Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Élvezetek a buszon hazafelé

Érzem ahogy a pinám egyre nedvesebb, és érzem, ahogy követelően bizsereg. Összeszorítom a combom, hátha elmúlik az érzés, de nem, sőt inkább egyre erősebb. Lapozgatok még, hátha van másik kép is, de nincs. Csak ez az egy. Semmi extra, csak a pasim, pont olyan ahogy én szeretem. A pinám is szereti, hisz egyre forróbb, és még jobban bizsereg. Ahogy a képet nézem, az egyik kezem önkénytelenül elindul és a kabát alatt, a nadrágomba csúszik.

Érzem hogy forró, és nagyon nedves. Ahogy az ujjam mozdul a keményre duzzadt csiklómon, a vágy teljesen letaglóz, az ujjam lassú mozdulatokkal simogatja, miközben én a képet bámulom meredten. Végig nézek a buszon, hogy vajon láthat-e valaki, de szerencsére nem, én a végében ülök az ablak mellet, és csak elől van egy-két ember. Felbátorít egy kicsit a helyzet, és mélyebben merülök a nadrágomba, és még intenzívebben simogatom a pinácskámat.

Érzem hogy mindjárt jó lesz, és egyben aggódom is hogy idejében be tudjam fejezni, mert a következő megállónál le kell szállnom. Még jó hogy hosszú ez a megálló. Ahogy számolom a perceket, és a megtett métereket, úgy tűnik hogy lesz elég időm befejezni amit elkezdtem, és immár teljes gőzzel jár a kezem a pinámban, ami minden mozdulatra cuppan egyet, de szerencsére a zajok elnyomják a hangokat.

Aztán egyszerre előtör belőlem az orgazmus, végtelen intenzitással, és heves lüktetéssel. A testem megfeszül, és én csak élvezem a helyzetet. De sietni kell. Már látom a megállót ahol le kell szállnom, de még jeleznem is kell, nehogy lemaradjak. A kezem kiveszem a nadrágból, és ahogy máskor is lenyalom az ujjaimat, a maradékot meg beletörlöm a kabátom ujjába, mindeközben a másik kezemmel már nyomom is a leszállás jelzőt. Még pár perc séta, és hazaérek, ám útközben végig azon jár az agyam, hogy ez kurva jó volt.

Még sosem maszturbáltam buszon, sőt, talán még házon kívül sem, ám ez mindenen felül nagyon izgató volt és kielégítő. Amíg sétálok az utcán, újra és újra végig pörög a gondolataimban az iménti esemény, és érzem hogy a pinám ismét bizsereg, sőt minden lépésnél egyre jobban. Haza értem. Ledobálom a ruháimat, és újra megsimogatom az édes pinácskámat. Most már nem húzom az időt mert érzem hogy ismét követeli a jussát, így hát adok neki rendesen. Nem telik egy egy perc sem, máris jön a várt orgazmus, előbb kicsit mintha megakadna, de aztán robbanás szerűen kitör belőlem, és ismét egy hatalmas élvezet részese lettem.

Ezután kicsit összeszedem magam, és megyek zuhanyozni. Kicsit később felhívtam az pasimat és elmondtam neki hogy jártam. Neki is nagyon tetszett hogy ilyen merészen és spontán megoldottan ezt a kérdést. Ezután megbeszéltük, hogy ha adódik ilyen alkalom, akkor megismételjük ezt a kalandot, de immár együtt. Folytatás következik.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A perverz barátnőm - Szex Blog Történetek

A perverz barátnőm

– Mit szeretnél megmutatni?
– Ház ezt. – Mondja nekem, majd az egyik ujjával bele nyúl a puncijába, és amikor kiveszi, és az orrom elé tartja, akkor láthatom, hogy az ujjait vastagon beborítja az az átlátszó és sűrű nyálka, ami belőle jön.

Szex munka közben - Szex Blog

Szex munka közben

Miközben a vibrátort a popsijában járattam, a másik kezemmel előröl átnyúltam a két lába között és a punciját kezdtem simogatni, most már megengedte, hogy be is nyúljak, ezért egy ritmusban ujjaztam és a popsiját kényeztettem a vibrátorral.

Meglocsolom a szomszéd kertjét - Szex Blog

Meglocsolom a szomszéd kertjét

Meglocsolom a szomszéd kertjét A kerti témák, mint ez a történet is, jellemzően nyáron történnek meg, én ezért is szeretem a nyarat. Ez a nap is úgy kezdődött mint máskor, ám a vége egy kicsit más irányba terelődött. Reggel már elég meleg volt, majdnem harminc fok, ezért nem is vettem magamra semmit, mint ahogy máskor sem, ha meleg van. Délelőtt volt egy kis munkám, amivel hamar végeztem, majd kimentem a kertbe, hogy kicsit feltöltődjek a napfényben. Kicsit...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük