Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Meztelenül olvasok a parkban egy padon

Kaptam egy jó könyvet, amit épp most olvasok a parkban, meztelenül egy padon ülve . Figyelmeztettek, hogy nagyon pajzán, de én nem bánom szeretem az ilyet. A történet nagyon jó, nem olyan sekélyes, mint a hasonló írásokban azt megszoktam. A cselekményes és ezzel együtt a szereplők nem fogják vissza magukat. Szóval élvezetes.

A nap süt, kellemes az idő, bár még nincs olyan meleg, a nyár még odébb van, de a friss levegő, a simogató napsütés ilyenkor aranyat ér. A partban nem sokan járnak, hétköznap van, ilyenkor még otthon van az emberek legtöbbje, de azért páran megfordulnak. Van akik sétál, vagy kutyát sétáltat, van aki bringával suhan, és néhányan csak napozni jöttek ki.

Az egyik padra telepedtem le, ami közel van a bokros részhez, erre nem igen járnak, csak néha. A napfelé fordulva, ülök a padon. Ez egy olyan pad, ami valójában egy asztal,  aminek a két oldalához hozzá van rögzítve az ülőrész. A hátamat az asztalnak vetve, kinyújtott lábakkal, szinte fekszem, a kezemben a könyvvel. A könyv sem igazi könyv, ez egy e-könyv, de én szeretem, mert sok könyv fér el benne, és én szeretem a jó könyveket, szeretek olvasni.

A történetben épp ott tartanak a főhőseim, amikor kijönnek a szupermarketből, és a parkoló végénél, ahol a kukáskonténerek vannak, a csaj leteszi a cuccait, és a pasi nadrágját kigombolva, és a faszát kiszabadítva elkezdi őt szopni, miközben a parkolóból többen nézik őket hogy mit csinálnak. Ez tényleg izgi, a párommal mi is szoktunk random akciókat csinálni. Ahogy a történet  cselekménye egyre bonyolódik, a farkam is kezd egyre inkább merevedni. Körül nézek, hogy nem okoz-e valakinek ez problémát, de nincs a közelemben senki.

Olvasom tovább a sztorit, és közben a faszom egyre jobban ágaskodik. Megmarkolom, és jól esik a szorítás. Kicsit meghúzgálom, és érzem hogy jól esne, most egy kis kézimunka. A történetben épp ott tartunk, hogy a párocskához csatlakozik egy fiatalember, és így immár ketten dolgoznak a csajon, az egyik hátulról bassza, a másik meg a száját bassza. Kis idő múlva cserélnek. Mindeközben a bámészkodók körülveszik őket, és tippeket adnak, hogy mit is kéne még csinálniuk. Kicsit meghúzgálom a merev faszomat, és olvasom tovább, mert még többen jönnek, nézőként csatlakozni a formációhoz.

Olvasás közben az egyik kezem immár folyamatosan a farkam simogatja, én meg belemerülök a történetbe, így észre sem veszem magam körül a változást. Amikor felnézek a könyvből, meglátom a tőlem nem mesze lévő padot, ahol egy csajszi ül velem szemben, és engem néz. Elengedem az álló faszom, és próbálok úgy helyezkedni, hogy ne legyen ennyire nyilvánvaló, de nem nagyon megy. Mindeközben a nő féle elengedek egy bocsánatkérést, hogy nem akartam zavarni, és ha gondolja inkább tovább állok.

Erre ő azt mondja hogy egyáltalán nem zavarja őt, sőt kifejezetten tetszik neki amit csinálok, ezért is ült le a padra, hogy nézhessen. Amikor látja rajtam hogy tétován igyekszem visszavonulni, rám szól, hogy ne rejtsem el, inkább folytassam, amit elkezdtem, de az olvasáshoz nem ragaszkodik. Ezt megerősítendő, kissé szétteszi a lábait, ami látni engedi, hogy nincs rajta bugyi, és elővillan a punci rése is.

Ez meghozza a kedvem a folytatáshoz, így lassan végigjár a kezem az immár újra mereven álló farkamon. Ahogy nézem őt, lassan végig jár rajta a tekintetem, végig nézek rajta, a szemétől a lába ujjáig. Ennek hatására ő lassan lehúzza a ruhájának a felső részét annyira, hogy épp majdnem kibukkan belőle a nagy melle. Látom a bimbóját, ahogy elakad az anyag szélébe, majd egy szempillantás alatt átbukik rajta. Az egyik kezével odanyúl, és két ujja közé csippentve megmorzsolgatja, csavargatja.

Aztán a ruhájának az alját is felhúzza a derekáig, és a lábait szétrakva, a másik kezével a pináját simítja meg. Előbb lassan, majd egyre hevesebben. Jó a műsor, nagyon tetszik, és láthatóan őt is magával ragadja a látvány. Ahogy gyorsítok a faszom kiverésén, ő is pont annyival gyorsít, a kezével, ami a pináját kényezteti. Hol körbe simogatja, hol beledugja néhány ujját. Aztán leáll, és körülnéz. Nincs senki a közelben. Fogja a táskáját, kicsit kotorászik benne, majd a kezében egy vibrátorral, újra elhelyezkedik, és a játékot a szájában megnyálazza.

A vibrátor a puncijához nyomja, és lassan mártogatva, egyre mélyebbre nyomja. Amikor már úgy tűnik hogy teljesen bent van, elkezdi baszni a pináját a méretes szerszámmal. Ahogy hátra feszíti a testét, ahogy egyre nagyobb iramot diktál a pinájának, azt gondolom hogy hamar el fog élvezni, ezért én is gyorsítok egy kicsit. Nem tévedtem. Alig 2 perc alatt kész is volt. Próbálta magát visszafogni, de így is elég hangos sikolyok voltak az orgazmus kisérői.

Az egyik keze a mellét markolja, a másikkal meg a pináját bassza, a fejét hátra vetve lobogott a haja, és ez igy összességben csodás látványt nyújtott. Már ott tartottam hogy én is mindjárt elélvezek, de jött a meglepetés. Egy rántással helyre tette a mellét, felállt, a vibrit bedobta a táskájába, megigazította a ruháját, és szinte futva távozott. Mindez három másodpercbe sűrítve. Amikor megfordult, és elindult a park kijárata felé, már csak a hátát láttam, amikor kitört belőlem az orgazmus. Az elsőt messzire repítettem, ám a többi sem sokkal volt lemaradva, az utolsó pár csepp már csak a porba hullt.

Bárcsak egy percet még velem maradt volna. Körül nézek, hogy tudjam talán azért szaladt el, mert látott valakit közeledni, de nem volt senki. Mindegy, így is izgalmas volt, talán még majd összefutunk, ha legközelebb erre jár.

Miután kissé megnyugodtunk, én és a farkam, ismét belemélyedtem a könyvbe. ahol a hősnő épp három pasit szopott a konténerek között.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A télapó elhozta nekem, a karácsonyi ajándékomat - Szex Blog

A télapó elhozta nekem, a karácsonyi ajándékomat

Az öregember élvezettel nyalja a fincsi és illatos puncit, szinte nem is tud betelni vele, hisz már pontosan emlékszik arra, amikor még fiatal volt, amikor még szinte minden nő őt akarta. De persze nem volt köztük semmi, hiszen Télanyó mindent megadott neki, amire csak vágyott. Ám ez a mostani érzés mindent felülír, amit eddig valaha átélt. Nem tudja mi az, de azt igen, hogy ilyen érzéssel még soha nem találkozott.

Anyával töltjük a karácsonyt kettesben - Szex Blog

Anyával töltjük a karácsonyt kettesben

Kicsit eltávolodik tőlem, és könnyedén lenyom a kanapéra, amitől így a hátamon fekve, várom hogy megtörténjen a dolog. Az egyik lábamat a kanapé mellé a szőnyegre teszi, a másikat, viszont magasba amelve a támlájára helyezi. Tudom mi következik, és vágyom is rá. Amikor megérzem a forró leheletét a puncimon, akkor már tudom, hogy elvesztem, és átadom magam a gyönyörnek.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük