Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club
Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész.

A szomszéddal maszturbáltam

Sziasztok, Edina vagyok. Vidéken élek, egy falu széli házban az apámmal. A történetem talán nem egyedi, nem is különc, ám mégis tanulságos lehet másoknak.

Nem rég történt velem egy eset, ami azóta is meghatározza az életemet. Vidéken nem ritka hogy az emberek nyáron nem a fürdőszobában, hanem a kertben intézik el kisebb nagyobb dolgukat, ahogy én is.

Egy nyári napon történt az első eset, amikor a kertben tevékenykedtem, palántázás, kapálás, meg ilyesmi… Aztán egyszer csak pisilnek kellett, és ahogy ilyenkor szoktam a ház végében, ahol a sövény takarásában nem zavarhat meg senki, leguggoltam, és csurrantottam egyet. Ahogy ott méláztam, és Körülnéztem, azt láttam hogy tőlünk nem túl messze lévő ház ablaka szokatlanul csillog a napfényben. Nem is vettem róla tudomást, ám amikor a munkához láttam hogy folytassam amit elkezdtem, ott motoszkált a fejemben hogy vajon mi lehetett a szokatlan fény.

Amikor végeztem mindennel, bementem a házba és megkerestem apukám bazi nagy távcsövét, ő ugyanis vadász volt, és még mindig megvannak a cuccai. Szóval fogtam a távcsövet és megnéztem hogy honnan jött a fény. A szóban forgó ház, kb 300 méternyire van tőlünk, ezért jól meg tudtam figyelni. Mint kiderült nem is az ablak csillogott, hanem a verandán volt valami, a napozó-ágyak és asztalok között, egy fémesen csillogó valami, amiről először nem is tudtam hogy mi lehet. Ekkor annyiban hagytam a dolgot, tettem-vettem, majd egy kicsivel később megint megnéztem hátha többet látok. Bizony láttam.

A látvány pont ugyan az volt mint az előbb, de most az egyik napozóágyon egy pasi feküdt, és közben a szeme előtt volt az, amit az előbb nem tudtam beazonosítani, de most tisztán látom hogy egy távcső, vagy inkább egy teleszkóp. Ahogy ott feküdt az ágyon, a szeme előtt a távcsővel tisztán láttam hogy körbe jár a környéken és mindent alaposan megvizsgál. Ekkor eszembe jutott, hogy az imént amikor pisiltem, a csillogás utalhat atta is hogy pont engem nézett. Heves szívdobogást kaptam, és kivert a víz. Most mit csináljak?

Van egy videókamerám, ami most lehet hogy jól jön. Felállítottam a szobámban az ablak mögött, elindítottam a felvételt, és kimentem hogy úgy tegyek mintha megint pisilnék. Ruha fel, leguggoltam, és rájöttem, hogy ha engem figyel, akkor pont belát a puncimba ahogy épp pisilek. Ez a gondolat annyira felizgatott, hogy a puncim is belebizsergett, de nem maradtom tovább, mint ami feltétlen szükséges volt, mert meg akartam nézni hogy a kamera mit rögzített.

Visszatekertem és csak néztem tátott szájjal. Világos volt hogy a távcsöve pont felém néz. Aztán az egyik kezével elkezdte masszírozni a a nadrágja elejét, majd egy pillanat múlva lejjebb tolta, és akkor elővillan a hatalmas fasz, amit a kezével megmarkolva ütemesen masszírozott. Ettől teljesen kész voltam. Felizgatott a látvány, de főleg az a tudat, hogy amikor ezt csinálta akkor pont a pisis puncimat nézte. Aztán újra és újra vissza tekertem és csak néztem megigézve, amikor azt vettem észre hogy az én kezem is a puncimat simogatja. Pillanatokkal később elélveztem, és sokkal intenzívebben mint eddig bármikor.

Amikor apám este hazaért, megkérdeztem tőle hogy kié a ház, és hogy ki lehetett az akit ott láttam. Mint kiderült, egy idős ember lakott ott, de már évek óta üresen áll, mert a fiával él Budapesten. Ezek szerint, akit láttam, az lehetett a fia.

Másnap újra szép időnk volt, és reméltem hogy ismét lesz valami élményem. Megint egyedül voltam egész nap, ezért úgy döntöttem hogy kicsit felpörgetem a dolgot. Kivonszoltam a napozóágyamat a kertnek azon részébe, ahonnan láthattam a szomszéd házat, és ahol én is látható leszek. Még nem láttam az emberem, ezért nyugodtan pakolgattam. Vittem ki egy kisasztalt és napernyőt is. És kivettem magammal a kamerát, és a laptopomat, a kettőt összekötöttem így amit a kamera lát, az én egyből látom a gép képernyőjén. Beállítottam mindent, és leheveredtem napozni, Bekentem magam napolajjal és vártam.

Már elég rág kint voltam, és még mindig semmi, arra gondoltam, lehet már nincs is itt, talán már hazament. Na mindegy. Levettem a felsőrészt is, és tovább feküdtem félig az árnyékban és újságot olvasgattam. Nem sokkal később mozgásra lettem figyelmes a szemem sarkában. Odanéztem a monitorra, és megláttam a pasit. Jött-ment, pakolászott, aztán eltűnt. Megint felbukkant, majd megint eltűnt. Én ráérek, megvárom mi lesz a vége. Már előre izgatott a dolog, hogy meglesi ahogy itt felszem, elképzeltem mit fog csinálni és vajon én hogyan fogok reagálni. Már a gondolatra is nedvesedett a puncim, és ahogy benyúltam a bugyimba, éreztem hogy nem is nedvesedik hanem tocsog a saját levében. Felkeltem és a kerti zuhanyzó alá álltam, hogy kicsit lehűtsem magam, kicsit lehűtöttem a puncimat is, közben levettem a bugyim is, és így pucéran feküdtem vissza a napozóágyra.

Ahogy elhelyezkedtem, és rápillantottam a monitorra, egy pillanatra lemerevedtem, hogy a szemmel tartott pasi, ismét engem nézett, és jól láthatóan a farkát simogatta. Egy kicsit zavarban voltam, és egyben végtelenül izgatott is. Ahogy néztem, ismét elöntött a vágy, éreztem ahogy a puncim bizsereg, és nem tudtam megállni, – vagy talán nem is akartam, – hogy megsimogassam magam. Ahogy néztem a pasit ahogy maszturbál, egyre jobban felizgatott a dolog, hogy engem néz, tőlem állt fel az a hatalmas fasz, és remélem hogy tőlem fog elélvezni is. Mire ezt igy végig gondoltam, már jött is az első hullám, a szemem a pasi faszán, a kezem a puncimban és ekkor egy véget nem érő óriási orgazmust éltem át, ami több hullámban szántot végig rajtam. Mi re lenyugodtam, azt láttam hogy a pasi már ül a szemeivel rátapad a távcsőre és csak engem néz.  Óriási érzés volt.

Aztán a pasi a távcső mellett mutatott egy oké Jelet. Nekem. Jó, de miért, mert elélveztem? ezek szerint tudja hogy figyelem? Hú de ciki. Most mit csináljak? Pironkodtam magamban még pár pillanatig, aztán látom ám, hogy a pasi ismét végig dől az ágyon, és újra a farkát masszírozza. Érzem ám hogy a pinám megint bizsereg, és lüktet, úgy hogy ha már eddig eljutottunk, akkor élvezzük ki minden pillanatát. Néztem ahogy a pasi simogatja magát, és én ugyan abban az ütemben simogattam a puncimat. Így maszturbáltunk együtt, egymástól többszáz méterre, egymás számára tök idegenül, de élveztem. Aztán újra elélveztem, és újra. Aztán a pasi következett. Láttam rajta hogy vadul vonaglik, összerándul, szorosan markolja a saját faszát, és egyszer csak hatalmasat élvezett ő is. Telefröcskölt maga körül szinte mindent, csak úgy folyt belőle a sok geci.

Aztán csak úgy feküdtünk, ki-ki a maga helyén és pihentetésképp csak néztük egymást. Kicsit később felkelt, bement a házba, és már nem is láttam hogy kijön. Lassan vége a napnak is, én is megyek vacsorát csinálni mire apa hazajön, kész legyen. Összepakoltam mindent, és bementem a házba. Nagyon fáradnak éreztem magam, ám ezzel együtt nagyon kielégültnek. Meglepett ez a dolog a szomszéddal, és azzal hogy mennyire élvezem ha néznek amikor meztelen vagyok és még inkább, amikor épp elélvezek, ezt eddig nem tudtam magamról.

Már este van, megvolt a vacsi, én a szobámban olvasok, apa meg a tévét nézi, amikor egyszer csak csöngetnek. Magamra kaptam a köntösömet és kiszaladtam megnézni hogy ki lehet az. Nem volt ott senki, csak egy autó hangját hallottam, ahogy távolodik. Kisétáltam a kapuhoz, és akkor láttam meg. A kapu sarkába volt tűzve egy boríték, ám semmi nem volt ráírva. A borítékkal visszamentem a szobába, közben kibontottam, és az ágyra heveredve elkezdtem olvasni.

De ez egy másik történet lesz.

 

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Szüzesség elvesztése - Szex Blog Történetek

Szüzesség elvesztése

Egyre csak azt kiabálta „dugd már bele! nem bírom tovább érezni ararom hogy bennem vagy, na mi lesz basszál már!” én sem tudtam ellenállni az ágy elé térdelve beledugtam a meleg barlangba, ki-be, ki-be csak úgy csattogott a segge. Jót élveztünk. Szinte nem is vérzett. Iszonyúan leizzadtunk.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük