Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Másnak lenni, nem minden esetben döntés kérdése

Másnak lenni, nem mindig döntés kérdése, legalábbis nem úgy hogy gondolod. Vannak olyan körülmények, amik szinte kényszerítő hatással vannak az emberekre, hogy mássá váljon. Mi mássá? Egy nő legyen olyan, mint egy férfi, a férfiak meg legyenek nők. Ám ez nem szó szerint értendő.

Vissza a kezdetekhez

Volt idő, amikor egy nő, nőnek látszott, a férfi meg férfinak. Miért volt ez így? Mert ez a természetes, ez az eredendő nemiség, férfi és nő. Akkoriban, amikor egy férfi szemet vetett egy nőre, akkor szépeket mondott neki, meghívta fagyizni, ajándékokkal halmozta el, vagy virággal kedveskedett neki. Ha egy nő figyelt fel egy férfira, akkor igyekezett úgy helyezkedni, és úgy viselkedni, hogy a férfi felfigyeljen rá, és kezdeményezzen.

Ezek csodás játékok voltak, szinte minden ember életében volt nem egy ilyen esemény, és ez mindenkiben maradandó nyomot hagyott. Jó volt ez így és mindenki örömét lelte benne, még az is akit kikosaraztak.

Mi van helyette ma?

Az egykor népszerű metódus szinte kihalt. Leginkább, a rohanó világra hivatkozva, az ismerkedés le lett rövidítve néhány hangzatos fonéma ismételgetésére. Rohanó világ? Nincs rá idő? Ugyan. A statisztikák alapján az emberek átlagosan napi 4 órát nézik a tv-t. Ha fontos lenne az emberi kapcsolat, akkor ezt a négy órát, de legalábbis egy részét, lehetne használni másra is, mint például másoknak szépet mondani.

Ez nehéz. Helyette a férfiak rövid tőszavakban terjesztik az igét, mint valami digitális feromont: dugunk? Mivel ez a kommunikációs formula a nők számára érdektelen, a férfiaknak egyre többet és több nőnek kell a felhívást elküldeni, hogy végre legyen egy nő, aki tényleg dugni akar.

De a nők nem akarnak dugni, legalábbis ebben a formában egy idegennel, biztosan nem. A nőknek kell a romantika, az udvarlás, a széptevés, úgy ahogy az régen is volt, mert a nők még mindig hisznek abban, hogy ami régen működött, az ma is működik. A sok visszautasítás miatt a férfiaknak egyre több időt és energiát kell belefektetni ebbe a projektbe, hogy vére legyen már valami.

Az anomália

Ez egy önmagát gerjesztő folyamat. Minél több nő van megcélozva, esetenként egyre több alkalommal, ezért egyre több visszautasítást is kapnak, miáltal egyre intenzívebben nyomják az igét. A nők reakciója, erre egyre visszautasítóbb, és ezzel együtt egyre jobban elzárkóznak a férfiak közeledése elől. Ennek hatására a férfiak durvább és agresszívabb módon teszik ugyan azt a rossz metódust, ami egyre több visszautasítást eredményez.

A nők már tudják, hogy ha egy pasi kedvesnek tűnik, akkor az akar valamit. Nem valamit, hanem konkrétan dugni akar. Lehetőleg mindenkit, de a nőket kétszer is. A férfiak kiszámíthatók, de ezt ők észre sem veszik, meg vannak győződve arról, hogy a helyes módon próbálják meg rávenni a nőket egy dugásra.

Van még egy tény, amit szintén figyelmen kívül hagynak. A nők nem hülyék, még akkor sem ha annak látszanak, vagy láttatják magukat. A nők pontosan tudják, hogy egy férfi mit miért csinál, de ezt nem minden esetben adják a tudtára.

A hatás

A nők egyre inkább frusztrálódnak ettől a helyzettől, és nagyon sokan egyszerűen távol tartják magukat a pasiktól, mert tudják, hogy ők nem úgy reagálnak a dolgokra mint az elvárható lenne. A nők nagy része már nem is keresi a kapcsolatot a férfiakkal, mert már tudják, hogy tőlük sosem kapják meg azt amire igazán vágynak.

Mi is ez? Romantika, együttérzés, intuíció, figyelmesség, stb. Ezek nem a férfiak erősségei, bár némelyik egyed eléggé élethűen el tudja játszani, amivel megtéveszti a nőket.
A nők rájöttek arra, hogy a romantika, az együttérzés, az intuíció, a figyelmesség, stb. az a nőkben hiánytalanul megvan. Tiszta sor, ha egy nőtől megkapja amire vágyik, akkor miért kínlódjon egy pasival? Nem fog. Sok nőnek már eleve szenvedés, hogy mapi szinten megküzdjön azokkal a pasikkal, akik fasza képet küldenek ismeretlenül, és akik az várják, hogy majd erre rágerjed, és rohan hozzá, hogy láthassa és érezhesse egy idegen faszát.

A végeredmény

A fenti folyamatok végeredménye, hogy egyre kevesebb nő kíván bárminemű kapcsolatot férfiakkal, ezáltal a férfiak nézőpontjából kettővel csökken a lehetséges „áldozatok” száma, ami tragikusan érinti őket, hisz egyre kevesebb a szex, egyre kevesebb azon nők száma, akik szóba állnak velük.

Szar ügy. Ennek az a közvetlen eredménye, hogy ha a pasi szexet akar, méghozzá azonnal, akkor egy sorstársával kényszerül azt megtenni. Tulajdonképpen neki már mindegy hogy ki szopja le, egy nő vagy egy pasi.

Ezek az emberek, akik melegek lettek, vagy leszbikusok, elmehetnek a pride felvonulásra, és büszkén rázhatják a zászlót, hogy ők bizony melegek. Valójában nem azok, csak kényszerűség hatására lettek azzá. És miért? Mert a pasik elfelejtették, hogy kell udvarolni, hogy kell bánni a nőkkel, és egyáltalán mi kell egy nőnek. Ezt a folyamatot visszafordítani lényegében csak úgy lehetne, ha a pasik ránéznének arra, hogy mennyire primitív, alpári, és bunkó módon viselkednek a nőkkel, és megtanulnák, hogy miként lehetne visszatérni az eredeti állapotba, ahol a nő nő volt, a férfi meg férfi.


Egyedül élvezem a magányt - Szex Blog képregény történet

Egyedül élvezem a magányt

Cindy megmutatja neked a legújabb csipkésen szexi fehérneműjét, és amig őt nézed, annyira izgalomba jön, hogy nem bírja megállni, hogy ne nyúljon magához. Előtted maszturbál, és élvez el, hogy megközelebb mindenképpen visszatérj a Szex Blog oldalra!

Családi nudista kalandjaim az autóban - Szex Blog

Családi nudista kalandjaim az autóban

Szóval a farkam becsusszant Ildinek, aki egyből pozíciót váltott, hogy még véletlenül se forduljon elő mégegyszer egy ilyen baleset. Próbálta magát tartani, de valahogy ez nem jött össze, mert a farkam még mindig egyenesen állt. A nagy igyekezet ellenére, a következő zöttyenőnél, megint belecsúszott, ám most már ügyesebben tartotta magát, ezért nem az egész ment bele, csak a hegye. Ami meglepett, hogy most nem igazán tartotta vissza magát, sőt, mintha élvezte is volna a dolgot. Így zötykölődtünk tovább, amikor Ildi egyszercsak átölel, magához szorít, majd az arcát a nyakamhoz szorítva a fülembe súgja. – Baszki, elélveztem.

Karácsonyi buli

Karácsonyi buli A céges karácsonyi partik idejét éljük, lévén mindjárt itt a karácsony. Nálunk is volt egy jó "kis" puccos (kisestélyis-öltönyös) összejövetel. Az elején a szokásos évértékelés, meg fejtágítás a főnökség részéről, majd egy svédasztalos vacsora, aztán "szolid" bulizgatás.Utóbbira azért rendesen rákészültek, bár így is sikerült majdnem kiinni a helyet a tömény készletből 😉A hölgyek rendesen kitettek magukért, és kihasználták azon opciót is, hogy a cég állta az oda-vissza utat taxin, így aztán mindegyikük alaposan kirittyentette...
Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra - Szex Blog

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra

Ebben a pillanatban a konyhaajtóban megjelenik egy alak, aki így szól hozzánk: – Hát ti meg mit csináltok itt? – kérdezi a nő, ám a hangjából semmiféle rosszallást nem érzek ki. Amikor én is odanézek, egy harmincas szőke bombázó áll az ajtóban, aki csak mosolyog ránk. Heni mozdul elsőként, és az érkező csaj nyakába borul, és csókolgatja őt. Még az sem tartja vissza, hogy az arcán nyúlós cseppekben folyik róla a gecim, sőt a csaj kifejezett élvezettel nyalogatja róla.

edes-ebredes

Édes Ébredés

Édes Ébredés Egy beszélgetés alkalmával szerelmem megemlítette, hogy egyik reggel arról ábrándozott, szeretné, ha álmában jutattam egyszer a csúcsra. Én csak annyit mondtam: úgyis felébrednél.Azt nem árultam el, hogy terveim közt szerepelt már egy ideje, hogy amíg alszik, eljátszadozok vele kicsit. Az első együttlétünk óta mintha késztetést éreznénk arra, hogy együtt legyünk. Minden adandó alkalmat megragadunk arra, hogy néhány órát együtt tölthessünk. Így esett ez egyik hétvégén is. Kivettük újra a szobát, ahol már egy felejthetetlen...
tanuljunk-a-pornobol

Tanuljunk a pornóból!

Tanuljunk a pornóból! Sok nő panaszkodik, hogy férje, barátja titokban pornót néz, ahelyett, hogy vele töltené idejét, és ami a legfőbb, vele osztaná meg szexuális vágyait és kívánalmait. Ha düh helyett nyitottsággal közelítünk a témához, kiderülhet, egyes elemeket a pornóból könnyen átültethetünk saját szexuális életünkbe, vita helyett ezzel is csökkentve a monitorban lakó nőkkel töltött órák számát.Ha tetszik, ha nem, a pornónak nagyon is sokat köszönhetünk. Tömeges terjedése legalább akkora felszabadító és formáló erővel bírt, mint...
bikiniben

A nyaralás

A nyaralás A kirándulásunk első részében a Karib-szigetek néhány kisebb szigetét látogattuk meg. Az első szállásunk egy gyönyörű, tengerparti nyaralótelepen egy jól felszerelt házikóban volt. Mindenünk megvolt, amit szemünk, szánk kívánhatott. A feladatom elég egyszerű volt, be kellett mutatkoznom a vezetőknek és néhány kisebb üzleti találkozót kellett lebonyolítanom. Miközben Tündi napozással és vásárolgatással töltötte szabadidejét.A harmadik nap, mikor visszaérkeztem a nyaralóba, a feleségemet azon kaptam, hogy szinte erotikus műsort ad elő négy, a szomszédunkban lakó 18...
Bevezetés a leszbikus szerelembe - Szex Blog

Bevezetés a leszbikus szerelembe

Kiszáradt a torkom, olyan csodásán izgalmas volt segédkezni Jenna megbaszásában. Sosem láttam még ilyen közelről, hogyan cuppog egy ilyen hatalmas fasz a nedves punciban! Egészen addig irányítottam a fekete pincér csípőjét, amíg Jenna hatalmas sikoltások közepette el nem élvezett.

A szomszéddal maszturbáltam 3 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 3

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 3. rész A vonatom időben megérkezett, késés nélkül, ami nagy szám. Kisétálok a peronok mentén az állomás végéig, pontosabban az elejéig, és közben forgatom a fejem, hogy megtaláljam Gábort. Nincs itt. Bassz meg. Körbejárom a bejárat környékét, megnézek minden embert, minden arcot, de nincs. Most mit csináljak? Már esete van, ha visszafordulok és hazamegyek, akkor éjjel lesz mire megérkezek. Nagyon gáz. Itt...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük