Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

69 – előnyök és hátrányok

A 69-es felállás megítélése – vagyis, amikor férfi és nő egymás lába között orálozik – változatos képet fest. Van, aki rajong érte, van, aki unja és akad olyan is, aki az orgazmusról marad le, mert nem tud párhuzamosan élvezni és kényeztetni. Akárhogy is alakul a póz népszerűsége, rutinos hatvankilencezők szerint az, aki megfogadja az alábbi tippeket, örökre repertoárján tartja majd a felállást.

69 - előnyök és hátrányok

Lassan a testtel!

A póz kivetelezésénél fontos, hogy ne vágjuk egyből a másik arcába kényeztetésre vágyó testrészünket, hanem finoman, lassú mozdulatokkal emelkedjünk a partner szája fölé. Nem kell magyarázni, hogy milyen érzés lehet neki, ha derült égből villámcsapás módjára teletömjük a száját. Engedjük, hogy ő közelítsen, és ajkainak, nyelvének mozgásából könnyen eldönthetjük majd, hogy mennyire csökkenthetjük a távolságot.

Főleg kezdő hatvankilencezők, vagy új partner esetén tartsuk ezt szem előtt, hiszen az óvatos közeledés még mindig szerencsésebb, mint egy fulladásos élmény. Nem beszélve arról, hogy a finom távolság betartásával mindkét félnek bőven lesz ideje, hogy feltérképezze a másik erogén területeit, a nyelv a szélrózsa minden irányába kalandozhat és felderítheti például a popsi szomszédságát, vagy éppen a gát környékét. A dirket és célirányos stimulusokra bőven van még idő.

Orális duett

Nagyon sokan azért nem alkalmazzák a pózt, mert vagy már az első pár nyalás után elemennek, vagy azért, mert képtelenk szimultán kényeztetni és élvezni is. Első esetben tanácsos annyi idővel kitolni a kényeztetést, amennyi ahhoz szükséges, hogy a lassabban tűzbe jövő partner is felmelegedjen, vagyis a 69-es felállás ne legyen az együttlét előjátéka, hanem egy későbbi fogás, amikor már mindkét fél majd’ szétpattan a vágytól. Ezt figyelembe venni már csak azért is érdemes, mert sok esetben nem veszi ki jól magát, ha az egyik fél a csúcsra tör, a másik pedig kielégítetlen marad. Főleg a nők reagálnak arra nagyon érzékenyen, ha a férfi elönzősködi a dolgot.

Ami a párhuzamos kényeztetés-élvezés problematikáját illeti, sajnos mindig voltak, és mindig is lesznek olyanok, akiknek ez egyszerűen nem megy. Kétfele koncentrálni nem épp egyszerű, és sokszor bizony az orgazmus sínyli meg a szétszórtásgot, ami a túlzott megerőltetésben bizony elmarad. A koncentráció mellett olyan további kellemetlenségek is felüthetik a fejüket, mint például, hogy néhányan csakis összeszorított fogakkal bírják elviselni az izgalomhullámokat. Ez esetben jobb ha nem vesszük szánkba partnerünk hímtagját, vagy érzékeny szeméremajkait. Vagyis az, aki nem tud garanciát vállani kedvese testi épségéért, hanyagolja ezt a szórakozást.

Ki van felül?

Alapjában véve mindegy, hogy ki van felül vagy alul, ám tapasztalt orálozók szerint ha a nő fekszik a hátán, ölének izgatása egyszerűbben kivitelezhető, mint fordított esetben. Így ugyanis jobban széttárhatja lábait, az izgatandó terület könyebben megközelíthetővé válik, és a csiklót is tökéletes szögben érintheti a nyelv. A férfi lefelé hajló pénisze pedig mélyen elmerülhet a nő szájában, és legalább olyan izgalomban részesül, mintha ö lenne alul. Ami az igazat illeti, annak, aki egyszer rácuppant kedveseére, mindegy, hogy ki hol van, örül ha az egyensúlyát meg bírja tartani, csináljuk hát úgy, ahogy jólesik. Kitapasztaljuk idővel azt is, melyik a jobb számunkra, ebben a pózban ugyanis fontos lehet, a férfi mekkora mérettel rendelkezik, mert nem minden esetben szerencsés, ha túlméretezett péniszével hevesen döfködni kezdi a női garatot.

Kimerültség ellen

Sokan azért mondanak le a hatvankilences örömökről, mert túlzottan fárasztónak és kimerítőnek találják a befektetett munkát. Ezen könnyen segíthetünk egyrészt úgy, hogy időnként helycserét eszközölünk parnterünkkel, vagyis mindenki legyen egy kicsit lent is, meg fent is. Ami a nyelvi fáradalmakat illeti, engedélyezzünk neki is egy kis pihenőt, és kézi vezérléssel folytassuk a kényeztetést. Ne féljünk váltani, ezzel sokkal változatosabb és különlegesebb 69-es élményben lesz részünk, hiszen szóba jöhet az ujjazás, a popsimasszázs, különféle masszázstechnikák, netán segédeszközök alkalmazása, vagyis bármi, ami élvezetes a kedvesnek, és színesebbé teszi az együttlétet (nem utolsó sorban pedig pihenteti a nyelvet).

A kitartó orálozás során könnyen megesik, hogy a nyakát erőlteti túl az ember. Ez esetben tegyünk a fejünk alá egy párnát, és máris kényelmesebb szögből vizsgálhatjunk kedvesünk fejünk fölött köröző idomait. Ha ez sem pihentet kellőkép, egyszerűen dőljünk mindketten oldalra, és kilencven fokkal elforgatott változatban gyakorlatozzunk tovább.

Fejtetőn

Aki szereti a tornászgyakorlatokat, a 69-es álló változatát is kipróbálhatja. A póz továbbfejlesztett változata első hallásra nevetségesnek tűnik, ám a móka és a sok próbálkozás egyenesen feldobják az együttlétet. Ennek kivitelezése úgy történik, hogy valamelyik fél az ágy szélén fejenáll, míg a másik elé térdel, karjaival partnere derekába kapaszkodik, segítve így az egyensúlyozást. A fejenálló fél lábait a másik nyakába akasztja, és kezdődhet is a nyalakodás. Természetesen sokáig nem tartható a felállás, de az élmény (és a sok-sok nevetés) végett érdemes kipróbálni ezt is. A póz ülő-változatát elsősorban az análbarát párok részesítik előnyben. Az egyik fél például az ágy végében, hátát a falnak támasztva csücsül, míg a másik arca elé tolat hátsójával, és máris indulhat a popsiizgalom (amiből a férfi gátja, heréi is kaphatnak némi izgatást).

Kapaszkodó

A póz kivitelezésében nagy segítség lehet, ha partnerünk fölé támaszkodva az ágy támlájába kapaszkodunk, vagy épp a falnak támasztjuk kezeinket, és így merülünk egyre alább. Sokak szerint megédesíti a pozitúrát, ha az alul fekvő fél a másik nyaka köré tekeri lábait.


Bassza meg, ez egy izgalmas nap volt - Szex Blog

Bassza meg, ez egy izgalmas nap volt

Amikor elérem, és az ujjam hegye megérinti a nedves részt, ő ismét megremeg, ahogy én is. Az ujjaim egyre merészebbek, és egyre mélyebben túrnak bele, amitől az egyre nedvesebbé, és lüktetőbbé válik. Így éljük át egymás felfedezésének az örömét, amikor megérzem, hogy nem bírom visszatartani a belőlem kitörni készülő áradatot. Érzem, amikor elindul, és azt is, amikor az első cseppek elszállnak a messzeségbe, amikor az ajtóban megjelenik Móni, és mondana valamit, de az arca valami rosszat sejtet.

Bevezetés a leszbikus szerelembe - Szex Blog

Bevezetés a leszbikus szerelembe

Kiszáradt a torkom, olyan csodásán izgalmas volt segédkezni Jenna megbaszásában. Sosem láttam még ilyen közelről, hogyan cuppog egy ilyen hatalmas fasz a nedves punciban! Egészen addig irányítottam a fekete pincér csípőjét, amíg Jenna hatalmas sikoltások közepette el nem élvezett.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük