Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hétköznapi szexbalesetek

A szex általában örömszerző tevékenység, de néha sérülésekhez vezethet egy-egy heves szexcsata. A különféle helyszínek és pózok ugyanis számos veszélyt rejthetnek a párok számára

naponta 240 millió ember szeretkezik a Földön, átlagban egy ember élete során 5100 alkalommal, évente az emberek 33% szenved el valamilyen sérülést szex közben. A leggyakoribb sérülések között az izomhúzódások, nyakficamok, hátsérülések, ujjficamok vagy épp a dörzsölt bőr áll az élen, de néhány ritka esetben törésekkel végződik a szeretkezés. A szex szempontjából legveszélyesebb helyeknek a kanapé a lépcső, az autó és a zuhanyzó bizonyult. Ám szex közben nem csak saját magunkban tehetünk kárt, hanem környezetünkben is. A legtöbbször az ágykeret sínylik meg a hancúrozást, de az előjáték alatt előkerülő borospoharak is gyakran áldozatul esnek. A legvadabb orgiában pedig betört ajtók, ablakok vagy falon tátongó lyukak sem ismeretlenek. Tehát kijelenthetjük a szex egy igen veszélyes tevékenység.

Szex balesetek

 

forrás: Medical Insurance

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A legélvezetesebb karácsony - Szex Blog

A legélvezetesebb karácsony

Mire észbekapnék, már el is élvezek, nem kicsit, hanem nagyon. Péter meg csak tolja belém a farkát, miközben a zacsija a csiklómon csattan, és én újra elélvezek, majd újra és újra, amig azt nem érzem, hogy… Nem is tudom, hogy mit érzek, mert ez egész testem remeg, és szinte görcsösem tolom oda Péternek a fenekem, mert ő még mindig úgy bassza a puncimat, ahogy eddig még soha senki.

Egy csodás nyári nap története - Szex Blog Történetek

Egy csodás nyári nap története

Mi ketten szinte tátott szájjal néztük végig az egész műsort, Vera nagyokat nyelt közben és a mellbimbóját masszírozta, időnként a punciját  gyömöszölte. Láthatóan teljesen felizgatta a látvány. Miután vége lett, csak egymásra néztünk, és nevetünk majd felálltam és hoztam friss hideg innivalót, mert mindkettőnk szája kiszáradt a nagy izgalomtól. Ittunk aztán megkérdeztem a barátnőmet.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük