Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A kukkoló anyós története

Egy időben az anyósoméknál laktunk, ami nem volt nagy élmény, de mégis jó volt. Akkoriban éjszakai műszakban dolgoztam, és hajnalban értem haza. Akkor lefeküdtem aludni, és valamikor dél körül felkeltem.

A szobánk egy másik szobával volt szomszédos, amiben egy cserépkályha szolgáltatta a fűtést, így mindkét szobában jó meleg volt. A kályha a falban van, és az oldalain nagyjából hat-nyolc centi rés van, am pont elég ahhoz hogy ki vagy be lehessen látni. A belső szoba volt a miénk. Amikor hajnalban lefeküdtem, a párom akkor kelt fel, és ment a dolgára. Amikor volt rá idő, akkor még szexeltünk egy jót, aztán aludtam.

Az anyósom is ott lakott velünk, ám az ő szobája, a ház másik oldalán volt, így sosem zavartuk egymást, bár néha szóvá tette a hangoskodást.

Egy nap, korábban ébredtem fel, mint szoktam, mert nagyon meleg volt, és csak feküdtem az ágyban, miközben mindenféle dolgon elmélkedtem. Ahogy fekszem az ágyon a takarót ledobom magamról, és amint oda nyúlok a farkamhoz, az egyszer csak felébred, és rendesen feláll. Erről szól az a vicc is, ami valójában nem vicc. hogy „miért maszturbálnak a pasik? Csak odanyúltam és jó volt.” Ez történik velem is. Csak fekszem az ágyon, és áll a faszom. Mi mást csinálhatnék, mint megfogom, és húzgálom. Miért? Mert jó.

Szóval fekszem az ágyon, a szobában félhomály, bár kintről már a napfény megtalálja a réseket, és megvilágít. Fekszem az ágyon és a farkam masszírozom, ami tök jó, mondhatom hogy élvezem a dolgot. Fekszem a hátamon, és maszturbálok, amikor mozgásra leszek figyelmes. Mivel egyedül vagyok, nem tulajdonítok ennek semmilyen jelentőséget, csak élvezem a masztit.

Aztán újra a mozgás. Most már figyelek erre, mert kíváncsi vagyok, hogy ki vagy mi mozog ott ahol nincs senki rajtam kívül. Aztán észreveszem. A kályha mellett a résben meglátom az anyósom, aki azt gondolja, hogy nem látom, de téved. A kályha pont velem szemben van, így szemmel tudom tartani úgy is, hogy meg sem mozdulok. A résben ott látom a kíváncsi leskelődőt, aki éppen meglesi, hogy kiverem a faszom. Ezt nem gondoltam volna róla, mert annyira prűd, hogy ha csak gondolok a szexre, akkor ő már rohan is világgá. De persze ez most kiderül, hogy ez csak egy színjáték. Leskelődni azt lehet.

Szóval nézi a játékom. Nézd csak, engem nem zavar. Húzgálom még egy darabig, hogy jól láthassa. Aztán amikor már nem bírom tovább, elsül a faszom, és telespriccelek vele mindent. Amikor kész vagyok, a kezemről lenyalogatom a maradékot, majd odanézek a réshez. Pont amikor odanézek, akkor tűnik el, és magamra hagy. Szép kis képmutató az öreglány.

Kíváncsi vagyok arra, hogy vajon véletlenül pont akkor jött, amikor a faszom kiverem, vagy rendszeresen kukkol engem. Nem tudok úgy aludni, hogy közben figyelem őt, akkoriban még nem volt kamera, meg a hozzá való eszközök. Kitaláltam valami mást.

Egy alkalommal, amikor reggel hazaértem, egy ideig még szuttyogtam a szobában, aztán fogtam egy plédet, és kimentem a kertbe, de persze előtte beszóltam az anyósnak hogy nem tudok aludni, inkább napozok egy kicsit. Így is tettem. A kertnek az egyik része, az ő ablaka alatt van, ahova kilát, én meg a másik oldalra telepedtem le, ahova elvileg nem lát oda.

Leterítem a plédet a fűbe úgy, hogy onnan rálássak az ablakára, majd letelepedek rá meztelenül. Itt még a szomszéd is megláthat, de szarok rá. Az biztos, hogy ha az öreglány tudja, hogy ott fekszem pucéran, akkor nem fog kijönni a kertbe, mert azzal beismerné, hogy meg akar lesni.  Ahogy ott fekszem, és fél szemmel az ablakát figyelem, azt veszem észre, hogy elnyom az álom. Csak percekre, de mégis gáz, hisz most én vagyok a kukkoló. Inkább felállítom a farkam, mint valami csali, és hozzálátok egy kényelmes ám lassú masztihoz. Nem csalódtam.

Ahogy ott fekszem a fűben, kezemben a kemény faszom, a szemhéjam alól azt látom, hogy kinyílik az ablaka. Kinéz, nyújtogatja a nyakát, és biztosan látja hogy ott vagyok, de nem eléggé. Egy kicsivel később már látom mi a taktikája. Ablakot pucol. Kinyitja mindkét szárnyat, és egy székre állva simogatja az ablakot, miközben engem les. Biztos vagyok benne hogy néz, mert a keze alig mozog, az is inkább csak az álca miatt, ám a nyakát annál inkább nyújtogatja, én meg eközben a farkamat kényeztetem. Eszembe jut, hogy vajon mi járhat a fejében? Kíváncsiság? Perverzió? vagy csak a kielégületlenség? Ez a nő tipikusan az a fajta, aki ha valaha kézbe vett faszt, akkor is csak kesztyűben vagy szalvétával fogta meg. Talán a neveltetés, talán az egyházi ráhatás miatt, lehet hogy soha nem volt valódi szexélménye.

Én fekszem a kertben és kiverem a faszom, amig az anyósom az ablakban mereszti a szemét, és nézi, ahogy elélvezek. Mert akkor már spriccelek mindenfelé. Megint jó sok geci gyűlt össze. Amikor én végzek, akkor az öreglány is végez az ablakpucolással. Becsukja az ablakokat, mintha mi se történt volna.

Én meg már megbizonyosodtam arról, hogy nem a véletlen műve volt, hogy meglátott, hanem tudatos kukkolás.


punci

A női orgazmus titkai – 2. rész

A női orgazmus titkai - 2. rész A női orgazmus megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével. Bármely eredetű női kielégülés egyenértékű, normális. Sőt, a szexuális kultúra része, hogy a férfi partner több helyzetben, többféle ingerléssel ki tudja elégíteni partnerét. Ezek fejleszthetőek. A nők kisebb része azonban mindkét fajta orgazmusra képes (vagyis a csikló ingerlésével kiváltott és a hüvelyi orgazmusra), sőt ezen nők egy része nem tudja megkülönböztetni, hogy csikló, vagy hüvelyi ingerlés következtében következett-e...
A lányom barátnője - Szex Blog - szexblog.com

A lányom barátnője

Még ki sem mondta, már spricceltem is bele. Mindkettőnket rázott az eksztázis, csillagokat láttam, és csak élveztem, élveztem bele a fiatal punciba. Egyszerre élveztünk el. Nem akartam kivenni belőle a farkamat, nem akartam megtörni ezt a pillanatot. Aztán leengedtem a lábát és átöleltem. Szorosan, magamhoz, kis terpeszben állt, láttam, ahogyan folyik ki belőle a magom. Csak öleltem és simogattam a melleit, punciját és a nyakát csókoltam. Percek telhettek el így, már teljesen lelohadt a dorongom, mikor megfordult, mélyen a szemembe nézett és megkérdezte

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük