy kis gondom, mert amig keményítem a faszom, egyre inkább érzem, hogy mindjárt elélvezek. A markomban tartom és alaposan meghúzgálom, amitől aztán úgy áll, mint egy bot. Egy görbe bot, ami felfelé kunkorodik, és eközben úgy lüktet, hogy mindjárt elsül. Ez persze tetszik Juditnak is, mert már egészen közelről fotózza, és teljesen odavan a gyönyörtől, ahogy fel-le rángatózik.
– Jól látom hogy mindjárt elélvezel?
– Igen, ez egészen biztos.
– Jól van. Átváltok videóra, és felveszem ahogy ellövöd a gecidet. Jó lesz így?
– Pompás, de siess ha nem akarsz lemaradni róla.
– Már meg is van, kezdheted.

Megmarkolom a farkam és néhány húzás után már jön is sugárban a gecim, ami messzire száll, és egymás után több spricc is a bozótba száll, ám az utolsó cseppek már csak lecsorognak róla.
– Hát ez gyönyörű volt. – mondja Judit, miközben egyfolytában a farkamat bámulja, mintha hipnotikus állapotba került volna. – Azt hiszem a csajod el fog élvezni ha ezeket meglátja. Pont ahogy én is majdnem.
Judit odaugrik a motyójához, és előveszi a mobilját, majd a kezembe nyomja.
– Most te jössz. Vagyis én.
– Rendben, de előbb egy kis szünetet iktassunk be, mert szomjas vagyok, rágyújtanék, és mindjárt bepisilek.

Judit lecsüccsen a törölközőjére, és hív hogy üljek mellé. Én is odaülök, majd kikotrom a vizemet az árnyékból, és meghúzom az üveget. Eközben Judit meggyújt két cigit, majd az egyiket a kezembe adja, a sajátját meg megszívja, és egy nagy füstfelhőt enged körénk.
Most már ittál, kaptál egy cigit, de a pisit neked kell elintézni.
– Oké, megyek már. – mondom neki, majd felemelkedek, ám ő visszanyom.
– Hova mész?
– Hát pisilni.
– Nehogy már itt hagyj. Most is pisilhetsz.
– Itt? Előtted?
– Mi a baj ezzel? Épp az imént néztem végig a maszturbálásod, sőt filmre vettem, most meg egy kis pisi miatt el akarsz bújni?
– Úgy illik.
– Most nem. Nézni akarom. Sőt, ha akarod filmre is veszem.
– Tényleg akarod nézni?
– Igen, kezdheted.

Mivel már nagyon kell, nem is tudtam volna visszatartani, egyszerűen elengedem. A farkam még most is félárbócon van, így nem alám csorog, hanem előre, bele a homokba.
– Megfoghatom? -kérdezi tőlem, ami egy kicsit meglep, de hát miért ne.
– Fogd. Mit akarsz vele?
– Csak egy kicsit játszani.

Megfogja a farkam, és úgy mozgatja, hogy a vizeletem mintát rajzol a homokba. Amikor vége, akkor elengedi, és csak vigyorogva fújja tovább a füstöt. Egy kis idő után újra hozzám szól.
– Amikor a farkad kiverted, és elspricceltél, az nagyon felizgatott engem, majdnem én is elélveztem, ahogy néztelek téged.
– Nahát. És miért nem történt meg?
– Mert ahhoz kellett volna egy kis érintés, ami megindítja az orgazmusomat.
– Miért nem tetted meg?
– Nem tudom. Még most is tiszta lucsok a puncim. – ahogy ezt kimondja, az egyik ujját megmártja benne, és elém tartja. – Nézd meg.
Ránézek az ujjára, és tényleg. Vastagon beborítja az átlátszó sűrű nyálka, ami úgy csordogál az ujjain, mintha egy csiga nyoma lett volna. Aztán mielőtt még tovább nézegettem volna, a szájába veszi és alaposan lenyalogatja. Ettől magamhoz térek, és felállok mellőle.
– Kezdhetjük? – kérdezem tőle, miközben a kezem nyújtom neki, hogy felsegítsem. Ő megfogja a felé nyújtott jobbomat, és egy pillanat alatt talpon is van, ám a lendület miatt, nekem dől, és a mellemhez nyomja a melleit, ami nagy, és pihe-puha, pont amit én annyira szeretek.
– Kezdhetjük.
A kezembe nyomja a mobilját, és máris pózba vágja magát, én meg csak kattintgatok. Nagyon érzéki ahogy mozog, vagy inkább izgató, ám az mindenképpen az, amikor a melleit nyomja elém, vagy épp a punciját húzza szét, hogy minél több látszódjon a képeken. Csinálok fotókat elölről, hátulról, különös tekintettel a testnyílásokra, és a domborulatokra. Amikor már azt gondolom, hogy minden részlet meg van örökítve, akkor leül a türcsijére, és széttárja a lábait. Az egyik kezével a punciját kezdi simogatni, a másikkal meg a melleit dögönyözi, én meg csak tovább nyomom a gombot, és egyre több kép készül róla. Amikor nyilvánvalóvá válik, hogy maszturbálni fog nekem, átváltok videóra, és tovább fürkészem a testét, hogy minden fókuszban legyen.

Ahogy ujjazza magát, hallani a cuppogást, és a közeli felvételen látható az is, ahogy a nedvei fröcsögnek a játéka nyomán. Amikor már közel van az orgazmus, a fejét hátra veti, és az egész teste remegni kezd. Amikor elélvez, abban a pillanatban kinyújtja a lábait az év felé, és ezzel együtt a remegése is felerősödik, majd lassan elmúlik. Amikor teljesen kész van, csak hátra dől, és ernyedten fekszik a törölközőn. Leállítom a felvételt, és egy ideig csak nézem őt. Aztán leülök mellé, és előveszem a hideg vizemet, és a kezébe adom a flaskát. Amig ő iszik, meggyújtok két cigit, és az egyiket a kezébe adom, mire ő beleszippant, és kifújja a füstöt.

Ahogy ott fekszik mellettem, a felhúzott térdeit egy kicsit széttárja, majd egy halk nyögés kíséretében előtör belőle a pisi. Magas ívben messzire locsolja, és mintha nem akarna vége szakadni, egyfolytában árad belőle. Amikor mégis eláll, felül, és rám néz. Nem mond semmit, csak néz rám.
Miután elszívtuk a cigit, odabújik hozzám, átölel, és megkérdezi.
– Mit gondolsz? Csináljunk néhány közös képet is?
– Én benne vagyok. Mire gondolsz pontosan?
– A mobilt tedd az állványra, és meglátjuk.
– Az enyémet vagy a tiédet?
– Az enyémet.

Feltápászkodok mellőle, és beteszem a mobilját a tartóba, elindítom a felvételt, és visszafordulok felé, ám ő akkor már nem ül, hanem térdel.
– Gyere ide. – Mondja nekem, és én engedelmeskedek. Odalépek elé, ő pedig a szájába veszi a farkam, és szopni kezdi. Nagyon ügyes, és izgató amit csinál. Érzem, ahogy a farkam megkeményedik a szájában, és ő egyre nehezebben veszi az akadályt. Aztán egy idő után megáll, megfordul, és térdelő pózban lehasal a türcsijére. Tudom mit vár tőlem. Mögé térdelek, és benyalok neki, amire egy halk sikkantás a válasza. Aztán nyalom tovább, az ánuszát, a pináját, miközben élvezem a zamatát a nedveinek. Sok van, és nagyon finom, illatos.

Aztán én is feltérdelek mögötte, és betolom neki a farkam. Annyira könnyedén is simán becsúszik, hogy szinte elélvezek tőle. Eleinte lassan dugom, aztán egyre gyorsabban dugom őt, amig egyszer megáll, és a farkam a segglyukába irányítja. Oda is könnyedén bemegy a farkam, így hát azt baszom tovább, ami egyértelműen nagyon is a kedvére való. mert pillanatokon belül elélvez. Amig az ánuszát kúrom, a kezével a pináját simogatja, és ujjazza. Amikor elélvez, érzem, ahogy a belsője lüktet a farkamon, és időnként rá is szorít. Miután elélvez, a hátára fordul, és tovább simogatja és ujjazza magát, amitől újra és újra elélvez, mindeközben sugárban jön belőle a pisije is, ami részben rajtam landol, részben meg minden másra hullik. Amikor vége az orgazmusának, akkor ismét feltérdel, és rábukik a farkamra és szopni kezdi. Nem kíméli, nem finomkodik, csak szopja és szívja, amitől én is a csúcsra érek. Az első spriccet az arcára veri, aztán a többi meg a melleire. Amikor kész van, ismét végig dől a törölközőn, szinte önkívületben van.  Én is ledőlök mellé, és csak pihegünk.

Jó néhány perc is eltelik így, amikor felül és így szól hozzám.
– Ne haragudj, de nekem már mennem kell.
– Látlak még?
– Talán. Megadom az emailcímem, hogy a képeket, amit rólad csináltam megoszthasd velem. Te is adj egy címet, amire elküldhetem neked az enyémeket.

Így is lett. Emailcímet cseréltünk és aztán elment, és soha többet nem találkoztunk, ám a képeket megosztotta velem, ahogy megbeszéltük.
Nagyon jó élmény volt, és maradandó emlék. Köszönöm neked Judit.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

A szomszéddal maszturbáltam 3 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 3

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 3. rész A vonatom időben megérkezett, késés nélkül, ami nagy szám. Kisétálok a peronok mentén az állomás végéig, pontosabban az elejéig, és közben forgatom a fejem, hogy megtaláljam Gábort. Nincs itt. Bassz meg. Körbejárom a bejárat környékét, megnézek minden embert, minden arcot, de nincs. Most mit csináljak? Már esete van, ha visszafordulok és hazamegyek, akkor éjjel lesz mire megérkezek. Nagyon gáz. Itt...
Andi és én lelépünk a buliból - Szex Blog

Andi és én lelépünk a buliból

Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt. – Ne oda, a seggembe nyomd. Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük