Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nudista strand és az idegen nő

Már egészen fiatal korom óta kedvelem a nudizmust. Ennek az egyik fő oka, hogy akkoriban a strandok zsúfolásig tele voltak minden nap, a hétvégéről nem is beszélve. Azt utáltam mindig, a tömeget, és hogy egymás szájába ért a… valami. Ezzel szemben, a nudista helyek szinte üresek voltak, ám hétvégén ott is többen voltak, mint általában. A másik ok, amiért megszerettem, a szabadság. Nem kell mások előtt szégyenkezni, hogy ilyen vagy olyan a tested, mert minden látható. Van még egy oka, ami a természet rendje, szerettem nézegetni a nőket, mert számomra gyönyörűek.

Ez a történet is egy ilyen nudis nyári napon esett meg velem, és ez egy újabb oka annak hogy szeretek nudizni. Csendes hétköznapi nap volt, szinte alig volt a vízparton néhány ember, senki nem zavart senkit, nyugalom és béke honolt a tájon. Én a szokásomnak megfelelően, süttetem magam a napon, és amikor már eléggé felhevülök, akkor bemegyek a vízbe hűsölni, majd újra kifekszem a napra, és kezdődik minden elölről.

Mindig ugyan itt telepedek le, mert a víz nagyjából két méterre van tőlem, jobbra és balra bokorcsoport, mögöttem meg a töltés, ami a bányató jellegzetessége. Ma is itt fekszem, és élvezem a nap melegét, amikor a jobb oldalamon, a bozótból csörgést hallok. Csak remélni tudom, hogy nem a suhanc banda, akik hangoskodással felzavarják még a döglött halakat is vízben.

Amikor a zörgés abbamarad, egy kellemes női hang köszönése üti meg a fülem.
– Jó napot.
Felemelkedek, hogy megnézzem ki az. Egy nő, aki a harmincas évei közepén járhat.
– Jó napot. – viszonzom a köszönését, majd a fejem visszaejtem a táskámra, ami párnaként szolgál.

A nő egy ideig szöszmötöl, majd újra csend ereszkedik ránk, és én majdnem elszundítok, amikor ismét meghallom a hangját.
– Bocsánat, hogy zavarok. – mondja egészen közelről, majd amikor felülök, és végig nézek rajta, akkor folytatja. – Megtenné, hogy bekeni a hátamat naptejjel?
– Hát persze. szívesen.

Miközben feltápászkodok, ő a kezembe nyomja a naptejes flaskát, és hátat fordít nekem. Én nyomok a kezembe egy adagot, és a vállánál kezdem el a műveletet. Eközben persze alaposan szemrevételezem, mert jó nő. Nem az a vézna fajta tini, hanem a már érett asszonyos alkat, ám még nem túlérett. Formás a segge, és a lába is. én meg örömmel simogatom ezeket az idomokat, még ha csak a naptej szolgálja is erre az alkalmat. Amikor végzek a hátával, a karjait is bekenem, aztán tétován megállok, mert hát a fenekét saját maga is eléri.
– Már kész is vagyok- mondom neki, mire ő ismét felém fordul, ami alkalmat ad arra is, hogy megcsodáljam a melleit. Bizony azokat is szívesen bekenném.
– Nagyon köszönöm. – mondja ő erre, majd elveszi tőlem a flakont, és visszasétál a helyére, és lefekszik.

Ezután is is visszafekszem, de most már úgy, hogy a szemem továbbra is rajta tarthassam, hisz a nő gyönyörű, és a látványa felettébb izgató. Így fekszünk egy darabig, amikor észreveszem hogy felállt a farkam. Hasra fordulok, hogy elrejtsem, amikor meghallom, hogy a nő belemegy a vízbe, és hangos csobbanásokkal belemerül. Felülök, hogy megnézzem, de akkor már nem látom. Egy perccel később, és vagy húsz méterrel távolabb bukkan fel ismét, majd úszni kezd a part felé, majd kijön a vízből és lefekszik a törölközőjére. Itt az alkalom, hogy én is a vízbe menjek, hogy lehűtsem magam, és legfőképp az álló farkamat. Amikor elég lett az úszkálásból, elindulok a part felé, ahol ott áll a nő, kezében a naptejes flakon. Amikor kilépek a vízből, megszólít, ahogy az előbb is.

– Ismét megkérhetném, hogy bekenje a hátam? A víz miatt ez nem túl tartós, és mindig pótolni kell.
– Persze, semmi baj, szívesen bekenem újra. – mondom neki, és elveszem tőle a naptejet, és hozzálátok a művelethez.
A válla, aztán a háta és a karja következik, amikorismét megszólal.
– A fenekemet is nyugodtan bekenheti.
Az, hogy nyugodtan, nem egészen igaz erre a helyzetre, mert a szívem hangos dobogásba kezd, de azért megteszem amit kért. Megint nyomok a tejből a markomba, és hozzálátok bekenni a fenekét. Még csak az egyik oldallal végzek, amikor a farkam megint áll, mint a cövek, de azért folytatom, ha már belekezdtem. Amikor a másik felével is végeztem, ismét kapok egy instrukciót.
– Annyira jó a keze, szeretném ha a combomat is alaposan bekenné.
– Persze. – mondom, majd leguggolok, és elkezdem kenegetni a kérdéses testrészt. Alighogy az első simítás megvan, a nő terpeszbe áll előttem, és talán még ki is domborítja a hátsóját. Ettől kiver a víz, hisz a puncija az orrom előtt nyílik meg, amitől a szívritmusom az egekbe száll. Amikor végzek a bal lábával, amit egészen a bokájáig alaposan bekenek, következi a jobb lába. Amikor hozzáérek a naptejes kezemmel, azt veszem észre, hogy a nő egyik keze a puncijában matat, majd egyre gyorsabban simogatja, és fél percen belül elélvez itt az orrom előtt. Ettől persze a farkam még keményebbé válik, és egy pillanatra nem tudom hogy folytassam a kenést, vagy inkább mást kéne csinálnom.

– Bocsánat. Mondja a nekem a nő, miközben láthatóan várja hogy folytassam a kenést. Folytatom, de közben szóba is elegyedek vele. Amig a jobb combját simogatom, – mert ez már inkább simogatás, – addig válaszolok neki.
– Semmi baj, láttam én már ilyet.
– Jó magának.
– Ezt hogy érti?
– Sajnos már évek óta nem érintett így férfi, és ettől egy kissé elvesztettem a fejem. Remélem nem haragszik meg érte.
– Dehogy haragszom. De hogy lehet hogy évek óta…
– Hosszú történet.
– Azt hiszem van időnk.
– Hát jó. Röviden annyi, hogy volt egy családom, ami mára szétesett. A szüleim eltávoztak, a férjem meg lelépett, én meg egyedül nevelem a három kiskorú gyerekünket.
– Hát ez igazán sajnálatos.
– Valóban az. Néha eljön hozzám a nővérem, hogy legyen egy kis szabadidőm, ilyenkor ki szoktam ide jönni, és így ki tudom pihenni a hétköznapokat.
– Így már értem.
– Szóval évek óta így él, és nincs ideje egy kapcsolatra. Hallottam már ilyet.
– Sajnos ez van. három gyerek mellett, ez szinte kivitelezhetetlen.
– Megértem. Van egy ötletem. – mondom neki, miközben még nincs, de kezd körvonalazódni bennem valami.
– Mi lenne az? – kérdezi tőlem, miközben kíváncsian néz rám.
– Nem is tudom hogy mondjam el… Arra gondoltam… Mi lenne ha segítenék egy kicsit?
– Milyen segítség lenne ez?
– Azt hiszem egy kis kielégülést… vagyis…
– Szeretnél kielégíteni?
– Igen, erre gondoltam.
– Mégis hogy gondoltad?
– Nincs konkrét gondolatom, csak szeretnék segíteni.
– Kedves vagy, de talán egy kicsit fiatal vagy hozzám, nem gondolod?
– Ez igaz, de nem is a kezedet kértem meg, csak a segítségemet ajánlottam fel.
– Köszönöm, és meggondolom.
– Rendben. – mondom neki, miközben nézem őt, ahogy leheveredik a törölközőjére.

Én is visszafekszem, és csak merengek a hallottakon. Vajon tényleg igaz, amit mondott, vagy ez csak egy pasizós duma. Amig ezen merengek, időnként oda nézek, hogy lássam mit csinál. Nem tévedtem. A nő, ahogy a hátán fekszik, a fején, vagyis inkább a szemén egy nedves törölköző van, miközben a punciját simogatja. Ahogy nézem a játékát, a farkam megint feláll, és úgy lüktet, hogy közben ugrándozik is. Megmarkolom, hogy lefogjam, de annyira fel van izgulva, hogy érzem, mindjárt elélvezek.

Amikor újra a nőre nézek, azt látom, hogy már nem masztizik, hanem a szemtakaró alól kinézve engem néz, vagyis inkább a farkam, ahogy küzdök vele. Ekkor felül, és tovább nézi a kínlódásomat. Majd feláll, odalép hozzám, és így szól.
– Ne mozdulj.
Erre a farkam is elengedem, és csak nézem őt, ahogy fölém tornyosul, majd lassan rám ereszkedik, megfogja a farkam, és bevezeti magának, ami ellenállás nélkül tövig belecsusszan a nedves puncijába.
– Ne mozogj, majd csak én. Rendben?
– Persze.

Elkezd rajtam lovagolni, és mint az előbb, most sem kell neki egy perc sem ahhoz hogy elélvezzen. Érzem, ahogy a nedvei rám folynak, miközben ő csak mozog rajtam, és újra elélvez. Ezután leszáll rólam, és mellém fekszik, majd megfogja a farkam, és hozzálát hogy kiverje. Egy kis meglepetést okozok neki azzal, hogy már az első húzásra elélvezek, és beterítem őt a gecimmel, de őt ez nem állítja meg, szorgalmasan veri a faszom, amig el nem fogy az anyag belőle. Ezek után lenyalogatja a kezét, és csak ennyit mond.
– Köszönöm.

Mire bármit is válaszolhatnék, ő már ismét a helyén fekszik, és ha jól látom, akkor az arcán a kielégülés mosolya látszik. Én felkelek, és bemegyek a vízbe, hogy lemossam magam és lehűtsem magam. Mire kész vagyok, a nő is bejön, és mellettem megállva csak néz rám.
– Ugye nem bántottalak meg ezzel?
– Nem dehogy. Nekem is pont olyan jó volt mint neked.
– Mit szólnál egy ismétléshez?
– Én benne vagyok, de a… – mire kimondanám, amit akarok, ő már markolja a farkam, és egy pillanat alatt feléleszti, majd nemes egyszerűséggel, beleül, és elkezd rajtam mozogni. Lassan és hosszan élvezzük a helyzetet, és egymást, csak reménykedni tudok abban, a farkam most tovább bírja, mint eddig. Bírja. Nagy örömömre a nő, ismét gyorsan elélvez, és utána még többször is. Amikor érzem hogy én következek, megpróbálom kihúzni belőle a farkam, de nem engedi meg.
– Élvezz belém.
Ezt annyira érzékien és izgatóan súgja a fülembe, hogy abban a pillanatban elélvezek. Érzem, ahogy magába fogadja a gecimet, és mintha szorítana is, nehogy kicsússzak belőle. Amikor vége az aktusnak, kimegyünk a partra, és letelepedünk az én törölközőmre, és csak beszélgetünk. Sokáig, és mindenféle dologról ejtünk szót, így mondhatni hogy megismerjük egymást. Számomra van egy kérdés, amire nem akar válaszolni. Mi a neve? De nem árulja el, még a keresztnevét sem.

A nap hátralevő részeben egyfolytában beszélgettünk, és a beszélgetés szüneteiben kielégítettük egymást. Ezen az eseten kívül csak egyszer találkoztunk ugyan itt, de akkor nem volt semmiféle előjáték, csak egymásnak estünk, és basztunk mint a nyulak, és csak ezek után kezdődött a beszélgetés.
A legnagyobb bánatomra ez után már nem találkoztunk soha többet, á ez a két nap mély nyomot hagyott bennem, és remélem hogy ő benne is.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

Nagy farkad van? Bizonyítsd be - Szex Blog

Nagy farkad van? Látni akarom!

Ahogy egyre közelebbről csodálja, ahogy a simogatás is egyre inkább átalakul, mintha maga felé húzna, már meg sem lepődök azon, hogy a kinyújtott nyelve, a makkomon matat, bedugja a résbe, majd körbenyalogatja. Nagyon felhúz az érintése, ahogy játszik a farkammal. Már csak azon drukkolok, hogy a nyalogatás helyett inkább kapja be, és alaposan szopjon ki belőlem mindent. Nem ez történik.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük