Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Elélvezek a szaunában

Elélvezek a szaunában, és nem is csak egyszer. Ez akkor történt, amikor a lakóhelyemhez közel volt egy fürdő. Ne is igazán fürdő volt, hisz még egy medence sem volt benne, helyette volt mindenféle egészségügyi szolgáltatás, masszás, gyógytorna, és persze szauna is. Én csak a szauna miatt jártam oda. Ez a hely nem a natur szemléletmód helye volt, itt csak ruhában, fördőruhában lehetett lenni, kivétel ez alól a kezelések, amik megkívánták a meztelenséget.

Ez a szauna olyan meleg volt, amit máshol még nem tapasztaltam. Viszonylag sokan jártak oda, leginkább az idősebb korosztályból, ám ez engem akkor sem  zavart. Ja igen, meleg volt a szaunában, általában kilencvenöt-kilencvennyolc fok. Ha ennél alacsonyabb volt a hőmérséklet, akkor az idősebb urak, egyszerűen átkiabáltak a gépésznek, hogy „fázunk”.

Jó volt a meleg gőz, szerettem oda járni, bár nem a társaság miatt, mert az eléggé régimódi volt. Beültem a gőzbe, és csak elmélkedtem, mindenfelé jártak a gondolataim. Amikor besokalltam a melegtől, akkor kijöttem, és lezuhanyoztam a hűsítő vízzel. Persze volt ott hideg vizes medence, ami egy kis túlzással mondható medencének, hisz csak akkora volt, hogy néhány ember elfért benne. A vize annyira hideg volt, hogy képtelen voltam belemenni, pedig néhányszor nekifutottam.

Helyette a zuhanyt használtam mert ott be tudtam alítani azt a hőmérsékletet, ami nekem kellemes volt. A zuhanyzó, közvetlenül a szauna mellet volt, eléggé hagyományos, sötétre csempézett falakkal, és elég szűk is volt a hely. Két fülke egymás mellett, vele szemben alig egy méternyi távolságban másik kettő, és az mögött még kettő. a zuhanykabinban a zuhany, ami a vezet hivatott a fürdőzőre ereszteni, eléggé le volt lakva, ami azt jelenti, hogy a cső végén, ahol a zuhanyrózsa helye van, ott nem volt semmi, ezért mindig úgy állítottam be a vizet, hogy az ne üssön túl nagyot.

Egy alkalommal, amikor épp ott zuhanyoztam, a velem szemben lévő fülkébe belépett egy nő, aki legalább hatvan éves volt, ám a teste, mint egy fiatalé. Én ott állok a hideg víz alatt, amikor azt veszem észre, hogy a nő, a bikini felsőjét leveszi, és vidáman szappanozza magát. Aztán a bugyit is levette magáról, és a szappanozás folytatódott a lába között is. Mondanom sem kell, hogy a farkam akkor már elég egyenesen állt előre, és én csak néztem őt, ahogy végig dörzsöli a meztelen testét.

Ahogy én őt nézem, azt veszem észre, hogy ő meg engem vesz szemügyre. Leginkább a nadrágom elejét nézi. Ettől egy kicsit zavarba jövök, és próbálok úgy tenni, mintha én is csak zuhanyoznék, ám a pillantásom, mindig megtalálja őt, és csak bámulom a tevékenységét. Aztán jön a meglepetés. Odaszól nekem.
– Csináld csak nyugodtan, engem nem zavar. Mivel nem értettem a célzást, elkezdtem magam csutakolni, mint aki zuhanyzik, de megint beszól nekem. Amikor ránézek, látom ám, hogy a habos szivacsával a punciját dörzsöli, miközben engem bámul. Engem baromira felizgatott a látványa, ahogy pucéran áll a víz alatt, és láthatóan mindjárt el fog élvezni.
– Mire tetszik gondolni? Mit csináljak? – kérdezem tőle bátortalanul, ám ő akkor már nem válaszol, csak simogatja magát, és egy gyenge sóhajjal elélvez. Ezután lemossa magáról a habot, és felveszi a bikinijét. Mielőtt elmenne, ismét szól hozzám.
– Remélem legközelebb nem leszel ennyire félénk. Mire válaszolhatnék, már el is tűnt a kanyarban, én meg ott maradtam álló farokkal.

Amikor rámarkolok a farkamra, érzem ám, hogy rendesen fel van izgulva. Kiveszem a fürdőnadrágból, hátha meg tudom oldani a helyzetet. Ahogy kiszabadul a textil fogságából, pont a zuhanyból lezúduló víz alá kerül, ami jól meg csapkodja, és ettől még inkább lüktetni kezd. Óvatosan ismét a víz alá teszem, és megint érzem ahogy megbizsergeti. Mivel egy kicsit erős a vízsugár, azon is állítok egy kicsit, hogy kellemesebb legyen. Így már jó, de még mindig erősen üti a makkomat a rázúduló víz. Aztán pózt váltok, és úgy tartom a farkam a víz alá, hogy az szemből érje, így a vízsugár a fitymám alá csapódik, ami körvejárja a makkomat, és ezzel egyidejűleg tompítja a víz erejét is. Ez így kurva jó. Annyira jó, hogy pár pillanat alatt elélvezek. Huh. még egy kicsit hűtöm a hideg vízzel, aztán elrakom a gatyámba, és visszamegyek a szaunába, mert már kezdek kihűlni.

A gőzben jó meleg van, élvezem a helyzetet. Ismét a gondolatamban turkálok, felidézve a nőt, aki az imént előttem maszturbált, és ami nagyon izgató volt számomra. Ekkor értettem meg, mit is jelentett, amit mondott. „Csináld csak nyugodtan, engem nem zavar”. Talán arra gondolt, hogy én is maszturbálni akarok, és szerette volna megnézni, ahogy elélvezek? A csukott szemeim előtt látom a jelenetet, ahogy ő simogatja magát, miközben én is a farkam verem ki rá. Felizgat a gondolat.

Amikor ismét kinyitom a szemem, már csak ketten vannak bent, egy öregúr, és az imént fantáziált nő. Ez utóbbi most is a nadrágomat nézi, hisz a farkam megint áll mint a cövek. Én meg őt nézem, amikor az öregúr feláll, és kimegy a kabinból, így csak ketten maradunk, egymással szemben, és csak nézzük egymást.

A nő mozdul meg elsőként, és a bugyiját félrehúzza a pinája elől, majd az egyik ujját beledugja, amitől láthatóvá válik, hogy mennyire nedves. Biztos ő is fel van izgulva.
– Tetszik ez neked? – kérdezi tőlem, amiközben az egyik ujjával a csiklóját simogatja.
– Igen nagyon tetszik. – mondom neki válaszként.
– Akkor te is mutass nekem valami szépet, ami nekem is tetszik. Most már tudom mire gondol. Kiszabadítom a farkam a nadrágból, és úgy tartom felé, hogy jól láthassa.
– Erre tetszik gondolni? – kérdezem tőle, de ő már belemerült az élvezetbe, mert immár két ujjával játszik a pináján, időnként mélyen beledugva azt. Ettől még jobban felizgulok, és én is húzgálom a farkamon a bőrt.
– Igen, pont erre gondoltam. Nagyon szép faszod van.
– Magának is szép a… – nyelek egy nagyot, hogy ki tudjam mondani. – pinája.
– Tényleg tetszik?
– Tényleg. Nagyon.
– Szeretnéd megsimogatni?
– Igen.
– Akkor gyere ide mellém. Megteszem amit kér, és mellé ülök, majd bátoralanul oda nyúlok, és megérintem. Kibaszott forró, és nedves. – Én is megfoghatom a faszodat?
– Persze. – válaszolok neki, ám mikor kinyitom a szám, már markolja is. Isteni finom.

Ott ülünk egymás mellett, és élvezem a helyzetet. Az egyik kezével a pináját simogatja, a másikkal meg a farkam veri. már majdnem ott tartok hogy elélvezek, amikor kattan az ajtó, és belép valaki. Szélsebesen teszem vissza a farkam a nadrágba, és próbálom eltakarni. Az öregúr jött vissza. Ekkor a nő feláll, és lép egyet az ajtó felé, miközben oda szól nekem.
– Gyere. Nem kellett kétszer mondania, máris ott voltam a nyomában, és visszatértünk a zuhanyzóhoz. Arra gondoltam, hogy az előbbi felállás lesz most is, de tévedtem. A nő belépett az egyik hátsó fülkébe, megnyitotta a vizet, és engem maga után rántott. Mielőtt még bármire reagálni tudtam volna, lehúzza rólam a nadrágot, majd leguggol, a farkam a szájába veszi, és hevesen szopni kezd. Ez még izgatóbb, mint amikor csak néztem, vagy hozzáértem a lucskos puncijához.

Csak egy pár pillanatig szopja, míg ismét elég kemény nem lesz, majd feláll, hátat fordít nekem és lehúzza a bugyiját. Ismét csak egy rövid utasítást kapok.
– Basszál meg. Mi mást tehetem volna, betoltam neki a farkam, amitől szinte megvadult. Az egyik keze a csempén, amivel megtámasztja magát, a másik viszont megint a pináját dörzsöli, így pillanatokon belül elélvez. Ezután ismét felém fordul, letérdel, majd újra szopja a farkam. Én sem váratom meg sokáig, szinte másodpercek alatt elélvezek. Próbálom kivenni a szájából a farkam, de nem engedi, a kezével a fenekembe kapaszkodva, szinte magához bilincsel. És akkor élélvezek. Érzem hogy szívja és nyeli a sok gecit, majd amikor már nincs több, alaposan körbe nyalja a makkomat.

Amikor végez, felhúzza a bugyit, és szó nélkül ott hagy engem. Lemosom magam egy kicsit, hűtöm magam, majd amikor ismét alapra áll a cerkám, visszamegyek a szaunába, de ő már nincs ott. Sőt senki nincs ott. Ücsörgök még egy darabig a forró kabinban, elmélkedek azon hogy mennyire jó is volt.

Ezután még sűrűbben mentem a szaunába, hátha megint találkozunk, de sajnos többet nem láttam őt. Helyette viszont volt még más kalandom, amit talán majd egy másik alkalommal elmesélek.


A perverz barátnőm - Szex Blog Történetek

A perverz barátnőm

– Mit szeretnél megmutatni?
– Ház ezt. – Mondja nekem, majd az egyik ujjával bele nyúl a puncijába, és amikor kiveszi, és az orrom elé tartja, akkor láthatom, hogy az ujjait vastagon beborítja az az átlátszó és sűrű nyálka, ami belőle jön.

Szex a metrón - Szex Blog Történetek

Szex a metrón

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel előrenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett.

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában. - Szex blog Történetek

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában.

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában. Egy iskolai három napos kiránduláson történt,  4-6 ágyas szobákban voltunk elszállásolva. Valahogy későn értem be a busztól és a szobák elosztásánál már nem jutott nekem hely, így az idegenvezetőnkkel kerültem együtt egy szobába. Először kicsit idegenkedtem tőle, de amikor láttam a szobát, már örültem a szerencsémnek. A mi szobánkban volt egyedül tévé, és volt külön zuhanyzó, míg a többieknek a folyosó végén lévő zuhanyzóban WC-be kellett kimenniük.Beköltöztem a szobába, még egyedül...
Hadkielégítő Parancsnokság - Szex Blog

Hadkielégítő Parancsnokság

Ő is lecsusszan az asztalról, letérdel előttem, majd a farkam a szájába veszi, és kiszopja. Így szó szerint kiszopja, ugyanis olyan a játéka, hogy attól még egy halott is elélvezne. Amikor az utolsó csepp gecit is kiszopja belőlem, visszaül az asztal szélére, ismét magához húz, amitől a farkam megint benne van, így folytatjuk a dugást. Eközben a másik nő, a másik asztal szélén ül, és maszturbál. Az ő pinája is bozontos, csak egy árnyalattal világosabb a színe. Ahogy nézem a kezét, amint simogatja a csiklóját, és ami időnként a csuklójáig eltűnik benne, a farkam megint keményen döngeti az asztalon ülő pináját.

Libegő gyönyör

Libegő gyönyör Hát ez mi? Éreztem kezeit a combomon felfutni, és megint a gombjaimon matatni. Mit akar? Álló dákóval kell majd kiszállnom odalent? De ő csak folytatta a ki- és felszabadító tevékenységét, és hamarosan bejutván az alsómba, megmarkolta farkamat.A 21-es busz nagy nehezen felkecmergett velünk végállomására, a Normafához. Mihelyt menetrendjére várva leállította a motorját, végre jó levegőt szívhattunk, és Kedvesem csókja még jóízűbb lett, mint bármikor. Gyönyörű őszi napsütés öntötte el a hegyet, és az...
A lehengerlően pimasz mosoly - Szexblog történetek - szxblog.com

A lehengerlően pimasz mosoly

Érzem, ahogy minden porcikámban szétárad, az a jóleső, ismert érzés és érzem, ahogy pár utolsó lökés után, ő is eljut a csúcsra, hogy aztán verítéktől csatakosan terüljön el rajtam. Teste megnyugtatóan nehezedik az enyémre, még érzem bensőmben a lüktetését.

mirol-almodik-a-no

Miről álmodik a nő

Miről álmodik a nő Volt egyszer egy éj, amikor a levegő édes felfedezéseket ígérő vaníliaillattal telt, s a szoba falán gyertyalángok árnyéka vonagló táncot lejtett. Az öröm vele tombolt, mint láncaiból kiszabadított, amint a nő korlátlan szenvedéllyel vette birtokba saját külső és belső nőiességét. Szabad volt...Ha visszanézett a mögötte levő útra, nem látott mást, csak korlátokat. Külsőket. Belsőket. Szülei mindenre megtanították, amit tudni kellett ahhoz, hogyan kell rosszul szeretni. Aztán jöttek mindenféle önjelölt vallási vezetők, akik...

A magyar nők szexuális szokásai

A magyar nőknek fontos a jó szex, ahogyan az is, hogy előre bebiztosítsák, nem eshetnek teherbe. A többségük. Mégis sokan vannak, akik az abortuszt választják egy nem jól (vagy éppen túl jól?) sikerült éjszaka után. Ebben viszont messze megelőznek bennünket mások mellett a szerbek, az oroszok, a bolgárok vagy a románok. Európai körkép a szexuális szokásokról. Nyugat-Európából haladva kelet felé egyértelmű trend rajzolódik ki: nyugaton a nőknek sokkal kevesebb idejük jut a szexre, viszont sokkal emancipáltabbak:...

Welcome drink / 1. Fejezet

Kedd… D tegnap szállt le a géppel. 1 hónap telt el az utolsó találkozásunk óta. 1 hónapja csak az írás, a chat-szex az, ami miatt visszaszámolgattuk a napokat. Tudtuk, hogy ha újra találkozunk, nagyot fog szólni… jó ég, azok a beszélgetések, fantáziálások… Írt. Itthon. Találkozzunk MINÉL HAMARABB!!!! Bár átjönne - gondoltam. Este, kinn a szabadban, ahol senki nem jár már. Mert persze a lakás tabu. Már izgatottan vártam, leírtam neki, mire vágyom: “Azt akarom, hogy nekinyomj...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

One thought on “Elélvezek a szaunában

  1. Kripli szerint:

    A szauna egy ilyen hely, ott mindig történik valami izgalmas. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük