Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club
Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész.

A szomszéddal maszturbáltam 2. rész

A borítékkal visszamentem a szobába, közben kibontottam, és az ágyra heveredve elkezdtem olvasni.

Kedves Ismeretlen.

Köszönöm a mai napot, igazán élvezetes volt így látnom téged, és azt gondolom, hogy neked is hasonló élmény volt. Eleinte, amikor először megláttalak, kissé zavarban voltam, de amikor láttam rajtad hogy veszed a lapot, és megmutattad magad teljes valódban, ahogy élvezted a közös játékot, tudtam hogy több is lehetne ebből.
Gondolom nem a legjobb életed van itt vidéken, nincs sok lehetőség kibontakozni, egyben előrebocsájtom, hogy nem tisztem megítélni hogy neked mi a jó és mi nem az. Szeretném neked felajánlani a segítségemet, hogy megtudd milyen lehetőségek vannak arra nézve, hogy elérd a céljaidat, és szabadon élhess, mindenféle kötöttség nélkül.

Ha elfogadod a felajánlásomat, akkor megtanítalak mindenre, amit tudnod élrdemes, és e tudás birtokában kiteljesedhet az életed.
A telefonszámom: 555 4689. Ha szeretnél többet tudni, hívj fel és elmondok mindent.
Üdvözlettel,
Gábor

Hát ennyi volt a levél, amit a meglesett idegentől kaptam. Kicsit izgat a dolog, hogiy vajon mit akar megmutatni, és mi lehet az a benne rejlő lehetőség. Egyben visszatart, hogy tulképpen számomra tök idegen. Mit csináljak, felhívjam vagy inkább ne. Ennyi volt, nincs folytatás. De mi van ha mégis…
Addig agyaltam a dolgon, míg elaludtam.

Reggelre átgondoltam az egészet, és úgy döntöttem felhívom.

Amikor végeztem a reggeli tennivalómmal, leültem a konyhában és hívtam a megadott számot. Csengett. Az ötödik után felvette.
– Szép napot kívánok, Edina vagyok.
– Szia, én Gábor vagyok. Ha megengeded visszahívlak. És már ki is nyomott.

Na, gondoltam ennyi volt, egyből lerázott. Eltelt vagy 10 perc, de semmi. Oké, gondoltam, akkor lássuk a mai napot, mit kell csinálnom. Átöltöztem, és épp kiléptem az ajtón, amikor megszólalt a mobilom. Ő volt az.
– Halló.
– Szia, Gábor vagyok, bocsi hogy az előbb kinyomtalak, de épp egy elintézendő dolgom volt, de most már csak rád figyelek.
– …hááát. Én nem is tudom mit kéne mondanom, azt hittem hogy Te akarsz nekem valamit mondani.
– Oké, igazad van, csak épp nem tudom hol kezdjem. Szóval ami tegnap történt, az nálam nem mindennapos rutin, ha esetleg bántó volt neked, akkor bocsánatot kérek érte.
– Nem, nem volt bántó, sőt nagyon élveztem a dolgot.
– Az jó. Máskor is szoktál a kertben meztelenül maszturbálni?
– Eddig még nem volt ilyen, csak napozni szoktam, de azt is csak ritkán.
– Elmondod nekem hogy milyen érzés volt? Mit gondoltál rólam, magadról, a helyzetről?
– Nem is tudom, még nem volt ilyen élményem, de nagyon izgi volt. Akkor izgultam fel a legjobban, amikor láttam hogy engem mézel, és közben kivered a farkad. Én szinte extázisban voltam, és sorozatosan élveztem.
– Ennek örülök hogy ilyen hatással voltam rád. Mit gondolsz, máskor is élveznéd ha nézne valaki, miközben masztizol?
– …hát nem is tudom, talán igen, talán nem, még nem volt ilyen, így nem tudom hogy ez csak egyszeri dolog, vagy állandó. Mi az amiről írtál, mit akarsz megmutatni nekem?

– A lényeg csak annyi hogy ha élvezed ha néznek, miközben a puncidat simogatod, és ettől elélvezel, akkor így nagyon sok pénzt tudnál keresni.
– Mi? Hogy érted ezt, el akarsz adni kurvának? Én ebből nem kérek…
– Dehogy, semmi ilyesmiről szó sincs.
– Akkor fejtsd ki érthetően.
– Oké. Nézd, van egy…. nem is tudom mindek nevezzem, legyen csak egyszerűen munka, hisz pénzt kapsz érte. Szóval vannak férfiak, akik pénzt adnak neked azért hogy lássanak téged, ahogy maszturbálsz. Nem kevés pénzt, ha érdekel a dolog, akkor megtanítalak minden lényeges dologra ezzel kapcsolatban.
– Szóval Te egy ilyen… szervező vagy?
– Nem. Majd egyszer elmondom ezt is.
– Szóval a kérdés az hogy érdekel-e a lehetőség?
– Nem is tudom. Mégis mennyi pénzről van szó?
– Pontos összeget nem tudok neked mondani. A felső határ lehet akár több ezer dollár havonta.
– Több ezeeeer…?
– Igen. Csak rajtad múlik hogy mennyit keresel vele, milyen beállítottságú vagy, mennyi időt szánsz rá, stb. Milyen rendszerességgel szoktál masztizni?
– Tulképpen minden nap, de van hogy többször is.
– Az jó, valójában csak annyi a változás az eddigiekhez képest, hogy ha engeded hogy nézzenek közben, akkor azért pénzt kaphatsz.
– Hhhhmmmm… Nem is tudom, ez most egy kicsit váratlanul ért, ugye nem gond ha nem most adok rá választ.
– Persze hogy nem gond, Adok neked egy linket, és a weboldalt átnézve, megkaphatsz szinte minden fontos infót, amit erről tudni kell, vagy érdemes, aztán ha már döntöttél, akkor beavatlak a részletekbe is.
– Rendben, köszönöm.
– Ugyan már, nincs mit megköszönni, ha tudok segítek.
– Rendben, de most ha nem haragszol mennem kell, mert sok a munkám mára.
Jól van, ha kérdésed van, akkor hívj bártan, és mindenre megadom a választ neked. Szia.
– Szia Gábor, köszönöm a lehetőséget, ha szükségem van segítségre akkor hívni foglak.

Miután kinyomtam a telefont percekig bambán bámultam magam elé, és próbáltam felfogni, hogy milyen ajánlatot kaptam. A pénz nagyon csábító, de mások előtt még nem masztiztam, lehet hogy nem is menne. De igen, tegnap is ment, és kurva nagyot élveztem. De vajon mi a csapda benne? Hogyan kapom meg a pénzt? Kiknek kell “előadást” tartanom? És még egy csomó kérdés…

Miközben csináltam a dolgaimat, egyre ezen járt az eszem. Elképzeltem ahogy simogatom magam, és közben tök idegen pasik néznek, és közben mind a faszát veri. Be kell ismernem nagyon izgató a szitu. Sőt, kurvára felizgatott a dolog. Annyira hogy azt vettem észre hogy a bugyim tisztára átázott, és amint belenyúltam, azt éreztem hogy tocsog benne a saját nedvem, a puncim annyira lucskos lett, hogy a bugyitól megszabadulva, a combomon folyt végig. Ahogy az ujjam végig simított a csiklómon, szinte magától be is csúszott az ujjam a nedves puncimba. Ahogy simogattam, szinte meglepetés szerűen jött az első orgazmus, aztán a következő, majd sorban egymás után vagy ötször elélveztem.

Húúú….

Ha ez ennyire élvezetes, és még pénzt is kapok érte, akkor lehet hogy nem kéne ennyit agyalnom rajta, hanem el kell fogadni az ajánlatot. Elővettem a laptopomat, és beírtam a webcímet, amit sms-ben kaptam. Elkezdtem olvasni a részleteket, sorban egymás után. Nagyon világos minden, sok dolog több szempontból is megvilágítást nyert. Miután mindent átnéztem, úgy döntöttem hogy felhívom az emberem és megmondom hogy vállalom a dolgot, ha nem megy legfeljebb kiszállok és ennyi, nincs mit kockáztatni.

Felhívtam, de megint nem vette fel, talán majd… Máris visszahív!

– Szia Gábor, úgy döntöttem hogy érdekel a dolog, legalábbis egy próba erejéig.
– Szia Edina, jól döntöttél. Elküldöm neked emailben, hogy mit kell tenned, milyen programokat kell telepíteni a gépre vagy a telefonra, a részletes beállításokkal együtt, és persze a linket is adom, hogy hol kell regisztrálnod, aztán máris kezdheted a “munkát”. Már alig várom hogy újra láthassam azt a gyönyört, ami Te vagy. Ha kérdésed van csak hívj.
– Köszi, máris nézem a levelet, és csinálom ahogy tudom. Szia.

Meg is jött az email, benne egy sor lista, a tennivalókról, letöltések programok, regisztrációk, stb. Kezdjük az elején. Regisztrálok egy oldalra, ám ebben a listában van vagy tíz, melyik a jó? Legyen az első. Egy perc alatt kész a regi, de utána van egy csomó beállítás, ellenőrzés stb. Be kell állítanom a kifizetési számlám adatait, de nekem nincs bankszámlám, sem kártyám. Akkor választanom kell egy internetes pénzintézetet, aki kezeli a számlámat, oké, de melyik legyen az, lássuk mit kérnek?

Már egy órája szuttyogok ezekkel az adatokkal, egyik ide nem jó a másik oda nem jó. Tele a tököm, van egy érettségim, amivel munkát sem találok, sőt semmilyen munkát nem találok a környékünkön, és még azt sem tudom hogy hogyan kell egy internetes banknál regisztrálni, hogy legyen egy kibaszott bankkártyám.

Ha jó, mi a következő lépés? Programok letöltése, ez megvan, de mit kell csinálni a programmal, hiába kattintok rá, nem történik semmi. Áááá… tele a tököm, lehet hogy ez az egész csak egy átverés…

Addig próbálkoztam a beállításokkal meg mifenékkel, hogy egyszer csak arra ébredtem hogy reggel van. Baszki.

Most mit csináljak? Felhívom Gábort, majd ő megmondja hogy mit csináltam rosszul.
– Szia Gábor. Szia Edina.
– Van egy kis problémám. A küldött dolgok közöl csak egy regisztrációt sikerült megcsinálnom, ám semmi más nem megy, valamiért nem tudom megoldani, ezeket a bonyolult problémákat, lehet hogy majd 5 év múlva visszatérünk rá, addigra lesz egy diplomám is, talán okosabb leszek. Nem bírok megküzdeni ezekkel a szarságokkal.
– Oké, nyugi, menni fog. Csak mond mi a gond és segítek.

Átnéztük a dolgokat, de amit mondott az nálam nem működik, vagy csak nem bírom megcsinálni, mindegy, feladom, már egy órája ezzel szarakodunk és még mindig nem jutottam tovább.

– Figyelj rám Edina.
– Bocsi, figyelek.
– Én igazán szeretnék neked segíteni, de egyszerűen nem értem hogy ami 2 kattintás, az nálad miért nem működik. A javaslatom az, hogy gyere el hozzám, és segítek neked megcsinálni mindent. A hétvége elég idő hogy elvégezzünk mindent, vendégül látlak, ha elfogadod.
– Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne, ha egy idegen lakására mennék.
– Megértem az aggódásod, ám van egy javaslatom. Megadom neked a címem, és azt add oda egy barátnak barátnőnek, vagy az édesapádnak, hogy ha nem jelentkezel, akkor keressenek itt. Ez így megfelel?
– Azt hiszem igen, ez így elfogadható.
– Rendben, akkor küldöm a címem. Most péntek délelőtt van, mikor tudsz eljönni?
– Csak szombaton. Esetleg még ma délután, ha Apa hazaért, megbeszélem vele és utána tudok menni, ha ez így jó.
– Remek. ha beszélsz vele, említsd meg Józsi Bácsit, én az ő fia vagyok, így tudni fogja hogy nem is vagyok teljesen idegen.
– Rendben.
– Csak jelezd nekem hogy mikor és mivel jössz, és én kimegyek eléd kocsival.
– Köszi, jelzek ha megyek. Szia.

A nap további része kapkodással is izgulással telt, nem gondoltam hogy egy idegen pasi meghívását ilyen könnyen elfogadom. Megcsináltam mindent, mire Apa hazaért. Elmondtam neki, hogy egy barátom meghívott a hétvégére, és a címet számot is átadtam neki, hogy ha esetleg szüksége lenne rám, akkor elérjen.

Megnéztem mikor indul a legközelebbi vonat, mennyi a menetidő, hogy érkezik, aztán telefonáltam Gábornak, hogy mikor és hol várjon.
Izgatottan mentem az állomásra, megvettem a jegyet, és felszálltam a vonatra.

Folytatás következik…


uj-eletem-kezdete

Az új életem kezdete

Az új életem kezdete Az élet szép. Az élet bonyolult. Ezek közhelyek, de Muriellel ez mindennapi valósággá válik.Muriel nem csak beilleszkedett a társaságaimba, hanem ő maga vált „a társaság”-gá. Addigi felületes kapcsolataim Muriel jóvoltából elmélyültek, kevesebb időt fordítottam a munkámra – bár nem hanyagoltam el, csak egy normális szintre szorítottam vissza – és több figyelmet fordítottam a szórakozásra, pihenésre.Volt egy kollégám, Péter, aki rendszeresen járt a közeli nudista telepre, gyakran hívott engem is. Egyszer régebben el...
Megvalósult álom - Szex Blog Történetek

Megvalósult álom

Ha megkérdezne valaki, hogy mit tegyen, a férje szeretné, hogy hárman együtt legyenek, én mindenképpen csak azt tudnám válaszolni, hogy ha ő is el tudja képzelni, és alkalom, partner is van hozzá, akkor menjen bele bátran, óriási élményben lehet részük mindkettőjüknek.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük