Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát

Nem bírom már tovább nyitva tartani a szemem, annyira fáradt és álmos vagyok. Már kilenc órája vezetek egyfolytában, mert szeretnék mielőbb hazaérni. Már csak száz kilométer, de nem fogom kibírni. Egyfolytában azt lesem, hogy mikor lesz már egy parkoló, egy pihenő, hogy kiálljak, és hunyjak egyet.
Meleg van, éjjel két óra ellenére, még most is harminc fok fölött van a hőmérséklet, ami még inkább álmosít.
Végre meglátok egy távoli neonfényt, ami reménnyel tölt el, talán végre… Meresztem a szemem, és végre meglátom a pihenő táblát, közvetlenül mögötte meg a motel reklámtáblája mosolyog rám. Végre.
Beállok a parkolóba, ami majdnem tele van. A recepción egy öregúr olvasgat, de amikor belépek, felnéz az újságból, majd megkérdezi tőlem.
– Jó estét. Egy szobát szeretne?
– Jó estét. Igen.
– Sajnos csak négyágyas szobánk van már.
– Ez mit jelent?
– Már csak egy ilyen üres szoba van, és ha még jön valaki, hát akkor… Lesz egy szobatársa is.
– Nem gond, csak aludni akarok, aztán megyek tovább.
– Rendben, itt a kulcs, majd reggel elintézzük a többit.
– Köszönöm.

Kezemben a kulccsal, elindulok abba az irányba, amit az öreg mutatott, majd magállok az ajtó előtt, kinyitom, és bemegyek. Tényleg négyágyas a szoba. Két emeletes ágy van a szoba két oldalán, amolyan régimódi vaságy, de az ágynemű rendben van.
Levetkőzöm, majd körbefordulok, keresem a fürdőszobát, hogy lezuhanyozzak, de nincs. Hogy lehet ez? Ismét az ajtóhoz lépek, amikor meglátom az ajtóra ragasztott papírlapot, ami tudatja velem, hogy a fürdő a folyosón van. Jól van, ennyi még belefér.
A törölközőt a derekamra tekerem, és elindulok abba az irányba, amit a felirat mutatott. Ez is egyszerű, de tiszta, így egy gyors zuhany után ismét a szobában vagyok, ahol most szinte éget a forróság. Kinyitom az ablakot, majd eloltom a villanyt, és az ágyra fekszem, a még vizes törölközőmet meg magamra terítem. A fáradtság, és az álmosság hamar elnyom, alig egy perc alatt elalszom.

Megmozdul az ágyam. Felébredek erre, de csak félálomban azt érzékelem, hogy világos van a szobában. Az nem lehet, hogy már reggel van, érzem, hogy csak keveset aludtam. De akkor miért van világos?
Lassan kinyitom a szemem, hogy megnézzem mi történik, amikor ismét megmozdul az ágy alattam. A fejem oldalra fordítom, és amit látok, attól egyből felébredek. Két húsos combot látok, és egy szeméremdombot, ami felett egy háromszögbe igazított szőrzet sötétlik. Ahogy a tekintetem feljebb emelem, meglátom a két hatalmas mellet is, amik úgy ringatóznak, hogy attól elállna a szavam is, ha most épp beszélnék. Csak nézem tátott szájjal, miközben az izgalom is magával ragad, hiszen amit látok lenyűgöz, és felizgat egyszerre. Ebben a pillanatban az álom úgy röppen ki a szememből, mint egy kismadár a kalitkából.
A nő, akihez a látvány tartozik, most arrébb lépdel, talán az ágyat igazítja meg, ám a mozgása következtében a mellek újabb, intenzív ringásba kezdenek. Ahogy az egyik lábát odébb teszi, a szemérme is megnyílik egy kissé, amitől az még inkább láthatóvá válik.

Most már teljesen éber vagyok, és gyönyörködöm a látványban. A nő tovább toporog, hol erre, hol arra, miközben a mellei táncolnak a szemem előtt, ám a következő pillanatban megfordul, lehajol, és a táskájában matat. A feneke is csodálatos, gyönyörű kerek, formás, nem túl nagy, nem is kicsi, épp ezért izgalmas látvány.
A hajlongás következtében a puncija is kivillan, ami tökéletesen simára van borotválva, esetleg gyantázott. A farkam már áll, érzem benne a lüktetést is, ám amikor odapillantok, nincs rajtam a törölköző, pedig lefekvésnél magamra tettem, most meg az ágy végére van leterítve. A farkam így szabadon meredezik, és nincs mivel letakarnom magam.
– Jaj, bocsánat, ha felébresztettelek!
A hang irányába fordulok, a pillantásom a nőre esik, aki a másik oldalon az ágy mellett áll, miközben mosolyogva néz rám. Mondanék valamit, de semmi értelmes nem jut az eszembe, ehelyett tovább keresgélek valamit, amivel letakarhatom a farkam.
– Nyugi, már láttam, nincs mit takargatni rajta. Szép faszod van.
– Hehe, tényleg?
Csak egy ilyen idióta vigyorgásra telik tőlem, ha nem alszom ki magam rendesen.
– Amúgy én vettem le rólad a törölközőt.
– De miért? – kérdezem meglepetten.
– Mert izzadtál. Nem is kicsit.
A kezemmel megérintem a mellkasom, majd a homlokom, és valóban izzadtnak érzem a bőröm. A nő csak pakolászik, amikor ismét hozzám szól.
– Ezt az ágyat választottam, itt fölötted, ha nem bánod.
– Miért pont ezt?
– Mert… Hogy is mondjam. Én szeretek masztizni elalvás előtt, és ha a szemben lévőt választanám, esetleg megláthatnál, ami talán zavaró lehet számodra.
– Ugyan már, láttam én már nőt maszturbálni.
– Azt elhiszem, de az az igazság, hogy én nem szeretném, ha meglesnél közben.
– Jól van. Nem fogok lesni.
– Szóval szeretnéd, ha mégis a másik ágyat választanám?
– Nekem mindegy, szeretnék aludni, mert nagyon fáradt vagyok, így azt csinálsz, amit csak akarsz.
– Jól van, meggyőztél, akkor inkább ott aludnék, mert a magas ágy nem igazán nekem való, még felmászni is nehéz lenne.
– Ha akarod, akkor segítek felmászni.
– Tényleg? Megtennéd nekem?
– Hát persze – mondom neki, miközben érzem, hogy a szemem megint kezd leragadni, ám a késztetés, hogy tovább nézzem a csodás testét, mégis megakadályoz ebben.
A nő odalép az ágyamhoz, majd megáll a létra előtt. Felemeli az egyik lábát, majd felteszi az első fokra, de megáll. Amíg így ácsorog, alkalmam van megcsodálni megint a punciját, ami csodaszép, és elképesztően izgató.
– Nos, akkor segítesz vagy nem? – kérdezi tőlem a nő.
Felkelek az ágyról, majd úgy ahogy vagyok, álló fasszal megállok mellette, de nem tudom hogyan tudnék neki segíteni.
– Toljál fel! – mondja nekem, miközben a lábát igazgatja a lépcsőfokon.
– Hogyan? – kérdezem tőle.
– Nyomd a fenekem.
– De ahhoz meg kell, hogy fogjam.
– És az miért baj?
– Mert…
Erre nem tudok válaszolni, ezért a két tenyerem ráteszem a fenekére, pontosabban alányúlok, és megpróbálom emelve feltolni őt, de nem mozdul, mintha odaragadt volna a lába a létrára.

A nő, mintha meggondolta volna magát, leteszi a lábát a másik mellé, majd felém fordul.
– Azt hiszem ez nekem nem fog menni. Mi van, ha mégis a másik ágyat választom? Biztosan nem zavar téged, ha elalvás előtt megsimogatom magam?
– Dehogy zavar, csináld csak nyugodtan, én úgyis aludni fogok.
– Jól van. Köszönöm, de ha mégis… akkor szólj ám.
– Így lesz – mondom neki válaszként, majd visszafordulok az ágyam felé, és lefekszem.
A nő eközben odamegy az ajtóhoz, és eloltja a villanyt, ezután már csak a neszezését hallom, és az ágy nyikorgását. Próbálok megfeledkezni róla, és igyekszem mielőbb elaludni, de nem megy. Egyfolytában körülötte forognak a gondolataim, csukott szemmel is magam előtt látom a testét, ahogy domborodik, és…
A szomszéd ágy felől neszezést hallok. Nem olyan hangok ezek, mint amilyenre gondolnék, de mégis… vagy nem? Azon veszem észre magam, hogy a farkam megint áll, és a markomban szorítom. Picsába! Ennek az alvásnak már lőttek, hacsak én is ki nem verem, attól majd megnyugszom. Tovább markolom a farkam, miközben lassan húzgálom, és továbbra is a hálótársam körül forognak a gondolataim.

Ebben a pillanatban a szobát elönti a fény. A fejem felemelem, a pillantásom a nőre esik, aki az ajtó mellett áll, és az egyik keze még mindig a villanykapcsolón van. Eközben én az ágyamon fekszem, és az álló farkamat markolom. A nő reagál hamarabb.
– Jaj, ne haragudj, azt hittem már alszol!
– Nem, még nem.
– Bocsi, ha megzavartalak, nem gondoltam, hogy te is… vagyis, hogy…
A farkam elengedem, mivel eldugni most sem tudom, csak hagyom, hogy a hasamra simuljon.
– Ha folytatni akarod, akkor inkább eloltom a villanyt.
– Nem, csináld csak ahogy neked a legjobb!

Valójában arra gondolok, hogy el fogja oltani, és én akkor végre kicsapom, aztán alszom, de nem így történt.
– Ha tényleg nem zavar, akkor inkább égve hagynám, mert tudod, sötétben nekem nem megy olyan könnyen.
Erre nem is válaszolok, inkább csak becsukom a szemem, és próbálok elaludni. Mondanom sem kell, hogy most sem megy ez nekem. Az jár a fejemben, hogy a nő, a saját ágyán fekszik, miközben a szétrakott lábai között simogatja a pináját. A gondolattól is felizgulok, érzem, hogy a farkam keményen meredezik, még az is lehet, hogy a nő a farkamat bámulja. A kíváncsiság nem hagy nyugton, ezért oldalra pillantok, hogy meglessem.

Nem sokat tévedtem. A nő ül az ágyon, a hátát a falnak támasztja, miközben a szétrakott lábai között, egy méretes dildót nyom bele a pinájába. És persze közben engem néz. Nem szól semmit, csak ütemesen ismételgeti a mozdulatot a kezével. Döntök. Megfordulok a fal felé, és igyekszem kizárni a gondolatot a fejemből, miszerint egy bombázó nő, tőlem alig néhány méterre, hamarosan el fog élvezni a saját keze által.
– Csúnya vagyok? – hallom meg a nő hangját.
Mi van? Most meg mi a baja? Ismét felé fordulok, hogy megtudjam mi a baja.
– Miért kérdezed?
– Mert elfordultál tőlem, biztos nem tetszem neked.
– Erről szó sincs. Ha jól emlékszem, még az elején te mondtad nekem, hogy nem szeretnéd, ha néznélek közben, ezért fordultam el, és mert…
– Mi az?
– Mert…
– Mondd már ki!
– Jól van. Mert felizgatsz.
– Tényleg? – kérdezi tőlem, miközben a dildóját tövig nyomja a puncijába, amit egy elnyújtott sóhaj kísér.
– Igen.
– Ennek örülök – mondja válaszként, miközben ismét tövig nyomja be a játékát.
– Ha már úgyis megláttál, ha akarod nézheted, ahogy maszturbálok.
Nahát, most meg egyenesen megkér arra, hogy nézzem közben. Lehet, hogy valami baj van nála a vezérlőben? Mit csináljak? Nem szokásom idegen nők előtt kiverni a farkam, de most ez más helyzet. Érzem, hogy csak néhány rántás kellene hozzá, és máris elélveznék, de valami mégis visszatart.
– Volna kedved neked is…?
– Mit?
– Én szívesen megnézném, hogy kivered a faszod.
– Nahát! Tényleg?
– Persze. Miért ne? Látom, hogy te is fel vagy izgulva.
– Ez most komolyan mondod? – kérdezem tőle, miközben felülök az ágyon.
– Persze. Látom, hogy áll a faszod mióta itt vagyok. Gondoltam neked is jólesne egy maszti.
Eredetileg azért ültem fel az ágyon, mert az volt a tervem, hogy kimegyek a mosdóba, és kissé lehűtöm magam. Aztán amikor jobban belegondoltam, rájöttem, hogy a nőnek igaza van. Valóban azóta áll a farkam, amióta megláttam őt, mert tényleg felizgatott. Eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha tényleg kiverném, miközben nézem őt, ahogy maszturbál. Aztán eszembe jut még valami. Mit szólna a feleségem, ha megtudná?! Ugyan, hogy tudná meg, hacsak én el nem mondom neki.
Így tépelődök magamban, amikor arra eszmélek, hogy a kezem megint a farkamat markolja, és ami igencsak jóleső érzés.
– Ugye, hogy jobb így együtt? – kérdezi tőlem megint.
– Igen – vallom be neki az igazat. – Így sokkal élvezetesebb.
– Akarod, hogy segítsek neked?
– Nem. Ez így pont jó.
Tényleg pont jó. Annyira izgalmas a nő, annyira felizgat szexuálisan, hogy az izgalmam egyre csak nő. Ennek hatására, olyan hirtelen tör fel belőlem az orgazmus, hogy szinte beleremegek. Csak húzgálom a farkam, miközben egymás után röppennek ki belőlem a fehér cseppek, amik egymást követve landolnak a két ágy közötti szőnyegen, kis sötét foltokká változva.
– Ez nagyon szép volt – mondja a nő, miközben látom rajta, hogy most ő következik. A teste megfeszül, a dildó egyre gyorsabban jár benne, miközben egyre szaporábban liheg. A lihegésből nyögés lesz, majd amikor őt is eléri a végzete, gyors, ziháló lesz a lélegzete, és egy elnyújtott nyögés kíséretében elernyed. A kezeivel most a melleit gyömöszöli, miközben a dildó lassan kicsúszik a pinájából, amit sűrű váladék követ, ami szétterül az alá terített törölközőn.
Lenyűgöz a látvány. Annyi nőiesség, annyi erotika volt benne ebben az orgazmusban, amitől megint áll a farkam. De már nincs erőm, hogy elölről kezdjem a játékot.
– Köszönöm, hogy nézhettelek – mondom neki, majd a törölközőmbe tekerem magam, és kilépek a szobából. Szeretnék lezuhanyozni, hátha még tudok aludni pár órát, mielőtt folytatnám az utamat hazafelé.

Beállok a zuhany alá, majd alig langyos, inkább hideg vizet engedek magamra. Észre sem veszem, hogy kinyílik az ajtó, és valaki belép rajta. Csak akkor érzékelem, amikor már ott áll mellettem a zuhany alatt, és a szappanos kezével a hátamat érinti. Ledermedek, mert a hideg víz ellenére is elönt a forróság. Ez nagyon kellemes.
A szappanos csutakolás tovább folytatódik. Miután a hátam kész van, a fenekemet is alaposan megmossa, nem kímélve az érzékeny részeket sem, szinte megujjazza az ánuszomat. A lábam kimarad, az nem is fontos, mert maga felé fordít, és folytatja a mosdatást. A nyakam, a vállam, majd a mellemet simogatja, aztán egyre lejjebb, amíg el nem éri a farkam. Azt marokra fogja, és a szappanos kezével olyan gyengéden, és egyben annyira erőteljesen simogatja, hogy az megint feláll, és a nő hasához nyomódik.
Amikor már késznek nyilvánít, a kezembe adja a szappant, és a… Mi a fene ez, mintha egy darab függöny lenne összetekerve.
– Most te jössz! – mondja nekem, majd hátat fordít.
Megszappanozom azt az izét, majd a hátához teszem, és lassan mozgatom rajta. A nő láthatóan élvezi a dolgot, mert halk, szinte alig hallható nyikkanásokat hallat, ami az élvezet jele is lehet.

Meg akarom érinteni a bőrét, érezni akarom, ahogy a tenyerembe simul. Elengedem a pamacsot, ami a lábunknál összegyűlt vízbe esik, majd a tenyeremet a vállára teszem. Kissé megrezzen. A tenyeremmel végigsimítok rajta. Érzem a selymes bőrét, érzem a karján a nem létező szőrszálak mentén a libabőr érdességét. Megint megszappanozom a kezem, és folytatom a fürdetést. A vállai után a háta következik, majd a csípője, végül a feneke. Ahogy ő is tette, a kezemmel egészen alányúlok, és alaposan megmosom, hogy ne legyen rám panasza. Amikor az ánuszához ér a kezem, ő a fenekét hátratolja, amitől az ujjaim már nem az ánuszát simogatják. A mozdulat hatására a tenyeremben érzem a forró punciját, érzem, hogy mennyire nedves, sokkal sikamlósabb, mint a szappan. A mozdulat nem áll le, ahogy a kezem a lába között van, egyre inkább mozog előre, hátra, miközben a hangok, amik belőle jönnek, egyre inkább arról tanúskodnak, hogy rendkívül élvezi ezt a fajta játékot.
Mielőtt még jobban belemerülhetnék a játékba, hirtelen megfordul, és szinte nekem tolja a hatalmas melleit.

Csak bámulom és ámulok, talán még soha nem láttam ennyire szép melleket. A kezem megemelem, és megérintem az egyiket, majd a másikat is. Mivel tisztának látszik, úgy döntök, hogy nincs szükség a szappanra sem, a kezem megfelelő ehhez a feladathoz.
A kezem megállás nélkül jár rajta, nem tudok betelni vele. A kezeimet alátolom, kissé megemelem, és szinte magamhoz ölelem őket. A simogatás hatására a meglehetősen nagy bimbója is kezd kiemelkedni, amit így már meg tudok fogni, az ujjaim közé csippentem, megszorítom, és csavargatom. A nő láthatóan élvezi a dolgot, csukott szemekkel, szinte áhítatosan adja át magát az élvezetnek. Amikor a mellei már elég „tiszták”, a kezem a hasára csúsztatom, ahol folytatom a tisztálkodásnak álcázott simogatást. Körbejár rajta a kezem, egészen az oldaláig végigsimít rajta, ám a köldöknél egy kicsit tovább időzök, mint az szükséges lenne.

A következő állomás a hasa alatti terület, ahol a punci fölötti szőrpamacs csiklandozza az ujjaimat. A kezem nem áll meg, tovább megy, kutat újabb területek felé, amit meg kell tisztítani. Amikor a kezem odaér, a lábait kissé távolabb helyezi egymástól, így szabad utat enged a nyíláshoz, ami most is forrón öleli körbe a kezem. Amint beljebb tolom az ujjaimat, meglepve tapasztalom, hogy most sokkal nedvesebb, mint amilyen az előbb volt.

Nem akarok szégyent vallani, ezért alaposan megdörzsölöm, mélyen beledugom az ujjaimat is, hogy az eredmény egyértelmű legyen.
Ahogy a kezem mozog a lábai között, a csípője követi a ritmust. A punci nedvei nem akarnak elapadni, ezért tovább folytatom a simogatást. Különös figyelmet fordítva arra a pontra, ami egyre inkább kiemelkedik, és ami egyre keményebbé válik a kezem alatt. Az ujjam hegyével a csiklóját simogatom, amikor megérzem az ő kezét a farkamon.
Marokra fogja és megszorítja. Élvezem nagyon. Ettől a kezem még intenzívebb táncot jár a barlangja bejáratánál, immár a csiklót is két ujjam közé fogva izgatom tovább, amitől a nő, még jobban megremeg.
– Ne hagyd abba! – nyöszörgi a fülembe.

Eszem ágában sincs abbahagyni, sőt, inkább még gyorsabb tempóra váltok, szeretném érezni, ahogy a kezembe élvez. Szerencsére ez hamar be is következik.
Felváltva izgatom őt az ujjaimmal. Végigsimítok a csiklóján, majd a hátramenet után, két ujjam feldugom neki. Majd ugyanez visszafelé is, majd újra és újra, mikor már az egész nő remeg. Az orgazmusa engem is letaglóz. Annyira heves és intenzív, hogy az egész teste remeg és rázkódik, miközben még mindig a farkamat szorítja. Próbálom őt tartani, hisz a lábai remegnek a legjobban. Szinte átölelem őt, az egész teste hozzátapad az enyémhez, így a remegése is eggyé válik velem.
Néhány másodperc elteltével, amikor a remegése már alábbhagy, csak áll előttem, és néz. A szemembe néz. A következő pillanatban letérdel elém, és a még mindig a markában szorongatott farkammal néz farkasszemet.

Kidugja a nyelvét, és gyengéden megérinti vele a makkomat, majd a szájába veszi azt, és körbenyalja. Isteni finoman csinálja. Én csak nézem őt, ő meg felnéz rám, miközben a szája megtelik a farkammal, majd lassan, egészen lassan egyre beljebb csúszik benne, míg végül egészen tövig a szájába nem enged. Ezután megint csak lassan kienged magából, majd kezdi elölről.

Érzem, hogy ezt nem bírom sokáig, bár láthatóan az is a célja, hogy mielőbb kielégítsen. Amikor a torkában van a farkam, érzem, hogy küzd ellene, ez már neki is sok, de nem adja fel, és a mélységet, a játékos technikájával kompenzálva, hamar a csúcsra repít.
Amikor a farkam a torkában van, az elkezd lüktetni, heves rángásokkal adja tudtára, hogy mindjárt elélvezek. Kienged a szájából, és megint csak a nyelve hegyével izgat, amitől megindul a folyamom, majd kitör belőlem.

Amikor az első adag előbukkan, az a nyelvére megy, amit a körkörös mozdulataival végigken a makkomon, majd hirtelen megint a szájába vesz, és szopni kezd. A lüktetésem adja meg neki a ritmust, miközben egyre csak nyeli, ami a szájába megy.
Amikor vége, és nincs már mit lenyelnie, még egy ideig csak finoman szopogatja a farkam, egészen addig, míg az megpuhul a szájában, akkor elengedi.
Ismét feláll előttem, majd megcsókol. Érzem a szájában a gecim ízét, de ez nem zavar, viszonzom a csókját, ami néhány percen át fogva tart minket.
Miután szétválunk, ő néhány gyors mozdulattal leöblíti magát, majd kilép a zuhany alól, magára tekeri a törölközőt, és otthagy engem.
Én még állok a vízsugár alatt, kellemesen lehűt a víz, ám egy idő után azt érzem, hogy már hideg, amitől dideregni kezdek. Elzárom a vizet, kilépek a kabinból, és letörölgetem magamról a vizet, majd a derekamra kötöm a türcsit, és elindulok a szobánk felé.

Amikor belépek, már sötét van. A félhomályban azért annyit ki tudok venni, hogy a másik ágyban fekszik a nő. Ledobom magamról a törölközőt, és lefekszem az ágyamra. Nem takarózok be, mert itt még mindig forróság van. Becsukom a szemem, és pillanatokon belül el is alszom.

***

Reggel hétkor ébreszt a telefonom. Az első dolgom, hogy megnézzem a nőt, akinek még a nevét sem tudom. Az ágya üres, nincs sehol. Nem baj, ez így a jó.
Felkelek, felöltözök, összedobálom a táskámba a holmimat, majd az ajtó felé fordulok, amikor meglátom a cetlit. A nő párnáján van egy kicsi rózsaszínű cédula. Odalépek és a kezembe veszem. A cédulán csak egy szám van, és egy név.


0651 555 4657
Anikó

Egy ideig nézem a kezemben lévő papírfecnit, majd visszateszem a párnájára, és kilépek az ajtón.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
ekszakai-II-01

Az éjszakai fürdő után

a kemény farkam odaillesztem a puncidhoz, egy kicsit megmártogatom benne, majd betolom tövig, és egy pillanatig elidőzök, hogy kiélvezzem a forró lüktetést, ami körbeölel. Aztán elkezdek benned mozogni, előbb csak kicsiket aztán egyre nagyobbakat.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

One thought on “Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát

  1. Kaliban szerint:

    Én azért megtartottam volna azt a cetlit.
    Hátha egyszer… 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük