Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A barátnőm, és a nudista hétvége

A barátnőm még csak három hete van meg, de már megvolt minden, ami kell, kaja, pia, és jó sok szex. Elképesztő a csaj, bombajó alakja van, ami nálam azt jelenti, hogy egy kicsivel több husi van rajta, mint egy hagyományos nőn. A három hét alatt, szinte minden jóban volt már részünk, ám egy hétköznapi napon jól meglepett engem.

– Elintéztem, hogy a hétvégét nálunk töltjük. – közli velem, mintha ez a legköznapibb dolog lenne a világon.
– Micsoda?
– Jól hallottad. Nálunk töltjük a hétvégét.
– És engem meg sem kérdezel?
– Most van megkérdezve. Ha akarod, akkor eljössz, ha nem, akkor nem. Mit kell ezen kérdezősködni?
– Hát jó. Szóval be akarsz mutatni a szüleidnek.
– Igen, így is lehet mondani. Persze ha nem akarod, akkor csinálhatunk mást is a hétvégén.
– Dehogy. Jó lesz. Csak egy kicsit mesélhetnél róluk, hogy képben legyek.
– Hát jó. A legfontosabb, amit tudnod kell  a családunkról, hogy nudisták vagyunk.
– Igen, ezt már tudom. -. mondom neki, miközben rákacsintok.
– És van még valami.
– Mondd el.
– Jól van. Szóval… Hol is kezdjem. Az van… hogy a szüleim swingerek.
– Hogy? Még otthon is? Miért?
– Nem tudom az okát, de ez van. Rendszeresen járnak hozzánk a barátaik, és otthon rendeznek ilyen partikat.
– Te is benne vagy ebben?
– Nem. én csak mint néző, ám sokszor ez is zavarba ejt, de mivel nem mindig tudom őket kikerülni, már többször belefutottam ilyen helyzetekbe. Persze a partnereik tudják, hogy én nem vagyok a játék része, és ezt ők tiszteletben is tartják. Soha nem akartak még bevonni a játékba.
– Ez nem gáz egy kicsit?
– Ha betartja mindenki a játékszabályokat, akkor nem.
– És nekem milyen szerepem lesz ebben?
– Semmilyen. Te az én párom vagy, és mint ilyen rád is vonatkoznak a szabályok. Te is tabu vagy számukra.
– Háááát… nem is tudom. Erre nem számítottam.
– Semmi baj, előbb utóbb úgyis megtudtad volna. Jobb előbb mint utóbb.
– Jól van, elfogadom a meghívást, de ha valami nagyon gáz, akkor lelépek. Ez el kell fogadnod.
– Peresze, ez világos. Ha gáz van, akkor lelépünk.
– Jól van. Mikor van a jelenés?
– Péntek délután. A meghívás úgy szól, hogy addig maradsz, amig akarsz.
– Kedvesek. Oké. hányra menjek?
– Négy-öt körül.

***

A megbeszélt időben, vagyis félötkor állok meg a ház előtt, majd bezárom a kocsit, és a kapunál csöngetek. Nincs válasz, és a csengő hangját sem hallom. Lenyomom a kilincset, és a kapu kinyílik. Most vagyok itt először, így nem tudom hogy merre kellene mennem, így hát elindulok a járda mentén, az biztosan nem vezet félre. Ahogy haladok előre, a nagy ház mentén, a sarkon befordulva, már látom is hogy hova kell mennem. A kertben egy nagy asztal, körülötte emberek, – persze mind pucéran, – akik beszélgetnek. Amikor meglátnak, szinte mind egyszerre köszönt vagy csak integet. Köztük Melinda is, aki feláll, odaszalad hozzám, és a nyakamba ugorva üdvözöl. Aztán kézen fogva odavisz az asztalhoz, és bemutat mindenkinek. Ott van Apa, Anya, Bálint, és Vera is. Az utóbbi kettő, valószínűleg szintén vendég.

– Szép napot mindenkinek, én Tibor vagyok. – mondom nekik bemutatkozásképpen, majd Anyu kap egy puszit. Apu egy pacsit, a másik kettőnek meg csak odaintek.
– Ülj le közénk Tibor. Mit innál? – kérdezi Apu.
– Mindegy csak hideg legyen. Anyu lenyúl a asztal melletti hűtőtáskába, és egy üveg sört tesz elém, Apu meg egy poharat varázsol oda.
– Kedves Tibor, a nagy melegre való tekintettel, úgy tűnik hogy egy kicsit túl vagy öltözve. Melinda megmutatja neked, hogy hova teheted a ruháidat. Persze csak abban az esetben ha szeretnél levetkőzni.
– Köszönöm. – mondom bátoralanul, majd kiöntöm a sört a pohárba, és felemelem.
– Egészségünkre. – mondom nekik, majd egy szuszra kiiszom a poharat.
– Gyere velem, megmutatom a szobámat. – mondja nekem Melinda, majd megfogja a kezem és húz maga után.

Amikor beérünk a szobába, ismét rám veti magát, és megcsókol. Egy idő után elenged, és így szól hozzám.
– Tetszel a szüleimnek.
– Tényleg? Ezt miből lehet megállapítani?
– Ahogy beszélnek hozzád. Te persze nem is mered őket, még, de majd tudni fogod, hogy mikor szeretnek, és mikor utálnak.
– Ez bíztató.
– Vetkőzz le, a ruháidat tedd ide a székre. Ha kell valami, azt hozd magaddal.
– Mennyire kell levetkőznöm?
– Csak annyira hogy ne lógj ki a sorból, mert azt nem szeretik.
– Vagyis vegyek le mindent, igaz?
– Hát, valahogy úgy. Tudom, hogy nem vagy szégyenlős, úgyhogy ne húzd az időt, mert mindjárt kész a kaja, és eszünk.

Mire visszatérünk az asztalhoz, a két nő már szinte mindennel elkészült, az asztal meg van terítve, rajta mindenféle finomság. Eszünk, iszunk, beszélgetünk. A legtöbben engem faggatnak, hogy meséljek magamról, mert hogy senki nem ismer. A kérdésekre elmondom amit tudni érdemes rólam, majd amikor már kezd untatni a sok kérdés, megfordítom a beszélgetést és én kérdezek. Nem nehéz, mert ekkor már három sörrel, és egy vodkával vagyok beljebb. Kifaggatom őket a nudiról, beszéltetem őket a szwinger témáról, és ezzel valahogy akaratlanul is belopom magam a szívükbe. Legalábbis Anyu és Apu vonatkozásban.

Amikor a vacsora végére érünk, akkor már csak a beszélgetés marad, és a további sörök. Itt kezd egy kicsit pikánssá válni a dolog, mert úgy látom, hogy Bálint farka egyre merevebben ágaskodik az asztal alatt. Ez még nem is lenne meglepő, ám az annál inkább, hogy Melinda Anyja, Éva markolássza. Ez így önmagában nekem eléggé meglepő, ám egyben izgató is, mert azt érzem, hogy az én farkam is kezd meredezni. Igyekszem mindenféle dologgal leplezni, de nem igazán megy. Nézegetem a házat, a kertet, és benne virágzó bokrokat, ám a tekintetem minduntalan visszatér Éva kezére, ahogy Bálint faszát markolássza.

De nem ez az egyetlen olyan dolog, ami leköti a figyelmem. Melinda mellettem ül, és ő is azt nézi, amit én. Ha csak nézné, az hagyján, de a kezével a punciját simogatja. Na ez az ami igazán kiveri nálam a biztosítékot. A farkam már nem csak félárbócon, hanem teljesen feláll. Próbálom az asztal alatt tartani, de nem megy. Ezt Melinda is észreveszi, és próbál segíteni nekem, mégpedig úgy, hogy marokra fogja, és az asztal alatt tartja. Ezért hálás is vagyok neki, ám a helyzet nem változik. Pontosabban igen, de más irányban. Éva játékába beszállt Vera is, így immár ketten masszírozzák a köztük ülő férfit. Ettől megint kiver a víz, hiszen ez egy régi vágyam, hogy két nő kényeztessen egyszerre. Mintha Melinda is tudná, hogy miről van szó, lassan húzgálni kezdi a farkam. Amikor ránézek, akkor csak kacsint rám egyet, és folytatja tovább a játékát.

Mindeközben beszélgetnek, egymást kérdezik erről vagy arról, aztán a kérdezett válaszol is. Mindezt úgy mintha csak egy étteremben lennének. Számomra egy kicsit fura ez a helyzet, bár azt hiszem könnyen meg tudnám szokni.

Vera egy kicsit megemelkedik a székében, és átnéz az asztal felett.
– Péter! Te mit csinálsz az asztal alatt? Nem lehetne hogy legalább lássuk mit csinálsz?
– De hogy nem. – válaszol a kérdezett. Attól függ mit szeretnél látni.
– Valami izgalmasat. – Mondja Vera, majd visszaül a székére, és még intenzívebben markolássza Bálint farkát.
Péter egy kissé hátra tolja a székét, hogy a többiek is láthassák, hogy ő bizony nem tétlenkedik, hanem maszturbál. Éva közelebb húzódik hozzá, és segít neki e nemes műveletben. Pillanatnyilag úgy néz ki a helyzet, hogy immár Péter farkát Éva kezeli, akinek a másik keze, a másik oldalon Bálint faszát is veri, akinek viszont Vera is besegít. És persze közben beszélgetnek is.

Mi ketten, Melinda és én velük szemben foglalunk helyet, így elvileg ők nem látják hogy mi folyik az asztal alatt. Melinda saját punciját izgatja, miközben a másik kezével a farkamat izgatja, ami már elég közel van ahhoz, hogy elsüljön. Én odahajolok hozzá, és mintha csak megcsókolnám, a fülébe súgom.
– Én mindjárt kész vagyok.
– Semmi baj, csak nyugodtan élvezz el.
– De ez így nem igazán a legjobb helyzet. Nem mehetnénk be a szobádba?
– Tényleg ezt akarod? Nem izgató hogy itt mindenki a másikat kényezteti?
– De, izgató, nagyon is, én mégis szeretnék veled kettesben lenni, ha lehet.
– Hát jó. Menjünk. – miközben ezt kimondja, feláll a székről, és a farkamnál fogva húz maga után. Mit tehetnék, megyek utána.

Amikor beérünk a szobába, ő leül az ágy szélére, és maga elé ránt engem úgy, hogy majdnem orrba vágom őt a farkammal. Atán mindenféle bevezető nélkül  a szájába veszi a farkam, és elkezdi szopni. Az eddig történtek miatt, és az, hogy mennyire jól tud szopni, egy perc sem kell hozzá, hogy a szájába élvezzek. Aztán feláll, és engem hanyatt lökve az ágyon, a számra ül, és a punciját a számba dörzsöli. Mondhatnám az is, hogy szálba baszott, majd amikor ő is elélvezett, ismét kézen fog, és megyünk vissza az asztalhoz, ahol már áll a bál.

Éva az asztalon fekszik, a lába között meg Bálint kúrja őt, meglehetősen durva tempóban. Éva feje az asztal másik oldalán lelógva, ahol Péter nyomja a szájába a faszát, egészen a torkáig. Vera meg csak ül a helyén, és egy vibrátorral tömi meg a pináját, miközben sorozatosan elélvez.

Melinda a szék támlájáról elveszi a táskáját, és megyünk tovább. A ház másik sarkán, egy lugas mögött, egy üresen árválkodó jakuzzi vár ránk. Melinda belemászik, majd én is mellé ülök.
– Most már érted miért kellett elmondanom neked, hogy mire számíts? – kérdezi tőlem, majd elővesz egy cigisdobozt, és kivesz egy szálat, majd engem is megkínál. Elfogadom. Miután már mindketten füstölünk, ránézek és így szólok hozzá.
– Igen, értem. Ha nem tudok róla, akkor eléggé sokkolt volna ez a helyzet, így viszont baromira felizgatott.
– Ugye? Pont így vagyok ezzel én is. Leginkább kimaradnék belőle, de az az izgalom, ami ezzel együtt jár, szinte vonz. Baromira élvezem nézni őket, ahogy egymást basszák meg, vagy éppen orálisan elégítik ki egymást.
– Téged az sem zavar, hogy a szüleid?
– Miért zavarna. Tudom hogy a szülők is szexelnek, még akkor is ha a gyerek nem tud róla. Én tudom hogy mit csinálnak, de csak ennyi. Amikor csak ketten vannak, akkor nem ennyire nyilvánosan csinálják, bár az is előfordul. Hozzá kell tennem, hogy apuék soha nem akartak bevonni ebbe, még csak hozzám sem érnek ilyenkor. Ám amikor van itt valaki, – és van amikor többen is vannak, – akkor viszont szeretem nézni, hogy mit csinálnak, mint mondtam ez engem nagyon felizgat, és ilyenkor legtöbbször magamhoz nyúlok.
– Igen, ezt láttam, és ez az ami miatt elszakad nálam a cérna. Szeretem nézni, ahogy maszturbálsz.
– Tudom, aranyos vagy. Én is szeretem nézni ha más csinálja. Szóval, amikor többen is vannak, én ezzel tudok hozzájárulni hogy még élvezetesebb legyen a móka mindenkinek. Mások is szeretik nézni, ahogy ujjazom magam, vagy csak a csiklómat simogatom.
– Csak akkor csinálod ha neked jól esik, vagy akkor is ha megkérnek rá?
– Általában nem szoktak kérni, mert magamtól is megteszem. Én is szeretem ha néznek, miközben elélvezek. Akarod nézni?
– Igen, persze. Imádom ahogy csinálod.

Melinda átül a másik oldalra, ahol a felső ülés is van, így a fenek kint van a vízből és jól látni minden mozdulatát. Ahogy kiül, máris simogatja a csiklóját, időnként az ujjait magába meríti, és közben végig engem néz, hogy lássa, hogy nézem. Naná hogy nézem, mert gyönyörű és izgató. A farkam ismét kemény lett, és így én is csatlakozok hozzá, lassú mozdulatokkal izgatom a farkam.
– Ülj ki te is hogy jól lássalak.

Megteszem. Ott ülök vele szemben, és közösem maszturbálunk, miközben egymást nézzük és a látványban gyönyörködünk. Az érkezőt már csak akkor veszem észre, amikor beül Vera a harmadik üresen maradt helyre, majd ő is a pináját kezdi simogatni, miközben minket néz. Egy idő után megáll a keze, és belecsobban a vízbe, majd egészen közel jön hozzám, és úgy nézi a farkamat, majd megfordul, és Melindához intézi a szavait.
– Melinda, megengeded hogy megfogjam és játszak vele egy kicsit?
Erre Melinda leáll, egy pillanatra, majd rám néz, aztán válaszol.
– Ha Tibi megengedi, akkor szabad. Mit gondolsz? Szeretnéd ha Vera is játszana egy kicsit a gyönyörű faszoddal?

Erre nem számítottam, és ismét zavarba jövök. Mit mondjak erre? Naná, hogy szeretném, de csak ha ennek nincsenek következményei. Csak nézem őket, és azon jár az agyam, hogy talán ez csak egy teszt. Engem akarnak tesztelni. Hol az egyikre nézek, hogy a másikra, miközben mindketten engem néznek, és várják a választ. Én viszont nem tudom hogy mi lenne a helyes válasz. Melinda ment ki ebből a helyzetből, odajön hozzám, és marokra fogja a farkam, majd elkezdi húzgálni, pont úgy, ahogy egy pillanattal korábban én is csináltam.
– Gyere Vera, segíts nekem.
– Máris jövök. Mondja Vera, majd ő is megmarkolja a farkam, és így ketten játszanak velem. Ez az! Pont erre vágytam, és most tessék, megkapom. Ketten simogatják, elmélyülten, és élvezettel. Ezt éjjel-nappal el tudnám viselni. Melinda még közelebb kúszik hozzám, majd megnyalja a makkomat. Ezután a szájába veszi, és erőteljesen megszívja, szopja azt. Aztán kiveszi a szájából, és Vera felé tartja.
– Meg akarod nyalni? – kérdezi tőle, mire ő válasz helyett, máris ott terem, és a makkomat nyalogatja.

Egy ideig ezt játszák, hol az egyik, hol a másik nyalogatja. Aztán Melinda újra Vera szájába nyomja a farkam, és így szól hozzá.
– Szopjad rendesen.

Vera rábukik a farkamra és szopni kezdi, ám néhány másodperccel később Melinda visszaveszi, és ő szopja tovább. Majd ismét Vera, és ez így meg egészen addig, amikor a faszom már úgy lüktet, hogy pillanatokon belül elélvezek. Melinda ezt érzi és tudja, így amikor az áradat kitörni készül, akkor Vera elé nyomja, és abban a pillanatban Vera arcát telibe lövöm, aki a szja szélét nyalogatva, várja a következő lövést, de az már nem az övé. Melinda rábukik, és úgy szopja a faszomat, mint még soha. Az összes gecimet a szájában tartva, odafordul Verához, aki tátott szájjal várja hogy kaphasson belőle. Melinda kissé felemelkedve a szájába csorgat egy keveset, majd amikor vera lenyelte, újra ad neki, de ezt már ne csak csorgatja, hanem a szájára tapad, és úgy tolja át az ő szájába, miközben a szájuk szélén folyik le a sok gecim. A végén lenyalogatják egymásról a maradékot, majd visszaülnek a vízbe, és folytatják a csevegést, mintha semmi lényeges nem történt volna.

Én még mindig a felső padon ülök, és le vagyok döbbenve az iménti játékmeneten. Kibaszott jó volt, akkora orgazmusom volt, mint még soha. Persze a farkam még most is mereven áll, ezért amig nézem őket, lassan megsimítom, ami…
– Csináld csak nyugodtan. – mondja nekem Melinda, ami ismét csak annyira izgató, hogy nem tudok neki ellenállni, és lassan kiverem rájuk a faszom, amig ők csak csevegnek.

A nap hátralevő részében, még többször is volt alkalmam élvezni a társaságot. Az egész hétvége ennek a jegyében telt el. ezért vasárnapra már eléggé ki voltam merülve. Melinda elmondta azt is a kérdésemre, hogy nekem lehet, ebben részem, mert ez neki is izgató, és mert a szülei nekem nem szüleim, így szabad préda lehet bármelyik. Az kifejezetten hangsúlyozta, hogy számára pont annyira izgató az, ha láthat engem, amikor mász szopja a faszom, vagy más pináját nyalom éppen. Azt is felvetette, hogy talán együtt is csinálhatnánk ilyen szwinger bulit, mert látja rajtam hogy élvezem a dolgot, és mert akkor a szülei miatti dolog sem feszélyezné.

A későbbiekben megalapítottuk a saját Swinger Club-unkat, így nagyon sok közös élményt szeretünk ezáltal. Talán egyszer majd írok is erről.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Meztelenül a kertben - Szex Blog

Meztelenül a kertben

Eleinte csak nézi, mintha még sose látott volna faszt, aztán egy kicsit bátortalanul megérinti, és lassan simogatja. Ahogy simogatja, a farkam egyre inkább kezd meredezni, amitól ismét zavarba jövök, és próbálok kitérni az újabb simogatás elől.

Egy távoli rokon látogatása - Szex Blog

Egy távoli rokon látogatása

Amikor ezt kimondja, belenyal a fülembe, és megmarkolja a farkam, és az általam bevitt ütemben veri tovább. Szeretnék ellenállni, de nem vagyok rá képes. Élvezem a helyzetet, élvezem hogy a forró teste körbe ölel, és persze élvezem azt is hogy a kiveri a farkam.

Őrjítő forróság a szaunában - Szex Blog Történetek

Őrjítő forróság a szaunában

Őrjítő forróság a szaunában Ősz volt, de még nem az esős ősz, hanem Őrjítő forróság. Egy pénteki nap, fél három felé járt az idő, amikor a barátnőm, Pálma javasolta, hogy menjünk ki a strandra. - Minek? - kérdem én, hiszen otthon egy hatalmas medence vár rám, és ott akár bikini lenyomatok nélkül lebarnulhatok... Pláne, hogyha meztelen ugrom a hűsítő habok közé. Hatalmasat sóhajtottam. - Hogy hogy minek? Hát pasizni. Tele van a strand jobbnál jobb Adoniszokkal - mondta...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük