Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte

Ez a történet a parkban már régen volt, akkoriban 30 éves körül voltam, a pontos évszámra már nem emlékszem. Elég sok időt töltöttem otthon, mert a munkám ezt lehetővé tette, és így volt időm a neten bogarászni, és persze csajokat is keresgélni. Akkoriban volt valamilyen oldal, ahol lehetett ismerkedni, és ahol elég sok bevállalós csaj is megfordult.

Egy ilyen alkalommal rám írt egy nő, hogy tetszem neki. Ez nem megszokott dolog volt, ezért érdeklődővé váltam, és faggatni kezdtem hogy ki ő mit csinál, itt, stb. Apránként kiszedtem belőle a részleteket, és mint kiderült, egy özvegy asszony volt, aki már pár éve egyedül él, és ilyen formán elégíti ki a vágyait. Elmondta, hogy amikor magányossá vált, nem tudott mit kezdeni magával, ezért sok időt töltött az interneten. Aztán rájött arra is, hogy a pasikat meg tudja nézni, amint maszturbálnak. Elmondása szerint, ő még sosem látott ilyet, a férjével soha nem volt annyira komoly a szex, csak a „2percesgyorsanelélvezekaztánalhatsz”. Az is kiderült róla, hogy egyszer látott egy pasit, aki vibrátorral seggbe kúrta magát, és Ő ettől a látványtól elélvezett.

Ezek után már direkt kereste azokat a pasikat, akik ilyen műsorral kényeztetik őt. Sokat beszélgettünk még, mindenféle dolgokról, és ő szinte mindent elmondott magáról, hogy annyira örül annak hogy felfedezte ezeket a dolgokat, hisz egész életében csak az unalmas és szokványos szexben volt része.

Egy alkalommal megkérdezte, hogy volna-e kedvem ahhoz, hogy kiverjem neki a faszom, mert ő szeretné látni. Erre nem tudtam rögtön válaszolni, hisz eddig szó sem volt erről, másrészt viszont nem az én korosztályom volt, sőt, közel kétszer annyi idős volt mint akkor én. Addig unszolt, míg a végén ráálltam a dologra.

Elővettem a faszom, és lassan elkezdtem húzogatni, masszírozni, és ő meg csak nézte. Aztán megkérdezett, hogy nem bánnám-e ha ő is csatlakozna hozzám, mert igazából ő is szeret maszturbálni. Mondtam hogy csak nyugodtan. Erre levetkőzött, és széttárt lábakkal mutatta nekem, hogy milyen nedves a pinája, mert annyire felizgatta őt a faszom, és ahogy kiverem. Ő is elkezdte a pináját dörzsölni, elébb csak óvatosan, lassan, majd egyre hevesebben, majd már két kézzel nyúzta, mire hamar elélvezett.

Én akkor még a felénél sem jártam, de bíztatott hogy folytassam, mert neki még van bőven. Így is lett, mire én elélveztem, ő már háromszor túl volt rajta, és csodálattal nézte a faszomat, ahogy szét spricceltem a gecit.

Ezek után néhány hetente összejöttünk a neten, és maszturbáltunk egymásnak, és utána beszélgettünk mindenféle szex témákról. Egy ilyen beszélgetés alkalmával tudtam meg, hogy az az ő nagy vágya, hogy egy pasival ül mondjuk a kanapén, és nézik a tévét, és eközben a pasi csak úgy spontán előveszi a faszát és kiveri.

Egyszer egy későbbi alkalommal megtudtam hogy tőlem nem messze lakik, ahol van egy park, és amikor jó az idő ott szökött üldögélni a padon, ha épp nincs más dolga. Gondoltam meglepem őt. Egy alkalommal, amikor nem volt épp elérhető, arra gondolta, hogy biztos kin ül a parkban, és élvezi a jó időt. Felkerekedtem, és elsétáltam abba a parkba, hátha épp ott van. Sétálgattam egy kicsit, amikor megláttam hogy jön, és tényleg leült egy padra, és láthatóan élvezte a jó időt. Akkor már őszbe hajlott az idő, de a nap még meleg volt, tényleg „padonücsörgős” idő.

Lassan megközelítettem, és amikor odaértem, megkérdeztem tőle, hogy szabad-e a hely mellette, mire ő mondta hogy igen. Leültem mellé, és vártam a megfelelő pillanatot. Amikor nem járt a közelben senki, akkor szép lassan lehúztam a sliccem, és elővettem a faszom. Már a gondolatra is merevedni kezdett, és mire kiszabadítottam már keményen állt. Lassan elkezdtem húzogatni, de ekkor ő még nem is figyelt fel rá, csak csukott szemmel süttette magát napon. Amikor elkezdtem gyorsítani az ütemet, akkor kinyitotta a szemét és rám nézett, majd lejjebb vitte a tekintetét, és amikor meglátta hogy verem a faszom, csak annyit mondott: Oooohhh…

A tekintete rátapadt a faszomra és a kezemre ahogy épp kiverem neki. Csak nézte, és elkezdett remegni. Nem kicsit hanem nagyon, az egész pad remegett alattam, és ő csak nézte. Időnként mondott valamit, hogy „tetszik” meg „szép a faszod” meg hogy „nagyon élvezem”. Így ültünk egymás mellett, én a faszomat vertem, ő meg nézte.

Mielőtt elélveztem, felálltam és odaléptem elé, majd abban a pillanatban jött is a sok geci, amit mind kivertem rá. Ment belőle az arcára is, de a legtöbb a melle közé, és a ruhájára. Ahogy csapkodtam rá a gecit, csak a száját nyalogatta, ám amikor befejeztem, és elfogyott a lé, akkor csak annyit mondott: Köszönöm.

Én akkor ott nem tudtam hogy mit is kéne csinálnom, ezért sarkon fordultam és elindultam haza. Kicsit távolabb voltam, amikor visszanéztem, és ő még mindig ott ült, csukott szemmel, és élvezte  a napsütést.

Amikor legközelebb beszéltünk, elmondta hogy elsőre nem ismert meg, ám amikor már a faszomat bámulta, rájött hogy én vagyok. Elmondta azt is, hogy miután ő hazaért, maszturbált egy jót, és közben végig ott járt gondolatban, ahol a padon kivertem neki a faszom. Elmondta azt is, hogy nagyon élvezte, mert pont ez volt az, amire vágyott, és most megkapta.

Ezek után még volt pár, parban elkövetett ilyen akció, de nem sokkal utána megszakadt a kapcsolatunk, és nem láttam őt azóta sem.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Egy sikertelen üzlet - Szex Blog

Egy sikertelen üzlet

Eközben Jack sem marad tétlen és megfosztva kosztümöm nadrág részétől, majd a bugyimtól, azonnal nyalni kezdi a bejáratomat. Nemcsak a puncira fordít figyelmet, mindenhol „tisztogat”. Dan fél kézzel a kezeim tartja magunk fölé, másik kezével kiszabadítja kosarukból a melleim. E kettős támadás hatására nem tudok mit tenni. Eleinte vergődök, tiltakozok, de a vágy felülkerekedik bennem.

A szomszéddal maszturbáltam 3 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 3

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 3. rész A vonatom időben megérkezett, késés nélkül, ami nagy szám. Kisétálok a peronok mentén az állomás végéig, pontosabban az elejéig, és közben forgatom a fejem, hogy megtaláljam Gábort. Nincs itt. Bassz meg. Körbejárom a bejárat környékét, megnézek minden embert, minden arcot, de nincs. Most mit csináljak? Már esete van, ha visszafordulok és hazamegyek, akkor éjjel lesz mire megérkezek. Nagyon gáz. Itt...
Mozgattam a fejemet, hogy csúszkáljon a számban, vigyáztam, hogy a fogam ne karcolja. Marie-Laure és a férje megtanított szopni - Szex Blog

Marie-Laure és a férje megtanított szopni

Marie-Laure és a férje megtanított szopni Egy francia házaspár megtanított szopni. Ennek a történetét osztom meg most mindenkivel. A múlt nyáron két hetet a francia Riviérán töltöttem a szüleimmel. Persze nem lóghat az ember állandóan a szülei nyakán, a szállodában és a strandon sok velem egykorú lánnyal és sráccal ismerkedtem meg. Együtt mászkáltunk, végig látogattuk a környék összes strandját, esténként diszkóztunk, jól éreztük magunkat. Egyik nap egyedül csavarogtam a strandon, és bevallom, veszettül unatkoztam. A szüleim...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük