Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Margit is szereti ha finom

Margit ezen a reggelen is megtisztel minket a jelenlétével. Persze ez ellen nekünk sincs kifogásunk, mert a reggeli kávézás már kezd egyhangúvá válni, jó ha van benne egy kis változatosság is.

Margit a konyhaasztalnál ül, persze megint meztelenül, miközben Edit a kévét készíti. Naná, hogy rajta sincs ruha, ahogy rajtam sem. Leülök én is egy szabad székre, és várom, hogy Edit végre elkészüljön, miközben fél szemmel Margit idomait vizsgálom. Kellemes látvány így korán reggel.

Amikor Edit elkészül a kávéval, a bögréket leteszi elénk az asztalra, majd a belevalókat is odakészíti, kiközben már Margittal cseverészik a napi dolgokról, és…
Fogom a bögrémet, és elvonulok, mert engem ez a téma elálmosít, vagy inkább lefáraszt. Bemegyek a szobába, és leheveredek a kedvenc fotelembe, és a bögrével a kezemben nézem a napsütést, ami az ablakon túl van. Persze kint most hideg van, de jó arra gondolni, amikor még nyár volt, milyen jó volt a szabadban kávézni.

Időnként megcsapja a fülem a csevej, ami a konyha felől beszűrődik, de nem figyelek rá. Megint valami receptet beszélnek meg, hogy az milyen finom, és ááááá… Ha tényleg finom, akkor csináld is meg. Gondolom magamban, majd átülök a géphez, és bekapcsolom.

Már elindult minden, amikor hallom, hogy szólítanak.
– Miki. Mit csinálsz?
– Bekapcsoltam a gépem, megnézem mi van a nagyvilágban.
– Jó, de ha végeztél, kellene egy kis segítség.
– Jól van, mindjárt megyek.

Megnézem a napi időjárást, ami ismét nem sok jóval kecsegtet, majd a közösségi oldalt futom át, de mivel ott sincs semmi említésre méltó. felállok a géptől és megyek a konyhába.
– Miről van szó? – kérdezem a csajoktól, de ők csak vigyorognak.
Na, gondoltam magamban, megint csak vaklárma volt, amikor megfordulok, hogy ismét otthagyjam őket, amikor Edit mégis megszólal.
– Szeretnénk egy olyan kávét.
Megállok, visszafordulok, és csodálkozva visszakérdezek.
– Olyat?
– Igen. Van ezzel valami gond?
– Nincs, ha csak azt nem vesszük gondnak, hogy… És itt jelentőségteljesen ránézek Margitra, aki szintén csak vigyorog.
– Elmondta neked igaz? – kérdezem Margittól, aki még mindig vigyorog, miközben bólogat.
– Persze hogy elmondom a legjobb barátnőmnek. – mondja Edit, majd Margitra kacsint.
– Persze hogy elmondta nekem. Szóval, kaphatunk olyan kávét?
– Mi? Neked is?
– Persze. Mi a gond ezzel?
– Mondjuk csak annyi, hogy az olyan kávéhoz csak egy adag van egyszerre.
– Nem baj, majd megosztjuk egymás között.
– Jaj már Miki, ne kéresd magad. Ha olyat szeretnénk, akkor olyat szeretnénk.
– Jól van. Itt és most?
– Persze. Kezdj hozzá.

Az az igazság, hogy eddig még csak Editnek csináltam olyan kávét, amit ő egyszerűen imád, még soha nem volt arra alkalom, hogy mást is megvendégeltünk volna. Most viszont azt várják tőlem, hogy megtegyem, ráadásul két adagot is kérnek.

Mivel még most is pucér vagyok, és a farkam már kezd ágaskodni, hozzálátok, hogy elkészítsem nekik a különleges kávét. Megmarkolom a farkam, majd lassan elkezdem izgatni, amig elég nagy és kemény lesz ahhoz, hogy jól kiverjem.

A két nő csak ül az asztal két oldalán, és tátott szájjal nézik, ahogy maszturbálok előttük. Egyik sem szól semmit, csak csendben figyelik a műveletet. Edit már ismer annyira, hogy tudja, mikor számíthat a kitörésre, ahogy most is, ezért a saját bögréjét odatolja elém, az asztal szélére. Erre Margit is kapcsol, ő is odatolja elém a sajátját, és tovább nézi, ahogy kiverem előttük a faszom.

Már majdnem ott vagyok, ám valami miatt nem jön, mintha elakadna valahol az orgazmusom. Edit ezt is észreveszi, és a kezével a zacsim alá nyúl, hogy az ujjaival ösztönözzön, de hiába, csak nem akar jönni a spricc. Kis idő után Margit is beszáll az ösztönzésbe, ám ő a seggem markolja meg, és simogatja. Persze egy kicsit túl is tolja a dolgot, hiszen a simogatása egészen az ánuszomig hatol, és mintha az ujját is megpróbálná bedugni a segglyukamba. Ez egy kicsit segít rajtam de nem eléggé.

Edit ekkor a szájába veszi a makkomat, hogy megszopja egy kissé, majd amikor elengedi, Margit orra elé tolja, mintegy felkínálva neki, hogy szopogasson ő is. Margitnak nem kell kétszer mondani, sőt, egyszer sem, mert egyből rábukik, és úgy szopja, hogy attól majdnem kész is vagyok, de sajnos mégsem.

Már engem is kezd aggasztani a dolog, hogy vajon miért nem sikerül elélvezni, hiszen minden optimális ehhez. Talán a helyzet furcsasága az, ami miatt nem megy. De ez sem lehet, mert nekem kifejezetten izgató, hogy két nő előtt maszturbálok, akik minden pillanatban azt várják, hogy végre elélvezzek.

Kicsit változatok a fogáson, a ritmuson, miközben a két nőre függesztem a tekintetem. Edit is észreveszi, hogy valami nem kerek, ezért ültében kissé széttárja a lábait, hogy hozzáférjen a pinájához, amit az ujjaival kezd el izgatni. Ez az, amit szeretek. Imádom nézni őt, ahogy izgatja magát, és ahogy elélvez. Főleg azért, mert ilyenkor jó nagyokat spriccel, ami különösen izgató számomra. Ez történik most is. Amikor jön az orgazmusa, egy csurrantás, ami a lábamra fröcsköl, és lassan csordogál lefelé. Aztán újra spriccel, ezúttal magasabbra, így most a farkamra csurran a nedve, amitől még selymesebb lesz a markolásom, ami még inkább hozzásegít, hogy végre elélvezzek.

Ami végül meghozza a várt eredményt, az Margit. Ő is a lába közé nyúl és megsimogatja magát, amiben nincs semmi különleges, semmi extra, ám én mégis elélvezek tőle. Ekkor a farkam már úgy tartom, hogy a kilövellő geci, pont a bögrébe csurranjon. Több ütemben tör fel belőlem, és én igyekszem a mennyiséget igazságosan elosztani a két bögrébe, hogy mindketten kapjanak belőle bőségesen.

Amikor már nincs több, a két nő rám vigyorog, és hozzálát kevergetni a kávét. Aztán leteszik a kanalat, majd felemelik, és szinte egyszerre kortyolnak bele. Amikor leteszik a bögréjüket, Margit szólal meg elsőként.
– Hát ez tényleg isteni finom.
– Ugye? Én minden reggel így iszom a kávémat.
– Be kell vallanom, hogy irigyellek miatta, én is szívesen innám így reggelenként.
– Nem ígérek neked semmit, de ha erre jársz reggelenként nézz be nyugodtan, talán csurran-cseppen valami.

Így alakult, hogy másnap reggel megint Margittal kávéztunk.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
szexualis-fantaziak

Szexuális fantáziák

Szexuális fantáziák Felmérések alapján kiderült, hogy melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Kiderítették, mintha nem tudtuk volna, hogy a szexuális fantáziák mindig filmszerűek. Az eredmény magáért beszél... Fantáziálás a kedvesről Ez jó hír, nem? A legtöbb pasi azokat a dolgokat idézi fel napközben, amelyeket a partnerével csinált – vagy szeretne csinálni. Találjátok meg együtt azokat a helyzeteket, ami mindkettőtök számára a legtöbb élvezetet nyújtja. Egyébként a nők is így vannak ezzel. Felejtsd hát el nyugodtan a szilikonnal és photoshoppal előállított címlapnőket. Ne akarj...
Beleszerettem a legjobb barátnőmbe - Szex Blog

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe

Miután a vágyaink lecsillapodnak, iszunk egy pohárka jéghideg pezsgőt, majd az ágyban fekve beszélgetünk. Elmondom neki, hogy ez most mennyire sokat jelent nekem. Elmondom neki minden eddigi vágyam arról, hogy vele lehessek. Az éjszaka hátralevő részében méh sokszor szerettük egymást, aztán reggel folytattuk, és egészen vasárnap estig, megállás nélkül.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük