Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A szomszéd lány

Egy forró nyári napon történt az eset a nagyszüleim házában, mikor is náluk nyaraltam. A szomszédban lakott egy lány, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nikának hívták, olyan igazi bögyös csajszi volt. Hosszú fekete haja, barna szeme, és gyönyörű mosolya mindig is tetszett, és emellett nagyon szép alakkal áldotta meg az ég. Én 17, ő 18 éves volt.

Senki nem volt otthon, így hát az enyém volt az egész lakás aznapra. Délelőtt kimentem sétálni, még mielőtt a 40 fokos hőség előjön, és út közben találkoztam Nikával. Hamar szóba elegyedtünk, és együtt folytattuk utunkat. Kiderült, hogy ő is egyedül van, így hát úgy döntöttünk, hogy a nagyszüleim házába megyünk, aztán majd elfoglaljuk magunkat, legalább elszórakoztatjuk egymást , amíg az ősök hazaérnek. Nagyon is kellemesre sikerült az a szórakozás….

Miután megérkeztünk, én előszedtem a hűtőből egy palack finom innivalót, és elvonultunk a ház leghűvösebb szobájába, de még így is elég melegünk volt, ezért hamar beüzemeltük a ventillátort , és a sötétítőket lehúztuk. A régi redőny fahasábjai között beáramló fénytől egész hangulatos kis fény áramlott a helységbe, és a levegőbe belevegyült a ventilátor zúgása.

Ahogy beszélgettünk, rátértünk a szerelmi témákra, és ahogy teltek a percek, egyre pikánsabb részletekbe avattuk be egymást a szerelmi életünkből. Egész odáig jutottunk, meséltem neki Nóra és Éva tanárnővel történt kalandomról. Eközben nagyokat nevettünk, de nem volt kínos a téma, hiszen egészen kicsi korunk óta barátok voltunk.

– Mond csak, te milyennek találsz engem? – kérdezte kisvártatva.
– Szép vagy. – válaszoltam nemes egyszerűséggel – Nekem nagyon tetszel.
– Igazán? – kérdezte kissé elpirulva.
– Igazán.
– Jobban mint Nóra tanárnő? – kérdezte nevetve.
Erre énis nevetni kezdtem, majd a játék kedvéért egy talánnal válaszoltam.
– Hmm, szóval ezek itt csak talán annyira jók, mint Nóra tanárnőnek? – kérdezte nevetve, és megmarkolta a melleit, amik amúgy is eléggé kilátszottak mély kivágású rövidujjúja alól.
– Hát, nem tudhatom biztosan, hiszen nem láttam még őket teljesen. – válaszoltam .
Erre ő elkezdte felhúzni a felsőjét, de mielőtt előbukkantak volna a mellei, megállt és huncutul mosolygott.
– Szeretnéd ha megmutatnám, ugye? – kérdezte.

Hazudtam volna, ha nemmel válaszolok, de igent sem mondtam, csak huncutul mosolyogtam jómagam is. Érezhetően kezdett a hangulat forrósodni. Talán a forró nyári idő tette meg a hatását. Hosszú időn keresztül játszottunk így egymással, míg végül játszva birkózni kezdtünk, és közben a kezünk egyre közelebb került egymás intim zónáihoz, végül a kezem a jobb mellére csúszott, ere ő felnevetett és kicsikét ellökött magától, erre én átöleltem őt, és átfordultunk úgy, hogy most én voltam felül.

És ekkor jött el az a bizonyos pillanat, ahonnan kezdve már megállíthatatlanul kezdtek pörögni a dolgok. Ahogy átfordultunk, az arcunk nagyon közel került egymáshoz, és megálltunk. Ott feküdtünk a kanapén, szorosan egymást ölelve, és a szánk csak pár centire, a pillantásunk összeért. Éreztem ahogy dobog a szíve, ahogy lélegzik. Az arcán egy izzadtságcsepp gördült le, és a tekintete csak úgy sugárzott. Nem bírtam tovább, megcsókoltam. Ő pedig visszacsókolt, hatalmas szenvedéllyel. Hosszú percekig faltuk egymást, és közben egymást simogattuk, öleltük. A kezemmel bekalandoztam az egész testét. Végigsimítottam az arcát, megmarkoltam a melleit, majd tovább csúsztam lefelé, a feneke alá csúsztattam a kezemet és azt is jól megmarkoltam. Csodálatos érzés volt.

Ahogy az ösztöneink egyre erősebben tomboltak, úgy egyre szenvedélyesebben csókoltuk, öleltük egymást, és egyszer csak azt éreztem, hogy Nika keze valahol a gatyámnál matat, elkezdi simogatni a farkamat, majd benyúl a gatyámba, és megmarkolja a meredező szerszámot. Közben végig a szemembe nézett, és a fülembe súgta, hogy amit markol, azt a magában szeretné érezni.

Nekiláttunk letépkedni egymásról a ruhákat, közben folyamatosan simogattuk, csókoltuk egymást. Nika levette a felsőmet, míg én az övét, aztán a nadrágok következtek. Pillanatok alatt fehérneműre vetkőztünk, majd átölelve őt kikapcsoltam a melltartója csatját, és elém tárult nagy, csupasz melleinek látványa. Mellbimbói meredeztek felém, én pedig megmarkoltam a kebleket, majd elkezdtem csókolni őket. Ere Nika magához ölelte a fejemet, a mellei közé húzta gyengéden, miközben én a bugyijában matattam. Éreztem az ujjammal a nedvben úszó csupasz puncit, majd masszírozni kezdtem. Nemsokára Nika sóhajtozni kezdett, majd letolta a bugyiját, majd pedig széttárt combokkal a kanapéra ült. Én azonnal odahajoltam és nyalni kezdtem . Nedvei elárasztották a számat, én pedig nyaltam, csókoltam a punciját, majd ujjazni kezdtem közben, mire ő egyre jobban sóhajtozott.

– Kérem a farkadat! Kérem azt a meredező farkadat! – nyögte, mire én felálltam, és letoltam az alsónadrágomat.

Nika azonnal megmarkolta és a szájába vette. Nagy szenvedéllyel kezdett szopni, és közben a szemembe nézett. Nagyon élveztem, a szívem ezerrel kalapált, végül már semmi mást nem akartam , csak megdugni ezt a gyönyörű istennőt, aki kényeztet, és olyan élvezetet okozni neki, amekkorát csak képes vagyok.

– Szeretnék beléd hatolni! – mondtam, mire ő abbahagyta a szopást és széttárt lábakkal a kanapéra feküdt, én pedig rávetettem magam, a farkamat a puncijához helyeztem, majd betoltam, és azonnal dugni kezdtem.

Ő hangosan nyögött és zihált, míg a farkam ki nem csúszott egyszer. Erre ő huncutul rám mosolygott,és jelezte hogy ki szeretne mászni alólam. Én engedtem, ő pedig pillanatok alatt nekem hátat fordított , feltérdelt és előre hajolt. Gyönyörű fenekének látványától még jobban felizgultam, mögé térdeltem és belé toltam farkamat a gyönyör barlangjába, ő pedig közben ara kért, hogy úgy dugjam meg,ahogyan csak bírom.

Eszeveszett kefélés vette kezdetét, de mindketten nagyon élveztük. Nika hangosan nyögött, és belőlem is a kéj hangjai törtek elő. A szobában játszó fény, a ventilátor búgó hangja, Nika nyögése, puncijának melegsége, és a dugásból eredő csattogás volt az amit az érzékeim felfogtak, valamint a határtalan élvezet. Ahogy hátulról tömtem a lányt, előrehajoltam, jobb kezemmel megsimítottam az arcát, erre ő hátra nézett , és az arca úgy sugárzott, mint ahogy eddig sohasem láttam. Éreztem, hogy nemsokára elönt a mámor, és ki akartam húzni a farkamat, de szinte rám kiáltott, hogy élvezzek belé. Így hát nem húztam ki, hanem mindent beleadva tovább dugtam, és végül eljött a mámor pillanata. Egész testem megfeszült, és éreztem ahogy a sperma nagy erővel kilő a farkamból egyenesen Nika pinájába. Erre Ő hatalmasat nyögött és elélvezett. Ahogy kihúztam a szerszámomat, a sperma azonnal folyni kezdett a combján, ő pedig előre dőlt és elfeküdt a kanapén. Én mellé dőltem és átöleltem őt. Egymás felé fordítottuk arcunkat, és ő úgy mosolygott rám, mint még soha. Nem szóltunk, csak néztük egymást. Közben simogattam a hátát, a fenekét. Nem tudom mennyi idő telt el, amíg végre megszólaltunk. Azzal kezdte, hogy ne aggódjak, szed tablettát, és hogy reméli, hogy ha legközelebb meglátogatom, akkor a farkam is meglátogatja újra az ő punciját.

Mondanom sem kell, hogy ez az idő is hamar eljött, de ez már egy másik történet.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A legfinomabb kávét nálunk ihatod - Szex Blog

A legfinomabb kávét nálunk ihatod

„- Kedves Kati, válaszd inkább a másik bögrét, mert ebbe belevertem a faszom, ott úszkál benne a sok geci.” Jó poén lenne, ha ezt mondanám neki, bár az az igazság, hogy megnézném az arcát, amikor közlöm vele a jó hírt. Ezért nem teszek semmit, csak nézem, ahogy lassan megkevergeti a kávét, majd a kanalat leteszi a tálcára. A bögrét a szájához emeli, beleszagol, majd bele is kortyol. – Imádom a kávédat. – mondja Dórinak, aki csak vigyorog rá.

Pornómozi kirándulás után - Szex Blog

Pornómozi kirándulás után

Hozzábújok, majd egy idő után elkezdem simizni a nunim. Észreveszi és átveszi a feladatot. Élvezem az érintését. Megkeresem a családfát. Hm. Elég kemény. Mi lenne ha leszopnám? Mindketten imádjuk, hát miért ne? Úgyis mindenki a filmet nézi és sötét van. Annyira belefeledkezek, hogy éppen amikor a számba kapom a fröccsöt felkapcsolják a villanyt – vége lett a filmnek.

Amikor megáll a föld - Amina kalandjai - Szex Blog

Amikor megáll a föld

Csakhogy már megint nem az övé lett az irányítás. Mert a leány, a soron lévő ütemnél, egyszerűen lecsusszant a faszról, ami a másik lyukban már el is tűnt a következő pillanatban. Lassabban behatolva ugyan, de szinte minden ellenállás nélkül. A leány benne ül a férfi ölében teljes súlyával, seggében a fasszal, lábait felhúzva, hogy éppen csak lábujjhegye érintse az anyaföldet. Tövig benne a vastag péló.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük