Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

SOS Francia egy általános iskolai tanárnővel

Két évig, titkos viszonyom volt egy közismert zenész barátnőjével, aki általános iskolai tanárnő és akkor már 12 éve tartott, a kapcsolatuk.
A nő kedves, kellemes társaság, de nagyon féltékeny a párja múltjára, ezért lépten-nyomon titokban szexuálisan félrelép hogy bosszút álljon azért, merthogy a párja szerinte „túl sokat élt” hozzá képest, és ő ebből annak idején kimaradt. Legalábbis ez szokott lenni az ürügy.

Azokon a koncerteken, vagy más rendezvényeken, ahol összefutottunk, mindig volt egy pár utalás erotikus témákra, vagy konkrétan a szexre, ami lehet egyszerű spicces flört is, vagy annál sokkal több is,de ezt akkor abban a pillanatban mindig nehéz eldönteni.
Mivel érti az összetettebb kommunikációt, ezért nem volt nehéz körülírni, hogy számíthat nálam többre is, mint egyszerű szimpátia amivel egy máshoz viszonyulunk..

Mégis egy alkalommal amikor szintén tombolt körülöttünk a buli, az őrült hangzavarban egy szerűen megkérdeztem hogy:
– Kinyalhatlak?
Egy pillanatnyi hökkent csend után rezzenéstelen arccal csak annyit mondott:
– Igen.
Mivel a tömegben ott volt a párja és aznap nekem is problémás lett volna, hogy ott akkor gerillaszexre gondoljak, egyszerűen számot cseréltünk és elvegyültünk az áradatban.

Hamarosan heti rendszerességgel járni kezdett hozzám.
Hosszú beszélgetések és őrült dugások követték egymást, ő pedig miután alaposan megkeféltette magát, szépen hazavillamosozott és hozzábújt a párjához.

Ezek mindig több órás együttlétek voltak és közben mindig kiütöttük magunkat valamivel, hogy nagyobb legyen a lendület.
Valentin napon is rám telefonált, hogy a párja elfelejtette őt időben megköszönteni, ezért a barátnőjéhez átugrik egy sértődős elvonulásra beszélgetni, és útba ejtene engem is bár nincs sok ideje, csupán pár perc.

Bár dolgom lett volna, de ennyi belefért nekem, tehát mondtam neki hogy jöhet.
A munkahelyem félúton van a barátnője és az otthona között, ezért ott vártam, de már csak én voltam bent, mert a szomszédban dolgozók is elszállingóztak haza.

Sötét volt már ugyan, amikor megérkezett de ahogy belépett rögtön be is csuktam az ajtót, mert viszonylag sokan járnak ilyenkor estefelé odakint.
Meg akartam kínálni egy itallal, de másra volt szüksége.
Azonnal letérdelt elém és csak annyit mondott a sötétben hogy:
– Ha akarod, most Valentin nap alkalmából leszoplak…

Nem valószínű hogy valaha elfelejtem azt az elszánt tekintetet, ahogy a félhomályban felnézett rám.
Elővettem a farkamat és szó nélkül mélyen a szájába nyomtam.

SOS Francia egy általános iskolai tanárnővel

Picit tiltakozott, aztán felvette a ritmust ahogy kell, én pedig a hajába kapaszkodva baszni kezdtem a száját.
Talán két perc sem telt el és a farkamról egy pillanatra leszakadva csak annyit mondott: – Nyugodtan élvezz a számba…
Annyira szenvtelen, higgadt hangon mondta ezt, mintha egész nap mást se csinálna, csak faszokat szopna… ez annyira felizgatott, hogy azonnal telelőttem a száját forró Valentin-napi gecivel.

…amiből semmi sem került a ruhájára sem a földre. Lenyelte az egész adagot a kis dög.
Ezután gyorsan újrasminkelte a száját, elköszönt, és futott a villamosmegállóba, hogy ne késsen sokat a „barátnőjétől”.
Vagy ki tudja hová rohant annyira. Simán lehet, hogy valaki mást is leszopott még aznap este.


Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra - Szex Blog

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra

Ebben a pillanatban a konyhaajtóban megjelenik egy alak, aki így szól hozzánk: – Hát ti meg mit csináltok itt? – kérdezi a nő, ám a hangjából semmiféle rosszallást nem érzek ki. Amikor én is odanézek, egy harmincas szőke bombázó áll az ajtóban, aki csak mosolyog ránk. Heni mozdul elsőként, és az érkező csaj nyakába borul, és csókolgatja őt. Még az sem tartja vissza, hogy az arcán nyúlós cseppekben folyik róla a gecim, sőt a csaj kifejezett élvezettel nyalogatja róla.

leszbi-csók

Egy forró este Katival

Egy forró este Katival Ez még tavaly nyáron történt, talán júliusban. Forró egy hét volt, arra emlékszem, és minden este kitört egy hatalmas, tomboló vihar.Egyik este egyedül voltam otthon. Nagyon félek a viharoktól, ezért nyugtalanul járkáltam az üres lakásban, ahogy közelgett a fergeteg. A szüleim nyaraltak, a nővérem pedig pasizott valahol. Általában örülök az egyedüllétnek, amikor senki nem nyaggat, de most nem ez volt a helyzet. Nyugtalanul pillantgattam ki a borús égre, hallgatva a távolban morajló...
Hűtsük le magunka egy kicsit - Szex Blog

Hűtsük le magunka egy kicsit – Ruhynga X.

Egyik kezét fel-le mozgatta rajtam, a másikkal közben a golyóimat masszírozta. Majd újra a szájába csúsztatott. Éreztem, hogy közeleg a vég. – Mindjáhhhhhhhhhhrt elévezekhhhhhhh! – suttogva próbáltam a tudtára adni. Nem voltam benne biztos, hogy hallotta-e, vagy csak nem vett róla tudomást, de egy pillanatra sem állt meg. Kati szenvedélye magával sodort. Elementáris erőjű gyönyört okozott. A mennyiség, ami kilövell belőlem elárasztotta Kati torkát.

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte - Szex Blog

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte Ez a történet a parkban már régen volt, akkoriban 30 éves körül voltam, a pontos évszámra már nem emlékszem. Elég sok időt töltöttem otthon, mert a munkám ezt lehetővé tette, és így volt időm a neten bogarászni, és persze csajokat is keresgélni. Akkoriban volt valamilyen oldal, ahol lehetett ismerkedni, és ahol elég sok bevállalós csaj is megfordult.Egy ilyen alkalommal rám írt egy nő, hogy tetszem neki....
egyszerre-mentunk-el

Laza stílus, gyönyörű szemek

Laza stílus, gyönyörű szemek Egyszer volt, hol nem volt. Talán így kéne kezdenem, 19 éves vagyok, talán sokan azt gondoljátok, hogy ilyen fiatalon még nem tudhatom, mi az a szerelem, mi az, amikor két ember annyira szereti egymást, hogy azt le sem lehet írni. De azért én megpróbálom megosztani veletek az élményeimet.Itthon van egy kis boltunk, általában csak öreg nénikék szoktak ide járni vetőmagot venni, de ezen a napon egy olyan pasi tévedett be hozzánk, amilyenről...
oralszex-avagy-hogyan-szopjál-faszt

Nyelvlecke nőknek – avagy mi kell a férfinak

Nyelvlecke nőknek - avagy mi kell a férfinak A férfi könnyen felizgatható, neki fontos a látvány, mert az már maga is roppant erős izgalmi állapotba hozhatja. Ha a kedvese meg is érinti, és megmutatja nőiességét, akkor a kívánt hatás biztosan nem marad el. Ha a férfinak tetszik, amit egy nő művel vele, akkor könnyen eljut a csúcsra. Természetesen a csúcsra vezető úthoz több út vezet, de mindenképpen érdemes a gyengéd kényeztetéssel kezdeni, és nem az erőteljesebb...
A legélvezetesebb karácsony - Szex Blog

A legélvezetesebb karácsony

Mire észbekapnék, már el is élvezek, nem kicsit, hanem nagyon. Péter meg csak tolja belém a farkát, miközben a zacsija a csiklómon csattan, és én újra elélvezek, majd újra és újra, amig azt nem érzem, hogy… Nem is tudom, hogy mit érzek, mert ez egész testem remeg, és szinte görcsösem tolom oda Péternek a fenekem, mert ő még mindig úgy bassza a puncimat, ahogy eddig még soha senki.

A neten kezdődött - Szex Blog Történetek - szexblog.com

A neten kezdődött

Még remegtem a rám törő orgazmustól, mikor a mellemet kezdte szívni, szopni, majd közben a férfiasságát belém nyomta. Egyre hevesebben mozgott rajtam, majd megfordított és immár kutyapózban újból bennem volt.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük