Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Élvezetek a buszon hazafelé

Érzem ahogy a pinám egyre nedvesebb, és érzem, ahogy követelően bizsereg. Összeszorítom a combom, hátha elmúlik az érzés, de nem, sőt inkább egyre erősebb. Lapozgatok még, hátha van másik kép is, de nincs. Csak ez az egy. Semmi extra, csak a pasim, pont olyan ahogy én szeretem. A pinám is szereti, hisz egyre forróbb, és még jobban bizsereg. Ahogy a képet nézem, az egyik kezem önkénytelenül elindul és a kabát alatt, a nadrágomba csúszik.

Érzem hogy forró, és nagyon nedves. Ahogy az ujjam mozdul a keményre duzzadt csiklómon, a vágy teljesen letaglóz, az ujjam lassú mozdulatokkal simogatja, miközben én a képet bámulom meredten. Végig nézek a buszon, hogy vajon láthat-e valaki, de szerencsére nem, én a végében ülök az ablak mellet, és csak elől van egy-két ember. Felbátorít egy kicsit a helyzet, és mélyebben merülök a nadrágomba, és még intenzívebben simogatom a pinácskámat.

Érzem hogy mindjárt jó lesz, és egyben aggódom is hogy idejében be tudjam fejezni, mert a következő megállónál le kell szállnom. Még jó hogy hosszú ez a megálló. Ahogy számolom a perceket, és a megtett métereket, úgy tűnik hogy lesz elég időm befejezni amit elkezdtem, és immár teljes gőzzel jár a kezem a pinámban, ami minden mozdulatra cuppan egyet, de szerencsére a zajok elnyomják a hangokat.

Aztán egyszerre előtör belőlem az orgazmus, végtelen intenzitással, és heves lüktetéssel. A testem megfeszül, és én csak élvezem a helyzetet. De sietni kell. Már látom a megállót ahol le kell szállnom, de még jeleznem is kell, nehogy lemaradjak. A kezem kiveszem a nadrágból, és ahogy máskor is lenyalom az ujjaimat, a maradékot meg beletörlöm a kabátom ujjába, mindeközben a másik kezemmel már nyomom is a leszállás jelzőt. Még pár perc séta, és hazaérek, ám útközben végig azon jár az agyam, hogy ez kurva jó volt.

Még sosem maszturbáltam buszon, sőt, talán még házon kívül sem, ám ez mindenen felül nagyon izgató volt és kielégítő. Amíg sétálok az utcán, újra és újra végig pörög a gondolataimban az iménti esemény, és érzem hogy a pinám ismét bizsereg, sőt minden lépésnél egyre jobban. Haza értem. Ledobálom a ruháimat, és újra megsimogatom az édes pinácskámat. Most már nem húzom az időt mert érzem hogy ismét követeli a jussát, így hát adok neki rendesen. Nem telik egy egy perc sem, máris jön a várt orgazmus, előbb kicsit mintha megakadna, de aztán robbanás szerűen kitör belőlem, és ismét egy hatalmas élvezet részese lettem.

Ezután kicsit összeszedem magam, és megyek zuhanyozni. Kicsit később felhívtam az pasimat és elmondtam neki hogy jártam. Neki is nagyon tetszett hogy ilyen merészen és spontán megoldottan ezt a kérdést. Ezután megbeszéltük, hogy ha adódik ilyen alkalom, akkor megismételjük ezt a kalandot, de immár együtt. Folytatás következik.


Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam - Szex Blog

Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam

Eközben Ancsa is megfordul, majd letérdel, és csatlakozik a szopáshoz, és mint két jó barátnő, testvériesen megosztoznak rajtam. Olyan élvezettel szopják a farkam, hogy képtelen vagyok tovább visszatartani, ezért a kezembe veszem, és kiverem rájuk. Jut mindkettőnek bőven az arcára, ám miután már belőlem nem jön semmi, egymásról nyalogatják a nyúlós cseppeket. Ez elég sokáig eltart, hisz ott is nyalják egymást, ahol semmi nincs.

Karácsonyi erőszak az otthonomban - Szex Blog

Karácsonyi erőszak az otthonomban

Nincs ideje ezen elmélkedni, mert megint egy orgazmus öleli körbe a testét, és belepréseli őt az ágy matracába. Amikor a kábulatból feleszmél, ismét benne van a két fasz, de most már nem annyira kellemes, mint az elején, így az orgazmus is elkerüli. Már fáj a pinája, az ánusza is sajog, és mivel mér ne is élvezi, sőt inkább arra vágyik, hogy végre magára hagyják, és elmenjenek. Nem ez történik. Újra és újra megbasszák őt.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük