Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Meleg vágyak

Egy hűvös későnyári napon történt a dolog.Én éppen a sorkatonai szolgálatomat töltöttem,és eltávozásra haza utaztam.Mint minden kiskatona,én sem hagytam volna ki az esti kocsmázást. Bementem az egyik szórakozóhelyre és kértem egy italt.A pult másik végében egy nálam 5-6 évvel idősebb srác állt,és amikor egymásra néztünk,furcsa borzongás járta át a testem.

Én szentül meg voltam győződve arról hogy ez valami „haveri”rokonszenv lehet csak,hiszen én heteró srác vagyok,akinek momentán nincs barátnője ugyan,de ez kiskatonáknál megszokott dolog volt.Megittam az italomat és kisétáltam.Elmentem az első kirakatig és mintha azt bámulnám,azon kaptam magam hogy őt várom.Nem is kellett sokáig ott rostokolnom egyszer csak odajött és megszólított.Már nem emlékszem hogy mi volt az amivel leszólított,csak azt tudom hogy nagy kedvem volt sétálni vele a tóparton.

Amikor haza felé indultunk,megkért hogy aludjak nála,és akkor még tudunk egy kicsit beszélgetni.Igent mondtam.Egy közeli panzióban lakott.Bementünk a szobába,és megbeszéltük hogy egy gyors tusolás,ledőlünk,és beszélgetünk tovább.Elmentem gyorsan zuhanyozni,és amikor visszaértem a szobába,ő már a paplan alatt volt a hatalmas francia ágyon.

Mivel csak egy ágy volt én is oda feküdtem,még mindig gyanútlanul.Néhány lényegtelen eszmecsere után,lekapcsoltuk a villanyt,csak egy éjjeli lámpa maradt égve.Akkor éreztem meg,hogy átnyúlva a takaróm alá a hasamat, combomat kezdi simogatni.Máig sem értem hogy történhetett meg,de ahelyett hogy tiltakoztam volna,inkább kicsit szét raktam a lábaimat.

Erre ő felbátorodott,benyúlt a gatyámba végigsimította ébredező farkamat,és egy gyors mozdulattal az egyik ujja már a fenekembe matatott.Rettentően felizgultam ettől.Átnyúltam én is és megragadtam az akkor már kőkeményen meredező farkát.Pillanatok alatt szabadultunk meg az alsóinktól.

Mire felocsúdtam,már azon kaptam magam,hogy a combjai között térdelek és hatalmas odaadással szopom a farkát.Nem volt már semmi kétségem hogy mit akarok: Azt hogy jól megdugjon.Éreztem hogy kőkemény hatalmas rúddá változott az addig sem kicsi hímtag és úgy döntöttem ,beleülök és óvatosan meglovagolom.

Éreztem amint csúszik egyre mélyebbre a fenekembe,de furcsa módon cseppet sem volt kellemetlen, sőt! Pedig elég nagy és vastag szerszámmal volt megáldva.Amikor tövig rácsüccsentem, a fenekem alá nyúlt, kissé megemelt, és minden teketória nélkül hatalmas lökésekkel alulról elkezdett keményen dugni.

Aztán már csak ködös emlékeim vannak arról.hogy minden pózban alaposan megkefélte az újonnan felavatott lyukamat.Éppen kutyapózban döngetett kemény lökésekkel,mikor hirtelen megállt,nagyot rándult bennem a farka,és tövig nyomva hatalmasat élvezett a seggembe. Ezután én elmentem tisztálkodni,és kiüríteni azt a hatalmas töltetet amit belém eresztett,elköszöntem és haza menten.

Másnap próbáltam megtalálni,de addigra kiköltözött a panzióból és elutazott. Így jöttem rá,hogy szeretek az ágyban „lány” lenni, sőt azóta nőnek is öltözöm amikor pasival kefélek. Hát, ez az én történetem.


  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

One thought on “Meleg vágyak

  1. admin szerint:

    Úgy tűnik, hogy a meleg téma nem igazán talál érdeklődésre, ezért a jövőben ezt nem is fogjuk preferálni. Megértéseteket köszönöm. Ha bárkinek van véleménye ezzel kapcsolatban, akkor fejtse ki bártan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük