Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Viki a bosszúálló szexdémon

Ma meglátogattam a csajomat, akivel már néhány napja nem találkoztam, mert hát közbejöttek dolgok. Semmi különös nem volt, csak… Nem, ezt inkább nem is mondom el, mert azt gondoljátok, hogy megérdemeltem, amit kaptam.

Szóval megyek fel hozzá, és ahogy máskor is teszem, becsengetek. Viki szinte azonnal ott terem, és örömmel fogad. Kitárja előttem az ajtót, és olyan csábítóan mosolyog rám, hogy attól majdnem elélvezek. Becsukom magam mögött az ajtót, és megyek utána. Micsoda segge van! Elbűvöl, ahogy nézem a hátsóját, olyan, mintha egy buborék lenne a combjai és a dereka között. Az ilyen csajokat szeretem, akin van mit fogni, és garantált, hogy órákig örömöt okoz.
– Jó, hogy jöttél, mert egy meglepetésem van számodra.
– Miféle meglepetés?
– Azt mindjárt megtudod.

Viki most megáll előttem a nappali közepén, majd egészen lassan elkezdi letolni magáról a rövidnadrágját, ami amúgy sem sokat takar belőle.
– Milyen meglepetést szánsz nekem? – kérdezem tőle ismét, de most sem válaszol, csak csábítóan mosolyog továbbra is.
A rövidnadrág után a topját kezdi feszegetni a mellei alatt, amiről őszintén mondom, elképzelni sem tudom, hogy húzhatta magára.
Amikor az egyik melle kiszabadul a textil fogságából, szinte kibuggyan alóla, majd röviddel utána a másik is. Egy darabig csak ringanak a szemeim előtt, majd Viki lehúzza magáról a topját, és a háta mögé hajítja.
– Vetkőzz! – mondja azon az édes búgó hangján.

Egy perc sem kell hozzá, és ledobálok magamról mindent, mire Viki végignéz rajtam, de elismerő pillantása elsősorban csak a farkamnak szól, ami már keményen áll.
Odalép hozzám, majd lassú léptekkel körbejár. Amikor a kezem felé nyújtom, hogy megérintsem, azt könnyedén félreüti.
– Nyugi, még nem jött el a te időd.
– De hát miről van szó? Ez valami új játék?
– Igen, vadiúj, és csak neked szól.
– Kedves vagy, de azt hiszem nem érdemeltem ki…
– Csitt!

Viki az ujját a számra teszi, majd ezzel az ujjával tol maga előtt, végig a nappalin, majd az erkély előtt megáll. Megkerül engem, majd kinyitja az üvegajtót.
– Menj ki!
– Az erkélyre?
– Mégis mire gondolsz? Persze hogy oda.
– De hát miért?
– Mert ez is része a játéknak.
– Jól van, már megyek is.

Kilépek az erkélyre, majd körülnézek, hogy vajon ki láthat meg, de valójában nem érdekel. Ha Viki játszani akar, akkor én is vele tartok. Eközben Viki becsukja az ajtót, majd be is zárja. Nem aggódom emiatt, csak a játék a fontos, kíváncsi vagyok rá, hogy mit talált ki nekem.
Én kint, Viki bent, amikor egy lassú táncba kezd, ami inkább csak olyan mozgások sora, aminek a célja a felizgatás. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen a farkam már úgy áll, ahogy kell. Csakhogy Viki bent van, még csak meg sem érinthetem őt, és a szemem láttára lejti el ezt a vadító táncot, miközben a maradék ruha is lekerül róla. Csak egy tangáról van szó, ami szinte eddig sem takart el belőle semmit, de most már ez sincs rajta. Tovább folytatja ezt a különös táncot, ami engem teljesen tűzbe hoz. Egészen közel jön hozzám, ha nem lenne köztünk az üveg, meg is érinthetném. Viki most is vonaglik, miközben az ujjai a lába között matatnak, ahogy simogatja magát. Aztán a keze megáll, kinyújtja felém, mintha csak azt akarná, hogy nyaljam le, de hát az üveg köztünk van.
Viki az ujjaival egy szívet rajzol az üvegre, majd a szív közepébe egy csókot nyom, ami a rúzsos szájával nyomot hagy a szív közepén. Ezután egészen közel hajol hozzám, vagyis az üveghez, és jól hallhatóan ezt mondja.

– Tudom mit tettél tegnap.
Baszki! Honnan tudja? Kitől tudhatta meg?
– Mi a neve? – kérdezi, ám a mosoly már nyomokban sem látszik rajta.
– Miről beszélsz?
– Arról a csajról, akit tegnap megkúrtál.
– De hát… Én… Nem tudom miről beszélsz.
– Ne játszd meg a hülyét, mindent tudok, csak a nevét nem, ezt tőled akarom hallani.
– De Drágám, én csak veled voltam mindig, más nőhöz hozzá sem tudnék nyúlni!
– Jól van. Az esélyt megkaptad, Ha elmondod, akkor könnyíthetsz a lelkeden, ha nem, akkor…

Mi lehet akkor, ha nem. Mondjam el neki, hogy a húgát megbasztam tegnap? De ha nem mondom el, akkor talán…
– Ne menj el! – kiáltok utána, miközben ő a bejárati ajtó felé sétál.
Viki nem megy el. Az ajtó előtt megáll egy pillanatra, majd kinyitja, és… Ketten jönnek visszafelé. Viki még mindig tök meztelenül, és egy pasi. Ki a faszom az? Ahogy közelebb ér, megismerem. Az egyik spanom. De mi a faszt akar Vikivel? És Viki miért engedte be? És miért meztelenül?
Felém jönnek. Viki megáll az üveg előtt, ahogy az előbb is.
– Mi a neve?
– Nem tudom miről beszélsz.

Igyekszem megjátszani a tudatlant, de Viki hajthatatlan. Tomit járja körbe, aki csak vigyorog rám, miközben én majd szét robbanok az idegtől. Viki az inget kezdi kigombolni, majd, amikor az utolsóval is végez, Tomi ledobja magáról. Ezután Viki a nadrágszíjával matat, amit hamar kiold, majd a nadrág gombját veszi a kezébe, amitől Tomiról egyszerűen lecsúszik a nadrág, és csak kilép belőle, majd félrerúgja.
– Mit csinálsz Viki, ezt nem teheted meg!
– Mért ne tehetném? Ha kapok egy nevet, akkor vége a dolognak, de amíg nem beszélsz, én tovább folytatom.
Viki most már nem is használja a kezét, csak arra, hogy intsen Tominak, aki engedelmesen letolja az alsógatyát, amit a lábával a nadrágja után küld. Viki megint felém fordul, és szinte hang nélkül mondja:
– Ki volt az?
– Hidd el szerelmem, nincs rajtad kívül senkim!
– Jól van – mondja Viki érzelmek nélkül, majd Tomi felé fordul.

Az egyik lábát megemelve a dereka köré teszi, majd a karjaival átkarolja a nyakát, és megcsókolja. A vérem már forr, legszívesebben mindkettőnek kitekerném a nyakát, de az üveg visszatart.
Az üveg! Csak simán bebaszom, és már bent is vagyok. Veszek egy lendületet, majd az ajtót megcélozva nekirontok. Nem kellett volna. Úgy pattanok le róla, mintha csak gumiasztal lenne. Egy újabb próbálkozás után a földön fekve kell rájönnöm arra, hogy az üveg törhetetlen. Viki megint odalép az ablakhoz, és ki is mondja.
– Ne strapáld magad, az üveg törhetetlen.
Ismét elfordul tőlem, majd megáll Tomi előtt, aztán letérdel.
– Meg ne próbáld! – ordítom neki az üvegen keresztül, de Tomi csak vigyorog rám, majd azt látom, hogy Viki ajkai megnyílnak, majd mintha lassított felvétel lenne, ráközelít az előtte meredező faszra, és azt a szájába veszi.

Ettől kezdve felgyorsulnak az események. Egyrészről Viki őrült szopásba kezd, aminek következményeként Tomi még inkább vigyorog. Az erkély üres, nincs itt semmi, amivel megpróbálhatnám az üveget betörni, kézzel pedig értelmetlen lenne.

A korlátnak támasztom a hátam, és csak nézem, ahogy Tomi szájbakúrja a csajomat, és én nem tehetek ellene semmit. Bassza meg a ribanc!
Amikor Viki feláll, megint a lába közé nyúl, és kissé megsimogatja a pináját, majd előrehajol, és szinte hívogatja Tomit, hogy kúrja meg. Tomi meg is teszi. Kicsit szöszmötöl, de aztán mikor már benne van, úgy bassza Vikit, mint egy gép, aki csak nyöszörög, és amikor észreveszi, hogy őt nézem, akkor megint mosolyog, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Pedig nincs.
Ekkor jövök rá, hogy a faszom még most is keményen áll. A látvány, hogy a csajomat épp megdugja valaki, meglepetésemre izgató. Egyszerűen odaragad a tekintetem, le sem bírom venni róla. Egyre inkább felizgat a látvány, annak ellenére is, hogy bennem tombol a tehetetlen düh.

Felállok, és az ablakhoz nyomom a homlokom, hogy jobban lássam mi történik. Tomi még mindig hátulról kúrja Vikit, de lassan hátrál, majd, amikor eléri a kanapét, a nőmet is arra fordítja. Viki veszi a lapot, lecsusszan a faszról, majd a kanapé támlájára ül, hogy aztán Tomi tovább kúrhassa. Ahogy nézem őket, a kezem is beindul, hogy amíg ők bent basznak, én kiverjem rájuk a faszom.

A következő pillanatban azt látom, hogy Viki nincs sehol. Egyszerűen hanyatt esik a kanapén, így lecsusszan róla, és eltűnik a szemem elől. Bassza meg! Tomi viszont megkerüli a kanapét, majd valószínűleg ráhasal Vikire, mert egyiket sem látom. A dühöm még inkább magával ragad, így nem csak a faszom verem őrült erővel, hanem a szabad kezemmel az üveget is, miközben Viki nevét kiáltom.
Valami történik, bár nem az, amire számítottam. A szomszéd meghallotta a kiáltásomat, most ott áll az öreglány a másik erkélyen, és kigúvadt szemekkel néz engem. Odafordulok, majd a farkam meglengetem felé.
– Tetszik nyanya?

A nő erre, mintha megsértődne, bemegy a lakásba, így ismét a benti eseményekre figyelhetek, ami megint meglep.
Viki és Tomi most az ablak előtt vannak. Tomi csak vigyorog rám, ahogy eddig is tette, Viki meg előtte térdel, és a farkát szopja. Nem is igazi szopás ez, inkább csak lassan nyalogatja, fel és vissza. Persze az egyik szeme folyamatosan engem figyel, hogy vajon nézem-e őt. Persze hogy nézem, miközben még mindig a farkam verem, így pillanatokon belül el fogok élvezni.
Viki elég jól ismer, és tudja, hogy mi fog történni, ezért ő is begyorsít egy kicsit, egyre lendületesebben szopja a szájában meredező faszt. A szopásnak az az eredménye, hogy Tomi elélvez, így Viki legyőzött engem. Csak bambán bámulom, hogy a Tomi faszából kilövellő gecit Viki az arcán keni szét, ám a szájába is megy belőle bőven, ami vastagon folyik le az állán, végig a mellére. Ez az a pillanat, amikor én is elélvezek. Ami belőlem jön, az nem száll messzire, csak az előttem lévő üvegig jut el, hogy onnan lassan lecsordogáljon.
Amíg Vikit nézem, ő egyfolytában engem figyel. Aztán feláll, majd megmutatja, hogy a szája tele van a friss gecivel, majd az egyik ujját a szájába dugja, hogy az üvegre írjon vele. Először egy „u” betű bontakozik ki, majd egy „t”, aztán sorban a többi is, amiből megértem az üzenetét.

„UTÁLLAK”

Időközben Tomi felöltözik, és mire észbe kapnék, már nincs is ott. Itt van viszont még Viki, aki megint velem szemben áll, és kérdez.
– Ki volt az?
Mit mondhatnék? Egy nevet akar. Ha elmondom, akkor vége, soha többé nem látom őt, de ha nem, akkor nyerek egy kis időt, és majd lesz valahogy.
– Ki volt az a lány? – kérdezi Viki ismét.
Úgy érzem, hogy nem tudok neki ellenállni. Annyira szeretem őt, hogy képtelen vagyok megmondani neki az igazat. Már nyitom a számat, hogy mondjak egy nevet, amikor bevillan valami. Ha most jól válaszolok, akkor talán van remény. Elmondom neki az igazságot.
– Ki az a lány? – kérdezi Viki megint, miközben látom a szemeiben a szomorúságot.
– Vera volt, a húgod – mondom neki, miközben visszatartom a lélegzetem is, hogy meghalljam, mit válaszol.
– Tudom – mondja Viki.
– Tudod? Végig tudtad, mégis leszoptad Tomit a szemem láttára?
Viki szemében egy újabb könnycsepp jelenik meg, majd az ajtóhoz lép, és kinyitja. Meglepetésemben nem is tudom mit csináljak, vagy mondjak, de nem is kell, mert Viki beszél helyettem.
– Tudtam. De tudni akartam azt is, hogy te mennyire vagy őszinte. Ha bevallod, akkor kapsz még egy esélyt, de nem többet, ha viszont nem, akkor kvittek vagyunk Tomi által, és engem soha többet nem látsz.
Ekkor olyat teszek, amit még soha életemben nem tettem. Letérdelek Viki előtt, és csak ennyit mondok:
– Bocsáss meg Drágám, soha többet nem teszek ilyet!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
ekszakai-II-01

Az éjszakai fürdő után

a kemény farkam odaillesztem a puncidhoz, egy kicsit megmártogatom benne, majd betolom tövig, és egy pillanatig elidőzök, hogy kiélvezzem a forró lüktetést, ami körbeölel. Aztán elkezdek benned mozogni, előbb csak kicsiket aztán egyre nagyobbakat.

A haverom a húga és én - Szex Blog történetek felnőtteknek

A haverom a húga és én

A haverom a húga és én Sziasztok szeretnék veletek egy kis történet megosztani ami velem történt még fiatalabb korban. Volt nekem egy jó haverom. Mindketten 18 évesek voltunk. És úgy bár nagyon kanosak , hiszen se nekem se neki nem volt barátnője. Így hát csak a kezünk marat. És egyszer csak beszéltünk.hogy ki mire szokta verni . Elárult hogy ha csak ketten vannak otthon a húgával. Ès a huga alszik akkor ki szokta verni rá . Kérdezem tőle és azt hogyan? Elmesélte hogy csak...
  • +2
  • -0
  • 2
2 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük