Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nyaralás és a szomszédok

A párommal alaposan megterveztük a nyaralásunkat. Semmit nem bíztunk a véletlenre, hiszen nem mindennap adódik alkalom arra, hogy megünnepeljük a huszadik évfordulónkat. Bizony, már ennyi ideje vagyunk együtt.
Erre az alkalomra, egy spanyolországi nyaralót választottunk, ami közel van a tengerhez, és ahol már voltunk egyszer, amikor is maximálisan elégedettek voltunk mindennel.
Ez a mostani, némiképp másként alakult, mint az előző, de haladjunk sorban. A megérkezés után bejártuk a környéket, megnéztük a látványosságokat, és megebédeltünk abban az étteremben, ahol anno is sokszor megfordultunk. Szinte semmit nem változott ez a kisváros, pont olyan kellemes hely, mint amilyenre emlékeztem.
Miután alaposan elfáradtunk visszatérünk az apartmanba, és a teraszon ücsörögve beszélgetünk, és kortyolgatjuk a hideg pezsgőt, amikor…
– Ti is magyarok vagytok? – csattan fel egészen közelről egy harsány női hang.
Mindketten a hang irányába fordulunk, és lám, a szomszédos terasz válaszfala fölött egy szempár néz ránk.
– Igen – mondja a nejem, Aranka.
– Jaj, de jó, mert mi is.
– Sziasztok – csatlakozik a nőhöz egy férfi is, akiből már többet látunk, és aki szintén vigyorogva néz felénk.
Mindketten feléjük intünk, ők meg barátságosan visszaintegetnek.
– Mikor jöttetek? – kérdezi ismét a férfi. – Mi tegnap érkeztünk.
– Mi meg ma.
A szomszéd egy pillanatra eltűnik a fal mögött, miközben halljuk, hogy a nővel beszélget. Amikor ismét feltűnik, széles vigyor ül az arcán.
– Mit szólnátok hozzá, ha közösen folytatnánk az ünneplést?
– Nem is tudom – mondom tanácstalanul.
– Gyertek át, van itthon némi kaja és innivaló.
Mivel nem szeretnék esti társaságot, mert egészen más terveink vannak arra nézve, hogy miként töltsük el az esténket, szeretném visszautasítani az ajánlatot, de nem tudom, mert a szomszéd mást mond.
– Tudjátok mit? Maradjatok, majd mi átmegyünk hozzátok. Ugye drágám? – teszi fel a kérdést a párjának.
– Persze. Menjünk! – mondja az, majd még megkérdez minket is. – Ugye nem bánjátok?
Ezzel mindketten eltűnnek a fal mögött. Mi ketten összenézünk, és még mielőtt bármit mondhatnánk, megszólal a csengő a bejáratnál.
– Maradj, majd én beengedem őket.
Kimegyek ajtót nyitni, majd meglepetten állok a látogatók előtt. A pasi, mintha csak Marlon Brando lenne fiatalkorában, a nő meg, mintha valami címlaplány lenne, érettebb kiadásban. Mindketten széles vigyorral néznek rám, majd megemelik a kezeiket, amiben italosüvegek vannak, és még valami, amiről nem tudom, hogy mi lehet.
– Gyertek be! – mondom nekik, hiszen kész tények előtt állok, innen már nincs visszaút.
Amikor kimegyünk a teraszra, a nő egyből átveszi a háziasszony szerepét. A konyhából poharakat hoz, majd mindegyikünk kezébe nyom egyet, miközben a párja kinyitja az üveget, és kitölti az italt.
– Igyunk a magyarok összetartó erejére, még itt a távoli országban is.
Belekortyolok a pohárba, amitől mindjárt fülig ér a szám. Nagyon finom, mintha bor lenne, de annál sokkal testesebb és erősebb. Arankának is ízlik, mert az első korty után jön a többi is, majd az üres poharat leteszi az asztalra.
Attól tartok, hogy megárt neki, mert mi majdnem egy üveg pezsgőt megittunk, mielőtt… de úgy látom, nincs baj, csak jókedve van.
A vendégeink mindenféle anekdotákkal traktálnak minket, ami nem túl érdekes, de az előttünk álló két hét alatt, talán hasznát vehetjük.
Érdekes ez a bor, mert a második pohár után, mintha nekem is jobb kedvem lenne, ám ami a legszembeötlőbb az az, hogy Gizi mellei egyre nagyobbak. Gizinek hívják András nejét. Az, hogy nagyobb, még nem jelent semmit, ám az már igen, hogy a bikini, ami rajta van, egyre kevesebbet takar belőle. Tényleg jó ez a bor, vagy mi.
A következő pohár után kissé megszédülök. Gizi most már pucéran ül a párja mellett, nincs rajta az a mini bikini, ami eddig megpróbálta eltakarni a… Azt. A beszélgetés fonala már rég elveszett számomra, csak nézelődök. Azaz már ezt sem, mert ez a látvány végképp megfoszt attól, hogy a tekintetem másfelé fordítsam.
A révületből egy éles fájdalom ránt vissza a valóságba. Aranka bökdös a könyökével, majd, amikor felé fordulok csak vigyorog rám.
– Mi van? – kérdezem diszkréten.
– Miért nem válaszolsz?
– Ja… igen… mi volt a kérdés?
– Azt kérdeztem, hogy tetszik-e a nejem melle?
Amikor Andrásra nézek ő is vigyorog, ami már kezd gyanússá válni. Talán van valami ebben a borban?
– Nos? – néz rám kérdően.
Erre alaposabban is megbámulom a kérdéses cickókat.
– Igen, szépek.
– Na ugye drágám, mondtam, hogy tetszel neki. Aranka te is megmutatod a tiédet?
– Hát persze – mondja a nejem, majd egy mozdulattal ledobja magáról.
– Óhhh… – mondja András, igazán szépek. – Szereted simogatni ugye?
Mivel a kérdés nekem szól, miközben rám néz, így válaszolnom kell.
– Igen, imádom dögönyözni, és főleg azt imádom, hogy…
– Mit? – kérdezi Gizi.
A tekintetem felé fordítom, és válaszra nyitom a számat, de megakadok. Gizi ugyanis a melleit markolássza, időnként a bimbóját csipkedi és csavargatja.
– Halljuk! – mondja András is.
– Igen, szóval azt szeretem, amikor így csavargatom a bimbókat, ahogy most te is, és ettől mindig elélvez.
– Nahát. Megmutatod hogyan?
Nem tartom erre alkalmasnak a helyzetet és a társaságot, ám Aranka erőszakosan maga felé vonja a kezem, így az ellenállásom is megszűnik. Két ujjam közé csippentem a bimbóját, és óvatosan megnyomom és egy kicsit meg is csavarom. A nejem erre ugyanúgy reagál, mint mindig, ám a vendégeink szinte felhördülnek.
– Ó, ez csodás! – mondja Gizi.
András sem akar lemaradni, ezért ő is követi a példámat, így a neje melleit simogatja. Amíg nézem őket, ahogy egyre jobban belemelegednek a játékba, az én feszültségem is egyre inkább a semmibe vész, most már kezdem én is élvezni a mókát. Felizgat a nő melle, de az még jobban, hogy Aranka is élvezi a közös műsort.
Annyira élvezi, hogy a keze a bugyijába téved, és a punciját simogatja.
– Látom ti is élvezitek így közösen – mondja András. – Máskor is csináltatok már ilyet?
– Nem, még soha – mondom az igazságnak megfelelően.
– Úgy látom, hogy nagyon élvezitek. Mi már máskor is csináltunk ilyet, és még ennél többet is.
– Mire gondolsz? – kérdezek vissza.
– Hát például erre – mondja András, majd úgy fordul, hogy a neje jobban hozzáférjen.
Gizi is odafordul, majd András nadrágján matat, majd, amikor előkerül a farka, csak rábukik és szopni kezdi.
– Értem már – mondom én is, miközben arra gondolok, hogy mennyire szeretem, amikor Aranka kiszopja a faszomat.
– Persze az az igazság, hogy Gizi nem szereti a gecimet, mert… mindegy is, a lényeg, hogy szeret szopni. Gondolom, ti is szeretitek.
– Igen, Aranka szeret szopni és a gecit is imádja. Igaz drágám?
– De még mennyire. Megmutassam?
– Naná, már alig várom.
A nejem könnyedén kiveszi a farkam a fürdőnadrágból, majd ráhajol és a szájába veszi. Be kell vallanom, hogy így még izgalmasabb, mintha csak kettesben vagyunk. Részben, hogy nézzük a másik két embert, ahogy egymást kényeztetik, másrészről meg felizgat a dolog, hogy minket néznek közben.
András a nyakát nyújtogatja, mert mindent akar látni, de az asztal, ami köztünk van, sokat kitakar a látványból. Amikor Gizi egy kis időre elengedi őt, András feláll, és az asztalt megkerülve odalép mellénk, pontosabban Aranka mellé, majd megmarkolja a mellét, és ahogy tőlem látta, lassan megcsippenti, és csavargatja.
Aranka nincs ehhez hozzászokva, még soha nem volt ilyen, hogy bárki megérintse rajtam kívül, de most beleremeg. Látom rajta, hogy élvezi a dolgot. András is kezd bátrabban tapogatózni, most már mindkét mellét simogatja és markolja, amitől a nejem még inkább izgalomba jön, így egyre gyorsabban ujjazza magát.
Gizi meg csak ül a széken, csendben masztizik, és nézi, hogy vajon mi lesz még.
András a markolászás közben a saját farkát is kezelésbe veszi, mintha csak a nejemre rejszolna. Tegnap még el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen megtörténhet, de most már élvezem. Felizgat a látványa annak, hogy egy számomra idegen pasi a nejemet csöcsörészi, aki közben a farkam szopja.
Amikor Aranka észreveszi, hogy András nem csak simogatja, amikor meglátja a hatalmas faszát, amint azt az orra előtt húzgálja, ismét megremeg. A szabad kezével kinyúl felé, majd rámarkol, és csak szorítja. Közben alig kap levegőt, hallani ahogy szuszog, és a kezében szorongatott faszt bámulja.
– Szeretnéd a szádba venni? – kérdezi tőle András.
Aranka nem válaszol, csak bólogat, miközben ismét beleremeg az egész teste, és morgó hangot ad ki.
– Akkor szopjad! – mondja András, és még közelebb nyomul hozzá.
Aranka felnéz rám, és én látom rajta a vágyakozást. Szeretné a másikat is, de ahhoz engem el kellene engednie. Egy kis tétovázás után mégis győz benne a kíváncsiság, mert elfordul tőlem, és rábukik András faszára, amit élvezettel enged magába, és alaposan megszopja. Csak néhány mozdulat kellett neki, mert ismét visszatér hozzám, hogy tovább szopjon, ám a tekintete folyamatosan a másikat nézi, ahogy az kiverné rá.
Aranka nem tud ellenállni a kísértésnek, hiszen most kettőt is kaphat abból, amit imád. Egy nagy faszt. Nem csalódok benne, tényleg szeret szopni, így máris András faszát veszi a szájába, hogy újra alaposan benyálazza. Ez így megy egy darabig, hol engem, hol a másikat veszi a szájába, miközben simogatja magát, és közben már vagy háromszor elélvezett a gyönyörtől.
– Na mi lesz már? – kérdezi tőlünk Gizi. – Ki fog előbb elélvezni?
– Ne legyél türelmetlen! – válaszol neki András. – Te csak maszturbálj és élvezz!
– Jól van na. Csak megkérdeztem, mert én mindjárt kész vagyok.
András ismét Aranka felé fordul, majd a szájába gyömöszöli a farkát.
– Szereted, ha megbasszák a szádat?
Ari válasz helyett megint csak bólogat, mire a férfi megfogja a fejét, és jó mélyen a torkára nyomja a szerszámát, amitől a nejem fuldokolni kezd.
– Ne olyan vadul! – mondom a fickónak, aki csak vigyorog rám.
Eközben Aranka megmarkolja a farkamat, és cibálni kezdi. Eltolja magától a férfit, majd visszafordul felém, és most úgy szopja, hogy attól mindjárt elélvezek. El sem enged, markolja a seggem és erővel húz magához, amitől a farkam mélyen a torkába csúszik, és ettől el is élvezek.
Sokáig és hosszan pumpálom bele a gecimet, amit ő csak nyel, egy cseppet sem hagy kárba veszni. Amikor már puhulni kezd a farkam, akkor elenged és ismét András faszát veszi a szájába, majd vad szopásba kezd.
Megismétlődik az iménti jelenet. Szó szerint felizgulok attól, hogy látom a nejem, ahogy egy idegen faszi faszát szopja, és az, hogy ezt rendkívüli módon élvezi. András csak nyög morog, miközben telepumpálja Aranka száját.
Amikor vége az aktusnak, mindhárman Gizi felé fordulunk, ugyanis olyan hangosan sikongat, hogy attól megremegnek az ablakok is. A lábai az ég felé meredeznek, miközben két kézzel izgatja magát. Az egyikkel a csiklóját dörzsöli, a másik meg csuklóig benne van.
Amikor a sikítás elhalkul, a lábai a padlóra csusszannak, ő még mindig hátradőlve fekszik a székben, és csak liheg. András odalép mellé, a nő kezét a szájába veszi, és alaposan lenyalogatja.
Pár perccel később, amikor már kissé lecsillapodtunk, ismét a székeinken ülünk, András meg kitölti a poharakba a maradékot.
– Ez nagyon jó volt – mondja csak úgy maga elé, majd körbepillant rajtunk és felemeli a poharát. – Egészségünkre.
Miután megisszuk a maradék piát, csak csendben ülünk az asztal körül. Ránézek Arankára, akinek még mindig csillog a szeme, Gizi most a saját kezéről nyalogatja a puncija nedveit, András meg bárgyú mosollyal mereng a semmibe.
– Mit gondoltok, elég jó volt, hogy megismételjük?
Senki nem válaszol, ám Aranka megszorítja a kezem.
– Lehet róla szó – válaszolok a kérdésre, miközben a nejemre kacsintok.
– Remek. Mit szólnátok hozzá, ha este nyolcra ti jönnétek át hozzánk? A címet tudjátok.
András, mintha választ sem várna, megfogja Gizi kezét, aki még mindig pucéran áll fel a székről, és engedve az ura akaratának, elindulnak a kijárat felé.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
fokozd-az-izgalmakat

Fokozd az izgalmakat!

Fokozd az izgalmakat! Vízben – a zuhanyrózsa segítségével is lehet ám önkielégítést végezni. Állítsd be a vízsugár erősségét úgy, hogy az pont kellemes legyen neked. Tárd szét a lábaidat, és fordítsd fel a zuhanyrózsát. Hagyd, hogy a kiáramló vízsugár simogassa a csiklódat. Ha ettől izgalomba jössz, ujjadat be is csúsztathatod a hüvelyedbe, bár van, akinek már önmagában a vízsugár is elég. Arra azonban ügyelj, hogy ne legyen szappanos az ujjad, amivel magadba hatolsz, mert a szappan...
simogattuk egymás popsiját, punciját

Hármasban

Hármasban Mindig a férfiak vonzottak, sosem gondoltam a nőkre úgy, mint szex partnerre. Megismerkedtem egy lánnyal - aki az óta is a legjobb barátnőm - és akkor valami megváltozott bennem. Nevezzük Beának. Ő nem titkoltan a lányokkal is flörtölt és bár nem mondta, biztos voltam benne hogy szex élménye is volt már. Továbbra is szexuális téren a pasik vonzottak, de más szemmel kezdtem nézni a csajokra, főleg Őrá.  Csodaszép arc, hamvas bőr, ébenfekete hosszú haj, csinos...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük