Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Meglestem egy párt miközben kivertem a farkam

A lakhelyemtől alig egy kilométerre volt egy bányató, ahova rendszeresen kijártam nudizni, ami még gyalog sem volt sok, ám én legtöbbször bringával mentem. Az út egy olyan helyen vezetett keresztül, amin nagyon kevesen jártak, hisz a legtöbben kocsival vagy bringával mentek, ahogy én is, ám én szerettem ezt az utat, mert a nagy tér, és az út menti fák kellemes érzéssel töltöttek el.

Egy alkalommal, amikor a tó felé tekertem, messziről megláttam, hogy a fák között, a bokrok takarásában valakik vannak. Ahogy közelebb értem, azt láttam, hogy egy párocska épp a szex élvezetének hódol, miközben teljesen belefeledkeztek a  mókába, így engem észre sem vettek. Egy ideig néztem őket, de amikor a farkam már keményen állt, akkor kivertem rájuk, és mentem tovább a víz felé. Egész nap azon járt az eszem, hogy milyen izgi volt így kilesni idegeneket, akik épp a bokorban basznak. Az az igazság, hogy a nő, nem volt valami nagy szám, kissé kövér volt, de az a típus, aki formátlanuk kövér, ami nekem nem jön be. A pasiról nincs mit mondanom. Szóval izgi volt meglesni őket dugás közben.

Egy másik alkalommal, amikor szintén pancsolni igyekeztem, megálltam ott, ahol előzőleg a párt láttam, és arra gondoltam, hogy ha lenne olyan barátnőm, aki elég bevállalós, akkor én is szívesen szexelnék a szabadban, dacolva azzal, hogy valaki megleshet. Leheveredek egy fa tövébe, és a farkam kezdem hegyezni, mert én is szeretek maszturbálni. Már javában verem, már elég közel vagyok a csúcshoz, amikor mellettem megszólal egy hang.

– Akarod hogy segítsek?
– Felnézek a hang irányába, és meglepetésemre az a nő volt, akit néhány napja meglestem szex közben. Végig nézek rajta, és egy pillanatra elbizonytalanodok, hogy vajon megengedném-e hogy hozzányúljon a farkamhoz. A nő ugyanis nem volt túl bizalomgerjesztő, és egy cseppet sem volt vonzó. Mellesleg legalább kétszer annyi idős volt mint én.
– Van nálam gumi. – mondja nekem, majd mutatja is, amit a tákájából vesz ki, és két ujja közé csippentve, meglebegteti előttem.
Egyre inkább nem szeretném ha hozzám nyúlna, és én sem akarom megérinteni őt.
– Köszönöm a felajánlást, de elboldogulok egyedül is. – Mondom neki, miközben tovább verem a farkam.

Ő még egy darabig ott áll mellettem, és nézi ahogy maszturbálok, majd miután ellövöm a gecimet, elköszön, és tovább sétál. Kicsivel később én is összeszedem magam, és tovább állok. Arra gondolok, hogy ha ő is a tóhoz megy, akkor ott akár folytathatnánk is, de sajnos nem találom meg őt.

A következő alkalom, amikor megint találkozok vele, akkor ő ül ott a fűben, ahol én voltam előzőleg. Amikor meglát, már messziről integet, és amikor odaérek, akkor megint a tákájából kikotort gumit lengeti felém.
– Szia Szépfiú, volna kedved egy kis szexhez?
-Szia. Mondom neki mosolyogva, majd leheveredek mellé a fűbe. – Az az igazság, hogy van barátnőm, és nem akarom megcsalni.
– Ne aggódj, nem is fogja megtudni.
– Ez nálam elvi kérdés.
– Jól van, ahogy gondolod. – Mondja nekem, majd elkezd feltápászkodni.
– De… Ha van hozzá kedved, szívesen kiverem neked a faszom. Persze csak ha akarod.
– Jól van nem bánom. – válaszol nekem, majd visszahuppan a fűre.

A hátamat egy fának döntve leveszem a füdőnacimat, és hozzálátok a művelethez. A nő csak néz, meg sem mozdul, szinte rátapad a tekintete a farkamra. Ám egy idő után, mocorogni kezd, és a ruháját felhúzza a hasára, ami fullra eltakarja azt, ami alatta lehet. Azán a pocak tésztáját megemelve, feltárulkozik a pinája, amit a tömpe ujjaival megérint, majd elkezdi intenzíven simogatni. Engem nem nyűgöz le a látvány, helyette próbálok másra gondolni, így hamar elélvezek. Ő még egy kicsit szuszog, majd hátradől, mint aki készen van.
– Hát ez jó volt. – mondja nekem csukott szemmel. – Ha legközelebb találkozunk, megint kiverhetnéd nekem.
– Jó. mondom neki, majd összeszedem a cuccomat, és elköszönök tőle.

Ezen a nyáron, még néhányszor összefutok vele, pedig nem is keretem rá az alkalmat. Én megyek a tó felé, ő meg jön velem szemben, és már messziről vigyorog rám. Na jó, gondolom magamban, legyen meg az öröme, – hisz láthatóan nem nyüzsögnek körülötte a pasik, – kiverem neki, ha ennyire szeretné.

Megállítom a bringát, és ott ahol vagyok, a vázra ülve elkezdem hegyezni a farkam. Mire odaér hozzám, már keményen áll, és én verem, ahogy csak bírom. Ő megáll előttem, és csak néz, miközben mosolyt látok az arcán. Amikor a csúcshoz közeledek, ő is közelebb jön, hogy jól láthassa a műsort. Amikor megfeszülök, és elindul belőlem a geci, ő felhúzza a ruháját, majd megmarkolja a mellét. Pont jókor, mert az első lövésem pont a pocakjára megy, amitől egy kicsit megszeppen, és hátralép néhányat. Amikor készen vagyok, elteszem a farkam, felülök a bringára, majd elköszönök tőle.
– Szia.
– Szia, ez nagyon tetszett. – mondja búcsuzóúl.

A következő két alkalom szinte ugyan így zajlott le, ám ezután már nem láttam őt a környéken.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Szex a könyvtárban - Szex Blog

A könyvtáros nő

Mikor megszabadult a felesleges ruhadarabtól, az övemre tévedt a keze és sebtében kezdte kibontani a nadrágomat. Pár perc és nedvedző, bevetésre kész szerszámom már a könyvekhez szokott, puha kis kacsójában landolt.

Alaposan felizgatjuk egymást- Szex Blog

Alaposan felizgatjuk egymást

Alaposan felizgatjuk egymást Ez az eset még fiatal koromban történt velem, amikor vidéken éltünk, egy nagy házban, egy kellemesen csendes kis faluban. Mint ilyen, nem igazán volt társasági élet, nem volt olyan hely, ahova egy fiatal fiú elmehetett volna szórakozni. Akkor még csak tizenhét éves voltam, és szinte az egész napomat otthon töltöttem, bár néha elmentünk néhány haverommal a környéken csavarogni. Ezzel csak az volt a baj, hogy a haverok másik településen éltek, és így ritkán...
Közös maszti Erikával - Szex Blog Történetek

Közös maszti Erikával

Visszaültem a székembe és az ujjaimmal simogattam a farkam miközben előttem Erika terpeszkedett és láthatóan egyre nagyobb vehemenciával hol a csiklóját masszírozta, hol az ujját döfködte magába.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük