Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Saját magam vettem el a szüzességemet

Még alig voltam 16 éves, amikor már évek óta masztiztam, és mondhatom nagyon élveztem a dolgot. Persze a barátnőmmel jól kibeszéltük, a részleteket, ki hogyan jut el a csúcsra. Volt olyan is, amikor ott aludtam náluk, vagy épp ő nálam, és ilyenkor este, az ágyban, közösen is csináltuk. Egymás előtt, egymást nézve sokkal izgalmasabb volt.

Egy alkalommal, amikor suli után sétálunk hazafelé, Vivi elmondja nekem, hogy a hétvégére szervez egy kisebb bulit, ahol hárman lennénk, ha én is elmegyek. Naná, hogy igent mondtam.
– Akkor pénteken suli után hazakísérlek, és utána együtt megyünk el hozzám. Jó lesz így?
– Remek lesz. De  áruld el, hogy mi ez a titkolózás? Ki az a harmadik lány?
– Majd meglátod, Nem mondom el úgysem, hiába is kéred.

A kis ribi tényleg nem mondta el, én meg majd kipukkadtam a kíváncsiságtól. Holnap már péntek van, és meg fogom tudni hogy mi az ami miatt ennyire titokzatos az én barátnőm, holott mindig mindent megosztunk egymással.
A pénteki nap olyan lassan telt el, mint még soha. Izgatott voltam, de legfőképp kíváncsi, mert el sem tudtam képzelni, hogy ki lehet az a harmadik személy, akit elhívott, és vajon miért? Talán összefügg a közös masztival, de nem vagyok benne biztos. Na mindegy…
Már az utolsó órán ülünk a padban, én meg csak a falióra mutatóját lesem, ami szörnyű lassúsággal halad. Még három perc, és kicsengetnek. Amikor végre megszólal a csengő, mint akit seggbe rúgtak, rohanok a folyosóra, és a tekintetemmel keresem Vivient. Amikor kilép a tanterem ajtaján, ő is engem keres, így hamar egymásra találunk, majd sietős léptekkel elhagyjuk az iskolát.

– Mit vigyek magammal? – kérdezem tőle, amikor már a szobámban vagyunk, és a hátizsákomba pakolom, a szerintem szükséges dolgokat.
– Csak amit máskor is. Nem kell semmi más.
– Jól van, akkor kész vagyok, indulhatunk.
– Na végre. – Mondja nekem, miközben egy kicsit túldramatizálja a helyzetet.

Nagyjából tíz perc séta után megérkezünk a házuk elé. Ahol előveszi a kulcsát, és kinyitja a kaput.
– Na várj csak. Miért van bezárva a kapu? – kérdezem tőle meglepetten, ám ő válasz helyett csak kacsint egyet.
Ezután bemegyünk a házba, ahol nincs senki, csak mi ketten.
– Hol vannak a szüleid?
– Elmentek rokonlátogatni.
– Téged meg egyedül hagytak?
– Majdnem. Pontosabban az unokatesóm jön át, elvileg ő lesz az, aki majd felügyel engem. Vagyis minket.

Ebben maradtunk. Én ugyan nem ismerem az unokatesót, ám hamarosan ez majd megváltozik. Amig várunk rá, addig teszünk-veszünk, és kibeszéljük a heti eseményeket, és hogy kivel mi történt, amikor csengetnek. Vivi lelkesen megy az ajtóhoz, és szélesre tárva beenegedi a jövevényt. Én csak állok és bámulok, mert egy olyan nő áll az ajtóban, akiről elképzelni sem tudom, hogy a gyerekfelügyelet lenne az erőssége.
– Sziasztok. Mondja amikor belép, majd megöleli Vivit, és mintha el sem akarná engedni.
– De jó hogy itt vagy Csilla. Gyere beljebb, bemutatom neked a legjobb barátnőmet, Cyntiát.
– Szia Csilla.
– Szia Cyntia, te pont olyan bájos vagy, mint amilyennek Vivi leírt téged. Örülök hogy megismerhetlek.

Egy darabig beszélgetünk, majd amikor már itt az ideje, Csilla vacsorát csinál nekünk, amit csendben elfogyasztunk. Vacsi után a nappaliban ütünk tanyát, és filmnézés a következő program. Egész idő alatt azon gondolkodom, hogy vajon miért volt ez a nagy titokzatosság, miért kellett ekkora felhajtást csinálni Csilla miatt? Igaz hogy nagyon szép nő, de az is igaz, hogy nem a mi korosztályunk, ő legalább húsz éves.

Én csak nézem a filmet, de nem látom, mert nem érdekel, és mert a gondolataim máshol járnak. Arra számítottam, hogy megint kettesben leszünk, és jól érezzük magunkat, de tévedtem. Vagy mégsem?

Mindhárman a kanapén ülünk, Csilla középen, mi meg a két oldalán. A lábaim felhúzva, kissé alattam, miközben mellettem Csilla kinyújtott lábakkal, szinte fekvő helyzetben van, Vivi pedig a vállára dőlve, szinte átöleli őt. Amint a képernyőn villódzó fényeket nézem, a szemem sarkából mozgásra leszek figyelmes. Viszonylag sötét van, így amikor arra nézek, ahol a mozgást láttam, most nem látok semmit. Aztán egy picivel később, mozgásra leszek figyelmes. Csillára nézek, ám ő a tévét nézi átszellemült ábrázattal, ám azt is észreveszem, hogy a keze, a ruhája alatt van. Szóval ettől van a mozgás, amit érzek, és amit az imént láttam is. Mi a fene, csak nem masztizik?

Ettől a gondolattól nekem is bizseregni kezd a puncim, és immár a tévé helyett Csillára összpontosítom a figyelmemet, miközben lassan fel-le jár a keze. Én csak tátott szájjal nézem őt, amitől egyre izgatottabb leszek. Aztán kiveszi a kezét a bugyijából, majd az orra elé tartja, és megszagolja. Nem, ez nem a legjobb kifejezés, inkább úgy mondanám, hogy hosszan beszívja magába az illatot, amit én is megérzek. Ezután a szájába veszi az ujjait, alaposan lenyalogatja, majd ismét visszacsúsztatja a puncijába, hogy folytathassa a játékát. Érzem hogy a puncim már lucskos, szeretném megérinteni, megsimogatni, de félek attól, hogy vajon mit szól hozzá. Mozdulni sem merek, nehogy meglássa hogy őt nézem, amikor ismét kiveszi a kezét a punciból, és a szájához emeli, de nem kapja be, hanem rám néz. Ettől a nézéstől megremegek, és már alig bírok magammal, amikor így szól hozzám.
– Megkóstolod?
A szívem megremeg, a puncim meg csak nyáladzik tovább, de szólni nem bírok, csak heves bólogatásra telik. Csilla elém tartja az ujjait, amin vastagon csillog a váladék, aminek igen kellemes az illata is. Ahelyett hogy odahajolnék, inkább elkapom a kezét, és magam felé húzom, miközben tátott szájjal várom, hogy a nyelvemen érezzem ennek a finomságnak az ízét. Alaposan lenyalogatom, majd válasz helyett ismét csak ránézek, mintha egy „köszönöm” lenne.

Csilla ismét a bugyijában matat, amikor már nem bírok magammal, így én benyúlok a bugyimba, majd az ujjaimat, a résbe illesztve érzem, hogy nem tévedtem, annyira nedves vagyok, hogy szinte folyik belőlem. Az ujjam becsusszan a résbe, majd a kisajkaimat simogatom, amig el nem értek a csiklómhoz. Körkörösen simogatom, miközben Csilla kezét bámulom, ahogy ő is simogatja magát. Annyira fel vagyok izgulva, hogy nem bírom az izgatást abbahagyni, így hát elélvezek. Egy hang sem jön ki az összeszorított számon, szinte némán jutok el a csúcsra, ám a remegésemet nem tudom leplezni. Remeg minden porcikám, ám amikor Csilla a combomra teszi a kézét, ettől még intenzívebbél válik. Amig a remegés le nem csillapodik, addig a keze rajtam van, miközben lassan cirógatja a combom belső oldalát, és még feljebb is.

Miután lecsillapodok egy picikét, csak nézem őt tovább, hisz még most is a bugyiban a keze, és még most is simogatja magát. Amikor átnézek fölötte, látom, hogy Vivi is hasonlóképpen játszik magával, az ő keze is a puncijában matat. Amig Vivit nézem, Csilla feláll, majd elkezd vetkőzni. Mintha csak nekünk csinálná a műsort, sorban a szőnyegre hajít minden ruhadarabot, amig ott áll előttünk meztelenül. Eközben én Vivi játékát nézem, és közben a kezem megint a bugyimban matat, mert nem volt elég egy orgazmus.
– Várjatok meg, mindjárt jövök. – mondja Csilla, majd a székhez lép, amin a táskája van, és elővarázsol belőle egy dildót, majd visszaük közénk, a szilikon-faszt meg a lába közé teszi, miközben simogatja vele a punciját.
Teljesen elbűvöl ez a játék, amitől még nagyobb izgalom lesz úrrá rajtam. Hol az egyiket nézem, hogy a másikat, miközben a puncimat simogatom, amitől érzem, hogy megint el fogok élvezni. Csilla teljesen belefeledkezik a dildós maszturbálásba, vergődik a kanapén, miközben sikongat, és megállás nélkül bassza a punciját, azzal a kocsonyásan rezgő, fasz formájú játékszerrel. Mellette Vivi ámulattal nézi Csilla játékát, miközben, sorban ám aprókat élvez.

Egy idő után Csilla elengedi a dildót, ami lassan kicsúszik belőle, és egy hangos csattanással esik a padlóra. A szemem rátapad, és vágyom azt, hogy magamban érezhessem. Érte nyúlok, és megmarkolom. Szinte valószerűtlen az érzés, mintha egy valódi fasz lenne a kezemben, ám azt sem tudom milyen az, mert még sosem fogtam meg egy pasi faszát sem. Ám most, hogy a kezemben érzem a csilla puncijától csatakos szilikontestet, egy pillanat alatt döntök. Hátra dőlök, és a puncimhoz illesztem e hegyét, majd lassan elkezdem beletolni a puncimba. Annyira jó érzés, hogy már ettől majdnem elélvezek, de mégis visszatartom, mert érezni akarom, hogy kitölt belülről, és azt is amikor mozog bennem.

Amikor már majdnem tövig bennem van, kicsit visszahúzom, majd újra be. Kicsit fáj, hisz még sosem volt bennem ilyen szerszám, sőt másmilyen sem. A fájdalommal nem törődve egyre intenzívebben tolom magamba, majd hagyom hogy a nyomás visszatolja. Közben a pillantásom a lányokra esik, akik engem néznek, mintha még nem láttak volna ilyet, ám ez most engem még jobban felizgat, ezért a dildó még könnyebben csúszik bele a pinácskámba, és ettől nagyon hamar elélvezek. Amikor vége az orgazmusnak, csak fekszem a kanapén, félig lecsúszva róla, és hagyom hogy a dildó kiessen belőlem. Amikor ismét a padlón csattan, akkor a lányok felállnak és ijedt szemekkel engem néznek.
– Mi történt? Mi a baj? – kérdezem tőlük, miközben a riadalom, amit az arcukon látok, átragad rám is.
– Vérzel. – mondja Csilla.
– Nem is kicsit. – teszi hozzá Vivi.
Csilla odalép hozzám, majd átkarol.
– Gyere a fürdőbe, tisztába kell tenned magad.

Bemegyünk a fürdőszobába, majd beállít a zuhanyzóba, és rám engedi a langyos vizet.
– Te még szűz vagy? – kérdezi tőlem.
– Arra gondolsz, hogy még nem voltam úgy fiúval?
– Igen, arra gondolok.
– Akkor igen. – válaszokok neki, mire ő vigyorogva néz rám.
– Már nem vagy az. Saját magad vetted el a szüzességedet. Ha ezt tudom, nem engedtem volna hogy használd az én játékomat.
– Szóval ettől is el lehet veszíteni a szüzességet? – kérdezek vissza csodálkozva.
– Persze hogy lehet. Az az én méretem, nem szűz punciba való.
– Nem számít, a lényeg hogy kurva jó volt, és még többet akarok.
– Ha rám hallgatsz, most egy ideig nem csinálsz vele semmit, amig meg nem gyógyul. Utána viszont szabad a pálya.

Miután visszatelepedünk a tévé elé, és megbeszéljük a történteket, utána még sokáig mesél nekünk Csilla, hogy mit lehet és mit nem, hogyan működhet ez a dolog úgy, hogy az jó is legyen. Egy héttel később megkértem Csillát, hogy szerezzen nekem egy olyan játékszert, mint az övé. Másnap meg is lepett vele, bár az enyém egy számmal kisebb mint ami neki van, ám így is nagyon élvezem vele a szexet.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Viki a bosszúálló szexdémon - Szex Blog

Viki a bosszúálló szexdémon

A korlátnak támasztom a hátam, és csak nézem, ahogy Tomi szájbakúrja a csajomat, és én nem tehetek ellene semmit. Bassza meg a ribanc.
Amikor Viki feláll, megint a lába közé nyúl, és kissé megsimogatja a pináját, majd előrehajol, és szinte hívogatja Tomit, hogy kúrja meg. Tomi meg is teszi. Kicsit szöszmötöl, de aztán mikor már benne van, úgy bassza Vikit, mint egy gép. Viki csak nyöszörög, és amikor észreveszi, hogy őt nézem, akkor megint mosolyog, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Pedig nincs.

Négy orgazmusom története - Szex Blog Történetek

Négy orgazmusom története

Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg.

Kerti fürdetés Katival - Szex Blog

Kerti fürdetés Katival

Most már nem mímelem a hátmosást, csak megkúrom, hogy végre elélvezzen nekem. Ahogy a zacsim csattog alatta, ő közben nyöszörög, és erőteljesen rátart minden lökésemre, aminek a végeredménye az, hogy elélvez. Nem állok meg, csak baszom tovább, amíg én is elérek az orgazmusig. Amikor belövöm neki az első adagot, akkor szinte sikít, mintha megint élvezne, de ez csak az öröm jele nála, hogy végre valaki alaposan megbaszta.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About Cyntia

Leszbikus nő vagyok, szeretem a nőket, imádom a női testet. Sok izgalmas dolog esett meg már velem, néhány ilyen történetet megosztok veletek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük