Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club
Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész.

A szomszéddal maszturbáltam 3. rész

A vonatom időben megérkezett, késés nélkül, ami nagy szám. Kisétálok a peronok mentén az állomás végéig, pontosabban az elejéig, és közben forgatom a fejem, hogy megtaláljam Gábort. Nincs itt. Bassz meg. Körbejárom a bejárat környékét, megnézek minden embert, minden arcot, de nincs. Most mit csináljak? Már esete van, ha visszafordulok és hazamegyek, akkor éjjel lesz mire megérkezek. Nagyon gáz. Itt állok a bejárat közelében, hogy lássam ha megjön, de semmi. Ránézek az órámra, és lám! Még nincs is itt a megbeszélt idő, van még öt percem, és meg szét aggódom magam feleslegesen. Nincs mit tenni, várok.

– Szia Edina. Majdnem bepisiltem ijedtemben, ahogy a hátam mögött megszólalt a hang. Rögtön meg is fordulok, de nincs mögöttem senki. Már hallucinálok is. Visszafordulok a bejárat felé, és ismét megijedek. Ott áll előttem Gábor.
– Szia. Bocsi hogy megijesztettelek, nem volt szándékos.
– Nem gond, azt hiszem egy kissé ideges vagyok, nem szokásom idegenekhez elmenni éjszakára.
– Nem éjszakára jössz, hanem hétvégére.
– Igaz, de ez nem változtat a lényegen.
– Gyere menjünk, itt áll a kocsim a parkolóban. Nem megyünk messzire, kb. 20 perc és már ott is vagyunk.

Elindulunk a parkolóba, és máris ott vagyunk a kocsinál, ugyanis itt áll közvetlenül a főbejárat mellett. Beülünk, bekapcsolom az övet, és máris indulunk. Ritkán járok nagyvárosban, de az esti fények mindig elbűvölnek. Szeretem ezt így, de nem tudnám megszokni.

Nem beszélgetünk, nem szól ő sem, csak megyünk előre. nemsokára megállunk egy ház előtt, ami 4 emeletnyire magasodik az utca fölé. Régimódi ház, de nem lepukkant. Azt sem tudom hol vagyunk. A kapott cím alapján a Jókai utcában kell lennünk, de nem látom az utca táblát.

Elindul a kapu felé, én meg utána. Bemegyünk a lépcsőházba, és megállunk a lift előtt.
– Negyedik emelet. Lifttel megyünk.
– Oké. Mondom én.

Itt a lift beszállunk, és megnyomja a négyes szám melletti gombot. A lift egy kicsit zajos, de hamar megérkezünk. Ismét a kulcsával matat, majd fél perccel később, már az előszobában vagyunk.

– Szia Drágám megjöttünk. Mivaaann… ? Baszki egy nagyon gáz.

Jön a „Drágám”, hallom a lépteit, ahogy közeledik, én meg elkezdek remegni, félek, itt nagyon nincs rendben valami. Próbálok hátrálni, de egy lépéssel mögöttem ott az ajtó, ami már be van zárva. Húúú…

– Szia, sziasztok, pont jókor jöttetek, kész van a vacsora.
– Szia szivem, Ő itt Anita, akiről már beszéltem neked, úgy döntött hogy megpróbálja.
– Szia Anita, én Ági vagyok.
– Szia Ági.
– Mi van veled, rosszul vagy? Kérdezi tőlem Gábor, de a hangját mintha nagyon messziről hallanám.
– Nem, semmi… Meggondoltam magam, inkább mégsem akarom megtudni miről van szó. Erre nem számítottam, bocsi.

Megfordulok, hogy kinyissam az ajtót, de zárva. A kulcs nincs benne. Csapdában vagyok.
– Mi a baj Anita? Kérdezi Ági.
– Bocsi, de nem tudtam, hogy Gábor… vagyis Te, illetve Ti így vagytok. Nem akarok zavarni.
– Dehogy zavarsz… Értem már. Gábor megint nem beszélt rólam, igaz?
– Igen. Vagyis nem, nem tudtam hogy Ti…
– Semmi baj, Ne félj nem eszünk meg, és nem fogunk elrabolni sem. S  közben Gábor felé megrázza a mutatóujját, mint amikor egy rossz gyereket, rendre intenek.

– Most mi van? Kérdezi Gábor. – Ha egy céghez mész dolgozni, ott sem teszik eléd a teljes listát az állományról.
– Igazad van Anita, Bocsi, ezt elfelejtettem mondani, de nem azért mert titok, vagy mert rossz szándákunk lenne, csak kiment a felemből, hisz elvégre munkáról van szó, nem családlátogatásról.

– Ne haragudj Anita, erre nem gondoltam, bár lehet hogy mondanom kellett volna. Menjünk vacsorázni, utána megbeszéljük a részleteket.
– Jól van, gyertek enni, mert kihűl a vacsora. Te meg Anita vetkőzz le, érezd magad otthon.

Mi az hogy vetkőzzek le, hisz csak egy nyári ruha van rajtam, meg a saru ami a lábamon van. Na mindegy, azt azért leveszem, és megyek utánuk. A nappaliban az asztal meg van terítve, és már az illatokat is érzem, és a gyomrom is jelzi, hogy enni kéne, hát együnk.

– Anita Te ide ülsz, ha előbb szeretnél a mosdóba menni, akkor megmutatom.
– Igen, szeretnék.

Miután végzek kézmosással, bemegyek, és leülök a kijelölt helyre. Ági sürög-forog, és egy csomó kaját tesz az asztalra, olyan mintha még más is jönne. Miután minden adott, hozzá látunk az evéshez. Csendben, szó nélkül. Közben azon jár az agyam, hogy vajon miért nem említette meg ez a pasi, hogy van felesége, vagy mije? És vajon a nő tudja-e, hogy miről van szó? Ezek után már bármi lehetséges. Talán mégsem kellett volna eljönnöm. De ha már itt vagyok, a végére járok, egyre inkább érdekel, hogyan lehet havi több ezer dolláros bevételt csinálni. Bár lehet hogy ez is kamu, csak csalinak kellett. Egy biztos, hogy ha durvul a helyzet, akkor nem adom magam könnyen, ha kell, elharapom a torkukat is.

– hogy ízlik a vacsora? Kérdezi Ági, és közben úgy mosolyog, mintha egy címlaplány lenne valamelyik divatmagazinban.
– Nagyon finom volt, köszönöm.
– Szeretnél még valamit? Egy kis édességet, desszertet, esetleg innál valamit?
– Nem, köszönöm, jóllaktam.
– Szóval? Mi az amit már tudsz, és mire szeretnél választ kapni?
– Lényegében amit a Gábor elmondott, csak annyit tudok, ám a technikai dolgoknál elakadtam, mert nem vagyok képes ezeket megcsinálni.
– Értelek, a lányoknak általában gondot okoz az ilyesmi, ezért is kell, hogy segítsünk. Szívem, mi az amit már elmondtál?
– Lényegében csak az alapok, hogy mit kell csinálni, és ezért mennyi pénzt kaphat.
– Csak az alapokat? a nagy bizniszről nem beszéltél?
– Arról nem, hisz odáig még el kell jutni. Kezdjük csak az elején, ha ott megfelel, akkor lehet lépni a következő fokozatba.
– Van valami konkrét, amiről szeretnél többe tudni?
– Nem is tudom. Azt hiszem még nem tudom hogy mit nem tudok, de az az érzésem hogy még sok ilyen van.
– Ez így is van. Foglald össze hogy mit tudsz, és akkor tudjuk, hogy mit kell még tudnod.
– Gábor nem beszélt erről? Nem mondta el hogy miről beszéltünk?
– De igen, elmondta, ám tudni szeretném, hogy Te mit tudsz.
– Nem sokat. Azt tudom, hogy a neten, webkamerán kell megmutatni magam, és ezért sok pénz kaphatok.
– Ez így pontos. Van valami, ami ellene szól és van-e bármi ami mellette?
– Nem is tudom. Én még csak egyszer masztiztam más előtt, azt nagyon élveztem, ám azt nem tudom, hogy ez csak egyszeri, vagy rám jellemző vonás.
– Akkor derítsük ki. Mondja Ági, majd leveszi a ruháját, ami alatt nincs semmi. Pucéran visszaül a kanapéra, és így szól.
– Vedd le a ruhád, és mutasd meg magad.
– Most? Itt?
– Persze, van valami ellenvetésed?
– …hát nem is tudom, rendelésre nem tudom hogy menni fog-e.
– Ugyan már, ne kéresd magad. Vedd le a ruhádat.

Felállok, és lassan kezdem levenni a ruhát. Ez annyira egyszerű művelet, hogy normál esetben egy másodperc alatt le tudom venni, de most valahogy nem megy ilyen gyorsan. Ági szemei engem fürkésznek, és persze Gábor is mereszti a szemét. Lassan kibújok a ruhából, és visszaülök.
– A tangát is vedd le, látni akarlak.

Egy nagy sóhaj kíséretében leveszem azt is. Ahogy húzom magamról lefelé, egy pillantást vetek csak a fehér tangámra, és meglepetten látom, hogy csupa trutyi. Ekkor jövök rá, hogy már ettől izgalomba jöttem, hogy előttük levetkőzők, és immár pucéran ücsörgők.

– Nagyon szép vagy. Mondja Ági, és egy kicsivel széjjelebb teszi a lábait. Épp csak annyira, hogy láthatóvá válik a puncija rése. Mutasd a puncidat.

Kicsit szétteszem a combjaimat, hogy lássa.
– Még jobban. Mondja határozottan. Kezd el simogatni, ahogy szoktad. Eközben ő is szétrakja a lábait, immár teljes belátást enged a lába közé, és a jobb kezével oda nyúl, és az ujjaival széthúzza a szeméremajkait, miközben a középső ujjával, a csiklóját kezdi simogatni.

A szívem egyre hevesebben ver, már érzem hogy felizgultam. Én is Ágihoz hasonlóan a széttett lábaim között, az ujjammal, elkezdem a csiklómat simogatni. Érzem hogy keményedik, és érzem hogy egyre nedvesebb is, így szinte siklik rajta a ujjam.
Ekkor Gábor feláll, hol engem néz, hogy Ágit. Látom a nadrágjában a farka már megdagadt, arra gondolok, hogy ő is mindjárt levetkőzik, és elkezdi verni a faszát. Tévedtem.

– Van egy kis dolgom, mindjárt visszajövök, ne várjatok rám csináljátok végig.
– Menj csak Drágám, ne aggódj miattunk. Gábor elmegy a dolgát intézni.

– Tudod mit Anita, gyorsítsuk fel egy kicsit. Megengeded, hogy melléd üljek?
– Persze, nyugodtan. Ági feláll, odajön hozzám, és leül mellém, egészen közel. Érzem az illatát, érzem a meleg testét, hogy hozzámér. Aztán megfogja a lábam, és táhelyezi a saját combjára, amitől a puncim megnyílik, és szabad utat enged a kezemnek. Lassan simogatom, miközben Ági átölel, és engem simogat. A mellem, a lábam, a vállam, és a puncimat sem hagyja ki. Érzem hogy nagyon felizgat a dolog. Nem volt még ilyen élményem, de be kell hogy valljam magamnak, hogy élvezem. A pinám már nem is csak nedves, hanem folyik belőle a nedű.
– Megengeded, hogy segítsek egy kicsit?
– Igen. Mondom remegő hangon, mire Ő a kezével megfogja a pinámat. Nem megsimogatja, vagy ráteszi a kezét, hanem megmarkolja. És mindezt úgy , hogy közben az egyik ujja becsúszik. aztán lassan mozgatja a kezét, és én ettől egyre jobban remegek. Aztán megáll, elveszi a kezét, leszopogatja az ujjait, és azt mondja.
– Most már elég nedves, csináld meg, én csak nézni akarlak. Kicsit visszahúzódik, és szabad utat enged nekem, de én már nem bírok magammal, egyre hevesebben sikálom a csiklómat, közben minden második mozdulatra, az ujjaimat belenyomom. Eleinte csak kettő, aztán három, majd négy. Egyre hevesebben csinálom, érzem hogy közel vagyok.

Ági valahonnan előkerít egy vibrátort, és felnyomja magába. Érzem ahogy rezeg, érzem a testén, ahogy hozzám ér, átadja nekem is a vibrációt. Ahogy ülünk egymás mellett, és közeledünk az orgazmushoz, visszajön Gábor is. Megáll előttünk és minket néz. A nadrágja megint elkezd dagadni. Ági int neki, mire meglazítja az övét, kinyitja a sliccet és előveszi a faszát. Lassan húzgálja, ráérősen, és folyamatosan minket néz.

Ági élvez el először. Ahogy kúrja a pináját a vibrátorral, elkezd remegni, vonaglik, és egy hosszú visszafogott sikollyal elélvez. Ekkor én is a csúcsra érek, és már jön is az orgazmusom. Hirtelen, robbanás szerűen. Közben nézem ahogy Gábor veri a faszát, érzem ahogy ági simogat, és nem bírom abbahagyni, hosszan élvezem a dolgot. Mikor már kezd csillapodni a remegésem, Ági a vibrátorát belém nyomja, és ütemesen elkezdi baszni vele a pinámat. Ettől ismét a csúcsra jutok, és újabb orgazmus száguld végig rajtam, és a remegés is állandósul. Remeg mindenem, a kezem a lábam, és Ági még mindig bassza a puncimat, mitől újra elélvezek. Már szinte magamon kívül vagyok, de azt látom hogy Gábor közelebb jön, és amikor kinyitom a szemem, ott áll előttünk, és csak markolja a faszát, amiből sugárban ömlik ránk a gecije. Mindkettőnket beterít vele. Amikor már nem jön több, Ági ráhajol, és elkezdi szopni, lenyalogatja róla az utolsó cseppeket is. Aztán engem vesz célba. Először az arcomat nyalogatja, hisz én kaptam az első és egyben a legnagyobb adagot, ezért van velem dolga bőven. Én csak csukott szemmel félig fekve, hagyom és élvezem ahogy végig nyalogatja a testem. Nagyon finom.

Miután lenyalja rólam a pasija gecijét, lecsúszik mellőlem a szőnyegre, és a lában között kezd le matatni, Úr isten, ez a nő ki fogja  nyalni a pinámat. Hasít belém a gondolat. Ettől mindig viszolyogtam, el sem tudtam képzelni, hogy valaha engedem egy nőnek hogy hozzám nyúljon, és most mégis. Az a meglepő hogy élvezem. Baromi jó érzés. Sokan mondták már nekem hogy egy nő teljesen másképp tud hozzányúlni egy nőhöz, ami által szinte összehasonlíthatatlan élményt nyújt. És lám, igazuk van. Nagyon élvezem.

Érzem, ahogy a combjaim között nyomul, ahogy szétfeszíti az ajkakat, és ahogy rácuppan a csiklómra. Szívja, és szopja, nyalja, és harapja. Isteni érzés. Oly annyira isteni, hogy egy perc alatt újra elélvezek, Ő pedig hevesen nyalja, szopja, egészen addig, amig a remegésem megszűnik.

Ekkor felkel a szőnyegről és visszaül az eredeti helyére, velem szemben. Ági és Gábor velem szemben ülve néznek engem, és ez egy kicsit sem zavar. Ági meztelenül, Gábor meg még mindig ruhában, ám a faszát már visszatette a helyére. Így nézzük egymást egy darabig, amikor Ági ránéz Gáborra, és megszólal.

– Szerintem a legjobb nőt találtad meg. Azt hiszem semmi sem menti meg attól hogy sikeres legyen.
– Igen Én is így gondolom. De a döntés még mindig Anita kezében van, csak rajta múlik, hogy akarja-e a sikert, még akkor is ha ez másoknak nem fog tetszeni.

– Ti most rólam beszéltek?
– Ki másról beszélnénk. Mi már látjuk, tudjuk, hogy sikeres leszel, már csak neked kell meghozni a döntést. Mit gondolsz? Kibírnád, ha naponta 5-10-20 orgazmust kéne átélned?
– Naná hogy kibírnám, ki nem.
– Vannak akik nem.
– Mára már elég volt az élvezetekből, aludj egyet rá, és ha holnap még itt leszel, akkor megbeszéljük a továbbiakat.
– Rendben.
– Kapsz saját szobát, és mindent amire szükséged van. Ha nem akarsz, nem kell felöltöznöd sem, minket nem fog zavarni a meztelenség, hisz mi is majdnem mindig ruha nélkül vagyunk itthon.
– Értem.
– Reggel addig alszol, amig csak jól esik, ha felkeltél, akkor folytatjuk. Gyere, megmutatom a szobádat.
Ági elindul a lakás másik vége felé, és kinyit egy ajtót, majd félreáll, és előre enged.
– Itt fogsz aludni. Ha kell valami, megtalálod, a konyhát erre találod, a fürdőben már jártál, minden más ide van neked készítve az ágyra.

Miután minden lényeges dolgot elmondott, átölel, és azt mondja.
– Örülnék ha nem gondolnád meg magad, nagyon jó életed lehet ha belevágsz. Jó éjt.
Ekkor két kézzel megfogja az arcom, és megcsókol. Hosszan, szenvedélyesen.
– Köszönök mindent, jó éjt nektek is.

Ági kimegy a szobából, és becsukja maga mögött az ajtót. Én lefekszem az ágyra, persze meztelenül, és mire végig gondolom a nap eseményeit, már alszom is.

Folytatjuk…

 

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük