Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam

Véletlenül nem szoktam szopni, de pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradícionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget.

Ilyen volt a Mikulás ünnepség, amire meghívtuk a két szomszéd házaspárt is – akiknek már voltak gyermekeik, – hogy tartsuk együtt a Mikulás ünnepséget a négy gyermeknek és persze magunknak is. Ahogy besötétedett, a férfiak elűntek, még igazán mi sem tudtuk, mire is készülnek. Fél óra sem telt bele, mikor beállított három Mikulás. Tudtuk, hogy a mi férjeink azok, de nem tudtuk, hogy melyik-melyik, mert rendkívűl jól sikerült a Mikulás jelmez, még sejtésünk sem volt. A gyerekek el voltak varázsolva az ajándékoktól, a három Mikulás és a szomszéd asszonyom játszottak velük. Én a konyhába mentem, elkészíteni a hidegtálakat. Egyszer csak érzem, valaki benyúlt a szoknyám alá. Mivel Mikulás ruhában volt, meg voltam győződve, hogy a férjem. Kicsit meglepett ugyan, mert nem nagyon szokott ilyet csinálni, de azért jól is esett, ahogy izgatni kezdte a csiklómat.

Felemelte a szoknyám, és lehúzta a bugyimat. Mögém térdelt, és nyalni kezdte puncim. Már alig tudtam a hidegtálra figyelni, úgy felizgatott. Mélyen bele nyalt a puncimba, azután a nyelve hegyével kalandozott a csiklómon, és néha a fenekembe is betévedt. Nem bírtam tovább, felállítottam, benyúltam a köntöse alá és kivettem a farkát, ami már kőkemény volt, és határozottan úgy éreztem, hogy a szokottnál jóval nagyobb. Letérdeltem, és szopni kezdtem. Általában ilyenkor behunyom a szemem, hogy átadjam magam az élvezetnek, de most valami nem hagyott nyugodni.

Miközben nagy élvezettel szoptam a Mikulás farkát, elhúztam a köntöst, és meghült bennem a vér. Ez a Mikulás, nem a férjem, hiszen boxer alsó volt rajta, ő pedig sohase húz fel ilyet.

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam - Szex Blog Történetek

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam. Ez a Mikulás, nem a férjem

Azonnal abba akartam hagyni a cumizást, de meggondoltam. Fontos nekem tudnom, hogy valamelyik szomszédom farkát szopom? Hihetetlen izgalom fogott el. Felálltam, letoltam a bugyim, és odatartottam neki a fenekem. Nem sokat tétovázott, azonnal bedugta a farkát a puncimba, és kefélni kezdett. Most már egészen biztos, hogy nem az én férjem – gondoltam – így ő sajnos nem tud dugni. Már az sem érdekelt, hogy bele könyököltem a hidegtálba. Óriásit élvesztem, ráadásul nem is valami diszkréten. Csoda, hogy kinn nem hallották meg. Megfordultam, és elkaptam a farkát, ami abban a pillanatban sűlt el, beterítve vele püspöklila kosztűmömet, jobb vállától a bal térdemig. Én még ennyi spermát soha sem láttam előtörni egyetlen farokból sem.

Meg is ijedt a Mikulásom, és kisurrant a konyhából, én pedig igyekeztem rendbe tenni magam. Átléptem a hálóba egy másik ruháért, hát mit látok? A nagy franciaágyunkon az egyik Mikulás éppen Petrát keféli, a jobb oldali szomszéd asszonyt. Szerencsére nem vettek észre, így vissza akartam lépni, amikor szemet szúrt a Mikulás letolt gatyája. Igen, a férjem volt. Elkapott a kíváncsiság. vajon, más nőkkel, hogy csinálja?

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam - Szex Blog Történetek

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam – Szex Blog Történetek

Beálltam az ajtó mögé, és kukkoltam. A szomszéd asszonyom lábai a férjem nyakában voltak, széles, de formás feneke velem szemben. Fölötte pedig a férjem szőrös feneke mozgott ügyetlenül. Azután gyorsítani kezdtek, és kezdték felvenni egymás ritmusát. Láttam, hogy a farka ki-be jár Petra puncijában, és hallottam a hangokon, hogy nem sokára mindketten elélveznek.

Visszalopakodtam a konyhába, és inkább igyekeztem eltüntetni magamról a száradó sperma foltokat. A gyerekek hamar elálmosodtak, lekellett őket fektetni. Hatan maradtunk: a még mindig beöltözött Mikulások és mi, asszonyok. A bóléstál teljesen kiürült, előkerült egy üveg Cinzano, és a hangulat emelkedett, mármint a miénk, mert a fiúk meg se szólaltak.

Elkezdtük izgatni őket: széttettük a lábunkat, hogy belássanak a szoknyánk alá, levettük a blúzunkat, hátha megszólalnak. Pont erre vártak. Izgalmas játék kezdődött. Mindegyikünk kiválaszott egy-egy Mikulást, és ott a nappaliban, egymás előtt fergeteges dugásba kezdtünk. Szerintem titokban mindegyikünk abban reménykedett, nehogy a férjét válassza. Felesleges aggodalom volt, mert mindenkire sor került. Sorba keféltek minket, azután a három férfi egyszerre elégített ki mindegyikünket. Előszőr ijesztő volt a három férfi, de hamar bele jöttem, és remekül éreztem magam. Az egyik Mikulás hanyatt feküdt, én bele ültem a farkába, a másik kettőt pedig felváltva cumiztam. Nagy meglepetésemre a férjem egyszer csak a hátam mögé lépett, és a fenekembe dugta a farkát. Illetve csak próbálkozott, mert végül az egyik szomszédom dugta be az övét. Nem tudom, mit érezhetett szegény, mikor látta a két szomszédja farkát a felesége fenekében, és puncimban ki-be járni. Nem tudom, de akkor nem is érdekelt, mert hamarosan elélveztem. Méghozzá úgy, ahogy azóta is csak igen ritkán. Nem is tudom, a Mikulások hogy tudták végig csinálni, de kielégítettek mind a hármunkat.

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam - Szex Blog Történetek

babusgatta a szárazra nyalt falloszt

Így, jutalmul kisorsoltuk, és a szánkkal elégítettük ki őket. Én azt a szomszédomat kaptam, aki a konyhában meglepett, és nem is bántam. Elkezdtem szopni a farkát olyan izgatóan, olyan kéjesen, hogy már az elején alig tudta tartani magát. Azután hármuk közül ő ordított fel elsőként, és tele lőtte a számat spermával, de úgy, hogy tényleg majdnem az orromon jött ki a gevi. Mikor kihúzta a számból, az utolsó spriccelést a melleim kapták. Fél szemmel láttam, ahogy a férjem is nyúszítve élvez Magdi szeme közé, és fejét hátra vetve rázza ki az utolsó cseppig.

Hogy Petra mit csinált a szomszédja farkával, azt nem lehet tudni, mert amikor mi végeztünk, ő már javában babusgatta a szárazra nyalt falloszt. Valószínúleg kiszopta, és lenyelte az utolsó cseppig.

Kitűnően sikerült ez a nap, és sok mindenre jó volt. Például arra, hogy attól kezdve rendszeresen látogasson Magdi férje… vagy Petráé. Attól függ, mihez volt kedvem.


Nagy farkad van? Bizonyítsd be - Szex Blog

Nagy farkad van? Látni akarom!

Ahogy egyre közelebbről csodálja, ahogy a simogatás is egyre inkább átalakul, mintha maga felé húzna, már meg sem lepődök azon, hogy a kinyújtott nyelve, a makkomon matat, bedugja a résbe, majd körbenyalogatja. Nagyon felhúz az érintése, ahogy játszik a farkammal. Már csak azon drukkolok, hogy a nyalogatás helyett inkább kapja be, és alaposan szopjon ki belőlem mindent. Nem ez történik.

Beküldött történet

Hárman megerőszakoltak

Számba lévő manusz se bírja sokáig halottam, ahogy sóhajtozik, elkezdem, gyorsabban csinálni legyen már vége a rémálomnak majd farka lüktetett majd belém lőtte undorító keserű-magját azonnal elkapót a hányinger éreztem nem bírom vissza tartani.

A barátnőm és az anyja - Szex Blog

A barátnőm és az anyja

Kati ismét a punciját simogatja, ujjazza, amitől Gabi is egyre jobban felizgul, és persze én is. Megmarkolom a farkam, és magamat izgatom tovább, de Kati átveszi tőlem, és ő veri tovább, de én ennél többet akarok. Megkerülöm őket, és Gabi lábai között helyezkedek el, és a farkam betolom neki.

Itthon is népszerű a szabadtéri szex

Itthon is egyre népszerűbb a szabadtéri szex

Itthon is egyre népszerűbb a szabadtéri szex Néhány éve még elképzelhetetlen lett volna itthon az, hogy a párok nyíltan a szabadban szexeljenek, legfeljebb eldugott helyeken, illetve ahol a madár sem jár. Mára azonban ez megváltozni látszik, ugyanis egyre több ilyen célzatú cikk jelenik meg szerte az országban, aminek a lényege, hogy szervezetten a természet lágy ölén szerelmeskednek a párok, akár még idegenek bevonásával is.Az ilyen indíttatású párok, vagy szóló személyek, hirdetést adnak fel, vagy keresik azokat,...
Aphrodite

Szexualitás – Hiedelmek babonák népszokások

Szexualitás - Hiedelmek babonák népszokások A régi korok emberei a szexet felszabadultabban, szabadosabban, időtől-helytől függetlenül űzték. A szentélyekben, templomokban a nemi szerveket, a különböző erotikus pozitúrákat, szexpraktikákat, a szexuális aktussal egyetemben, gyakorta ábrázolták. India és Nepál hindu templomai bővelkednek az anális, orális, valamint csoportszexet bemutató ábrázolásokban. A szerelemben prűd muszlimok erotikus művészete ugyancsak hosszú múltra tekint vissza. Valaha még a szent könyvekben sem volt ismert fogalom a szemérmesség.Az antik görögöknél a szerelem istennője, Aphrodité testesítette meg...
Büdös, mocskos, útszéli, riherongy kurvák

Útszéli ribanc

Útszéli ribanc Büdös, mocskos, útszéli, riherongy kurvák! Meg kell állnom egynél, mert felrobbanok!Ez járt a férfi fejében, dörömbölt, zakatolt, nem hagyta nyugton. Képek peregtek szemei előtt, térdeplő, mocskos, büdös szajháké, akik szopták méretes farkát. Pucsító, terpeszben álló, motorházon fekvő ribik, ahogy markolja a seggüket, és csak tolja nekik, miközben az orrában ott van az a jellegzetes áporodott, semmihez sem hasonlítható kurvaillat. Az a fajta szag, amit csak a mosdatlan, útszéli lányok árasztanak, a tisztálkodás nélkül lezavart...
tini szex

Büntetlenül szexelhetnek a tinik

Büntetlenül szexelhetnek a tinik A törvény is igazodott ahhoz a tényhez, hogy egyre többen vesztik el általános iskolás korukban a szüzességüket. A július elsején hatályba lépett új büntető törvénykönyv megkegyelmezett azoknak a 14–18 éveseknek, akik lefekszenek 12 évesnél idősebb, de még a 14. szülinapjuk előtt álló barátnőjükkel vagy barátjukkal: most már nem ítélhetik őket börtönbüntetésre megrontásért.12 évesen is elég idős lehet valaki ahhoz, hogy beleegyezzen a szexbe, feltéve, ha a partnere sem idősebb 18-nál – vezethető...
mirol-almodik-a-no

Miről álmodik a nő

Miről álmodik a nő Volt egyszer egy éj, amikor a levegő édes felfedezéseket ígérő vaníliaillattal telt, s a szoba falán gyertyalángok árnyéka vonagló táncot lejtett. Az öröm vele tombolt, mint láncaiból kiszabadított, amint a nő korlátlan szenvedéllyel vette birtokba saját külső és belső nőiességét. Szabad volt...Ha visszanézett a mögötte levő útra, nem látott mást, csak korlátokat. Külsőket. Belsőket. Szülei mindenre megtanították, amit tudni kellett ahhoz, hogyan kell rosszul szeretni. Aztán jöttek mindenféle önjelölt vallási vezetők, akik...
Nudista élmények - Szex Blog

Nudista élmények

Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük