Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A kedvesem barátnője

A mai nap is úgy indult mint a többi. Már korán felkeltünk, hogy legyen elég idő mindenre, hisz ma érkezik a kedvesem barátnője, akivel már régen találkozott.
miután elkészült az ebéd, jóllakottan kimentünk a kertbe egy kicsit ejtőzni. a nap melegen sütött, felhőnek nyoma sem volt az égen, így a hangulatunk is felhőtlen volt.
Mivel csak ketten voltunk, a kedves ledobta magáról a fürdőrucit, és megkért hogy kenjem be a testét a napolajjal, aminek persze nem tudtam ellenállni. Jó alaposan beolajoztam a testét, minden hajlatot, minden dombocskát, amit persze Ő is nagyon élvezett, ám én le sem tudtam volna tagadni, hisz állt a farkam mint a cövek.
A látvány csodás volt, ahogy a kívánt nő ott fekszik tőlem egy karnyújtásnyira. A szemem itta a látványt, ahogy domborodik, ahogy csillog a bőre a napon, ahogy a nap sugarai megcsúsznak a síkos napolajon, és belopóznak a legrejtettebb zugokba is, e közben persze a kezem is mozgott a farkamon, és közben azon törtem a fejem miként tudnék úgy közeledni hogy elfogadjon, ugyanis a kerti móka általában nehezen indul be nála, mert az utcáról, és a szomszéd kertből is belátnak, és ez egy kissé feszélyezi őt. Persze eddig még nem kaptunk rajta senkit hogy leskelődne, de ettől még simán lehet ilyen.
Persze Ő is látta rajtam hogy min töröm a fejem és még egy kicsit húzott is, úgy mocorgott, hogy mindig egy kicsit többet lássak belőle. Ettől persze még intenzívebb lett a kézmozgásom, aminek hatására, az Ő keze is közeledett a fényesen csillogó puncija felé.

Ekkor történt meg az mire nem számítottunk. A kertkapu felől hangokat hallottunk, majd egy pillanattal később megérkezett a várt barátnő, igaz hogy 3 órával hamarabb, mint azt megbeszéltük. Ahogy felénk közeledett, egy pici zavartság látszott rajta, de ez nem tartotta vissza attól hogy lelkesen üdvözöljön minket. Mi pedig mint nem várt fogadóbizottság pucéran fogadtuk őt, ám a még mindig álló farkam egy kicsit feszélyezett, de ő úgy tett, mintha nem is vette volna észre.

Ezután felvettük a saját fürdőrucinkat és bevezettük a vendéget a szerény hajlékunkba, megmutattuk a szobáját, és hagytuk hogy berendezkedjen. Miután az ajtót magára csukta, a párommal cinkosan összenevettünk, és tettük tovább a dolgunkat, immár egy kicsit korábban mint azt terveztük.

Nem sokkal később csatlakozott hozzánk, és a kerti asztalnál telepedtünk le, ahol is hűsítőket iszogattunk és beszélgettünk mindenféle dologról. Ahogy telt az idő, a nap is lemenőben volt, ezért magunkra vettünk egy melegebb ruhát, és előkészítettük a vacsorát is. A vacsi kellemes hangulatban telt el, ettünk ittunk és sokat beszélgettünk mindenféle dolgokról.

Amikor az idő már elég hűs volt kint, akkor bevonultunk a házba, és hozzáláttunk a szokásos esti dolgokhoz, fürdés és ágyba bújás. Én hamar végeztem a tisztálkodással, és ágyba bújtam, és egy könyvet kezdtem olvasni. Az imádott nőm a szokásosnál több időt töltött a fürdőben, de ez tőle nem volt szokatlan.
A szokatlan az volt, amikor végre készen lett és jött be hozzám a szobába, az arcán széles vigyorral. Egyből hozzám bújt, és elmondta, hogy a barátnővel beszélgettek a fürdőszobában, és elmondta neki, hogy amikor jött, az első dolog amit észrevett, az hogy mi kint vagyunk a napon, és pontosan látta hogy mi készül. Azt is elmondta hogy először be sem akart jönni, mivel korábban érkezett a vártnál, és azon gondolkodott, hogy eltölt valahol még egy kis időt, és később visszajön, ám a környékünkön semmi nincs nyitva ebben az időszakban. Ott állt a kapuban és törte a fejét hogy mit is tegyen, de közben a szemét le sem tudta venni a farkamról, csak bámulta, és közben ő maga is felizgult a látványtól. Végül úgy döntött, hogy mégis csak bejön, mert ha jobban belemelegedünk a dologba, akkor ki tudja mi lehet annak a vége. Hát így történt.
Miután a Kedvesem elmondott mindent, amiről beszéltek, így szólt hozzám.
– Szerinted nagyon ciki, hogy így lebuktunk?
– Dehogy is ciki. Felnőtt emberek vagyunk, nincs ebben semmi szégyellni való.
– Igen, biztos igazad van, de…
– Mi de?
– Hát…
– Mond már.
– Amikor ezt elmondta, hogy miket látott, attól nagyon felizgultam, annyira nedves lett a puncim, hogy éreztem, ahogy folyik a combomon.
– Az jó, ebben sincs semmi ciki.
– Megmutatod mennyire lettél nedves?
Ekkor rám nézett, és sokat sejtetően mosolygott, majd a lába közé nyúlt, majd egy pillanatnyi matatás után felém nyújtotta a középső ujját, ami olyan volt, mintha mézbe mártotta volna. Mire megmukkanhattam volna, már a számba dugta azt a bizonyos ujjat. És valóban olyan volt mint a méz, finom selymes, és édes, amitől abban a pillanatban merevedni kezdett a farkam.
– Na, milyen? Kérdezte.
– Csodás. kaphatok még belőle?
– Persze hogy kaphatsz. És mér lendült is keze, de megállítottam.
– Jobban szeretném ezt a finom mézet a mézes bödönből nyalogatni.

Erre nem mondott semmit csak pislantott egyet és hanyatt feküdt az ágyon. Én meg kényelmesen elhelyezkedtem a megfelelő helyen, és aprólékosan felderítettem, hol is van a méz lelőhelye, ahol ilyen finomság lelhető. Miután rátaláltam előbb lassan, majd egyre mohóban nyaldostam a pompás nedűt, ám minél hevesebben nyaltam, annál nedvesebb lett a punci, így egy jobban elmélyültem az élményben.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Őrjítő forróság a szaunában - Szex Blog Történetek

Őrjítő forróság a szaunában

Őrjítő forróság a szaunában Ősz volt, de még nem az esős ősz, hanem Őrjítő forróság. Egy pénteki nap, fél három felé járt az idő, amikor a barátnőm, Pálma javasolta, hogy menjünk ki a strandra. - Minek? - kérdem én, hiszen otthon egy hatalmas medence vár rám, és ott akár bikini lenyomatok nélkül lebarnulhatok... Pláne, hogyha meztelen ugrom a hűsítő habok közé. Hatalmasat sóhajtottam. - Hogy hogy minek? Hát pasizni. Tele van a strand jobbnál jobb Adoniszokkal - mondta...
Krisztián, és az ő mostohanővére - Szex Blog

Krisztián, és az ő mostohanővére

Koncentrálok, majd, amikor már érzem, hogy elindul, akkor lelassítok, szinte meg is áll a kezem, ám a következő pillanatban egy nagy rántással elindul az első csepp, ami könnyedén átszeli a köztünk lévő távolságot, és a csaj combjára esik. Ezt követi a második csepp, ez még az elsőnél is nagyobb lendülettel a hasán landol, ám a következő cseppek már csak a köztünk lévő padlóra hullanak.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük