Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Pornómozi kirándulás után

Kirándulni mentünk férjemmel. Városnézésben elfáradva beültünk egy vendéglőbe és iszogattunk, dumcsiztunk.
– Te szemben velünk van egy mozi, menjünk be – javaslom.
Nem tudtam, hogy pornómozi. Gondoltam – kívülről nézve –, hogy valami izgalmas film megy bent.
Végülis az volt. Mert az előtérben már rájöttünk, hogy mi lehet. Több szoba volt. Bementünk az egyikbe. Nem láttunk semmit, leültünk egy széksor szélén. A műsoron gruppenszex ment. Több pasi éppen szétkúr egy csajt.
– Szeretnéd, ha veled is megtörténne? – kérdezi férjem.
– Ugyan? – mondom, de azért nem gondolom komolyan. Természetesen izgat a gondolat meg ő is. Hozzábújok, majd egy idő után elkezdem simizni a nunim. Észreveszi és átveszi a feladatot. Élvezem az érintését. Megkeresem a családfát. Hm. Elég kemény. Mi lenne ha leszopnám? Mindketten imádjuk, hát miért ne? Úgyis mindenki a filmet nézi és sötét van.

Annyira belefeledkezek, hogy éppen amikor a számba kapom a fröccsöt felkapcsolják a villanyt – vége lett a filmnek.
– Upsz! Pakoljunk és menjünk – mondom és a nadrágjára pillantok. Igyekszik elpakolni magát, mert ekkor tudatosodik mindkettőnkben, hogy rajtam kívül minden vendég pasi. Szégyelli magát a drágám. Hozzá simulok, de egy kis távolságot tartok tőle, sikeres lehessen az elpakolási művelet neki. Közben, hogy ne gondoljon senki rosszra és lássa, hogy összetartozunk, megcsókolom. Gondoltam jó lesz figyelemelterelésnek.

Csakhogy az ellenkező hatást váltottam ki, mert a közelben ülő srácok úgy gondolták, hogy nekik is jár a csókból. Férjem épp elrakta a farkát, de hirtelen két másik nyomult a kezembe. Őt elrángatták a közelemből mások és úgy láttam annyira nem ellenkezik. Talán illendőség volt az a pár pofon is, amit kiosztottak egymásnak másik két férfival. Közben én hiába mondtam, hogy nem illik tele szájjal csókolózni, nem foglalkozott ezzel senki. Egymás után csókolták a szám és mindegyik simogatott közben ahol ért. Rövid ideig nem tudtam másra figyelni és mire megtaláltam a szememmel a férjem, az ő kezében már ott volt a mobil és videózott minket. Mosolygott. Ha mosolyog, akkor nem haragszik. Sőt, már megint állt a családfája. Hát jó, ha műsort akarsz drágám, hát én is. Adok is kapok is. Annál is inkább mert már a film alatt felizgultam a farkára. Kell belém az övé. Na, de ha ő most nem akarja, hát jó lesz bárkié.

Meg is kapom. Úgy tízen lehettek rajtunk kívül, akik maradtak. Idős, fiatalabb mint én… Mit számít ha farka van? Arra van most szükség a műsorhoz. Nekem meg egy orgazmushoz. Eleinte egyenként jönnek belém, majd aki már tele élvezte a puncim, az most a számhoz állt.
– Akarsz repetát? Ok, most mindenre vevő vagyok. Csak a műsor miatt!
Mondhattam volna. De nem mondtam, mert nem is lett volna komoly. Na meg azért sem mert innentől mindig tele volt a szám. Nem, oda nem élvezett senki. Csókocskákat így is adott majdnem mindegyik, amelyik újra állt. Gondolom köszönetképpen, vagy csak mert ízlettem nekik fölül is.
Egyik gondolt egy nagyot és nem a puncimba tolta, hanem a popsimba. Sikítottam – volna, ha nincs tele a szám – a fájdalom hatására. Ez a fájdalom azonban hamarosan csökkent, majd az a kis fájdalom is ami maradt átcsapott kéjbe. A férfi nagy sebességre kapcsolva baszta a seggem. Nahát! Ez is lehet jó egy idő után?!
De újabb meglepetés ért, amikor ezután egy másik hanyatt feküdt és magára húzott. Ő nem vacakolt, kitöltötte a popsim egyből. Egy haverja szintén nem vacakolt, mert rám mászott és a puncimba dugta. Megint sikoltoztam volna a teljesen kitöltő érzéstől, de már a számban is volt egy félig kemény fasz. Szóval a sikítás ismét csak nyüszítés maradt. Akárcsak ezután minden esetben. Mert ezután felváltva voltak bennem elöl hátul többféle pózban és miután mindegyik belém ürítette magát, már váltottak is.

Nagyon élveztem, de már kezdett zsibbadni a torkom, a puncim a seggem és a melleimen is sajogtak a harapás nyomok. Hogy fájt-e? Nem. Abban a pillanatban voltam életemben a legboldogabb. A legbefogadókészebb. A legengedelmesebb. A fájdalmat ezek az érzések na és a láncorgazmusok együttesen felülírták bennem.
Egy idő után viszont mozdulni se tudtam. Forgattak és dugtak, szerintem mindegyik rekordot döntött a napi spriccével, mert legalább ötször ment el mindegyik bennem. A végén a férjem a legtisztább nyílásom – a számat – töltötte meg és sajnálkozott, hogy nincs több hely sem az sd– kártyáján, sem a telefonján.
– Drágám, ha szeretnél még valamit, akkor kölcsön kell adnod a tiédet – mondta. Alig tudtam mozdulni, de végül rátaláltam és odaadtam. Ekkorra már csak négyen maradtunk. Ő, én és még két srác. Egyik egy vézna fiatal srác, kb 20 ha lehetett, egy másik meg egy 40–50 közötti pasi. Gondolom őket nem engedték eddig a közelembe az erősebbek. Mindig az erősebb baszik. Mivel nekik se cerkájuk volt, hanem igazi, méretes faszuk, hát velük is eljátszottuk azt, hogy mindenféle pózban dughattak. A fiatalabb volt a lelkesebb, bár nem ő volt az ügyesebb. A popsim erre az időre már nagyon csúszós volt, neki mégiscsak harmadikra sikerült betalálnia. Után már derekasan helytállt. Az idősebbnek néha kicsúszott a puncimból ekkor, de ezt senki nem vetheti a szemére, hiszen abba a lyukba is jutott bőven szerelemlé.

Újabb óra elteltével meghívtuk őket a szállodába, hiszen mi vakáción vagyunk itt és ha ők is akarják, még találhatunk újat egymásban. A fiatalabb srác elfogadta, az idősebb sajnálkozott, de őt várja az asszonya.
Azért nem unatkoztunk hétvégén sem, mert kiderült, hogy a szende kissrácnak van jó sok barátja és mind nagyon lelkes volt egy kis videó készítésre velem.

Hazaérkezésünk után párom búsulni látszik.
– Ó te szegény anyátlan árva – mondom – nyugika, nem maradsz te se hoppon. Tudod ez régi álmom, de azt nem tudtad, hogy a barátnőimnek is vannak álmai. Rólad is.
– Rólam? Ugyan? De mégis, hogy gondoltad? Nekem nem megy úgy mint neked…
– Ezt is megoldhatjuk. Lesz egy kis ajándékom majd. De előbb a barátnők. Ugye olyan nem jöhet szóba, akinek nincs párja. Nem akarom, hogy elszeressenek tőlem. Kellesz nekem csődöröm – hízelegtem egy picit. Na jó, komoly volt, hiszen tényleg kellett és a teljesítményére sincs panaszom.
– Ok, akkor mondjuk a hétvégén lehet? – kérdezi ő – Hány barátnőd van amúgy?
– Ó, sok van, de nincs tizenegynél több aki álmodott is rólad, mert unja a férjét. Olyan is akad köztük, aki nem unja, mégis annyira tetszel neki, hogy talán még fizetne is érted – nevettem a saját viccemen.
– Bár ha jobban belegondolok… Pénzről nem beszéltünk közben, de ki tudja? Nos a barátság nem erről szól. Az önzetlen, mint a szerelem. Nálunk ilyen. Van akiknél nem. De nyugi, nem kell mind megdugnod. Aki nem tetszik, azt kihagyod. Majd nem áruljuk el nekik, oksi?
– Rendben, de biztos, hogy? – közbevágtam.
– Ajj, ne légy már ünneprontó. Persze, ha nem akarod…
– Mondtam én olyat?
– Ok, akkor megmutatom őket, hátha valamelyiket nem láttad még. Te rábólintasz, ha tetszik és nemet mondasz, ha nem akarod őt. A többit bízd rám.
Sorra mutattam neki a mobilon kire is gondoltam. Tudtam, hogy mind ismeri, de elszámoltam magam. Nem tizenegy volt, hanem tizennégy. Gondoltam, nem figyel a számokra, mert szinte mindre gondolkodás nélkül bólintott. Úgy a hatodiknál is, de amikor tovább mutattam volna neki a listán szereplő nőket, rám szólt.
– Várj csak. Emesét mutasd még egyszer.
Ok, már vissza is mentem kedves szőke félhosszú 36D–s mellű kék szemű barátnőmre. Furcsállottam, hogy éppen rajta gondolkodik, kell–e neki, mert úgy tudtam régóta tetszik neki. Mesinek is bejött a párom, de persze ameddig nem kérdeztem rá, addig nem mondta, hogy álmodik is róla. Fantáziál, amikor nem kap eleget, vagy tán néha akkor is. Rákérdeztem csodálkozva:
– Mi bajod van éppen Mesivel?
– Hogyan? – tanulmányozta a képet továbbra is – Ja, semmi. Csak annyira szép itt is!
– Hm. Akkor mehetünk tovább?
– Aha.
Érdekes, hogy a végén nem volt olyan, akinek a képét törölnöm kellett volna a listáról.
– Drágám, nem lesz ez egy kicsit sok a hétvégére?
– Ki beszélt itt hétvégéről? Ugyan… Ennyi szépséghez idő kell. Kiveszek egy kis szabit. Először csak egy hetet és szépen sorba megyünk. Egyszerre elég 2–3 és te. Mert neked mindenképp itt kell lenned. Valakinek kezelnie kell a kamerát és ugye néha enni, inni is kell… Ha meg nem lenne elég az idő, van még szabadságom.
Gondolkodott el saját ötletén. Meg kellett volna sértődnöm, de ugyan miért tenném? Éppen ő juttatott egy egész hétvégés élményhez engem. Ez meg most különösen jó, hogy nem kell szeretkeznem egy hétig, mert addig helyreáll a testem. Ami most – valljuk be –, mindenhol zsibbad és fáj, mégse bántam meg semmit. Ennyit megér nekem is. Plusz, ha beválik mindenkinek a dolog, akkor tizennégy barátnőből, minimum 5 fog tartozni nekem. Be is hajtom majd rajtuk. Nekem is tetszik mindegyikük férje. Tudom, hogy a srácok zömének is bejövök és vigyáznának rám, meg szerintem megadnák amire vágyok.
Így is lett. Már másnapra letárgyaltam azzal a hárommal, akiknél megállt Joci. Mesi, Petra és Dóri. Mind csinos, de mindegyikük más mégis. Mindenféleképpen más. Hajszínre, testalkatra, magasságra…
De talán így lesz a jó, mert mire végigér a sorba és úgy dönt, hogy valamelyikkel szeretne repetát…

Tőlem kapott másnapra a drágám egy gyűrűt és egy kis doboz csokit. A gyűrű nem ujjra való és a csokinak furcsa neve van, de kívül a dobozon csak egy ábra látszik. Egy lány amint éppen élvezi az életet. Az arca csak. Mosolyog rajta. Amint felnyitjuk a dobozt belül meglátjuk a nevét. Vagy a márkajelzést(?). Viagra.
Kapok érte egy csókot, mielőtt megérkeznek a lányok.
A negyedik napon úgy dönt kedvesem, hogy kell neki erősítés. Meghívja hát Tomit a legjobb barátját. Végszóra befut Orsi is, Tomi felesége a másik két lány mellé. Meglepődnek egymáson Tomi és Orsi, de nem szólnak.
A lányok is meglepődnek, mondják, hogy erről nem volt szó. Muszáj oldanom a feszültségüket és zavarukat pár szóval.
– Ok, akkor ma masszázsórát tartok. Ugye mindenki benne van? Otthon legalább mindenki tudja majd kényeztetni a párját, jobban.
Felállunk párokba és a pasikat szándékosan úgy osztom be, hogy egymás mellett legyenek, mégse Orsit kényeztetheti Tomi.
Tomi keze elkalandozik, tetszik neki Évi. Ezt látva Joci is kényezteti Orsit, majd Tomira néz:
– Akkor segítesz?
– Naná haver! Örülök, hogy rám gondoltál és nem másra.
A lányoknak amikor meglátják mindkét srác méretét eláll a lélegzetük és innentől nincs vita vagy tiltakozás. Meg is kapják – minimum duplán – amiért jöttek. Amelyik vállalja, az szendvicset is kérhet. A srácok annyira lelkesek, hogy végén Évi mindkettőnek szerelmet vall. Orsi a fejét csóválja, majd mondja:
– Ugyan, adjatok már egy kis szendvicset neki is!
Miután megkapja, Évinek nagyon csillognak a szemei. De már nem szerelmes, csak kielégült.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
szexbaleset

Hétköznapi szexbalesetek

Hétköznapi szexbalesetek A szex általában örömszerző tevékenység, de néha sérülésekhez vezethet egy-egy heves szexcsata. A különféle helyszínek és pózok ugyanis számos veszélyt rejthetnek a párok számára naponta 240 millió ember szeretkezik a Földön, átlagban egy ember élete során 5100 alkalommal, évente az emberek 33% szenved el valamilyen sérülést szex közben. A leggyakoribb sérülések között az izomhúzódások, nyakficamok, hátsérülések, ujjficamok vagy épp a dörzsölt bőr áll az élen, de néhány ritka esetben törésekkel végződik a szeretkezés. A szex...
Éjszakai fürdőzés

Éjszakai fürdőzés

És ebben a pillanatban kitör belőled egy hatalmas sóhaj, ezt követi a remegés, ami az egész tested átjárja, és a megfeszülő izmok szinte pattanásig feszülő ívbe hajtják az egész tested és csak remegsz, luktetve, lélegzetvisszafojtva

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

One thought on “Pornómozi kirándulás után

  1. Kaliban szerint:

    Hú, ez nagyon vadító! Tetszik, hogy nem pornó forgatókönyv, nem részletezed túl az akciót, de elég ahhoz, hogy beindítsa az olvasó fantáziáját. Jó lett, gratulálok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük