Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A barátnőm és az ő volt barátnője

Egy koranyári délelőttön felhívott a barátnőm. Ez eléggé meglepő, hisz nem szoktunk telefonon beszélgetni, mert van más, amit ilyenkor használunk üzenetküldésre. Érdeklődve nézem a telefon kijelzőjét, majd megnyomom a hívásfogadó gombot.
– Szia. – mondom neki. – csak nincs valami baj?
– Szia, dehogy van baj. Csak azért hívtalak, mert itt nincs wi-fi, és mert kérdezni akarok valamit és a válaszod most kell.
– Oké, miről van szó?
– Az van, hogy találkoztam egy régi barátnőmmel, és szeretném neked bemutatni, ha nem gond, akkor este ketten megyünk fel hozzád.
– Persze, gyertek csak, miért lenne gond. Mikor jöttök?
– 6-7 körül fogunk érkezni.
– Rendben, addig összedobok valami vacsit is.
– Nagyon kedves vagy, köszönöm. Akkor este talizunk. Szia.

Nem mondom hogy meglepett a dolog, de talán egy kicsit mégis. Anitát még csak egy hónapja ismerem, azóta gyakorlatilag minden nap találkozunk, általában ő jön fel hozzám, mert a szülei miatt az mecerás lenne ha én mennék hozzá. Meglepett a dolog, mert egy hónap az csak egy hónap, és be akarja nekem mutatni a barátnőjét. Ez valahogy fura. Ha be akarja mutatni a barátnőt, akkor nem jelentkezik be vele, nem közli, hogy be akarja mutatni, hanem csak jön. Ez viszont egy kicsit olyan, mint amikor engem vitt fel a szüleihez, hogy jóváhagyást kapjon tőlük. Na mindegy, majd kiderül hogy mi van mögötte.

Nem készítek kaját, majd rendelünk egy pizzát, vagy valamit, viszont a lakást egy kicsit rendbe teszem, biztos, ami biztos. Már elmúlt hat óra, amikor megérkeznek. Anitának van kulcsa, de meghallom, amikor bejönnek, így eléjük megyek, hogy fogadjam őket. Anita ragyog a boldogságtól, amikor bemutatja nekem a lányt.
– Gábor, ő itt Gabi. Gabi, ő a barátom Gábor.
– Szia Gabi, mondom neki, majd a kezemet nyújtom neki, de ő csak áll, lesütött szemmel, és csak suttogva köszön vissza.
– Szia Gábor.
– Gyertek beljebb. Mindjárt intézem a vacsorát is, de addig helyezzétek magatokat kényelembe.

Gabit betessékelem, miközben Anitának adok egy csókot, majd kézen fogva megyünk a vendég után.
– Ülj le, ahova jólesik. – mondom a lánynak.
Gabi egy kicsit bizonytalannak látszik, hogy vajon hova üljön, aztán Anita unszolására a kanapéra ülnek egymás mellé.
– Mit szeretnétek enni vacsira? Én pizzára gondoltam, de lehet bármi más is. Gabi?
– Nekem jó a pizza. – mondja a lány, mire Anita még hozzáteszi.
– Persze, az jó lesz, csak legyen rajta sok sajt.

Megrendelem a kaját, majd leülök velük szemben a fotelba, majd próbálom megtalálni a közös nevezőt, hogy kicsit megismerjem a vendégünket.
– Mesélj magadról valamit, mi az, amit tudni érdemes rólad?
– Nem is tudom, most még zavarban vagyok, inkább kérdezz.

A kérdés elmarad, mert Anita veszi át a szót, kérés nélkül is elkezd mesélni róla, vagyis inkább róluk. Én érdeklődve hallgatom, hisz elég kalandos történetet fogalmaznak meg, így ketten együtt, mert Gabi is megtalálja a hangját, és egyre többször veszi át a szót. Ahogy elnézem őt, kicsit félénk ám kedves lány, és felettébb csinos. Még azzal együtt is, hogy nagyon alacsony, talán még százötven centi sincs, ám felettébb formás idomokkal bír. Mondhatnám hogy dögös.

Időközben megjön a futár a kajával, amit tányérokkal és evőeszközökkel együtt behordok a nappaliba és a kis asztalra pakolom. Én már éhes vagyok, így nekilátok egy szeretet átrendezni egy tányérra, ami nem túl egyszerű, mert hatalmas pizzát rendeltem. A lányok is hozzálátnak, majd csendben falatozunk. Amikor én már megettem a részem, kimegyek a konyhába, hogy hozzak innivalót. Amikor visszajövök, kezemben az üvegekkel, azt látom, hogy a lányok össze vannak bújva, és szorosan átölelik egymást.

A narancslé mellé akad még egy kis vodka is, mert egy fél üveg Whisky is, ami hamar elfogy, így csak a narancs és a sör marad, amit az este folyamán iszogatunk. Az ital hatására Gabi is megnyílik, egyre bátrabban ragadja magához a szót, és önállóan kezdeményez új témákat a beszélgetés során.

Már elég későre jár, amikor Gabi egyszer csak feláll, és így szól:
– Hú nekem mennem kell, el kell érnem az utolsó vonatot.
– Mikor megy az a vonat? – kérdezem tőle.
– Fél egy után öt perccel.
– Azt már nem éred el. Mondom neki, miután ránézek az órámra, ami szerint már negyed egy van.
Gabi Visszaül, és láthatóan szomorú ettől a felismeréstől. Anita viszont megvigasztalja őt.
– Ne szomorkodj, alhatsz itt velünk, holnap szombat, nem kell menni sehova.
– Aranyos vagy, de nem szeretnék útban lenni.
– Dehogy leszel útban. Ahol ketten elférünk, ott elférünk hárman is. Megoldjuk.
– Hol fogok aludni? Kérdezi Gabi.
– Hatalmas ágyunk van, hidd el el fogsz férni te is.

Gabi látszólag megnyugszik, majd még egy ideig beszélgetünk, aztán úgy döntünk hogy eltesszük magunkat holnapra. Anita előre megy, hogy a hálóban elrendezze a dolgokat, aztán Gabi kap egy türcsit, Anita meg megmutatja neki a fürdőt. Amikor Gabi elmegy fürdeni, elkapom Anitát, a konyha felé menet.
– Komolyan gondolod, hogy velünk fog aludni?
– Persze, ez miért baj?
– Nem baj, csak furcsállom a dolgot.
– Miért? Mert meghívtam? Miért nem mondtad hamarabb hogy nem kellett volna.
– Dehogy, ezzel nincs baj, csak fura. Fura vagy nekem te is meg ő is.
– De miért?
– Ez az egész szitu furcsa. Ne kérdezd mert nem tudom megmondani, hogy miért. De talán…
– Mi az? Most már fejezd be a mondatot.
– Nem, felejtsd el.

Anita megfogja a kezem, és mielőtt tovább léphetnék, megállít és maga felé fordít.
– Mi a baj? -kérdezi egy kevés haraggal a szemében.
– Nem tudom. Nekem úgy tűnik, hogy ő nem csak a barátnőd.
– Hogy érted ezt?
– Úgy, ahogy mondom. Olyan, mintha a csajod lenne.
– Szóval erről van szó.
– Igen.
– Jól van, akkor elmondom neked az igazat. Gabi régen a csajom volt, vagy én az övé, mindegy is. Együtt éltünk és jól megvoltunk egymással, de aztán történt egy kis baleset.
– Miféle baleset?
– Férjhez ment.
– Baszki, szóval erről van szó.
– Igen, erről, de már nincs köztönk semmi, csak a barátnőm, és imádom őt.
– Értelek. Most már világos, köszönöm hogy ezt elmondtad nekem. Bár ha korábban tudom, akkor az egésznek más színezetet ad.
– Most már tudod, úgyhogy ebből ne csinálj problémát.
– Jól van de azt…

Gabi kijön a fürdőből, majd Anita megy fürdeni, én meg addig elpakolom a romokat, és rendbe teszem a konyhát is. Időközben Anita is végez a fürdéssel, aztán megy a hálóba, és becsukja az ajtót is. Most meg mi a fene van? Kérdezem magamtól. Aztán megvonom a vállam, és befejezem a konyhát. A hűtőben találok még egy kis maradék vodkát, azt kitöltöm egy pohárba és egy hajtásra kiiszom. Miután a konyha kész van, én is lezuhanyzok, és megyek aludni.

Amikor benyitok a szobába, csak egy kis lámpa világít. A lányok az ágy egyik oldalán fekszenek egymás mellett, egy vékony takaró alatt. Alszik mindkettő. Ahogy így elnézem őket, eszembe jut, hogy Gabi nem kapott hálóruhát. Igaz, hogy Anita egyáltalán nem is hord ilyet, ahogy én sem, de most más a helyzet. Az illem kedvéért magamra húzok egy boxert, ami alváshoz pont jó lesz. Lefekszem az ágy másik felére, magamra húzom a takarót, és szinte azonnal el is nyom az álom.

***

Hangokat hallok. Érdekes, álmomban nem szoktak hangok lenni. Aztán mocorgást is érzékelek. Hallgatódzok, míg eltelik néhány pillanat, amikor rájövök, hogy ébren vagyok, A mocorgást, és a hangokat konkrétan érzékelem. Csak nincs valami baj a lányokkal?

Kinyúlok oldalra, és felkapcsolom a világítást. Aztán, amikor visszafordulok, meglepetésben van részem. Anita, mintha hanyatt fekve aludna, Gabi meg a lába között térdel, és épp a punciját nyalja. Egy pillanatig tart csupán a döbbenetem, amikor tudatosul bennem, hogy mindketten tök pucéran vannak.

Ahogy nézem őket, Anita is kinyitja a szemét, és álomittas tekintettel rám néz. Ez a nézés beindítja nálam a reakciót. Oda nyúlok hozzá, és megsimítom a melleit, mire ő azonnal reagál, egyre jobban liheg, miközben Gabi még mindig nyalja a pináját. A farkam szinte azonnal reagál, úgy mered előre, hogy utat talál magának a boxerem sliccén, és Anita oldalának nyomódik. Anita oda nyúl, megmarkolja, és lassan húzgálja.

Gabira nézek, aki csukott szemmel, teljesen átszellemülten játszik Anita csiklójával, a nyelve hegyével érintve azt. Ahogy térdel, a feneke gömbölyűsége kelti fel az érdeklődésem. Legszívesebben megsimogatnám, de nem teszem. Ehelyett kissé feljebb tornászom magam, hogy Anita szájába dughassam a farkam, hogy kicsit szophasson.

Anita egyből veszi a lapot, kicsit közelebb jön hozzám, majd a szájába veszi, és nagyon lassan játszik rajta a nyelvével. Baromira felizgat ez a helyzet, kiváltképp mert Anita már nagyon közel van ahhoz, hogy elélvezzen. Gabi is tudatában van ennek, ezért egyre intenzívebb nyelvcsapásokkal ingerli a kedvesem csiklóját, aminek hamar meg is lesz az eredménye. Anita teste megfeszül, mire Gabi az egész arcát beletúrja a puncijába, és eszeveszett tempóban nyalja tovább.

Anita teste robban, miközben a farkam még a szájában, így próbál sikongatni, miközben dobálja magát az ágyon. Amikor lenyugszik, folytatja a farkam kényeztetését. Eközben Gabi is abbahagyja a pinanyalást, és minket néz. Pontosabban Anitát, ahogy szopja a farkam, ahogy tövig eltűnik a szájában.

Anita lenéz Gabira, talán mert feltűnik neki, hogy már nem nyalja őt. Kinyújtja felé a karját, megfogja a kezét, és elkezdi maga felé húzni. Gabi próbál vele lépést tartani, szinte átgázol Anita testén, aki addig húzza őt, amig kellő közelségbe nem kerül. Ekkor megmarkolja a farkam, és Gabi felé fordítja.

Gabi tudja mit kell tennie, rábukik a farkamra és ő szopja tovább, miközben Anita lejjebb csúszik, majd elhelyezkedik Gabi lábai között, így most ő nyalja ki az ő punciját. Anita is ügyes lehet ebben, mert Gabi is hamar elélvez tőle. Ekkor Gabi elengedi a farkam, és teljes odaadással veti rá magát megint Anitára, és a hatvankilences póz minden előnyét saját javukra fordítják. Egymást nyalják, de nem sietve, hanem ráérősen, mintha reggelig akarnák ezt folytatni.

Egy ideig csak nézem őket, miközben a farkam masszírozom, de azán én is pózt váltok, majd Anita fejéhez térdelve, a farkam igyekszem a szájába dugni, hogy én se maradjak szárazon. Anita megint veszi a lapot, és a szájába veszi, miközben a kezével simogatja Gabit, bedugja neki az ujjait, majd az egész kézfejét, mitől Gabi Halk sikongatások közepette megint elélvez.

Anita, miután alaposan benyálazta a farkam, megmarkolja, és húzni kezdi, egészen addig, amig az oda nem ér Gabi lyukához, majd a fenekem alá nyúl, és egy erőteljes lökéssel eléri, hogy a farkam Gabiba mélyedjen. Ha ezt akarja, hát legyen. Elkezdem kúrni Gabit, miközben Anita a zacsimat nyalogatja, a golyóimat a szájába szívja, és úgy szopja, mintha a farkam lenne.

Meglepetésemre Gabi megint elélvez, amitől a puncija olyan löktetésbe kezd, ami majdnem belőlem is kiszívja a nedűt, alig bírom megállni hogy el ne élvezzek. Miután Gabinak megint jó volt, ő felemelkedik, és megfordul, ráhasal Anitára, és csókolózásba kezdenek. Épp arra gondolok, hogy megfeledkeztek rólam, amikor Anita Megfogja a farkam, és a szájába veszi, kicsit megszopkodja, majd elengedi, és egyszerűen betolja Gabi szájába, aki szintén lelkesen szopja tovább.

Így szopnak felváltva, hol az egyik veszi át a másiktól, hogy pedig egymás szájába tömködik, ám elérkezi az a pillanat, amikor már nem bírom visszatartani. Amikor ezt érzékelik a lányok, akkor mindketten megmarkolják a farkam, és közös erővel kiverik nekem. A feltörő gecimen is megosztoznak, hol Anita arcára spriccelek, hol pedig Gabi kap belőle. Mikor elfogy az anyag, megint hanyagolnak, és csak egymás arcáról nyalogatják le a cseppeket, miközben úgy smárolnak, hogy a gecim a szájukban cserebere alapot képez. Ez a művelet eltart egy jó darabig, részben mert sok anyagot kaptak, másrészről meg látom rajtuk hogy élvezik egymást.

Amíg ők így szórakoznak, én kimegyek a fürdőbe lezuhanyozni, Amikor visszatérek, ők még mindig egymáson fekve csókolóznak, úgy tűnik, hogy abba sem akarják hagyni. Én leheveredek az ágyra, és csak nézem őket. Annyira szépek, és olyan izgatóak, ahogy szeretik egymást.

Egy idő után mégis befejezik, majd kézen fogva ők is elmennek a fürdőbe. Én csak fekszem az ágyon és a történteken gondolkodok. Milyen jó is lenne, ha ez a felállás állandó lenne. Nem azért mert nekem Anita kevés, hanem mert ez még többet hoz ki belőlünk, és mert így izgalmasabb, változatosabb…
Még tudnám sorolni az okokat, hogy miért lenne jó, de olyan sokáig vannak távol, hogy közben elalszom.

***

Amikor ismét kinyitom a szemem, még mindig egyedül fekszem az ágyon, de már világos van. Az első gondolatom, hogy még mindig a fürdőben vannak, ám meghallom a hangjukat, amiből rájövök, hogy a konyhában lehetnek.

Felkelek, és elindulok a hangok irányába. Amikor belépek a konyhába, egyből megpillantom őket, ahogy meztelenül és összeölelkezve állnak a pult mellett, ahogy csókolóznak. Na ez aztán ad a reggeli erekciómnak, hisz a farkam eddig csak ímmel-ámmal meredezett, ám most már keményen áll, miközben őket nézem.

Amikor szétválnak, és meglátnak engem, ahogy álló fasszal nézem őket, mosolyogva rám köszönnek, majd Anita odalép hozzám, és megcsókol, egy pillanattal később Gabi is ezt tesz. Ő is megcsókol engem, miközben Anita még ölel. Kissé kínos a helyzet, de élvezem.
– Szia, pont jókor jöttél, kész van a reggeli. – mondja nekem Anita. – Üljetek le máris tálalok.
Miután leülök a szokott helyemre, a két lány a reggeli felszolgálásával van elfoglalva.
– Hogy aludtatok? – kérdezem meg tőlük.
– Sehogy. – mondja Anita. – Ki tud ilyenkor aludni?
– Nem is aludtatok?
– Nem. mondja Gabi.
– Ahhoz képest nagyon fittek vagytok.
– Ne csodálkozz ezen, hiszen már évek óta nem is láttuk egymást, csak nem gondolod, hogy alvással töltjük az időt?
– Ja igen, mielőtt elfelejteném. – mondja Anita. – Úgy gondoljuk, hogy Gabi itt marad még a hétvégén, persze ha nincs ellene kifogásod.
– Lehetek őszinte? – kérdeztek vissza.
– Persze, csak is.
– Nincs kifogásom, sőt ha számít a véleményem, addig maradhat, amig csak akar.

A válaszom örömmel tölti el a lányokat, egymás nyakába ugranak, és úgy örvendeznek, hogy közben csókolóznak. Aztán amikor szétválnak Anita így szól Gabihoz:
– látod, mondtam én neked.

Így történt, hogy Gabi egész nyálon nálunk lakott, de szeptemberben már haza kellett mennie, mert kezdődött az iskola.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Szilvia a megcsalt feleség - Szex Blog

Szilvia a megcsalt feleség

Nem fejezi be a mondatot, mert még közelebb jön hozzám, majd a szájába veszi a farkam, és mint az előbb is, ügyesen játszani kezd vele, ám meglepetés éri őt, mert ebben a pillanatban elsülök, és beborítom őt a gecimmel. Szilvi meg sem lepődik ezen, csak a kezével simogatja a farkam, amiből ütemesen spriccel az anyag az arcára, a szájába, és ő láthatóan élvezi ezt.
Amikor vége, felül, majd kivesz egy zsepit a dobozból, amivel letörölgeti az arcát, ám az orrán ott marad egy foszlány, ami viccesen remeg rajta, amint beszélni kezd.

Szex munka közben - Szex Blog

Szex munka közben

Miközben a vibrátort a popsijában járattam, a másik kezemmel előröl átnyúltam a két lába között és a punciját kezdtem simogatni, most már megengedte, hogy be is nyúljak, ezért egy ritmusban ujjaztam és a popsiját kényeztettem a vibrátorral.

Élvezzük egymást egész nyáron - Szex Blog

Élvezzük egymást egész nyáron

Amikor már eleget látott, odahajol hozzá, és egy bátortalan puszi nyom Orsi arcára, mire ő is rámosolyog, de szopj a tovább a farkam. Ágin látszik, hogy neki is tetszik a helyzet, de azt is, hogy nem mer továbblépni. Ezt Orsi is észreveszi, és amikor leáll, elengedi a farkam, és Ági felé fordítja. – Akarod? – kérdezi tőle. Ági válasz helyett csak megnyalja a makkomat, majd megint Orsit nézi, aki ismét rábukik, és szopja tovább. Ági is részt akar a játékból, de csak visszafogottan, így az egyik kezével a zacsimat gyömöszöli, miközben a szeme a farkamra tapad, ami eltűnik Orsi szájában.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük