Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Andi és én lelépünk a buliból

Most elmesélek neked egy történetet, de szeretném, ha ez köztünk maradna, és nem szólnál róla senkinek. Miért, miért? Mert tök ciki lenne ha kiderülne a dolog.

Van egy kolléganőm, Andrea, aki nagyon bejön nekem. Csinos, kedves, és állítólag jó az ágyban. Ezt azért tudom, vagy csak tudni vélem, mert a melóhelyen ez a hír járja. Mint ilyen, mindenki számára kapható nő, nem igazán vonz engem, ám a segge, a melle, az lenyűgöző, el tudnék velük játszadozni. Szóval mint ilyen nem igazán hajtottam rá, ám egyszer történt valami.

Rendeztek a cégnél egy ismerkedős bulit, aminek az apropója az volt, hogy nagy átszervezések történtek, összevontak munkahelyeket, és olyan emberek kerültek össze, akik ezelőtt nem is látták egymást. Szóval ez egy ilyen buli. Mondjuk az említett csaj már velünk van régebben, úgyhogy vele nem kellett ismerkedni, ám voltak mások, akikkel viszont…

Szóval a buli. Egy péntek esti időpontban, egy plázában, (a nevét direkt nem említem) egy bowling teremben voltunk, ahol volt konyha, bár, meg minden ami kellhet. Persze a cég fizetett mindent, így nem kellett az árakat sem figyelni, Volt viszont más, ami felkeltette a figyelmem. Új csajok, egyik szebb mint a másik, ám én mégis egy szolidabb megjelenésű lányra buktam rá, és meg is környékeztem őt.

Állandóan körülötte tébláboltam, mintha csak véletlen lenne, és vártam hogy egy alkalmas pillanat adódjon, amikor bevethetem magam. El is jött az a pillanat, amikor a nő egyedül ácsorog egy asztal mellett, a többiek szétszéledtek, és én kapva az alkalmon, megindulok felé. Azaz csak indultam volna.

Andi lép elém, és az üres poharát mutatja felém, miközben így szól hozzám:
– Segítenél nekem egy újabb pohár italt szerezni?
Megtorpanok, miközben ránézek, majd látom, hogy a kiszemelt lány, már megint nincs egyedül, mert egy kollégámnak sikerült őt becserkészni. Bassza meg. Ránézek Andira, és el kell ismernem, hogy a mellei, pontosabban a dekoltázsa, most még lenyűgözőbb, mint máskor. El is tereli a figyelmem rendesen.
– Persze. – mondom neki. – Én is épp azt keresem. Gyere velem.
Elindulunk a bárpult felé, miközben azon gondolkodom, hogy vajon véletlen volt az időzítése, vagy figyelte mire készülök, és ezért lépett közbe? A pultnál megállok, Andi mellettem, miközben úgy áll, hogy a mellei a karomhoz érnek. Huhh… Dehogy érnek, hozzám nyomja őket!
– Mit innál? – kérdezem tőle.
– Egy ilyet.  Mutatja felém az üres poharat, amiben nincs semmi.
– Kérjek neked, egy másik üres poharat? – kérdezem tőle meglepetten, mire ő nevetni kezd, és így válaszol.
– Azt tudtam hogy vicces vagy, de azt nem gondoltam, hogy ennyire.
– Szóval? mi volt benne, amikor még tele volt. Erre ő mond valamit, ami talán az ital neve, ám én nem ismerem ezeket a flancos italokat, de azért a pultosnak megismételtem, ahogy Anditól hallottam.

Ott maradtunk a pultnál, és beszélgettünk. Jó sokáig, mert mindig előkerült valamilyen téma, ami mindkettőnket érdekelte. Vagy két órával később, és még több teli pohár után, azt vettük észre, hogy a mi csapatunkból már senki nincs ott.
– Mit szólnál, ha felmennénk hozzám, és ott beszélgetnénk tovább?
– Én benne vagyok. – Mondom neki. – Hol laksz?
– Egy utcával lejjebb.
– Nahát, ez remek. Ilyenkor úgy is képtelenség taxit találni.

Felmentünk hozzá, ami egy régi bérház második emeleti lakását jelenti. Belépünk az ajtón, amikor Andi letámad. Szó szerint. Egy szó sem hangzik el, csak a tettek érvényesülnek. Andi a nyakamba kapaszkodik, és megcsókol, de olyan hevesen, mintha az élete függne tőle. Mindeközben a kezeivel lerángatja rólam az ingemet, majd a nadrágomat, és mindent, ami felesleges. Legnagyobb meglepetésemre, mire velem végez, már rajta sincs semmi, anyaszült meztelenül áll előttem.

Miután megszabadított a ruháimtól, a lakás belseje felé taszigál, aztán egy szobában kötünk ki, majd hanyatt dönt egy ágyon, Talán az ő szobája. Na innentől kezdve elszabadulnak az indulatok, és minden olyan dolgot elkövetünk egymással, ami épp jól esik. Ezt nem részletezem, mindenki el tudja képzelni.

***

Amikor reggel felébredek, ő már nincs sehol. Próbálok magamhoz térni, ami nehezen megy, az esti pia még most is dolgozik bennem. Amikor végre sikerül felülni az ágyon, akkor az első, amit meglátok, egy levél nekem. Mi a fene? Kézbe veszem és elkezdem olvasni.

Szia, 

Este nem beszéltünk mindenről de most itt az ideje, hogy megtudd. Nekem most egy fontos dolgot kell elintéznem, de nemsokára hazaérek, és szeretném ha akkor már nem lennél a lakásban. Nem akarok magyarázkodni, elég az, hogy van egy pasim, aki ma este fog hazaérni, és nem lenne jó, ha ott találna téged. Miattad aggódok elsősorban.
Az este jó volt, jól éreztem magam veled, de csak ennyi, nincs folytatás, remélem ezt el tudod fogadni, és túlteszed magad rajtam.

Ölellek, 
Andi

– Hát ez remek. Egy nő, aki úgy tud kihajítani, hogy nincs is jelen. Ránézek az órámra, még csak félhét van. Remélem, hogy egy kávét legalább meg tudok inni, és lezuhanyozni, mielőtt lelépek. Körülnézek, de a ruháimat nem látom. Kilépek a szobából, ahol megtalálom az egyik zoknimat. Megyek tovább, még egy zokni, aztán a konyha. Ha már itt vagyok, körülnézek kávé ügyben. Meg is van hozzá minden, így nekiálátok hogy megcsináljam.

Még mindig egy szál faszban vagyok, meg kéne keresni a többi cuccomat is. Elindulok a bejárat felé, mert emlékeim szerint ott kezdődött a vetkőztetés. Megvan a nadrágom is, így hát lehajolok érte, amikor a bejárati ajtóban elfordul egy kulcs, majd kinyílik az ajtó. Ekkor lepereg a szemem előtt az életem filmje. „Miattad aggódok elsősorban.” Most jött el a vég?

Ott állok dermedten, kezemben a ruháim, miközben az ajtó egyre nagyobb résre nyílik. Legalábbis nekem úgy tűnik, mintha egy lassított felvételt néznék, a valóságban csak egy pillanat volt az egész, mire az ajtó kinyílt, és megjelent előttem egy nő. Egy bomba nő. Elsőre olyan volt, mint Andi, csak éppen idősebb kivitelben. Amúgy a mellei mérete, a szeme, és az alakja is Andira emlékeztet.

– Ki vagy te? – kérdezi tőlem, nem túl barátságosan.
– Én… Andi kollégája vagyok.
– És mit keresel itt pucéran?
– Az úgy volt, hogy…
– Jól van ne is mond el. Téged is felszedett valahol, igaz?
– Igen, egy céges buliban voltunk.
– Lefürödtél már?
– Nem. azt gondoltam erre már nincs időm.
– Andi azt mondta neked, hogy van pasija, és ma jön haza, mi?
– Igen.
– Nyugi, nincs pasi, illetve nem úgy. – mondja nekem, majd még hozzáteszi, de már sokkal halkabban, szinte csak a fogai között. – Micsoda ribanc ez a lány.
– Tényleg nincs?
– Persze hogy nincs. Ez csak duma, ezzel pattintja le reggel, az este felszedett pasikat.

Szóval mégis igaz, hogy Andi közkézen jár. Biztos a cégnél is felpróbált már mindenkit. A jó, a rosszban, hogy ha nincs pasi, akkor talán le tudok zuhanyozni, és még a kávét is megihatom.
– Kávészagot érzek? – kérdezi az idősebb nő tőlem, miközben a konyha felé araszol.
– Igen, én is szoktam kávézni reggel, gondoltam ez még belefér.
– Jól tetted, ma még én sem ittam kávét.
– Öltözz fel, addig én megcsinálom.

Remek. Előbb megkeresem a fürdőszobát, és lezuhanyozok. Isteni érzés, hisz az esti meg az éjszakai izzadság, még most is húzza a bőrömet, jól esik lemosni. Miután készen vagyok, elhúzom a zuhanyfüggönyt, amikor meglátom a ruháimat. Bassza meg. Amikor beléptem a füllébe a ruháimat csak ledobtam a padlóra, hogy kéznél legyenek, ám történt egy kis baleset. Az van, hogy a padlóösszefolyón nem lefolyik a víz, hanem feljön. Így az összes ruhám ott úszkál a fürdőszoba padlóján, és minden darab csurom vizes. Baszki, már csak ez hiányzott.

Kilépek a zuhanyzóból, és felszedem a cuccaimat, és megpróbálom kicsavarni belőle a vizet, ám semmi értelme. Azon gondolkodom, hogy mit csináljak, amikor eszembe jut, hogy nincs másik pasi. Ez egy kis megnyugvást jelent, ám azt sem tudom ki az a nő, aki ilyen otthonosan mozog a lakásban, és akinek még kulcsa is van. Magamra csavarom a törülköző, majd a ruháimmal kilépek a fürdőből, és az illat után megyek a konyhába.

A nő, ott ül az egyik széken, előtte az asztalon két kávésbögre.
– Már azt hittem, elvesztél.
– Az nem, de történt egy kis baleset.
– Megint feljön a víz, mi?
– Hát igen, én meg buta módon a padlóra hajigáltam a ruhámat.
– Nem baj, add ide, majd a szárítógép megoldja ezt a problémát.
– Igazán Köszönöm. – mondom neki, miközben kiveszi a kezemből a vizes holmimat, és elindul a lakás belseje felé.
Amikor visszajön, megint leül az asztalhoz, és rágyújt. Veszem magamnak a bátorságot, és én is leülök az egyik széke.
– Bocsánat. Megkérdezhetem, hogy ön kicsoda?
– Ne mondd, hogy nem jöttél még rá!
– Csak sejtésem van. Az is csak a hasonlóságokon alapul.
– Na? – kérdi a nő mosolyogva és kacsintva rám.
– Andi Anyukája. Igaz?
– Eltaláltad. Andi is szereti a jó pasikat, a nagyfaszú pasikat, ahogy én is, a különbség csak annyi, hogy én egyenes vagyok, ő meg szereti palira venni őket. Ahogy téged is.
– Hát ja.
– Ha itt vagy, gondolom neked is nagy faszod van, igaz?
– Nem tudom. Mi a nagy és mi a kicsi?
– Mutasd meg, és megmondom.
– Ez most komoly?
– Mi van abban? Csak a törülköző takarja, nem nagy ügy.

Kezdem magam kellemetlenül érzeni. nem elég hogy Andi behúzott a csőbe, még az anyja is kikezd velem, Ez egy napra kicsit sok.
– Na gyerünk, mutasd meg.
Mi mást tehetek, felállok, és kioldom a türcsit magamon. A nő csak nézi a lankadt farkam, majd elhúzza a száját.
– Ez így bakfitty komám. Állítsd fel rendesen.
Mi van? Úgy tűnik, hogy az anya sem jobb a lányánál, csak ez másképp romlott. Egy pillanatra eszembe jut, hogy a ruhám a szárítóban, így valahogy ki kell böjtölni amig megszárad, aztán felveszem a nyúlcipőt, és hazáig meg sem állok.
– Akarod, hogy én csináljam?
Mire felocsúdnék az újabb meglepetésből, a nő megmarkolja a farkam, és elkezdi húzgálni. Hagyom magam, talán így előbb szabadulok, gondolom magamban, ám az a helyzet, hogy a nő piszok jól csinálja. A farkam egy pillanat alatt feláll, ami nagyon tetszik neki, dicséri is rendesen, megemlítve, hogy a lánya bármennyire is egy ribanc, azért pasit választani azt tud.
– Ez igen, így már sokkal jobban tetszik. Ügyesen tudsz vele bánni, te fiú?
Választ vár, de hát erre mi a fenét mondjak? Nem is vár választ. Letérdel előttem, majd a szájába veszi, és szopni kezdi. Úr isten, de még hogy! Egy pillanat alatt ott tartok, hogy mindjárt elélvezek, ám ő megáll. A ruha alól kibontja a melleit, ami talán nagyobb mint Andié, majd a farkam közé teszi, és úgy tesz, mintha a melleit basznám.
– Csináld inkább te. – mondja nekem, majd ráköp egy nagyot, és várja hogy mozduljak. Hát jó, kezdek belemelegedni, így hát megteszem neki, amit kér. A farkam a mellei között, én meg mintha csak basznám, úgy jár a farkam köztük. A nő liheg, mintha nagyon élvezné a dolgot, bár ez szerintem csak színjáték. Aztán megint megáll, feláll előttem, majd kibújik a ruhájából, és felül az asztalra. Azon már meg sem lepődök, hogy a ruha alatt nincs rajta semmi. Ahogy az asztal szélén ül, beleköp a tenyerébe, majd a pinájára keni.
– Na mi lesz már? – kérdezi tőlem, kissé mogorván, mintha csak a szolgája lennék.
Persze tudom, hogy mit vár tőlem, amit most már én is akarok. Megbaszom Andi anyját is, aztán majd ezzel húzom őt, ha megint bepróbálkozna. Oda lépek elé, majd a farkam odaillesztem a lyukához, és egy hirtelen mozdulattal tövig nyomom belé. Aztán mint egy nyúl, úgy baszom meg, hogy legalább emlékezzen rám, akit a lánya jól rászedett.

Úgy döngetem őt, hogy az asztal is odébb csúszik minden lökésnél. Még néhány centi, és a konyhaszekrény megállít. Amikor odaérünk, és az asztal stabilizálódik, megint megállít, majd lemászik az asztaltól és ráhassal.
– Most a seggemet is bazd meg. De jó keményen ám.
Megint odalépek hozzá, és megcélzom az említett nyílást. Ahogy oda illesztem a farkam, az szinte kifordul magából, és a piros bele szinte rátekeredik a faszomra. Na, ilyet sem basztam még. A segglyuka olyan laza volt, mintha csak egy üres zsákba nyomtam volna a farkam, így nem okozott gondot, hogy alaposan megkúrjam. Minden ellenállás nélkül úgy járt benne a faszom, hogy szinte nem is éreztem semmit.
Eközben a nő, Andi anyja, aki még a nevét sem árulta el nekem, a kezével izgatta a pináját, a csiklóját húzgálta, amitől végre elélvezett.

Amikor kész van, eltol magától, felém fordul, majd elnézve mellettem így szól:
– Hát te mikor érkeztél meg?
Erre én is megfordulok, amikor meglátom Andit, aki a konyhaajtóban áll, a ruhája a derekára felhúzva, a lába a szemetesvödör tetején, és maszturbál, pontosabban már a vége felé jár, mert vonaglik, liheg, miközben a pináját sikálja az egyik kezével. A következő pillanatban elélvez, aminek a hangja már ismerős, hisz éjjel hallottam nem egyszer. Amikor befejezi, odalép hozzám, aztán az anyját egyszerűen félre tolja, majd felhasal az asztalra, és kiadja az utasítást nekem.
– Most engem is basszál meg.
Hát jó. Már úgyis fel vagyok húzva, legalább kielégülök én is. Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt.
– Ne oda! A seggembe nyomd.
Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

Letérdel előttem, és szopni kezdi a farkam. Erre anyu is letérdel, majd ő is beszáll a játékba. Így nyalogatják közösen, ami nem épp szopás, de ez sem rossz, bár így tovább tart a dolog. Ketten, két oldalról rátapasztják a szájukat, és oda-vissza csúszkálnak rajtam, Amikor már közel a vég, elvezem tőlük, majd megmarkolom és hozzálátok hogy kiverjem rájuk. Gyorsan megy, néhány húzás után már jön is belőlem a geci. Vastag sűrű folyamként csattan Andi arcán, majd a következő már anyué. Elosztom köztük igazságosan, mert hiszen megdolgoztak érte.

Amikor én kész vagyok, akkor ők egymásról nyalogatják le a gecimet, majd egymás szájába csorgatják, miközben csókolóznak. Én még pár pillanatig nézem őket, majd kilépek a konyhából, és megkeresem azt a helységet, ahol a ruhám szárad. Meg is lelem, egy gardrób helységben. Megállítom, és kiszedem a ruháimat. Még nem teljesen száraz, de most ennyi is elég. Magamra kapkodok mindent, majd vissza a konyha felé.

Az ajtóból lesek csak be, ám ők nem vesznek észre. Andi az asztalon fekszik a hátán, anyu meg előtte ül egy széken, és a pináját nyalja, miközben a keze a segglyukában matat. Vetek rájuk még egy pillantást, majd magamhoz veszem a maradék cuccomat, ami szerencsére még most is itt van az előszobában, majd hangtalanul kilépek az ajtón.

Egy órával később, már a saját fürdőszobámban áztatom magam a zuhany alatt.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Miranda nagyszerű ötlete - Szex Blog

Miranda nagyszerű ötlete

Miranda nagyszerű ötlete Egy kis tudományos kutatómunka, Rick? - kérdeztem a pasimtól. Amikor ugyanis beléptem a dolgozószobájába, éppen kemény pornót nézett. Ahogy meghallott, megpróbálta a Tálcára küldeni az ablakot, de már késő volt... Már megláttam a monitoron a nagyon is konkrét képet. A pasim zavarban volt, amiért rajtakaptam. Tudtam, hogy ha öt perccel később jövök be, már maszturbált volna. - Szia... Miranda. Mi újság? - Semmi különös. Csak beugrottam. Már órák óta itt gubbasztasz. - Hát befejeztem a munkát, és......
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük