Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Viki élvezi ha meglátják szex közben

Viki és én, már hónapok óta együtt járunk, ám eddig még alig volt alkalmunk arra, hogy valóban együtt legyünk. Mindkettőnknél a szülő azok, akik ezt a törekvésünket nem támogatják. Az enyémek hallani sem akarnak arról, hogy felhozzam őt, Vikinél meg kevés hely, hogy kettesben lehessünk. Ezért áthidaló megoldásként a szabad ég alatt szoktunk egy kis élvezetet lopni magunknak, ami nem a legjobb lehetőség, ám van benne valami plusz is.

Egy ilyen alkalommal, amikor a Gellért-hegyen sétáltunk, adódott egy lehetőség, amikor a közelben senki nem járt, amit ki is használtunk. Az ügy tök egyszerű volt, Viki felkönyökölt egy kőfal tetejére, ami pont akkor volt, hogy kényelmesen rá tudott támaszkodni, ami a hegyre felvezető út része, és ami egy amolyan szerpentin, ami hegyre vezet. Ő rá könyökölt, én meg hátulról megkúrtam a szűk és lucskos pináját. Egy baszunk már néhány perce, amit én kurvára élveztem, amikor Viki megrándul, és így szól hozzám:
– Állj le, valaki néz minket lentről.
– Ki az?
– Nem tudom, egy pasi áll itt lent, és engem bámul.
Viki mást nem is tud mondani, mert remegni kezd, majd egy pillanat múlva hangos sikongatással elélvez. Ekkor lenézek én is a fal mögé, és valóban, ott áll egy fiatalabb pasi, és minket bámul. Pontosabban Vikit, mert engem nem láthatott. Miután Viki elélvez, felhúzza a bugyiját, majd megfogja a kezem, és sietős léptekkel húzva maga után elindul felfelé. Amikor kiérünk egy kikövezett részre, akkor áll csak meg, és visszanéz, hogy vakon a pasi jön-e utánunk.
– Nyugi, nem követ minket. Próbálom őt megnyugtatni, mert minden ízében remeg.
– Biztos?
– Egészen biztos. De te miért remegsz?
– Nem tudom.
– Akkor azt áruld el, hogy mi volt ez az egész?
– Nm tudom. vagyis…
– Na?
– Olyan fura volt az egész.
– A pasi volt fura?
– Nem. vagyis nem ő, hanem ez a helyzet.
– Miért? Mi volt a fura?
– Hát nem is tudom… Amikor megláttam hogy jön felfelé, akkor próbáltam néma lenni, nehogy észre vegyen. Aztán…
– Mi volt aztán?
– Aztán a pasi megállt, és felnézett. Pont rám. Pont a szemembe.
– És ez miért annyira szörnyű, hogy még most is remegsz miatta?
– Nem szörnyű volt.
– Hanem… ?
– Amikor rám nézett, bele a szemembe, akkor élveztem el.
– Nahát.
– Nem. Én attól élveztem el, hogy rám nézett, hagy rajtakapott, amint épp hátulról kúrod a pinámat,. Amúgy még nem is voltam ott.
– Szóval az izgatott fel, hogy a pasi a szemedbe nézett, és ettől elélveztél?
– Igen. Hogy rajtakapott. Ez nagyon gáz?
– Hát nem is tudom. Ismered azt a pasit?
– Nem.
– Akkor nincs jelentősége. Menjünk, majd egy kis séta megnyugtat. Ez volt az első eset.

***

Egy másik alkalommal, amikor este hazakísértem őt, a kapuban beszélgettünk, még sokáig. Közben csókolóztunk, mert volt egy kis simogatás is, amitől mindketten jól felizgultunk. Kicsit beljebb húzódtunk a kapualjba, ahol már nem volt annyira világos, és ott egy kicsit bátrabban folytattuk a simogatást. A ruhája alá nyúlok, majd az ujjaimmal félrepiszkálom a bugyit és a punciját kezdem simogatni, mert azt nagyon szereti. Viki rám tapad, mint egy pióca, miközben a kezemtől az egész teste vonaglik.

Akkor kinyílik a kapu, és egy idősebb férfi jön be rajta. Érzem, ahogy Viki megmerevedik, szinte kővé dermed, miközben az arcát a nyakamhoz szorítja, és remegni kezd. Eközben az öregúr egyenesen a lifthez megy, majd megnyomja a gombot, mire az ajtó kitárul, és ő eltűnik benne. Miután az ajtó becsukódik, ismét ránk borul a sötétség. Ez idő alatt Viki elélvez. De ne is akárhogy. Az ujjam még most is benne van, így érzem, ahogy a puncija lüktet, ahogy az orgazmus átjárja őt. Amikor kész van, szinte alig áll a lábán, úgy remeg mindene. Amikor kiveszem e kezem bugyijából, akkor veszem észre, hogy az egész kezem tocsog a nedveitől. Ahogy a kezem a szemem elé emelem, folyik le a csuklómon. Amikor megérzem ennek a finomságnak az illatát, a számba veszem az egyik ujjam, és lenyalogatom.

Még egy darabig ott állunk, majd elköszönök tőle, ő felmegy a lépcsőn, én meg elindulok hazafelé.

***

A következő hetekben, még több ilyen eset történt, amiből a közös beszélgetések alapján kiderítettük, hogy neki az plusz örömet okoz, ha meglesik, vagy ha csak esély van rá, hogy valaki megláthatja. Ettől mindig elélvez.
– Ez olyan ciki, mi lesz ha végre kettesben leszünk, és akkor nem megy majd? – kérdezi tőlem.
– Nem ciki, sőt, ha érdekel, elmondom neked, hogy ez engem is felizgat.
– Tényleg?
– Persze, most mondtam. Annyira izgató, amikor látom rajtad, és érzem a testeden, hogy mindjárt elélvezel.
– De akkor is, ez tök gáz.
– Nem az, legfeljebb majd nyitott ajtónál fogunk szeretkezni, hogy bárki megláthasson.

Viki erre elneveti magát, majd ismét komoly ábrázattal néz rám.
– Valamit elfelejtettem neked elmondani.
– Na és mi az?
– Apu a hétvégére elmegy valahova, és anyuval megbeszéltem, hogy feljöhetsz hozzánk.
– Tényleg? Hát ez nagyszerű.
– Tényleg. Tudod, anyu nem olyan vaskalapos mint apu, vele lehet beszélni, és még megértő is.
– Most a hétvégén?
– Igen. már holnap este elmegy, és csak vasárnap este jön haza.
– Szuper. De anyud otthon lesz nem?
– Igen, de ő nem fog zavarni minket. Majd bemegyünk a szobámba, és csendben leszünk.

Örömömben megölelem őt, majd egy hosszú csókolózásba folytjuk örömünket. Nem könnyű a fiatalság élete.

***

Pénteken este már hat óta előtt ott toporgok a ház előtt, amikor megszólal a mobilom. Viki van a vonalban.
– Szia, mikor jössz?
– Akkor egy perc és ott vagyok.

Amikor Viki ajtót nyit nekem, egyből a nyakamba ugrik, ölel és csókol. Ám mögötte ott áll anyu is, mintha csak ellenőrizne, hogy nem teszek-e kárt a lányában. Az arckifejezése is erről árulkodik. Amikor Viki elenged, akkor beljebb lépünk, majd a szokásos udvariassági köröket is lefutjuk. Majd következi a  konzervatív program, amikor mindenféle unalmas dolgokról beszélgetünk.

Eközben mindvégig ott ül mellettem Viki, és csak fogjuk egymás kezét, ami izzad, és már lépnénk tovább is, de nem lehet. Már elég későre jár, de anyu még mindig képes minket szóval tartani, bár már vissza nyúl azokhoz a témákhoz is, amit már kibeszéltünk. Olyan érzésem van, mintha nem is akarna magunkra hagyni minket, és már aszon gondolkodom, hogy inkább lelépek.

Beszélgetés közben megy a tévé is, így néha odapislantok. Anyu is egyre sűrűbben néz oda, mire azt veszem észre, hogy időnként lecsukódik a szeme is. Viki is észreveszi ezt mire megszorítja a kezem, és egy kacsintással jelzi, hogy… De mit is?

Ekkor anyunak lebillen a feje, majd azonnal fel is kapja, és körülnéz, mintha csak ellenőrizni akarná, hogy a helyünkön vagyunk még mindig. Kicsit még kókadozik, aztán feláll, és elköszön tőlünk, mondván hogy már későre jár, és neki már aludni kell. Erre Viki megint megszorítja a kezem, miközben jóéjt mond anyunak, aki elcsoszog a szobája felé.

Amikor becsukódik az ajtaja, azonnal egymásnak esünk, csókoljuk egymást, és persze a kezünk is felfedező útra indul a másik testén.
– Várjunk még, amig biztosan elalszik. – mondja Viki.
– Persze, várjunk még. – mondom válaszként, miközben a kezem a felsője alá csúsztatom, és szorosan megmarkolom a cicijét. Viki összerándul, a fejét hátra veti, és szinte az egész teste megremeg.
– Ez már nagyon hiányzott. – mondja kissé elcsukló hangon.
– Hát még nekem.
– Én elmegyek lezuhanyzok, aztán meglátjuk mi van. Ha nyugi van, akkor bemegyünk a szobámba.
– Jó terv.
– De arra nagyon kell figyelni, hogy csendben legyünk, mert éberen alszik, és az ágya a fal másik oldalán van. Nem szeretném, ha felébredne.
– Még jó. Azt én sem szeretném.

Viki felkel a kanapéról, majd bemegy a fürdőbe. Arra gondolok, hogy meglepem őt, mire visszajön. Kicsit letolom a nadrágomat, és kiveszem belőle a farkam, majd hozzálátok hogy felállítsam. Nem nehéz, hisz már vágyon Viki érintésére. A markomban szorítom, és lassan húzgálom, amikor meghallom, hogy nyílik az ajtó. Hogy megfog lepődni a drága.

Már kellőképpen kemény a farkam, amikor a kanapé hátuljánál mocorgást hallok, és egy hangot. Ez nem Viki, ez anyu. A mellettem lévő díszpárnát magam elé kapom, hogy eltakarjam a farkam, amikor anyu visszaül arra a helyre, ahol eddig is ült.
– Nem jön álom a szememre. – mondja csak úgy maga elé, majd felém fordul. – Nem baj ha még egy kicsit nézem a filmet?

Akkor megint nyílik egy ajtó, majd Viki jelenik meg előttünk, egy fehér köntösben, és csodálkozva néz az anyjára.
– Hát te? Megint nem tudsz aludni?
– Hát valahogy úgy.

Viki is vissza ül mellém, és én érzem a belőle áradó friss virágillatot. Mindhárman a tévét bámuljuk, de a filmet nem is látjuk. Nekem egyfolytában Viki jár az eszemben, szeretném már megérinteni, simogatni, és érezni hogy…

Viki megfogja a kezem, és a köntöse alá húzza. Nincs alatta semmi, csak a csupasz bőre, ami bársonyosan simul a tenyerem alá, amitől a farkam még keményebben meredezik. Amig én a combját simogatom, Viki észreveszi hogy a párna rajtam van, és félre akarja tenni, ám én keményen markolom. amikor rám néz, a fejem mozgatásával jelzem neki, hogy ez nem lenne jó ötlet, mire ő rám vigyorog, és benyúl a párna alá. A keze egyből rátalál a farkamra, amit marokra fog, és alaposan megszorítja. Már csak ez hiányzott, majdnem elélvezek a gyönyörtől.

Amig ő farkam masszírozza, én a combját simogatom, ám a kezem elkalandozik a lába közé, ahol a legforróbb és egyben a legnedvesebb is. Lassan mozgatom a kezem, hogy hogy lebukjunk, mire a puncija egyre nedvesebbé válik, és már szinte cuppog minden kézmozdulatomra. Így ülünk egymás mellett, szinte mereven, egy mozdulat nélkül, ám a kezünk folyamatosan jár a másik testén.

Aztán megérzem azt, ami most a vesztünket okozhatja. Viki elkezd remegni, mire a kezem megállítom, és mozdulatlanul ülök tovább, míg Viki úgy szorítja a farkam, hogy attól félek, hogy letöri. Egy perccel később Viki remegése eláll. Nem merek megmozdulni, mert ha kitör belőle az orgazmus, akkor egyből lebukunk, és annak beláthatatlan következményei lehetnek.

– Na jó, megpróbálom újra. – mondja anyu, és feláll, majd elsétál a szobája felé. Amikor becsukja maga mögött az ajtót, akkor Viki, mintha eddig csak a jelre várt volna, felpattan, lehajítja rólam a párnát, majd egy hirtelen mozdulattal ráül a farkamra ami tövig csusszan belé. Viki olyan vad vágtába kezd rajtam, hogy a feneke csak úgy csattog a combomon, a fejét hátra veti, és szinte hang nélkül sikít az élvezettől. Nem telik bele fél perc sem, amikor megáll, megmerevedik a teste, de érzem, ahogy a puncija lüktet a farkamon, majd az egész teste remegni kezd. Ezután csak a fenekét mozgatja, hogy a farka bejárja a punci mélyének minden zugát, és ettől újra kezdi a remegést, megint orgazmusa van.

Amikor ennek vége, csak rám borul és liheg, mint aki lefutott egy maratont.
– Ez már kurvára hiányzott. – súgja a fülembe.
Azután lecsúszik rajtam, majd elém térdel, és a farkam a szájába véve szopni kezdi. Mivel én is alaposan fel vagyok már izgulva, és mert Viki nagyon érti a dolgát, hamar elélvezek, egyenesen bele a szájába, ő meg csak nyeli a sok gecit. Amikor már nem jön belőle több, megáll, majd kézen fogva elindulunk a szobájába. M?iután becsikja az ajtót, halkan, szinte suttogva szól hozzám.
– Képzeld el, most megint úgy élveztem el.
– Hogy úgy?
– Hát… hogy anyu ott ült mellettünk, miközben a puncimat simogattad…
– És?
– Szóval akkor majdnem sikerült, de visszatartottam, nehogy lebukjunk, de amikor elment, amikor rád ültem, akkor egyből jött az orgazmusom.
– Ezek szerint a jövőben majd társaságban fogunk szexelni, hogy igazán élvezd a dolgot.

Viki megfogja a nadrágszíjamat, és az ágyra ránt, ahol kárpótoljuk magunkat az eddig elmaradt élvezetekért.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban Ma megint szép idő van, mára végeztem a munkámmal, és épp hazafelé sétálok, a parkon át, hogy máskor is ne nincs kedvem busszal menni. Csodás az idő, süt a nap, a bőrömön érzem, ahogy a napsugarak csiklandoznak, pajkosan megcsipkednek, és ez nagyon jó hatással van rám. Sőt egyenesen izgató. Séta közben megfigyelem a rügyező fákat, a bokrokat, a fűben megbúvó apró színes virágokat, amik valójában nem is megbújnak, hanem egyenesen az ég...
Közös maszti a kolleganőmmel az irodában - Szex Blog

Közös maszti a kolléganőmmel az irodában

Most nincs rajta a blúza, de még a melltartója sem, így most a teljes figyelmem a melleire összpontosul, amik csodásak, ám ez még nem minden. A szoknyája a derekára van felhajtva, ami alatt most még bugyi sincs. Ám ott van az egyik keze, ami a punciját simogatja, és ami időnként eltűnik benne. A másik keze a melleit simogatja, markolja, néha megcsípve a bimbókat is. Én csak nézem őt, ás ámulok rajta, egyben a látvány is magával ragad. A farkam a nadrágom mélyén ismét ágaskodni kezd.
– Tetszik? – kérdezi Szonja elcsukló hangon.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük