Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Sperma: Amit még te sem tudtál róla

Mindannyian hallottuk már a pletykákat, tévhiteket az ízéről, a mozgásáról és a hősiességéről. Tényleg mindig a leggyorsabb győz? Valóban életképtelenebbek a melegben? Igazságok következnek a spermáról…

1. Már a kezdetektől „halálos iramot” diktálnak, és bizony legtöbbször itt is csak egy lehet a győztes, aki mindent visz. Persze az is előfordul, hogy egy sem ér célba. Az ejakuláció első pillanatában a legkoncentráltabbak, és olyanok, mint egy keményen összetartó állomány, a szó legszorosabb értelmében.

2. Tovább ragad, illetve ragaszkodik, mint gondolnád. Még 48 óra után is élettel telve maradnak a női testben, sőt, a legújabb kutatások szerint, attól függően, hogy milyen „barátságos” számukra a közeg, akár 5 napig is életképesek. Érdekesség, hogy a vendéglátás éppen az ovuláció idején a legkellemesebb számukra, amikor a legtermékenyebbek a nők.

3. Az nem igaz, hogy a túl sok szex és maszturbáció gyengíti az állományt. Tévhit, hogy ha „sokat használják”, jobban kopik. Bár némileg csökken a létszám, de mint a valódi életben, az igazi „hősök” kitartóak, és sokáig bírják.

4. Az viszont tény, hogy a meleg fürdők gyengíthetik, lassíthatják és drámaian csökkenthetik a spermiumok számát. Ugyanez igaz a melegebb évszakokra is, ha nem is annyira jelentős a csökkenés, mint a fürdők esetében. Harry Fisch urológus egyenesen azt tanácsolja pácienseinek, hogy ha gyermeket akarnak, ne menjenek meleg vízű jacuzzik közelébe, hozzátéve, hogy ez persze nem szentírás, és nem is születésszabályozás.

5. Nem bizonyított, hogy az ananász javít a sperma ízén, ezt inkább a laikusok állítják, és nem a tudományos kutatások. Bár a spermiumok tartalmaznak fruktózt, amitől édeskés lehet az ízük, de hozzáértők nem javasolják, hogy emiatt mértéktelenül tömjük és teszteljük édes déli gyümölcsökkel a férfiembereket, hogy az Éden Délre és ne Keletre legyen…

Tesztoszteron és meddőség
Az alacsony hormonszint sok esetben megnehezíti a szexuális együttléteket és a gyermekvállalást. A nemi vágy és az erekció képessége mellett a tesztoszteron felel a szervezetben a spermiumok előállításáért. Alacsony tesztoszteronszint mellett a spermiumok száma is csökken, így a gyermekáldásra váró pároknál a megtermékenyítés gyakran ez okból nem jön létre.

6. A spermiumok születésüktől fogva meghatározott X és Y kromoszómával rendelkeznek, tehát magukban hordozzák a nemüket. Már kezdetektől egyenlőek és egyenrangúak, tehát  még a sebességben sem haladják túl egymást.

7. Nagyon ritka, hogy bárki allergiás reakciót kapjon partnere spermiumától. Volt példa azért drámai esetre a brazil mogyoróval, amit a férfi előzetesen fogyasztott, és közvetve ugyan, de a hölgy is kapott belőle.

8. Mielőtt távoznának, a spermiumok cirka két és fél hónapig készülődnek a nagy utazásra. Addig erősödnek, edzik magukat, mint a gladiátorok a nagy nap előtt.

9. A 40 évnél fiatalabb férfiak spermája a legegészségesebb, valamint azoké, akik kerülik a dohányzást, alkoholt és az egészségtelen ételeket. Nos, ez a sztereotípia már a kezdetektől igaznak bizonyul, tehát nem árt megfontolni. (Forrás: healthyliving.msn.com)

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban - Szex Blog

Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban

Alexa ettől kissé megnyugszik, majd még közelebb jön hozzám, majd bátortalanul hozzáér a kezével a farkamhoz. Az érintésétől megborzongok. Annyira finom a keze, ahogy hozzáér, hogy beleremegek. – Vedd a szádba nyugodtan. – mondja neki Ildi, mire a lány ránéz, majd a következő pillanatban odahajol hozzám és finoman, szinte alig érintve a szájába veszi a makkomat. Érzem, ahogy a nyelve lassan hozzáér, ahogy végigsimít rajta, és azt is érzem, hogy a lány megremeg. – Bátrabban csináld. bíztatja őt Ildi.

A perverz barátnőm - Szex Blog Történetek

A perverz barátnőm

– Mit szeretnél megmutatni?
– Ház ezt. – Mondja nekem, majd az egyik ujjával bele nyúl a puncijába, és amikor kiveszi, és az orrom elé tartja, akkor láthatom, hogy az ujjait vastagon beborítja az az átlátszó és sűrű nyálka, ami belőle jön.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük