Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Vibrátoros maszti a kanapén

Egy szorgos hétfő reggelen számos teendőm mellett, meg kell beszélnem néhány dolgot a külföldi partneremmel, hogy miként alakítsuk a dolgokat a következő időszakban. Néhány levélváltás után, megállapodtunk hogy a ma reggel megfelelő lesz, hogy beszéljünk. Nem telefonon, hanem skype-on szoktunk beszélni, így olyan mintha egy asztalnál ülnénk.

Hívott is a megbeszéltek szerint, és elmerültünk a részletekben. Aztán jött a meglepetés. Kinyílott a fürdő ajtaja és Te kilibbentél teljesen pucéran. Kissé elakadt a szavam, ám a szemem nem tudtam rólad levenni. Aprólékos mozdulatokkal törölgetted magad, mintha még vizes lennél, de persze már száraz volt mindened, illetve egyedül csak a puncid lehetett nedves. Mintha ügyesen megterveztél volna minden mozdulatot, mint aki tudja, hogy mivel lehet engem a legjobban felhúzni.
A törülközőt leteríted a kanapéra, majd kényelmesen elhelyezkedsz rajta, és lassú kimért mozdulatokkal elkezded bekenni a tested azzal az illatos olajjal, amit mindketten szeretünk. Egyszer csak arra eszmélek, hogy az üzlettársam kérdezi tőlem hogy:
– Mi történt? Baj van?
– Á, semmi csak a kutya jött be sáros lábbal. Válaszoltam.
– Nos akkor szerinted melyik megoldás a legjobb?
Én meg mint aki most ébred fel, nem is tudtam hogy erre mit válaszoljak, inkább elhárítottam a dolgot, és egy általam elképzelt változatot vetettem fel, mint lehetséges megoldást, hogy ezzel egy kis időt nyerjek.

Eközben Te befejezted az olajozást, és apró lépésekkel közeledsz felém. Mivel a kamerám nyitva van, nem gondoltam hogy pucéran ide tipegsz hozzám, ezért egy kicsit bizonytalanná lettem hogy vajon mi a terved.
Aztán rájöttem. Megállsz mellettem az asztalnál, leguggolsz, majd egyre közelebb mászva, térden odacsúszol egészen elém, és határozott mozdulatokkal elkezded lehúzgálni rólam a rövidnadrágot. Kicsit helyezkedtem is, hogy könnyebb legyen, nehogy véletlenül lebukjunk.

Ekkor szinte minden előjáték nélkül rábuksz a farkamra és szopni kezded, de nem úgy mint a szűzlányok, hanem úgy, mint aki tudja hogy most igazán le akar szopni.

A monitoron Látom hogy Béla kicsit furán néz rám és megkérdezi.
– Biztos hogy minden rendben van?
– Persze, minden a legnagyobb rendben.
– Akkor jó. Szóval csináltam egy kis összehasonlítást, és nekem a Te terved jobban tetszik, szeretném ha néhány érvet felhoznál még mellette,, hogy miért is jobb valójában, mint amit én ajánlottam.
Kész vagyok. Beszélnem kell, ám közben meg kell őrizni a látszatot hogy minden rendben van. Úgy tettem mintha gondolkodnék, valójában azt is tettem, majd néhány tőszavakkal kifejtett mondattal megerősítettem a véleményem.

Közben Te elengedtél, szinte kúszva távolodsz tőlem, és pedig kétségbeesve agyalok hogy vajon miért hagytad abba, hisz már majdnem jó lett volna. Közben a válaszokat nyomtam Bélának, épp ami az eszembe jutott, és csak néztem hogy távolodsz, nem tudtam hova mész. Aztán rájöttem.

Vissza a kanapéra, széttett lábakkal, és valamilyen varázslattal, egyszer csak a kezedben volt a kedvenced, a big nevű hatalmas vibrátorod. Ekkor már kivert a víz, igyekeztem mindent úgy alakítani, hogy mielőbb be tudjuk fejezni a beszélgetést, mert így nagyon nehéz, itt megfelelni az elvárásnak, és még nehezebb nem figyelni rád, aki a kis hegyes rózsaszín nyelvével, módszeresen végignyálazza a a szilikon faszt, majd megint csak kimért lassúsággal odailleszted a végét a puncihoz.

Amikor meghallottam az első cuppanós hangot, és ezzel együtt a big fele eltűnt benned, akkor már nem is volt érdekes hogy mit mond Béla, vagy hogy a kérdésére válaszoljak, szinte automatikusan jöttek a szavak, anélkül hogy tudatában lettem volna annak hogy miket mondok. Aztán észre vettem hogy a farkam még mindig úgy áll ahogy itt hagytad, alaposan benyálazva, és amikor megfogtam, végig száguldott rajtam a bizsergés, és csak azt néztem hogy a puncidat kúrod egyre ütemesebben a szilikon taggal.
Én is egyre ütemesebben vertem a farkam, és közben vágytam arra hogy beléd tolhassam, a finom forró puha puncidba.

Látom rajtad, hogy már közel a vég, a lábaid kinyújtva megfeszítve, a mellbimbód piros és kemény, a szemeid csukva a fejed hátrahajtva, és a pici helyes nyelveddel az ajkadat nedvesíted, amikor kitört belőled az élvezet. Az egész tested remeg, hang nélkül vonaglik, közben a nagy gumi fasz tövig a puncidban és csak az ujjaid hegyével mozgatod magadban.

Már én is a csúcs felé közeledek, de nem tudtam hogy mitévő legyek, de aztán eszembe jutott egy mentő ötlet.
– Figyelj Béla, kiengedem a kutyát, mert valami baja van, rögtön jövök vissza.
– Rendben megvárlak.

Ekkor kicsit oldalazva felálltam, hogy lehetőleg ne lássa meg hogy álló fasszal tárgyalok vele, és odaléptem eléd a széttett megfeszített lábaid közé, és immár keményen vertem a farkam, eltökélve hogy beterítelek a friss meleg gecivel.

Te kinyitod a szemed, rám nézel, és egy mosollyal az arcodon felülsz, rábuksz a farkamra, és alaposan körbenyalod. Aztán újra hátradőlsz, és körbemutatsz magadon, a cicin a pocin, közben halkan mondod hogy csak én hallhassam.
– Ide kérem mindet.
Én, mint az úrnő engedelmes szolgája, eleget tettem a parancsnak, és úgy vertem ki a farkam, hogy alaposan végigfröcsköltem vele minden említett testrészedet, még oda is jutott, ami nem volt a felsorolásban. Minden cseppet az érkezés sorrendjében alaposan beledörzsölsz az olajosan csillogó bőrödbe, de az utolsó néhány cseppet mér magad szoptad ki, és miután nem volt már több alaposan körbeszoptad a farkam, majd mosolyogva hátradőltél, és csak ennyit mondtál.
– Várnak még rád.

Felhúztam a nadrágot és visszamentem a gép elé, immár vigyorogva, és a legnagyobb meglepetésemre azzal fogadott Béla, hogy átgondolta, amit mondtam neki, és meg van győződve arról, hogy ez a legjobb megoldás amit jelenleg használhatunk.
Ebben maradtunk. Úgy köszöntünk el, hogy a részleteket később megbeszéljük.

Miután kinyomtam a beszélgetést, Te ismét a fürdőből jöttél ki, újra a kanapéra feküdtél és ismét csak egy tőmondat volt ami újra mosolyra húzta a számat.
– Most pedig te fogod kinyalni a puncimat.

Egy ilyen kérésnek nem tudok ellen állni. De ez majd egy másik történet.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

A feleségem 2 nővel

A feleségem két nővel Egy nő barátommal találkoztam, méghozzá a feleségem tudtával. Nem ő volt az egyetlen ilyen kapcsolatom, de talán a legbensőségesebb. Kedvesem mégis teljes lelki nyugalommal engedett el, pontosan tudta, hogy nem kell féltékenykednie... Nagyon érdekes nő ez az Erika. Régebb óta ismerem mint a páromat, és soha nem volt szó a barátságnál szorosabb kapcsolatról. Még az esküvőnkre is eljött. Nem túl gyakran találkoztam vele, általában 2-3 havonta egyszer ültünk le beszélgetni valahol. Ilyenkor...
orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

A Pride szó jelentése: büszkeség - Szex Blog Hírek

A Pride szó jelentése: büszkeség

A Pride szó jelentése: büszkeség. Ebben az értelemben büszke vagy arra, hogy mersz más lenni. Ám ez nem az aminek látszik. Ez tudatlanság, és információ hiány. Ha egy férfi, aki biológiailag is férfi, úgy viselkedik mint egy idióta szőke nő, arra nincs oka hogy büszke legyen. Sokkal inkább nevetséges.  Ez csak a viselkedésre vonatkozik, de elmondjuk hogy mi van ennek a hátterében Az ember nem csak test, az ember nem azonos a materialista szemlélet állati mivoltával. Az...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük