Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Ha perverz vagy, ne tégy úgy, mintha nem lennél

A szex a legizgalmasabb dolog a világon. Amikor flörtölsz valakivel, amikor megfogod a kezét, a mellét, vagy bármi mást, akkor beindulnak a folyamatok, egy egyre izgatottabbá válsz, és vágyod a beteljesülést, és végre bedugod a farkad a punciba, és két perc alatt elélvezel. Ezen a ponton, egy olyan állapot következik be, amit nevezzünk csak nyugalomnak, de valójában ez a beteljesülés.

Amikor már kapcsolatban élsz, ezeknek a dolgoknak elvész a jelentősége, hisz nem remegsz meg, amikor a párod kezét megfogod, már nincs benne az az izgalom, ami az elején volt. Mi van helyette? Egy kis előjáték, – vagy az sem, – és máris a punciban találod magad, majd két perc után elélvezel, majd jön az egy hétig, – kinek mennyi, – tartó unalom.

Mit lehet tenni, egy ilyen kapcsolatban, hogy izgalom is legyen benne, ne csak az unalomig ismételt mozdulatsor. Ennek a megoldása már akkor eldől, – vagy nem, amikor megismered a jövendőbelidet. Ha kibeszélitek egy már fétiseit, perverzióit, ami mindkettőtök számára örömet jelent, akkor nem kell mást tenni, mint élni a lehetőséggel, és élvezni az életet.

Nekem is volt egy ilyen csajom, akivel minden rosszban benne voltam. Az elején még nem beszélt nekem ezekről a dolgokról, mert szégyellte, és mert nem tudta, hogy én hogy reagálok ezekre. Ez a legrosszabb, amit tehetsz egy kapcsolat elején. Egy alkalommal, amikor épp akcióban voltunk, kicsúszott a számon valami csúnya kifejezés. Valami olyasmi volt,  hogy „De jó baszni a pinádat” vagy valami hasonló, de lehet hogy „szopd a faszom, a szádba akarok élvezni”. Nos, ő ettől tökre begerjedt, és szinte azonnal elélvezett, csak azért mert „csúnyán” beszéltem közben. Ettől kezdve nem volt virágnyelv, csak a vulgáris és mocskos kifejezések, aminek meg is volt az eredménye.

Egy másik alkalommal, amikor reggel álló fasszal ébredtem, amikor ő még aludt, akkor rámarkoltam, és szép csendben, nehogy felébredjen, hozzáláttam hogy kiverjem. Persze felébredt. Mint az állat, úgy bukott rá a faszomra, és vadul ki is szopott egy pillanat alatt. Utána elmondta nekem, hogy ez annyira felizgatta, hogy amig szopott engem, magához nyúlt és vagy kétszer elélvezett a gyönyörtől. Mint kiderült, őt az is felizgatja, ha rajtakaphat, amint épp verem a faszom. De ez fordítva is igaz, mert sok esetben csak azért maszturbált, hogy rajtakaphassam. amikor ez megtörtént, szinte azonnal elélvezett a gyönyörtől.

Első alkalommal, amikor nyáron kimentünk nudizni, megkért hogy vetkőzzek le, és meztelenül folytassuk az utat. Jó, jó, mondom neki, de ez itt még nem a nudi rész, baj lehet belőle. Addig erőszakoskodott, amig levetkőztem, és úgy mentünk tovább. Ő persze ruhában maradt. Ahogy sétálunk tovább, néha megmarkolja a farkam, néha megállít, majd rábukik és egy kicsit megszopkodja, amitől persze feláll a farkam, ami neki nagyon tetszik. Így megyünk tovább, persze mondanom se kell, hogy a akik arra jártak, mindenki megbámult minket, legfőképp a merev farkamat. Nekem is izgi volt, de ő teljesen be volt ettől zsongva, szinte élvezte hogy mások az álló farkamat bámulják. Menet közben ő annyira nem bírt magával, hogy időnként benyúlt a ruhája alá, és a pináját simogatta. Ettől nekem még jobban felállt.

Amikor megérkeztünk a vízhez, és bementem hogy lehűtsem magam, mert hát az illem nem nézi jó szemmel, ha a nudin valaki álló fasszal parádézik. Mentségünkre legyen, hogy ahol letelepedtünk, nem volt senki rajtunk kívül, de azért néha jött valaki, hogy megmártózzon a vízben. Én már a parton állok, amig a csaj még a vízben csobog. Épp jön két pasi, de együtt, csak egyszerre. Az egyik beleveti magát a vízbe, a másik még csak vizezi magát, amikor észreveszem hogy neki is áll a farka. A csajom persze egyből kiszúrta, és vigyorgott, mint a tök, ám miután a pasi bement a vízbe, ő kijött, és szépen hegyesre masszírozott engem is, egy kis szopással.

Bevallom jól esett, főleg az a része, amikor a csaj kérte, hogy húzgáljam magamnak, mert nézni akarja. Megtettem, bár egy kicsit óvatosan, mert már közel voltam ahhoz, hogy elélvezzek, és megetessem a halakat. Nem sokkal később, egy ötven év körüli nő jött, fürdeni, amikor én még ott állok a víz szélén álló fasszal. Illedelmesen köszönt nekünk, majd megkérdezte milyen a víz. Mondtam neki hogy fasza. Eközben a nő egyfolytában a farkam leste, talán azt próbálta kitalálni, hogy most kezdem, vagy már befejeztem-e. Egy pár percig beszélgetünk, amiközben én a vízben pancsoló nőre pillantok, azt látom, hogy maszturbál. Nem feltűnően, de bizony sikálta a csiklóját, amihez halk nyögések is párosultak. Ettől a lankadni kezdő farkam újra kiegyenesedett, ami a nőt egy cseppet sem zavarta, sőt egyre sűrűbben pislantott rá. Néhány perc múlva a vendégünk is  bement a vízbe, majd elúszott valamerre.

Amikor magunkra maradtunk, a csaj kijön a vízből, majd leül egy fűcsomóra, és folytatja a játékát. Úgy maszturbál tovább, hogy én nézhessem, ami neki nagyon izgató. Valóban az volt, mert hamar eljutott a csúcsra, miközben és is rárántottam a farkamra, és kivertem rá.

A nőkre is jellemző, hogy szeretik megmutatni magukat, szeretik ha megcsodálják, és nézik őket szex vagy maszturbálás közben. Nála is megvolt ez a késztetés, ám ennél jobban élvezte azt, amikor engem néznek, amikor áll a farkam, vagy épp masztizok.

Reggelenként az lett a szokásunk, hogy a kertben kávéztunk. Néha együtt, de ha nem, az is pont annyira élvezetes volt. Amikor valamelyikünk előbb felébredt, akkor megcsinálta a kávét, és kiült a kerti lugasba a padra. Ekkor kezdődött a móka. Amikor én voltam az első, akkor a kávézás közben simogattam magam, hogy mire megérkezik ő is, addigra álljon mint a cövek, hogy rajtakaphasson. Odajön, leül mellém, és csatlakozik a játékhoz, és együtt maszturbálunk a reggeli napsütésben.
Néha együtt megyünk ki, olyankor rajtakapás nélkül, csak a kávé és a maszti van. Imádja nézni amikor kiverem a farkam, és messzire lövöm a sok gecimet. Az ilyen reggeli játékok általában valami mással folytatódnak, de az alapfelállás mindig ez. Amikor az idő nem engedi meg, hogy a kertben kávézzunk, akkor a konyha a legmegfelelőbb helyszín erre.

Az élet szép, csak jól kell játszani vele. Ha neked is van valamilyen perverz szokásod, vagy csak fétised, akkor mindenképpen olyan nőt kell találnod, akinek ez bejön, aki veled együtt fog ezekben részt venni, plusz még az ő devianciái is része lehet a kapcsolatnak.
NE hódíts meg egy olyan nőt, akiről tudod, hogy ebben neked nem lesz partner. Az ismerkedés során rá kell kérdezned, hogy megtudd mire számíthatsz. Persze nagy eséllyel az első randin nem fogja elárulni, de te legyél kitartó. Ha te egy perverz állat vagy, és egy olyan nőbe botlasz, aki még a faszt is szalvétával fogja meg, akkor abban neked, és persze neki sem lesz semmi öröme, és ezzel együtt egy ilyen kapcsolat, már az elején tudható, hogy el fog bukni.


egyszerre-mentunk-el

Laza stílus, gyönyörű szemek

Laza stílus, gyönyörű szemek Egyszer volt, hol nem volt. Talán így kéne kezdenem, 19 éves vagyok, talán sokan azt gondoljátok, hogy ilyen fiatalon még nem tudhatom, mi az a szerelem, mi az, amikor két ember annyira szereti egymást, hogy azt le sem lehet írni. De azért én megpróbálom megosztani veletek az élményeimet.Itthon van egy kis boltunk, általában csak öreg nénikék szoktak ide járni vetőmagot venni, de ezen a napon egy olyan pasi tévedett be hozzánk, amilyenről...
A szomszéddal maszturbáltam 2. rész - Szex Blog

A szomszéddal maszturbáltam 2

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 2. rész A borítékkal visszamentem a szobába, közben kibontottam, és az ágyra heveredve elkezdtem olvasni. Kedves Ismeretlen.Köszönöm a mai napot, igazán élvezetes volt így látnom téged, és azt gondolom, hogy neked is hasonló élmény volt. Eleinte, amikor először megláttalak, kissé zavarban voltam, de amikor láttam rajtad hogy veszed a lapot, és megmutattad magad teljes valódban, ahogy élvezted a közös játékot, tudtam hogy több...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük