Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A női orgazmus titkai – 2. rész

A női orgazmus megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével. Bármely eredetű női kielégülés egyenértékű, normális. Sőt, a szexuális kultúra része, hogy a férfi partner több helyzetben, többféle ingerléssel ki tudja elégíteni partnerét. Ezek fejleszthetőek.

A nők kisebb része azonban mindkét fajta orgazmusra képes (vagyis a csikló ingerlésével kiváltott és a hüvelyi orgazmusra), sőt ezen nők egy része nem tudja megkülönböztetni, hogy csikló, vagy hüvelyi ingerlés következtében következett-e be az orgazmusa.
Viszont a nők egy tekintélyes arányban sehogy sem jutnak el orgazmusig. Azonban a női orgazmus megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével.
Ha minden feltétel adott a szexuális együttlét mindkét félnek örömet okoz, és a nő is el fog jutni a csúcsra, akár a hüvely, akár a csikló ingerlése által. Az orgazmus fiziológiai lezajlása mindkét esetben hasonló, vagy azonos: a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC) izomzat ritmikus, 5-10-szer ismétlődő spontán összehúzódásával jár, és ellazulás követi (további ingerlés hiányában).
Klitorisz anatómia
A fenti ábra nagyon jól szemlélteti, hogy valójában a csikló nem csak a látható részből áll, hanem gyakorlatilag a teljes nem szervet körbeöleli, vagyis ha a a hüvelyi orgazmusról beszélünk, akkor ugyanazon a szerv nem látható részét éri inger.

A csikló eredetű orgazmust és a hüvelyi eredetű orgazmust is átélő nők a következőképpen írják le a kettő közötti élménybeli különbséget:

A csikló orgazmus erőteljesebb, élesebb, rövidebb ideig tart, de intenzívebb kielégülést okoz.
A hüvelyi orgazmus, mélyebb, szétáradóbb, könnyebben ismételhető.

Erre alapozva a szexológusok egy része állítja, hogy lényegében csak egyfajta női orgazmus van. Feltételezik, hogy ennek alapján az agyban is csak egy, lokalizálható orgazmus-központ létezik. A neurológiai kutatások és beavatkozások még nincsenek olyan szinten, hogy ennek a hipotézisnek komolyabb gyakorlati jelentősége lenne.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Nudista strand és szex - Szex Blog Történetek

Nudista strand és az idegen nő

Amikor hozzáérek a naptejes kezemmel, azt veszem észre, hogy a nő egyik keze a puncijában matat, majd egyre gyorsabban simogatja, és fél percen belül elélvez itt az orrom előtt. Ettől persze a farkam még keményebbé válik, és egy pillanatra nem tudom hogy folytassam a kenést, vagy inkább mást kéne csinálnom.

Erzsi néni, aki nem csak beszél - Szex Blog

Erzsi néni, aki nem csak beszél

Olyan hirtelen tör ki belőlem az orgazmus, hogy szinte én is meglepődök rajta. A szemem még most is Liza puncijára tapad, ám az élvezet magával ránt. Aztán megfeszülök, a kezem meg örült tempóban veri a faszom, a geci meg csak fröcsög belőlem. Behunyt szemmel adom át magam az élvezetnek, amíg az utolsó csepp is elszáll belőlem, majd a végén elernyedek. Amikor kinyitom a szemem, megdöbbenek. A szoba ajtóban ott áll Liza, mellette meg Erzsi néni, akinek az arcán a döbbenetet látom. Magamra húzom a takarómat, és csak vigyorgok rájuk.

tanuljunk-a-pornobol

Tanuljunk a pornóból!

Tanuljunk a pornóból! Sok nő panaszkodik, hogy férje, barátja titokban pornót néz, ahelyett, hogy vele töltené idejét, és ami a legfőbb, vele osztaná meg szexuális vágyait és kívánalmait. Ha düh helyett nyitottsággal közelítünk a témához, kiderülhet, egyes elemeket a pornóból könnyen átültethetünk saját szexuális életünkbe, vita helyett ezzel is csökkentve a monitorban lakó nőkkel töltött órák számát. Ha tetszik, ha nem, a pornónak nagyon is sokat köszönhetünk. Tömeges terjedése legalább akkora felszabadító és formáló erővel bírt, mint...
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük