IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
  • +4
  • -1
  • 5
5 X
Tetszik! Nem tetszik!
80% 20%

Se szó, se beszéd

Meglátlak. Nem szólok SEMMIT… Neked megyek. Lesmárollak, de úgy isten igazából eszméletlenül szexin, és szenvedélyesen. Már attól felizgulsz.
Kezembe veszem a farkad, határozottan. Erősen, de úgy, hogy ne fájjon. A farkad már most akkora, hogy attól félsz, mindjárt felrobbansz. A bal kezemmel odalent játszom, de még nem veszem elő, még nem. Közben jobb kezemmel a felsőtested simítom végig. Erősen tapadok a mellkasodhoz. Lassan a mutatóujjamat végighúzom a mellkasodtól a hasadig aztán egy hirtelen mozdulattal a fenekedbe markolok.

A másik kezemmel eközben feljebb nyúlok, és az ágyékod simogatom, majd a karod. Elérek a nyakadhoz. Puszilgatom a nyakad. Harapdálom a füled, hevesen. Nyalogatni kezdem a fülcimpádat, közben a kezemmel a hajadba túrok. Beleharapok a válladba. A jobb kezemmel pedig ekkor még egyszer hevesen megmarkolom a farkad. De most továbbmegyek. Kicsatolom az övedet, és egy mozdulattal letolom a nadrágaod. Akkor elkezdem verni a farkad. Fel-le húzom rajta a bőrt. Erősen fogom, pont annyira húzom, hogy ne fájjon.

Lassan lehúzod a pólómat. Kicsatolod a melltartómat, ls elhajítod a sarokba. Belemarkolsz a melleimbe…mindkettőbe, és körkörös mozdulatokkal masszírozni kezded a kezdeddel. Akkor ledöntelek az ágyra. A felsőtested összeér az enyémmel. Érzed mellkasodon a melleimet. Eközben én csak verem a farkad, a kezem egyre gyorsabban jár. Egy fekete miniszoknya van rajtam. A farkad hozzáér a combomhoz. Egészen közel van a vaginámhoz, de NEM teszed be…még nem…csak sejted, csa érzed, hogy már majdnem, már majdnem ott vagy. A képzeletedben már lejátszottad, már belém tetted.
Lassan lejjebb csúszok. A szám az ágyékodnál. Épphogy érintem. Te ettől teljesen megvadulsz. A kezeim most az ágyon, csupán a számmal érintelek.

Végignyalom az ágyékod. D kosaras mellem van, annyira nagy, hogy amikor közéjük teszem a farkadat, nem bírsz magaddal, már nagyon fel vagy izgulva. Farkad olyan nagy, és olyan merev, hogy attól tartasz, nem bírod már sokáig. A melleimmel irányítom a tempót, az erősséget, mindent.
De hirtelen abbahagyom… A kezeimmel az ágyra támaszkodom ismét, és egy hirtelen mozdulattal olyan mélyre nyomom égnek meredő farkad a torkomon, hogy ilyet még nem éltél… aztán kiveszem, és hirtelen újra megismétlem. Ezután lassan cuppanok rá a farkadra. Teljesen bekapom, és végighúzom a számat egészen a tövétől a végéig, hogy utána hallod, ahogy cuppan. Szívok egyet a végén, utána pedig ott maradok, és csak a végét nyalogatom. Majd mint egy jégkrémet, végignyalom a tövétől a végéig, olyan lassan, hogy már úgy érzed, nem bírod tovább. Háromszor húzom végig irtó lassan a nyelvemet, majd egy hirtelen mozdulattal újra bekapom, és szinte a gyomromig lenyomom a farkad. De most ott maradok, a levegőm végtelen, fel és le mozgok, hogy újra meg újra ütközzön. Még jobban felhevülsz. A kezemmel a mellkasodat szorítom, és kicsit belekarmolok.
Mindjárt elmész, mindjárt elmész… Ordítasz, mert annyira élvezed, hogy nem tudod másképp kifejezni. Én élvezem, hogy élvezed. Élvezem, hogy ordítasz. Kezembe veszem, miközben szoplak. És egyre hevesebben verem a farkad, csak gyorsul a tempóm, gyorsulok egyre jobban. Te pedig nem bírod tovább….elélvezel a számba. Én lelassulok. Te csak élvezel. Kiszívom a végét, hogy semmi ne maradjon ott. És ott fekszel az ágyon…kielégülten…félájultan…

Meglátsz….Nem szólsz SEMMIT…mert nem tudsz…nem mozdulsz, mert nem tudsz…Most pedig csupán az utóhang minden apró pillanatát élvezed, amikor csak annak is örülsz, ha levegőt kapsz, mert ez az élvezés, ez lélegzetelállító…

  • +4
  • -1
  • 5
5 X
Tetszik! Nem tetszik!
80% 20%
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account