Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A férjes asszony

Még  suhanc koromban tőrtént meg velem ez a tőrténet  férjes asszonnyal. De. be kell valljam erre a  dologra, főleg a kíváncsiság vitt rá. Ugyanis sokszor hallottam olyan tőrténeteket. ahol arról számólnak be. hogy az egyéjszakás kalandok kezdenek. leáldozni. inkább a gyors. numerák. veszik át a helyüket. Kiváncsiságból. elmentem egy olyan kempingbe. amiről már sokat hallottam. állítolag itt. magányos. fiatal asszonyok tőltik idejüket. akik főként melltartó nélkűl járkálnak. de. még úgy is fürödnek.

Hát. meg kell. hogy mondjam. a szóbeszédnek igencsak valós alapja vólt. gyönyörübbnél gyönyörübb nők járkáltak félmeztelen. némelyikről színte le sem bírtam venni a szemem. az sem nagyon érdekelt. hogy sok nő. igencsak észrevette ezt. de úgy tettek mintha ez nem érdekelné őket. pedig. mint később megtudtam. mindezt színte szándékosan csinálják. élvezik. hogy a férfiaknak csepeg a nyáluk utánuk. Én is attól féltem a legjobban. hogy nehogy merevedésem legyen. mert az a fürdőnadrágon azonnal látszik. Még így álmúldozva néztem a jobbnál jobb nőket. egyszercsak megveregetik a vállam. Egy félig ismerős haver vólt. néha beszéltünk. de nem vólt köztünk valami jó haverság.

Látom öcsém. eláll a lélegzeted ettől. a sok jó nőtöl. Egyből levágtam. hogy most jársz itt először. Nyugi. Én is így vóltam eleinte. El is árulok neked valamit. Ezek a spinkók. mind gazdag faszik feleségei. akik általában másik nővel tőltik az idejüket. és. arra hivatkozva. hogy egy pár napig vidéken lesznek. a feleségüket inkább. hogy úgymondjam elhozzák ide. közszemlére teszik őket. abban bízva. hogy még ők a kurvájukkal szórakoznak. addig a feleségük úgysem lép félre. nem teszik kockára a jólétüket. Pedig. nagyon tévednek. Sok nő. alig várja. hogy végre elmenjen a pasija. nagyon is tisztában van vele. hogy másik nőhöz megy. szabad a pálya. lehet bakozni. Most. magadra hagylak. sietek. mert már vár egy isteni nő. akinek már nagyon is viszket a plöcke. De. nyugi. itt hamar összejön neked valami.

Igaza lett. véletlenül. majdnem fellöktem egy nőt. ahogy igyekeztem tőle bocsánatot kérni. színte ráragadt a szemem. meztelen melleire. Olyan. 40-45 évesre saccoltam. fiatalos. mosolygós. amolyan belevaló nő vólt. Mosólyogva vette tudomásúl. hogy színte már a fürdőnadrágját is levettem a szememmel. ami alig takart valamit. Mosolyogva szólt hozzám.

Nem kell bocsánatot kérni. én is ugyanolyan topa vóltam mint te. Jaj. bocs. hogy letegeztelek. de. ahogy elnézlek. a fiam lehetnél. Egyébként is. te is tegezz nyugodtan. De. ha már itt tartunk. Segíthetnél hazavinni a sok cuccot. csak cigiért ugortam le. szatyrot sem hoztam. nem csoda. hogy mindent elszórok.

Segítettem neki. Útközben. egyre többször nézegettem a melleit. amit ő is észrevett. meg is jegyezte. Tetszem neked. Látom. nagyon nézegetsz.
Bocsánat. én csak-vörösödtem el-pont arra néztem. de. ha már itt tartunk. megkell mondjam. igenis. van mit nézni. Közben. megérkeztünk.
Hu. Köszönöm a bókot. Bejössz.

Még. elrakta a cuccot. háttal állt nekem. így a fenekét nézegettem. ami igencsak sexi vólt.
Így. háttal állva kérdezte. vagy inkább mondta. Fogadni mernék. hogy a fenekemet bámulod-hírtelen megfordúlt-mi tetszik jobban. A fenekem. a melleim. netán ez. -azzal lehúzta a. nadrágot. ott állt előttem leborotvált pinával. mosolyogva.

Odaléptem. megfogtam a melleit. majd egyik kezemmel. szép lassan. a pináját kezdtem símogatni. Nem szólt semmit. hagyta. hadd csináljam. felbátorodtam. egyre beljebb nyúltam a pinába. az ujjaimmal kényeztettem. lefektettem a gumimatracra. széthúztam a lábait. nyalni kezdtem. Nagyon élvezte. egyre jobban benyomtam a nyelvemet. a csiklójával játszadoztam. addig nyaltam. még egy halk nyögéssel egyszercsak elélvezett. pedig mégcsak most kezdtem vólna belejönni. De. ami ezután jött. az mindenért kárpótólt.

Most. én jövök-mondta-rám feküdt. és a szájába vette álló faszomat. Amennyire csak tudta. hátrahúzta a bőrt kissé fájt. de ez a fájdalom inkább élvezetes vólt. Elkezdte a makkot nyalogatni. majd egyre nagyobb részt vett a szájába. mig végül az egészet tövig bevette. majd kezdődött minden előlről. míg végül elélveztem. bele a szájába. Egyáltalán nem zavarta. nagyot nyelt. majd a makkról lenyalta a maradékot. adott még a farkamra egy csókot. finoman megpaskolta. most elmegyek fogatmosni – mondta hírtelen -. azzal felkelt. és kiment. Mikor visszatért. teljesen meztelen vólt. akkor villant hírtelen az eszembe. hogy pár méterre van a vízcsap. tehát meztelenül kellett neki odamenni.

Nem zavar. hogy meztelen vagy és bárki megláthat.
Na és. Te. még úgy látszik nem vóltál nudista kempingbe. Különben is. Van rajtam valami szégyellni való.
Dehogy is. De hát. ez nem egy nudista kemping.
Még. fiatal vóltam. ahogy elnéztem a meztelen testét. nem. konyult. le a. szerszámom. megfogtam a kezét. és lehúztam magam mellé.
Mit. akarsz. Nem vólt elég. Egyáltalán. Nem győzök veled betelni. Megakarlak baszni is.

Az. nem fog menni. Ha akarod megint leszoplak. ahányszor csak akarod. de baszni nem fogok veled.
Miért. talán kicsi a farkam.
Nem. Nem erről van szó. Ahogy megtapasztaltam. a farkaddal nincs semmi bajom.
Hátakkor.

Nemsokára hazaérkezik a férjem. Neki tartogatom a pinámat. úgy is az lesz neki az első. Nem akarok csak látszatból kefélni. élvezni akarom a baszást.
Legközelebb. igérem. baszok veled. de most ennyi.
Hát. ez lenne a rövid tőrténetem. a lényeg. hogy beigazolódott a szóbeszéd. úgyhogy többször fogok erre járni.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A segítőkész eladó - Szex Blog

A segítőkész eladó

A lökéseim egyre erősebbek lettek, olyan mélyre hatoltam amennyire csak tudtam. Aztán kihúztam péniszemet, nem akartam elélvezni és ez a pár másodpercnyi szünet segített kissé kitolni az élvezéshez szükséges hátralévő időt.

tanuljunk-a-pornobol

Tanuljunk a pornóból!

Tanuljunk a pornóból! Sok nő panaszkodik, hogy férje, barátja titokban pornót néz, ahelyett, hogy vele töltené idejét, és ami a legfőbb, vele osztaná meg szexuális vágyait és kívánalmait. Ha düh helyett nyitottsággal közelítünk a témához, kiderülhet, egyes elemeket a pornóból könnyen átültethetünk saját szexuális életünkbe, vita helyett ezzel is csökkentve a monitorban lakó nőkkel töltött órák számát. Ha tetszik, ha nem, a pornónak nagyon is sokat köszönhetünk. Tömeges terjedése legalább akkora felszabadító és formáló erővel bírt, mint...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük