Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Egy idegen lány játékát élvezem a buszon

Egy alkalommal, amikor messze kellett utaznom, a buszt választottam mint lehetőség. Felszállás után, a legjátsó sorban ültem le, mert ott reményeim szerinte nem fog zavarni senki az út során. Beültem az ablak mellé, és csak bámultam a város forgalmát. Miután elhagytuk a várost, a látnivaló is kevesebb lett, majd a kies vidék látványa végül álomba döntött.

Amikor felébredek, még mindig meleg van a buszon, és a táj is változatlan, ezért úgy döntök, hogy inkább tovább szundikálok, mert még legalább három óra út van előttünk. Amint épp elhelyezkedek, akkor veszem észre, hogy a sor másik oldalán, szintén az ablak mellett, egy lány ül, és úgy tűnik, hogy ő is szundikál. Miután kényelmesen elhelyezkedek, még egy pillantást vetek rá, majd próbálok elaludni.

Míg várom az álommanó érkezését, eszembe jut az a lány, alig két méterre tőlem, és kíváncsiságtól hajtva ismét rápillantok. Szinte biztos hogy alszik. Nézem egy darabig, hiszen szép, formás, és csinos. Egy évszaknak megfelelő könnyű szoknya van rajta, ami még a térde felett véget ér, ám a felső része ennél izgalmasabb, és csak néhány gomb tartja össze rajta. Ahogy a busz zötykölődik az úton, a ruha alatt a mellei úgy ringatóznak, hogy nem bírom a szemem elszakítani tőlük. Ám a monoton zúgás, és a meleg miatt, ismét elnyom az álom, de nem álmodok semmit.

Néhány perccel később ismét felébredek, mert egy nagyot zökken a busz. Kinézek az ablakon, de semmit nem látok, ami oka lehet ennek, ezért a lányt veszem szemügyre, hogy vajon még most is alszik-e. Bizony még alszik, a feje előre billenve a mellei viszont… Ahogy nézem, észreveszem, hogy a felső rész, egy olyan valami, amit elől csak néhány gomb fog össze, amiből egy egyik megadta magát. Azt nem tudom, hogy a busz rázkódása, vagy a melleinek a mozgása okozta-e, mindenesetre izgalmas látvány. Amig nézem, egyszer csak kipattan egy másik gomb is, és így már csak egy maradt ami a ringó melleket kordában tartja. Most már nem engedek az álomnak, inkább nézem őt.

A következő pillanatban megmozdul a lány, de csak annyira, hogy a fejét felemelve, kissé oldalra tartva próbál kényelmesebben elhelyezkedni. Eközben egy pillanatra kinyitja a szemét, körülnéz, és amikor meglát engem, csak rám mosolyog, és már alszik is tovább. Legalábbis úgy tűnik. Ahogy továbbra is nézem őt, azt veszem észre, hogy a mosolyán jár az eszem. Volt benne valami, ami mintha azt sugallta volna, hogy ismerjük egymást, de én tudom hogy még sosem láttam őt. De volt benne más is, egyfajta huncutság, amit nem tudok hova tenni, nem tudom hogy mi volt ezzel a szándéka, ha volt egyáltalán.

Továbbra is rajta tartom a szemem, és figyelem ahogy alszik, amikor ismét megmozdul. Az eddig az ölében összekulcsolt kezei szétválnak, és az egyik lassan elindul felfelé. Lassan történik, így alaposan megfigyelhetem, amint a keze becsúszik a felső alá, és lassú mozdulatokkal simogatni kezdi a a mellét. Az egész olyan, mintha egy lassított felvételt néznék, ám így is hatással van rám. Simogatás közben egy pillanatra megáll, majd szintén lassú mozdulattal kigombolja az egyetlen gombot, ami még elrejti a melleit. Miután nincs már gomb, ami összetartaná a felsőrészt, az lazán szétnyílik, és ahogy a mellét simogatja, egyre jobban láthatóvá teszi a keze által simogatott halmokat.

Élvezem a helyzetet, és élvezem a látványt is. Csodaszép a lány, és ahogy simogatja magát, az annyi erotikát, olyan mennyiségű túlfűtöttséget hordoz magában, hogy képtelen vagyok uralkodni magamon, érzem ahogy a farkam egyre keményebben ostromolja a nadrágomat. Igyekszem visszagyömöszölni, amikor észreveszem, hogy a lány engem néz. Megáll a kezem, és kissé zavartan nézek rá, ám ő csak mosolyog most is. Megint helyezkedik egy kicsit, most a hátát az ablaknak támasztja, és akkor… Mosolyogva néz engem, majd a szájával csücsörít, és egy cuppanós puszit dob felém, majd ismét behunyja a szemeit, és folytatja a mellei simogatását. Ettől ismét izgalomba jövök, hisz ez azt jelenti, hogy nem csak úgy a saját szórakoztatására csinálja a műsort, hanem nekem.

Amig őt nézem, a mellei már szabadon vannak. A kezével simogatja őket felváltva, időnként a mellbimbóját megcsípi, tekergeti, és meghúzza, amitől a teste megremeg. Az egyik lábát felteszi a mellette lévő ülésre, ami által láthatóvá válik a puncija is. Bugyi sincs rajta. A szabadon lévó kezét becsúsztatja a szoknya alá, az egyik ujját bedugja a résbe, majd a szájához emeli, és lenyalogatja. Ennek eredményeképpen ismét egy átszellemült mosoly száll felém, és egy újabb cuppanós puszi.

Teljesen átszellemülten simogatja magát, ami láthatóan élvezetet okoz neki. Miért is ne lenne élvezetes? Én is élvezem, de másképpen. A farkam lüktet, miközben nézem az ő játékát, és legszívesebben én is kiverném a farkam, de valami vissza tart attól, hogy megtegyem. Ő csak simogatja magát alul, felül, láthatóan nem zavarja hogy én nézem őt, sőt inkább kifejezetten élvezi ezt. Látszik rajta hogy hamarosan eljut a csúcsra, amit én látni akarok, így még pislogni is elfelejtek izgalmamban.

Aztán bekövetkezik a várt orgazmus. A teste megfeszül és remeg, miközben halk sikolyok szállnak a felém.
Miután véget ér az élvezete, felül, és megigazítja magán a ruhát, miközben így szól hozzám.
– Remélem nem botránkoztattalak meg ezzel a kis jelenettel?
– Nem, dehogy, én is élveztem, és örömmel néztem a játékodat.

Ebben a pillanatban a farkam elkezd önálló életet élni, és rángatózik a nadrágomban, érzem hogy most jött el az én időm, most fogok elélvezni. Eszembe jut az a tény, hogy egy fehér nyári nadrág van rajtam, és ha beleélvezek, akkor az egy hatalmas és feltűnő foltot hagy majd maga után, ezért rögtönöznöm kell. Amilyen gyorsan tudom, kiszabadítom a nadrágból a farkam, ami immár szabadon rángatózik, majd egy pillanattal később kitör belőle az eddig felgyülemlett spermám, és szinte folyik belőle. Ahogy a farkam rángatózik, szinte mindenfelé jut belőle, ami nem kevés, hisz ez a lány baromira felizgatott, és aki még mindig itt áll mellettem, és nézi, ahogy a gecimet szétlocsolom.
Bocsi. – mondom neki zavartan, egy félmosoly kíséretében.
– Semmi baj. Látom hogy tényleg tetszett. Ennek örülök, és remélem még találkozunk a jövőben. – mondja nekem, miközben a vállára veszi a kézitáskáját, és elköszön tőlem. – Én megérkeztem, további jó utat neked.
Elindul az ajtó felé, és én rájövök, hogy tudni akarom a nevét, hogy hol lakik, a telefonszámát, de… Ő már a lépcsőn áll az ajtó előtt ami mindjárt kinyílik, és ő végleg eltűnik előlem. Gyorsan kell cselekedni. Egy zsepivel megtörlöm a farkam, visszazárom a nadrágba, megmarkolom a táskámat, és már megyek is utána.

Amikor leszállok a buszról, épp meglátom, hogy beül egy autóba, amit egy magas jóképű pasi vezet, majd egy puszi váltás után, máris indít, és eltűnik a szemem elől. Ilyen az én formám. Megfordulok, hogy visszaszálljak a buszra, de az ajtó épp az orrom előtt záródik be, és én ott maradok egy idegen városban egyedül.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
oralszex-avagy-hogyan-szopjál-faszt

Nyelvlecke nőknek – avagy mi kell a férfinak

Nyelvlecke nőknek - avagy mi kell a férfinak A férfi könnyen felizgatható, neki fontos a látvány, mert az már maga is roppant erős izgalmi állapotba hozhatja. Ha a kedvese meg is érinti, és megmutatja nőiességét, akkor a kívánt hatás biztosan nem marad el. Ha a férfinak tetszik, amit egy nő művel vele, akkor könnyen eljut a csúcsra. Természetesen a csúcsra vezető úthoz több út vezet, de mindenképpen érdemes a gyengéd kényeztetéssel kezdeni, és nem az erőteljesebb...
A feleségem megerőszakolása - Szex Blog Történetek

A feleségem megerőszakolása

Amikor végre benne van a faszom, elkezdek mozogni. Kezdetben lassan, aztán egyre gyorsabban. Ahogy a tempót növelem, úgy szűnik az ellenállása is. Mielőtt elérném a csúcspontot, kicsit lazítok a szorításon is, hogy neki is legyen elég ideje eljutni az orgazmusig. Váltogatom a tempót. Hol a lassabb dugás, hol pedig a gyors baszás. Amikor gyorsítok, akkor már ő is láthatóan élvezi, hisz a fenekét úgy nyomja rá a farkamra, hogy az tövig belecuppan.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük