Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Tanuljunk a pornóból!

Sok nő panaszkodik, hogy férje, barátja titokban pornót néz, ahelyett, hogy vele töltené idejét, és ami a legfőbb, vele osztaná meg szexuális vágyait és kívánalmait. Ha düh helyett nyitottsággal közelítünk a témához, kiderülhet, egyes elemeket a pornóból könnyen átültethetünk saját szexuális életünkbe, vita helyett ezzel is csökkentve a monitorban lakó nőkkel töltött órák számát.

nézd a tv-t

Ha tetszik, ha nem, a pornónak nagyon is sokat köszönhetünk. Tömeges terjedése legalább akkora felszabadító és formáló erővel bírt, mint annak idején a szexuális forradalom. Utóbbi kapcsán fölfedeztük a nemi betegségek garmadáját, előbbi kapcsán pedig számtalan hasznos információval és szakkifejezéssel gazdagodott általános műveltségünk, hogy ezek nagy részét kritikusan rögtön el is vethessük. Vitathatatlan tény azonban, hogy a pornó arra is kiváló apropót szolgáltat, hogy a szexről elvonatkoztatva értekezhessünk, mintha mindehhez nekünk semmi közünk se volna. A külső szemlélő szerepét fölvéve a bukakke, a mélytorok és a háziostor szalonképesebb témává válnak. A szexualitás értelmezési lehetőségeit mindenképpen tágítják a pornófilmek, könnyebben beszélünk róla, s láthatjuk azt is fekete-fehéren, hogyan is néz ki a szex a rendezők, átvitt értelemben pedig a férfiak fantáziájában. Ez pedig mindenképpen megfontolandó és tanulmányozandó terület.

Számtalan dologra foghatjuk rá, hogy a pornó hatására vált gyakoribbá, sokan ilyennek tekintik például az anális szexet. Valóban, a felmérések szerint egyre többen próbálják ki vagy űzik rendszeresen, és ez kétségkívül elengedhetetlen, sőt meglehetősen hangsúlyos eleme egy-egy filmes jelenetnek. Ha sok ilyet látunk, egyre természetesebbnek hat, és egyre kézenfekvőbb a gondolat, ki kéne próbálni. A behatolás hétköznapi formája hirtelen rendkívül divatjamúltnak tűnik, a lyukak széles, ám véges választéka egyértelműen arra inspirálja az embert, hogy a lehető legtöbbet kipróbáljon ezek közül, és természetesen épeszű keretek között ez semmiképp sem baj.

A pornó legáldásosabb hatása pont abban rejlik, hogy az ember kísérletező kedvét inspirálja, amennyiben képesek vagyunk a helyén kezelni mindazt, amit látunk. Ha tudjuk, mindez csupán maszturbációs segédeszköz, és nem valóságos szex az, amit ott látunk, bár a szexualitáshoz való hozzáállás legállatiasabb, társadalmunk által legelnyomottabb részét mutatja meg. Hihetetlen népszerűségét is pont ennek köszönheti, ráadásul mára az ivarérett lakosság körében szinte kikerülhetetlen, mindenképp értelmezést kívánó műfajjá vált, ami követeli létjogosultságát, így a legjobb, amit tehetünk, hogy megbarátkozunk létezésével és igyekszünk saját hasznunkra fordítani azt.

Első körben, aki eddig nem tette, gyorsan nézzen meg egy pornófilmet – nem fontos egész estés nagyjátékfilmet választani, pár rövidebb, letölthető jelenet is megteszi -, és tesztelje magát, vajon ő is fölizgul-e a látottaktól. A válasz nagy valószínűséggel igen lesz, hisz úgy vagyunk programozva, hogy testünk reagáljon az efféle ingerekre. A rutinos pornónézőnek könnyű dolga lesz, pillanatok alatt magától is detektálhatja, mi az, ami transzportálható hálószobájába, és azt is kiszűrheti, mi az, ami taszítja vagy egyenesen lelohasztja.

A szex szeretete

Sok nőnek nehézséget okoz a szexben való teljes feloldódás, annak elfogadása, hogy ugyanúgy megengedhető nőként élvezni, szeretni és kívánni a szexet, mint férfiként. A pornóban minden nő azonnal készen áll az aktusra, nem kell hozzá gyertyafény és habos fürdőkád, hogy kedvet kapjanak hozzá. Az ösztönök vezérelte dugások olykor gátlásokba ütköznek, s hogy ez illendőségből fakad, a spontaneitásra való képtelenségből vagy a helyzetben való feloldódás nehézségeiből, sokszor az illető maga sem tudja megmondani. A pornóban a nők egyértelműen kezdeményeznek, fényes nappal, nyilvános helyen, vadidegen emberekkel is. Persze ezt nem kell minden vonatkozásában követni, de nyugodtan nekieshetünk a férfinak egy-egy váratlan pillanatban, hisz úgyis evés közben jön meg az étvágy. Az ilyen jellegű rosszlánykodás a nőt magát is könnyen felizgathatja, főleg, ha kiderül számára, milyen heves és döbbent reakciókat vált ki ezzel partneréből. Innen már csak egy lépés, hogy magát az élvezetet is könnyen kimutassa, hogy jelezze, mennyire felizgatja őt a másik, és ezt akár szavakkal, akár tettekkel a tudomására is hozza.

A test szeretete

A pornóban nemigen látunk szégyenlős nőket, pedig ha mélyet merítünk, láthatjuk, ott sem csak tökéletes testű nők tekergetik magukat. A férfi nem a hibátlan testet, hanem a jó dugást keresi és szereti. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy előnyös pózokat választasz, közben pedig azon gondolkodsz, most vajon melyik testrész került reflektorfénybe. És mivel sok esetben pont ez az, ami a spontán – nappali vagy kivilágított helyen történő – szex lehetőségét blokkoltatja egy nővel, a lehető leghamarabb túl kell lendülni rajta. Akinek valóban erős komplexusai vannak, kezdheti félhomályban, gyertyafényben, de mindenképpen láttassa magát. Beválhat a tükör is, mert pillanatok alatt kiderül, miért fontos egy férfinak a látvány. Nincs az az ember, aki saját szeretkező testének képétől ne izgulna föl még jobban.

Fantázia, dominancia

Mivel a pornójelenetek nem mások, mint piszkos kis fantáziák, nézd meg, milyen klisékkel operálnak! A szituációk egyértelműek: nővérkék kezdenek heves szopásba maguktól, titkárnők terpesztenek az asztalon egy szimpla „meg akarlak dugni” felszólításra. Mindezek megvalósítása, azaz saját és partnerünk fantáziájának megvalósítása ösztönző lökést kaphat a filmekből. A legtöbb jelenet azokat a szituációkat mutatja meg, amelyek az életben igen ritkán esnek meg. Kevéssé valószínű, hogy az érkező futárral vagy a szexi vízvezetékszerelővel vadakat szexelünk, ettől a fantázia még él, és játékos keretek között megvalósítható. Ugyanebbe a körbe tartozik a több partnerrel való együttlét. A pornó előtt jóval kevésbé volt elfogadott a lányok közti nyalakodás vagy a két pasi, egy nő felállás. Mivel a szexfilmek kötelező elemei ezek, saját magunkat is könnyebben győzzük meg ezek természetességéről, még akkor is, ha nem valósítjuk meg azokat. A pornó végre rádöbbenthet bennünket, hogy bűnös gondolatok nem, csak elnyomott fantáziák vannak, s ha azonos nemű partner látványától jövünk izgalomba, még nem vagyunk homoszexuálisak.

Fétisek

Mint említettük, a pornó alapvetően a szexuális viselkedések széles palettáját vonultatja fel előttünk (ha nem csak a televízióban fellelhető filmeket személjük), és ez remek lehetőséget ad rá, hogy felismerjük esetleges fétiseinket. Nem csak a latexruhák lehetnek az izgalom tárgyai, pedig nyilván mindenkinek ez ugrik be először, ha fétisről beszélünk. Szépen lassan kitárulhat előtted az a világ, amiben minden elképzelhető tárgy, anyag és szerep fétissé válhat, legyen az a mellbimbó vagy a test egyéb részeinek tűkkel való szurkálása, a selyem, a kötözés, különböző orvosi műszerek vagy akár a dugógép. A lényeg, hogy nem neked kell kipróbálnod mindezeket, csak rád gyakorolt hatásukra kell koncentrálnod, és felismerned, amit a hétköznapokban nem láttál ilyen tisztán, hogy nem véletlenül élvezed annyira a vérvételeket vagy a műanyag tapintását.

Ösztönök

Érdekes kettősséget mutat az is, hogy a legtöbb nő, főleg a feminista érzelműek élesen kritizálják a nők alávetett és megalázott helyzetét, amit a filmek rendszerint közvetítenek. A szélsőséges irányzatokat figyelmen kívül hagyva, lássuk be, nem csak a férfiak fantáziájában szerepel a durva és erőszakos dugás. Rengeteg nő csak félve vallja be magának, hogy felizgatják azok a jelenetek, ahol alárendelt szerepben van egy nő. A háttérben talán az állatias ösztönök állnak, hiába hangsúlyozzák nekünk a szerelmes szeretkezés felsőbbrendűségét, titkon minden nőben ott lappang a vágy, bárcsak erőteljesen elkapná őket valaki. Férfioldalról ugyanez a vágy szintén hangsúlyos, sokan csak a nők finomságára való tekintettel nem lépnek fel a megszokottnál határozottabban és erélyesebben, pedig nem egy nő álmodozik erről titokban. A pornó mindezek tökéletes megvalósítása, s ha felismerjük fő mozgatórugóját, már csak bátroság kell a kipróbáláshoz. Nem a durvulást javasoljuk, de néha, pár percre elfeledhetnénk illedelmes és ösztönöket elnyomó kultúrlény mivoltunkat.

Amatőr

A pornóevolúció nem új, de még mindig népszerű állomása az amatőr pornó, ami azok körében is nagy népszerűségnek örvend, akik a profi filmeket nem szeretik, és nem is nézik. Ezen filmek nem csak a pornót szerettették meg sokakkal, de rengeteg párt inspirálnak arra, hogy hasonló felvételeket készítsenek magukról, és adott esetben azt közzé is tegyék. A net egyes szolgáltatásainak bővítése újabban mindenki számára könnyen lehetővé teszi az amatőr karrier elindítását. Ha nem is akarjuk közkinccsé tenni az otthoni hancúrozást, egy kamerát könnyen bevethetünk, s könnyen kiderülhet, a pornó világa nem is áll olyan távol tőlünk.

A fenti szempontok a szexet kőkorszaki módon magukévá tevőknek lehetnek újdonságok, a legújabb felmérések ugyanis azt mutatják, a fiatalok háromnegyede a szexről a pornón keresztül tájékozódik. A pornókultúra mindazokat a hasznos információkat nem közvetíti, amelyekre éppoly elengedhetetlenül szükség van, mint a felszabadult hozzáállásra, nevezetesen a védekezés és a másik ember tiszteletének fontosságára. Aki a sztereotípiákat késznek és igaznak fogadja el, legalább annyi nehézségbe ütközik majd nemi élete során, mint az, akit elborzaszt és megrémít mindaz, amit a pornó jelent.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Kerti fürdetés Katival - Szex Blog

Kerti fürdetés Katival

Most már nem mímelem a hátmosást, csak megkúrom, hogy végre elélvezzen nekem. Ahogy a zacsim csattog alatta, ő közben nyöszörög, és erőteljesen rátart minden lökésemre, aminek a végeredménye az, hogy elélvez. Nem állok meg, csak baszom tovább, amíg én is elérek az orgazmusig. Amikor belövöm neki az első adagot, akkor szinte sikít, mintha megint élvezne, de ez csak az öröm jele nála, hogy végre valaki alaposan megbaszta.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük