Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A különös lány

Éjjelente gyakran ostromoltak erotikus álmok, de sehol egy férfi, akivel ezt formába önthetném, így aztán egy ideig maradtak a fantáziálások és a kézimunka, amire egy görög fiú tanított meg igazán.

13 éves lehettem, de külső jegyek alapján többnyire 17 -nek néztek. A nyár nagy részét Bulgáriában, egy Fekete tenger parti délvidéki kempingben töltöttem. Kedvenc szokásom szerint már hajnalban felkeltem és bebarangoltam a homokos partot, majd az azt követő sziklás vidéket, ahol napközben a nudisták hódoltak szenvedélyeiknek. Utam során legfeljebb a környék kutyáival találkoztam, akiket évek óta ismertem. Kicsit párás idő, óriási tiszta víztükör, halszagú, sós tengeri szél, nyugodt, derűs reggel. Csendesen, de tempósan lépdeltem közvetlen a part menti sziklák közt. A közvetlen mellettem álló szikla mögül különös hangokat hallottam. Megálltam, óvatosan körülnéztem. Egy fekete göndör hajú fiút pillantottam meg, egy görög istent, úgy 16 lehetett. Ő még mindig nem vett észre, törökülésben ült a szikla mögött egy összehajtogatott papírdobozon, és elmélyülten játszott a farkával, miközben jólesően sóhajtozott. Nem akartam megzavarni, sem meglesni, de szinte karnyújtásnyira volt tőlem, így ha elfutok, bizonyosan észrevesz, ezért jobbnak láttam megvárni a kedvező alkalmat, hogy tovább álljak. Közben megnyugodtam és szó ami szó, mohó kíváncsisággal bámulni kezdtem. Ő pedig mindkét kezével szorgalmasan dolgozott: jobb kézzel a vesszője tövét masszírozta és a heréit, bal tenyeréből hengert formázott, és ezt egyszer a kisujja, egyszer a hüvelyk ujja felől jó szorosan végigvezette a makkjától kezdve a tövéig. Közben a jobb kéz két ujjával egyre jobban hátrahúzta a fitymáját. Egyszer csak széttárta a lábait, mindkét kezével már csak feszítette és megállt. Barna hasa közepén a köldöke alatt lüktető kis gödröcske jelent meg, makkja szinte lilává változott. Hegyén opálos sugárban spriccelt a sperma, és hatalmasat ordított.

Összerezzentem és az egyik lábam lecsúszott arról a kőről, amin álltam. Elveszítettem az egyensúlyomat és belepaccsantam a vízbe. A víz nem volt mély de hideg volt. Szipogva, csurom vizesen kászálódtam ki belőle. Ő ott állt előttem, most már nadrágban, és kérdezgetett, hogy megütöttem-e magam, mit keresek itt ilyen korán, hogy segíthet-e valamiben. Nem is sejtette, hogy végig néztem, hangja nyugodt volt férfias, kiegyensúlyozott. Tetszett. Megegyeztünk, hogy délután találkozunk, és futottam vissza a kempingbe, mert nagyon fáztam.

Délután jókat dumcsiztunk, nevetgéltünk, fürödtünk a nudista strandon. Elmondtam Neki, hogy mi mindent lehet látni reggelenként itt a sziklák tövében, ha az ember elég korán kel. Elvörösödött, de nem nagyon jött zavarba. Megkértem, hogy ezentúl engedje meg, hogy én is jelen legyek, had legyek a múzsája, és tanítson meg engem is ezekre a dolgokra. Hitetlenkedve nézett rám, de tetszett Neki az ajánlat, különösen miután megnyugtattam, hogy a szép nők is maszturbálnak. Cserébe megígértette velem, hogy nem fedem fel a titkát.

Másnap reggel korán sokáig készülődtem, és izgatottan igyekeztem a sziklához. Már várt. Váltottunk pár szót, de hirtelen különös félelem lett rajtam úrrá, és futásnak eredtem. Ő utánam szólt, hogy délután is itt lesz, dumcsizhatunk, de én meg sem álltam a kempingig. Hangjából nyugalom, kedvesség, derű és bizalom sugárzott, és ez ott zsongott a fülemben egész délelőtt.

Délután újra találkoztunk, és másnap reggel is. Levette a nadrágját, és mintha ott sem lennék, a legnagyobb lelki nyugalommal maszturbálni kezdett. Előbb csak zavartan néztem, legszívesebben elsüllyedtem volna, hiszen itt vagyok egyedül egy tök ismeretlen pasival, aki magával szórakozik, és ki tudja mi a szándéka. Néztem egy darabig, és azon kaptam magam, hogy gyönyörködöm benne. A nap melege jólesően cirógatta a hátamat, ez nagyon megnyugtatott. Önkéntelenül benyúltam a bugyimba, és cirógatni kezdtem a punimat. Őszintén szólva nagyon jól esett, és ezt Ő is észrevette, úgyhogy levetettem mindent alulról, és előbb csak a külső részeket vettem kezelésbe. Klasszikus vonásai, formás alakja, célszerű mozdulatai, sötét szeme tüze szinte megigézett. Mohón nézte izgatott puncimat, melleimet, és mélyen a szemembe nézett. Ezeket nagyon izgatónak találtam, példáját követve egyre bátrabban, mind többet mutattam meg magamból.

Megszállottan bámultuk egymás minden mozdulatát, szívtuk magunkba a másik minden apró gesztusát, mind jobban elragadott egy számomra eddig ismeretlen erő, amelynek készségesen megadtam magam. Agyamban nem maradt hely semmiféle kétségnek, szeméremnek, de egyszerre addigi neveltetésem minden regulája is fölöslegesnek tűnt. Pinácskám egyre módszeresebb és egyre célratörőbb stimulálása ölemben eddig soha nem tapasztalt intenzitású tüzet lobbantott fel. Barátom feszes vesszőjének látványa, ahogyan bánik vele, ahogy a szemembe néz, ahogy tüzelő puncimban, kéjes praktikáimban, és egész lényemben gyönyörködik, óriási önbizalmat és bátorságot öntött belém. Megkértem, hogy had játszadozzam egy keveset az Övével is. Nem vonakodott, s én előbb félénken, sután próbáltam utánozni a tőle látottakat. Kis idő múlva egész jól belejöttem, mert közben figyeltem minden rezdülését, és tudtam, mikor járok jó úton. Nos, végre kezemben volt, amit álmatlan éjszakákon már sokszor elképzeltem, egy impozáns vessző, a maga teljes valóságában, ráadásul harcos állapotban. Hegyén fényes cseppecskék gyöngyöztek, és én szorgalmasan pumpáltam, simogattam, húzogattam, egyre közelebb, közelebb csalogatva a magömlés időpontját. De magamról sem feledkeztem meg, hol egyik, hol másik kezemet tettem szabaddá, és azon munkálkodtam, hogy élénken parázsló nemiségem még több kéjjel ajándékozhasson meg. Ez Őt is nagyon felvillanyozta, és láttam, hogy elérkezett az idő. Megkértem, hogy álljon fel, én egy nagy kőre ültem, közvetlen elé, úgy combmagasságban. Ölemet szélesre tárva a nap felé fordultam, s így kéjesen lüktető szaftos kis pinám fényesen zihálva mohón és kacéran teljes pompájában tárulkozott fel. Tíz ujjal és két tenyérrel odaadóan segítettem ebben, hogy mind jobban kiteljesedjenek.

Köldöke alatt megpillantottam azt a kéjtől pulzáló kis gödröcskét, éreztem, hogy teste megfeszül, tüzes magja elindul és feltartóztathatatlanul fut-fut, hogy teljes erővel elő törjön gesztenye illatú mélységéből. Segítettem, hogy vesszőjét melleimre célozza, és végre itt volt amire áhítoztam. Káprázatos iramban dőlt a forró geci ebből a pompás szerszámból. Olyan elemi erővel tört elő, amire nem számítottam, és persze arra sem, hogy az arcomra és a számba is jut belőle. Fújtatva, zihálva, kéjes pumpálással ontotta, spriccelte, permetezte rám minden cseppjét. Bal kezemmel közben szélesre tárt combjaim közt serénykedtem, és éreztem, hogy egy nagy adag geci fröccsen a punimra, hasamról, melleimről keskeny, fényes patakok gyöngyöznek ugyanebbe az irányba.

Különös bizsergés járta át a testem, gyorsan szétkentem a legfinomabb helyeken, mire kéjes rándulást éreztem legbelül. Kínzó vágy fogott el, hogy forrón lüktető feszes pinámat végre minden lehetséges izgalommal megismertessem. Izgatottan terelgettük a fehér gyöngyöket, amit bensőm mohó kíváncsisággal fogadott, és eleinte apró, majd erősödő ritmikus rángások kíséretében felszürcsölt. Elképzeltem, hogy ez a pazar szerszám az én finom kis pinámat műveli, ahogy keményen birtokba veszi minden zugát és egyre vadabbul öklelve majd szét szakítja, hogy aztán csordultig spriccelje gecivel minden porcikámat.

Ezen a ponton minden kontrollomat elveszítettem, és egy óriásit kiáltottam, de alig jött ki hang a torkomon. Szűnni nem akaró édes és kéjes görcsök közepette elsült a pinám. Erőm elhagyott, megszűnt körülöttem a világ. A tenger felől mindig fújó sós szélre ébredtem, melyet a hullámok szabályos időközönkénti derűs csobogása kísért. Be voltam takarva egy nagy pokróccal, és valaki fogta a kezem. Megfürödtünk a jéghideg vízben, és remegő lábakkal, vacogva mentünk reggelizni.

Kicsiny, ám módfelett ízletes szeletkéje volt ez bimbózó kapcsolatunknak, hisz esténként tábortűz melletti énekléssel, zenével, tánccal, szalonnasütéssel, vagy egyéb kellemes dologgal múlattuk az időt. Barátaival és az enyéimmel késő éjszakába nyúló parázs vitákat folytattunk a görög mitológiáról és történelemről, a világgazdaság és politika akkori aktualitásairól, fonákságairól, szerelemről, kultúráról, és nem utolsó sorban a szexről. Színi előadásokat rendeztünk, különös és megtörtént eseteket meséltünk, de mindenekelőtt rengeteget nevettünk, és nagyon jól éreztük magunkat.

Első találkozásunk után egy hét szünet következett, ugyanis mindketten jól megfáztunk. Ezt követően szinte naponta összejöttünk, és azzal kísérleteztünk, hogy ezek a dolgok minél hosszabb ideig tartsanak, a kéj mind magasabb fokát sikerüljön elérnünk, megismernünk. Érdekes gyakorlatokat találtunk ki: meztelen hátunkat egymásnak támasztottuk, szemünket bekötöttük, és szavakkal igyekeztünk a legnagyobb örömöket kiváltani egymásban és magunkban. Közben a kezünkkel segíthettünk magunknak. Próbáltuk némán, a ‘mindent a szemnek’ módszerrel, kézjelekkel, metakommunikációval, kitalált szavakkal, hangokkal, csupán gondolatokkal, homokba írt jelekkel, úszás közben, a tenger fenekén, stb.

Nyár végén mindketten mégis szüzén kezdtük az új tanévet más-más országban, sok ezer kilométer távolságra egymástól. Néha telefonáltunk, levelet írtunk, de közben felfedeztük, hogy az Ő hobbija és apámé a rádióamatőrködés új lehetőségeket kínál számunkra. Ez volt a csomagrádió, – a mai chat elődje, – ami még az Internet előtti időkben egy jó öreg C-64 segítségével hetente sok felejthetetlen órát jelentett mindkettőnknek. A rákövetkező évben is találkoztunk, ugyanott. Ha lehet, még több odaadással, szenvedéllyel fedeztük fel egymás és saját magunk sok-sok titkát.

Előttem mindmáig rejtélyes családi okok miatt kapcsolatunk mégsem teljesedett be és néhány évre megszakadt. Legközelebb főiskolás koromban az Interneten folytatott csetelés közben véletlenül találkoztam Vele egy erotikus csatornán, és ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Szüzességem azonban mégsem neki ajándékoztam.

Puszta kíváncsiságom, de nemritkán a mohó kéjvágy ma is gyakran sodor olyan helyzetekbe, melyeket kifinomult észjárásommal, merész praktikáimmal sem sikerül minden részletében irányítanom. Ugyanakkor épp ezek azok a kalandok, melyekben a legizgalmasabb és legérdekesebb erotikus tapasztalataimat szereztem. Ezek olyan elemi erővel élnek bennem, mintha ma történtek volna.


Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Fotózás a nudista strandon

Fotózás a nudista strandon Fotózás és nudizmus, szinte mindenkinek azt jelenti, hogy megörökíti a meztelen élményeit. A nyáron én is ezt tettem, és a végeredmény nagyon jó lett. Az eredeti cél az volt, hogy a csajomat meglepjem vele, mert ő is szereti az ilyen huncutságokat, ám a végén mégsem mutattam meg neki a képeket, azt is mindjárt megtudod, hogy miért nem.A nyáron, ahogy máskor  is, amikor van rá lehetőségem kimegyek a nudira. Általában olyan helyet választok,...
Az én kezem az ő bugyijában, ő pedig a farkam masszírozta, és csak remegtünk a vágytól. Éjjel a deák téren basztunk egy padon - Szex Blog

Éjjel a deák téren basztunk egy padon

Éjjel a deák téren basztunk egy padon Ez is egy régi és maradandó emlék, hisz izgalmas volt, és... kezdjük az elején. Egy céges buli volt, de arra már nem emlékszem hogy milyen alkalomból, ám arra igen, hogy volt pia bőven, és lányok is. Egy cég, ahol a nők aránya 90% körül mozog lehet következtetni, hogy vannak olyan esetek, amikor a vágyak valósággá válnak.Volt egy kolléganőm, akivel jól elvoltunk egymás mellett, sokat beszélgettünk, és mondhatni hogy baráti...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük